Log in

View Full Version : Sinan Şamil Sam, McCall'a Yenildi

Ahmet_77
17.Haziran.2007, 12:39
Sam, kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonluğu şansını kaybetti.

http://img167.imageshack.us/img167/9239/samilsammccall160607bdd1.jpg (http://imageshack.us)

Sinan Şamil Sam, Dünya Ağır Sıklet Boks Konseyi Altın Kemer yarı final mücadelesinde Birleşik Amerikalı Oliver McCall'la karşılaştı.

Nefesleri kesen karşılaşmayı Mc Call sayıyla kazandı.

Türkiye'de 30 yıl aradan sonra düzenlenen profesyonel boks galası, Dünya Boks konseyi altın kemer mücadelesi, Asya-Pasifik ağır sıklet unvan karşılaşması ve çeşitli sıkletlerde profesyonel boks maçlarına sahne oldu.

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Dünya Boks Konseyi Altın Kemer 12 ranutluk yarı final mücadelesinde Sinan Şamil Şam Birleşik Amerikalı Oliver McCall'la karşılaştı.

İlk iki raundu sporcumuzun üstünlüğüyle geçilen mücadelede 3'ncü rauntta Sinan Şamil Sam'ın sol gözaltında bir açılma oldu.

Birleşik Amerikalı boksör McCall bu avantajı sürekli yaralı bölgeye vurarak değerlendirdi.

Göz altındaki kanama Sinan'ın oyun planlarını alt üst etti.

12 raunt boyunca rakibine iyi direnen Sam, sayıyla rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Sinan Şamil Sam böylece Kıtalararası Ağır Sıklet Boks şampiyonluğu şansını kaybetti.

Asya-Pasifik Şampiyonluğu Ağır Sıklet unvan maçında ise Kübalı Juan Carlos Gomez, Rus Dennis Bakhtov'u sayıyla yenerek altın kemerin sahibi oldu.

Gecede ayrıca üç Türk sporcu da profesyonel boks mücadelesi verdi.

Ukraynalı Yury Tsybenko'yla karşılaşan Selçuk Aydın rakibini 2'nci raundda nakavtla yendi.

Profesyonel boks kariyerinde 9 maçı geride bırakan sporcumuz 8'nci nakavtlı galibiyetine ulaştı.

Mustafa Karagöllü de Çek rakibi Patrik Hruska'yla yaptığı müsabakayı 3-0 kazanarak kariyerindeki 11'nci profesyonel maçında 10'uncu galibiyetini aldı.

Almanya'nın Aachen Kulübü adına ringe çıkan Türk boksör Adnan Serin ise Kazak boksör Konstantin Airich'e3'üncü rauntta nakavtla yenilmekten kurtulamadı.

Çok üzüldüm ben yenilmesine çünkü bu adam maçtan 1 hafta önce şöle demişti.""" Ben sahaya çıkıcan Sinan Şamil Şam kaçmak için sahada delik arayacak""" Sinan yenseydi gösterirdi ona dersini verirdi ama yenildi

mustafa35
17.Haziran.2007, 12:59
Maça kadar bekledim ama bu maçtan önceki maç uzun sürünce yatmak zorunda kaldım. Gerçekten yazık olmuş. Ama hiç yoktan puanla yenilmişiz.

deniz.91
17.Haziran.2007, 13:09
çok yazık oldu ya adam hep gözüne vurdu sinanın oda çok kötü oldu tabi:(:(

Oghuse
17.Haziran.2007, 13:18
Valla maçı izledim spiker sürekli o yaranın açılması yumruktan dolayı olmadı diyodu adam bide Mccall hep yaralı tarafı vuruyordu.Çok sinir oldum.Hatta bi yerde Sinan'ın arkası dönükken vurdu.

Bugra19o3
17.Haziran.2007, 14:30
Bu kadar abartırlarsa olacağı bu.....yazık oldu...

EL-Hadji
17.Haziran.2007, 14:39
Ben spıkere uyuz oldum ya, sankı bız seyretmıyoruz macı Sınan kazancak diye sürekli propaganda yapıyor. Nereye kazanacak adam fena yaptı Sinan' ı. Sürekli saçma sapan konuşan spikere tilt oldum. Fox Tv' ye mail atcam alsınlar görevden.

deniz.91
17.Haziran.2007, 14:53
spikere bende gıcık oldum biz aldık aldık maçı deyip duruyo milleti kandırmaya çalışıyodu bizde görüyoz mccall üstündü sinandan

TürkuAz
17.Haziran.2007, 16:48
Ben spıkere uyuz oldum ya, sankı bız seyretmıyoruz macı Sınan kazancak diye sürekli propaganda yapıyor. Nereye kazanacak adam fena yaptı Sinan' ı. Sürekli saçma sapan konuşan spikere tilt oldum. Fox Tv' ye mail atcam alsınlar görevden.
Çok haklısın arkadaşım bende uyuz oldum.Bizim boksörü dumur etti neredeyse yine diyorki açık ara öndeyiz..:D

REsist JuvE11
17.Haziran.2007, 17:11
maçı izlerken sinirlerim yerinden oynadı..hayatımda böyle saçma sapan maç anlatan spiker görmedim.o kadar iticiydi ki nerdeyse amerikalıyı tutacaktım.

Ahmet_77
17.Haziran.2007, 21:03
Sinan adama vuramıyor spiker diyor "Aman Allah'ım bu nasıl yumruk"" :zuhaha

EL-Hadji
17.Haziran.2007, 22:27
Demek ki hepimiz sipikere kıl olmuşuz topluca mail atalım foxa adı neydı o elemanın

RaSenGan
17.Haziran.2007, 22:40
Böyle berbat sunan bir spiker görmedim.Başka spiker bulamamışlar galiba futbol spikeri getirmişler.Adam boksör yerine futbolcu dedi kaç defa :D:D

uAsamet91
19.Haziran.2007, 17:16
Spiker çok kötüydü gerçekten

Seçkinn
19.Haziran.2007, 21:23
NTV'deki habere göre Sinan maçı menejerinin rakibiyle girdiği "Sinan'ı nakauvt edemezsin" iddası üzerine bırakmamış. 250 bin dolarlık bir iddia söz konuymuş. Rakibi maç sonrası para önemsiz rövanşta Sinan'ı nakauvt edip ünvanımı alacağım demiş.

REsist JuvE11
20.Haziran.2007, 00:18
o maçı yine bu spiker sunacaksa bi daha box maçı izlemicem

ForsakeN
20.Haziran.2007, 00:29
Orhan Ayhan o spiker.Bayağı akıca konuşur.:D

Sinan'ın gözünün altı açılmasaydı yenerdi

Fernando Gago
20.Haziran.2007, 00:42
o maçı yine bu spiker sunacaksa bi daha box maçı izlemicem

kesinlikle katılıyorum bu kadarda olamaz yani ben bile utandım :)

ryu
20.Haziran.2007, 14:24
o nasıl bi spikerdi öyle.adam zayıf vuruşlara bile neler diyor.maçta mccall büyük ihtimal kafasını vurdu sinana.ondan sonra zaten hep aynı yere vuradu ve çok uyuzuma gitti.sinanın orası açılmasaydı maçı alabilirdi bence

Cyzio
20.Haziran.2007, 14:46
Spiker Orhan Ayhan.Adam hayatı boyunca spikerlik yapmış ama adam gibi yapamamış.Siz bide Süper Lig maçlarında görün onu..

ForsakeN
20.Haziran.2007, 15:31
Spiker Orhan Ayhan.Adam hayatı boyunca spikerlik yapmış ama adam gibi yapamamış.Siz bide Süper Lig maçlarında görün onu..

Fenerbahçe'nin mütemadiyen atakları sürüyor. :D :D