Log in

View Full Version : Ortega kliniğe yatırıldı!

ForsakeN
17.Haziran.2007, 22:35
Ortega kliniğe yatırıldı!

http://www.sporx.com/images/1/40/9965_B_ortega002.jpg

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Arjantinli futbolcu Arigel Ortega alkol tedavisi için kliğine yatırıldı.

Maradona'nın tahtına da aday gösterilen Ortega, oyunculuğuyla olmasa bile yaşam tarzıyla Maradona'nın tahtına aday olduğunu kanıtladı. Eski Fenerbahceli oyuncu, alkol bağımlılığı tedavisi için Şili'nin başkenti Santiago'da özel bir kliniğe yatırıldı. Uzun süredir alkol kullanımı nedeniyle performans düşüklüğü yaşayan 34 yaşındaki oyuncu River Plate teknik direktörü Daniel Passerella ve doktorların ısrarları sonucu tedavi görmeyi kabul etti.

Belli bir süre arkadaş çevresinden uzaklaşmanın oyuncuya iyi geleceğini bu yüzden Şili'de tedavi altına alındığını açıklayan kulüp yetkilileri tedavinin süresi hakkında bilgi vermediler.

Daniel Passarella, Ortega'nın geçen hafta antremanlarda sergilediği çok kötü performansından dolayı kariyerinin neredeyse sonuna geldiğini açıklamıştı.
17.06.2007

Kaynak : DHA

REsist JuvE11
17.Haziran.2007, 22:44
nerden nereye..kendi düşen ağlamaz

EreN
17.Haziran.2007, 22:55
Efsaneydi kestane oldu

TR.CaPTaiN
18.Haziran.2007, 01:46
Muhteşem bir yetenekti. Onu bu halde görmek üzüyor insanı.

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 11:46
Maradonayı görür gibiyim...

eXcitinG
18.Haziran.2007, 12:32
Ne dir bu ArjantinLi süperstarLarın aLkoL ve uyuşturucu sevdası.Ortega gibi büyük bir yeteneğin düştüğü bu durum çok trajik ve düşündürücü.BöyLe yetenekLerin sonu böyLe oLmamaLı.

ForsakeN
18.Haziran.2007, 12:55
Futbola başlamadan önce alıştıkları alkol,sigara ve uyuşturucuya kötü dönemlerinde tekrar başlayınca bu sonuç ortaya çıkıyor. Yazık

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 20:47
Maradonayı görür gibiyim...

aynen maradona gibi aynı hatalara düştü

Sheriff
19.Haziran.2007, 00:48
Eğer düzgün bir kişiliği olsaydı idda ediyorum dünyanın en iyisi olurdu..

Son bir kaç senedeki form düşüklüğünün ve milli takıma çağrılmayışının nedeni anlaşılıyor..

Videosunu bulan varsa koyabilirmi?

TR.CaPTaiN
19.Haziran.2007, 02:20
Videosunu bulan varsa koyabilirmi?

Topa hükmedebilen 3-5 oyuncudan biriydi gerçekten.
http://www.youtube.com/watch?v=_q8LMPWOl38&mode=related&search=

physicist87
20.Haziran.2007, 01:43
Fenerbahçeye geldiğinde ne kadar da çok sevinmiştim,ilk önce inanamamıştım,ağlamıştım bile hata almeyda falanda da konuşuluyordu gelecek diye..Ceyhundan nefret ediyorum sırf bu yüzden..Küçüklüğümün unutulmaz yıldızları arasındadır kendisi,hele dünya kupalarındaki futboluyla..Keşke Alex'e gösterilen ilgi,önem her ne varsa birazı Ortega için yapılabilseydi..Alexden bin kat daha iyi bir oyuncuydu,neyse yolu açık olsun..

Ortega sorunlu bir kişiydi,bunu kendi de her fırsatta dile getiriyor,tedaviye yanaşması bile onun için çok güzel bir adım..Umarım sonuç verir,son yıllarında bari Arjantin liginde klasıyla küçük Ortegallara biraz ders verir..

Sheriff
24.Haziran.2007, 02:18
Topa hükmedebilen 3-5 oyuncudan biriydi gerçekten.
http://www.youtube.com/watch?v=_q8LMPWOl38&mode=related&search=
Şu aşırtmalar çalımlar.. Söylenecek söz bulamıyorum doğrusu..

Ah Ortega ah...

carizzmafb
25.Haziran.2007, 12:33
cok yazk...