View Full Version : Atatürk köşesi daha üste taşınamazmı?
spider3784
17.Haziran.2007, 23:58
Atatürk köşesine girdim. 1 kişi online pek fazla ilgi yok malesef böyle önemli bir konuya. Görmeyenler falan var galiba. Bence böyle önemli bir konunun, geçmişimizin daha ön planda olması gerek. Bu yüzden ben birşeylerin yapılması gerektiği kanaatindeyim. Eğer yardımım dokunacaksa burada olduğumu hatırlatırım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neler yapabileceğimizin yorumlarını burada paylaşalım
mustafa35
18.Haziran.2007, 00:00
Daha önce bu konu önerildi ama birşey değişmeyeceği görüşüyle yapılmadı.
spider3784
18.Haziran.2007, 00:04
Bence denemede fayda var, mümkünse bu.
goosfraba
18.Haziran.2007, 03:42
Daha yukarılara taşınacağını zannetmiyorum.Çünkü TSİ,FM üzerine bir site..
spider3784
18.Haziran.2007, 10:11
Fm hakkında bir site ama Atatürk'ün dediğim gibi daha ön planda bulunması gerek. O zaman onun yerine bazen duyuru diye başlıklar açılıyor normal Fm ile ilgili yazılara girdiğimizde bile. Onun yanına eklenemezmi yada onun gibi olamazmı?
Mike Shinoda
24.Haziran.2007, 19:15
Daha yukarılara taşınacağını zannetmiyorum.Çünkü TSİ,FM üzerine bir site..
Bu kadar saçma bi açıklama görmedim.O ATATÜRK arkadaşım herhangi biri değil!!! :mad:
goosfraba
24.Haziran.2007, 19:24
Bu kadar saçma bi açıklama görmedim.O ATATÜRK arkadaşım herhangi biri değil!!! :mad:
İlk önce sakin olmanı öneririm..O'nun kim olduğunu senden daha iyi bildiğim kesin, lakin bu sitenin içeriği FM'dir.Adminlerimizin Atatürk Bölümünü daha yukarılara getireceğini sanmıyorum ve şuan ki bulunduğu yerinde iyi olduğunu düşünüyorum ama adminlerimiz ne karar verir bilemem..
Mike Shinoda
24.Haziran.2007, 19:35
İlk önce sakin olmanı öneririm..O'nun kim olduğunu senden daha iyi bildiğim kesin, lakin bu sitenin içeriği FM'dir.Adminlerimizin Atatürk Bölümünü daha yukarılara getireceğini sanmıyorum ve şuan ki bulunduğu yerinde iyi olduğunu düşünüyorum ama adminlerimiz ne karar verir bilemem..
"O'nun kim olduğunu senden daha iyi bildiğim kesin"
Karşındakini tanımadan böle bi cümle kuramazsın.Nerden biliyosun Ata'yı senden az sevdiğimi? İçeriği FM ya da başka bi konu diye Atatürk bölümü sabitlenemez mi yani? İlla sitenin içeriği Atatürk ile ilgili mi olmalı yani?
Ben de konunun yukarılara getirilmesinin daha iyi olacağının düşüncesindeyim.
El Barto
24.Haziran.2007, 19:37
"O'nun kim olduğunu senden daha iyi bildiğim kesin"
Karşındakini tanımadan böle bi cümle kuramazsın.Nerden biliyosun Ata'yı senden az sevdiğimi? İçeriği FM ya da başka bi konu diye Atatürk bölümü sabitlenemez mi yani? İlla sitenin içeriği Atatürk ile ilgili mi olmalı yani?
Ben de konunun yukarılara getirilmesinin daha iyi olacağının düşüncesindeyim.
Yukarı gelmekten kasıt ne ki acaba? :confused:
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=179
Buyur bu linkte bir sürü Atatürk ile konu var paylaşımlarını bekliyoruz buraya mesaj yazacağına orada bir konuya birşeyler yaz birşeyler paylaşki konular yukarı çıksın. ;)
tosunpasa
24.Haziran.2007, 20:30
Daha önce böyle bir konu açtım. İçinde tartışma çıktığından kilitlendi. Ve sonuca varamadı..
spider3784
24.Haziran.2007, 20:43
Daha önce böyle bir konu açtım. İçinde tartışma çıktığından kilitlendi. Ve sonuca varamadı..
Çok az kişi giriyor, açıkcası bende her konuyu okumama rağmen yorum yapmıyorum:(
ultraslanerdem
24.Haziran.2007, 22:42
TSİ bir FM sitesi.Burada ön planda olması gereken Football Manager oyunu.Atatürk'le ilgili bir site olsaydı senin dediğin olurdu.
Hikaye başlığı - Konu gibi...
Sheriff
25.Haziran.2007, 01:03
Atatürk sevgisi konunun aşağıda yada yukarıda olmasıyla ölçülemez..
Konu olması gereken yerde.. Polemiğe gerek yok..
spider3784
25.Haziran.2007, 01:44
Atatürk sevgisi konunun aşağıda yada yukarıda olmasıyla ölçülemez..
Konu olması gereken yerde.. Polemiğe gerek yok..
Haklısın ancak insan üstte olmasını daha uygun buluyor sanki ya da en azından ben:)
meddah
25.Haziran.2007, 05:45
"Atatürk Köşesi" başlı başına bir alt forum.. Forum ana sayfasından da, "Kültür Sanat Rehberi" bölümünden de gayet net görülebilecek bir yerde..
Bir üst kademeye çıkarılması, yani bir üst forum kategorisi haline getirilmesi abartı olur..
Sorun "Atatürk Köşesi" ni milletin görebilmesini sağlamak değil, sorun Atatürk'le ilgili millete bilmedikleri şeyler verebilmek..
spider3784
25.Haziran.2007, 11:03
"Atatürk Köşesi" başlı başına bir alt forum.. Forum ana sayfasından da, "Kültür Sanat Rehberi" bölümünden de gayet net görülebilecek bir yerde..
Bir üst kademeye çıkarılması, yani bir üst forum kategorisi haline getirilmesi abartı olur..
Sorun "Atatürk Köşesi" ni milletin görebilmesini sağlamak değil, sorun Atatürk'le ilgili millete bilmedikleri şeyler verebilmek..
Aslında siz de haklısınız insan istemedikten sonra üste yazsa ne olacak, okuyacak mı? Benimde aklıma böyle bir fikir geldi savundum.