View Full Version : Sitedeki Futbol Haberleri
IcedEarth
18.Haziran.2007, 01:21
Üstteki kayan futbol haberlerinin bazıları hiç hoşuma gitmiyor. Sanki Galatasaray'ı kötülemeye çalışan haberler var. Tarafsız bir siteden bunu beklemezdim. Açıkçası bira hayal kırıklığına uğradım.
Krusty
18.Haziran.2007, 01:24
bildiğim kadarı ile o haberler otomatik yükleniyor. :roll:
yani tsi'nin suçu yok aslında.
mgungor
18.Haziran.2007, 01:24
Üstteki kayan futbol haberlerinin bazıları hiç hoşuma gitmiyor. Sanki Galatasaray'ı kötülemeye çalışan haberler var. Tarafsız bir siteden bunu beklemezdim. Açıkçası bira hayal kırıklığına uğradım.
Hangi haberler GS yi kötülüyor?
uAburak89
18.Haziran.2007, 01:26
Arada benimde kafama takılıyor, bazı haberler eklenmiyor sanki.. Ayrıca otomatik olarak eklenmiyor herhalde..
IcedEarth
18.Haziran.2007, 01:26
Abi en basitinden Galatasaray bir ilke imza attı haberi. Bu olay daha önce olmamış bir olay mı? Şahsen ben yakın geçmişte benzeri bir olayı hatırlıyorum.
EreN
18.Haziran.2007, 01:27
Adminlerin çoğu GALATASARAYLI niye art niyet arıyor sunuz?
erdemzorer10
18.Haziran.2007, 01:28
Galatasaray'ın resmi sitesnden verilen bu açklama bi süre sora kaldırıldı ve bu olay hemen alay konusu oldu bazı arkadaşlarımıza..bakalım lincoln fenere golleri sıraladıgında da bu kdr mutlu olabileceklermi
mgungor
Otomatik olarak eklenmiyor.Turksportal'ın futbol sitesindeki haberler bunlar..
IcedEarth
Adminlerin çoğu GALATASARAYLI niye art niyet arıyor sunuz?
Art niyet aramıyorum düşüncemi belirtiyorum.
EreN
18.Haziran.2007, 01:29
ARkadaşlar fenerbahçe.org bazı haberleri yalanlayıp akşamında o habern doğru çıkması da TSI haberlerinde bol bol yer aldı.Paranoya yapmayın
uAburak89
18.Haziran.2007, 01:29
Haberleri ekleyen adminler değil, fanatik moderatörler sanki..
IcedEarth
18.Haziran.2007, 01:32
Eren arkadaşım, senin bana gıcığın mı var? Ben adam gibi fikrimi söyledim sense sert tepki gösteriyorsun. Sadece o konu değil ki, 1-2 gündür dikkatimi çekiyor, 2-3 konuda hoşuma gitmeyen şeyler gördüm.
erdemzorer10
18.Haziran.2007, 01:35
buyukpivot a katılmamak elde deil burası tarafsz bi site olmalı
IcedEarth
18.Haziran.2007, 01:36
Arkadaşlar. Ben Turksportal Haber Editörüyüm. Ve haberlerin büyük bir kısmını ben giriyorum. Sorununuz nedir anlıyamadım. Biz tarafsız bir siteyiz. Fanatizm sitesi değil.
Bu tarz konular açmayın. Yersiz ve anlmasız. Başlığda ben koydum BÜYÜKPİVOT. Bak bakalım verilen haber içinde ne yazıyor.
Sorunu olan
[email protected] eklesin Lütfen.
Abi yanlış anlama. Kimseyle bir alıp veremediğim yok. Ben sadece bir eleştiride bulundum. Burası da öneri ve eleştiri konuları için zaten. Benim hoşuma gitmeyen başlıklar oldu. Onu belirttim sadece.
uAburak89
18.Haziran.2007, 01:38
Düşünmeden yazmıyorum zaten, benim yazma nedenim sadece bugün olanlarla alakalı da değil.. Uzun zamandır dikkatimi çekiyordu, senin eklediğini de bilmiyordum..
uAburak89
18.Haziran.2007, 01:42
3 aydır dikkatimi çekiyordu zaten, sadece bugün eklediklerine bakarak birşey yazmıyoruz.. Ayrıca haberi kaldırsan nolur, kaldırmasan nolur.. Gören gördü zaten..
IcedEarth
18.Haziran.2007, 01:42
Abi sen beni yine yanlış anladın. Benim kesinlikle o başlık kaldırılsın şeklinde talebim yok. Olan olmuş. Tek isteğim, başlıkların biraz daha dikkatli seçilerek girilmesi.
Aydin
18.Haziran.2007, 03:21
Beyler ben Galatasaraylıyım. resmi sitede yapılan olayın başka bir açıklaması yok. rezillik. takım hakkında bir güzel haber oldu da editörler mi girmedi. siz hala gelip niye paso bunlar veriliyor diyorsanız da o sizin fanatikliğiniz. gayet güzel giriliyor haberler.
Vieri
18.Haziran.2007, 15:43
Turksportal web sitesi olarak haberin ana kaynakları, bir çok yurt içi gazete ve yurt içi-yurt dışı internet siteleridir. Bir çok web sitesinde aynı haber yer alırken bizde kaynak göstererek bu haberlere sitemizde yer veriyoruz. Web sitemiz kesinlikle bir kulübe özel yayın yapmamakta. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş hepsine eşit mesafede yaklaşıyoruz. Sadece bir haber üzerine eleştiriyide kabul etmiyoruz.