PDA

View Full Version : Hayatinizda DuyduĞunuz En İyİ Esprİ?

nikomedya71
18.Haziran.2007, 18:09
Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

başka bir arkadaş:ECZANE GÜNLÜĞÜ

ben bi aralar ecz.de kalfalıq yaptım.1 tane recete geldi recetede 2 normal tablet ilaç bide ishal fitili yasıo...ben ilaçlarının hepsine 3 çarpı1 1 çarpı1 felan yasdım fitilede 2çarpı 1 yasdığımı hatırlıom...sonra o müşteri 2 gün sonra gene geldi dediği kelime beni kopardı.'ewladım bu fitili günde 2 mi iççem doktor 1 dedi'dedi...lan karıya bak ya fitili İÇİO...ama manyaklık bende yassana sen oraya kocca harflerle m.k.t. die....

arkadaşla yürüyoruz kız grdk bitane dedim yürüyelim mi o dedi hayır dedim o

zaman KOŞALIM:)

TR.CaPTaiN
18.Haziran.2007, 18:49
Benzini bitti guzelmis :)

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 19:10

zaman KOŞALIM...

Güzelmiş yahu bu bayağı...

Ahmet_77
18.Haziran.2007, 19:20

zaman KOŞALIM

evet bu güzelmiş

nerazzuri
19.Haziran.2007, 10:07
'ewladım bu fitili günde 2 mi iççem doktor 1 dedi'dedi...lan karıya bak ya fitili İÇİO...

Burda 5 dakka koptum :zuhaha

yavuuzzzz
19.Haziran.2007, 12:56
bizim arkdaş 1 hafta kadar önce bir espri yaptı 10 dakika güldüm ama küfürlü idi

ibo
19.Haziran.2007, 23:31
bizim arkdaş 1 hafta kadar önce bir espri yaptı 10 dakika güldüm ama küfürlü idi

aman yazma o zaman :);;)

Estranged
21.Haziran.2007, 16:13
adamlar anneler günü için hediye almış.3 adam yanyana sanki idrar yarıştırıyorlar :)
1.adam:ben karıma 0 dan 100 e 1 saniyede çıkan birşey aldım!
2. ve 3. adam:ne o,Porsche mu?
1.adam:Evet,kar beyazı idi.Karıma çok yakıştı!
2.adam:ben 0 dan 120 ye 1 saniyede çıkan birşey aldım.
1.ve 3. adam:Vay be,bu Ferrari mi?
2.adam:Evet!Bu hediyeyi çok sevdi!
3.adam:Ben karıma 1 saniyede 0 dan 250 ye çıkan birşey aldım.
1.ve2. adam:Hadi be,böyle bi araba yok ki!
3.adam:Araba olduğunu kim söyledi?Ben karıma tartı aldım!

TürkuAz
21.Haziran.2007, 16:31
adamlar anneler günü için hediye almış.3 adam yanyana sanki idrar yarıştırıyorlar :)
1.adam:ben karıma 0 dan 100 e 1 saniyede çıkan birşey aldım!
2. ve 3. adam:ne o,Porsche mu?
1.adam:Evet,kar beyazı idi.Karıma çok yakıştı!
2.adam:ben 0 dan 120 ye 1 saniyede çıkan birşey aldım.
1.ve 3. adam:Vay be,bu Ferrari mi?
2.adam:Evet!Bu hediyeyi çok sevdi!
3.adam:Ben karıma 1 saniyede 0 dan 250 ye çıkan birşey aldım.
1.ve2. adam:Hadi be,böyle bi araba yok ki!
3.adam:Araba olduğunu kim söyledi?Ben karıma tartı aldım!

Süpermiş..:)

ZeroG
21.Haziran.2007, 17:15

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

başka bir arkadaş:ECZANE GÜNLÜĞÜ

ben bi aralar ecz.de kalfalıq yaptım.1 tane recete geldi recetede 2 normal tablet ilaç bide ishal fitili yasıo...ben ilaçlarının hepsine 3 çarpı1 1 çarpı1 felan yasdım fitilede 2çarpı 1 yasdığımı hatırlıom...sonra o müşteri 2 gün sonra gene geldi dediği kelime beni kopardı.'ewladım bu fitili günde 2 mi iççem doktor 1 dedi'dedi...lan karıya bak ya fitili İÇİO...ama manyaklık bende yassana sen oraya kocca harflerle m.k.t. die....

Bu ikisi baya güzelmiş:D

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 18:23

zaman KOŞALIM...

Güzelmiş yahu bu bayağı...

Haha bu cok komik koptum yaa :D :D:D