PDA

View Full Version : Sağlık Kontrolleri Başarısız

eGowiCh
18.Haziran.2007, 22:12
İlk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum, bilmem siz daha önce karşılaştınız mı...

Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse'yi almak için harekete geçtim. Sene sonunda sözleşmesi bitiyordu. Teklifimi yaptım ve Tevfik Köse kabul etti, ama şöyle bir haberle sarsıldım.

Gelsenkirchen yönetimi Tevfik Köse transferini oyuncu sağlık testinde başarısız olduğu için iptal etti.

Hemen Tevfik Köse'nin üzerine tıkladım ve gördüm ki kendisi 4 - 5 ay sahalardan uzak kalacak.

Sanıyorum ki oyuncu sözleşme imzalamadan önce hastanede sağlık kontrollerinden geçti ve sakatlığı ortaya çıkınca da transfer iptal oldu.

Gerçekten oyunun ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha anladım.

amorti
18.Haziran.2007, 22:34
Evet oldukca gercekci...
Ustelik oyuncunun kontrat imzalayacagi tarihteki saglik durumu onemli.. Yani aralik ayinda 5 ay sakat olacak bir oyuncu ile anlasabiliyosunuz hazirana kadar iyilesiyor haliyle..
Tabi biraz da sans... Eskiden takimim icin cok iyi olacak bir oyuncuyla 6ay oncesinden anlasmistim.. Tam alacagim hafta ayagi kirilmisti kafayi yemistim :)

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 23:57
bende arkadaş ile oynarken arkadaş oweni almak istedi 10 ay sakat olduğu halde newcastle kabul etti ama sağlık kontrölünden geçemeyerek anlaşma iptal oldu bencede çok gerçekçi olmuş

olumelegi
19.Haziran.2007, 01:30
Evet bu banada olmustu ben o kdar ugrasmıstım bır oyuncu ıcın zorla aldm almadan 2-3 gun once 4-5 ay sakatlanmıs :S:S:S

VahdeTrabzon
19.Haziran.2007, 10:47
ilk defa duyuyorum ya peki sakatsa kesin iptal oluyomu?

ThersoN
19.Haziran.2007, 11:28
bende ilk defa duydum. bayagı gercekciymis o zaman :)

uAsamet91
19.Haziran.2007, 12:38
İlk defa duydum...

ulasfb
19.Haziran.2007, 13:57
İlk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum, bilmem siz daha önce karşılaştınız mı...

Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse'yi almak için harekete geçtim. Sene sonunda sözleşmesi bitiyordu. Teklifimi yaptım ve Tevfik Köse kabul etti, ama şöyle bir haberle sarsıldım.

Gelsenkirchen yönetimi Tevfik Köse transferini oyuncu sağlık testinde başarısız olduğu için iptal etti.

Hemen Tevfik Köse'nin üzerine tıkladım ve gördüm ki kendisi 4 - 5 ay sahalardan uzak kalacak.

Sanıyorum ki oyuncu sözleşme imzalamadan önce hastanede sağlık kontrollerinden geçti ve sakatlığı ortaya çıkınca da transfer iptal oldu.

Gerçekten oyunun ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha anladım.
bendede arada oluyo

SAİT71
19.Haziran.2007, 15:19
bende ilkez karşılaştım beyler.

Mr.CordiaL
19.Haziran.2007, 17:08
FM 05'te İlhan Maınsız'da oluyrdu aynısı. 6 ay sakat olduğu için bonservisi elinde olmasına rağmen alamıyordun.

GEWEZE
20.Haziran.2007, 14:42
Championship Manager 97/98 De 2000 Yilinda Ronaldo Nun Ayagi Kirilmisti Inter De Serbest Birakmisti Bende Lazio Ile Almak Istedim 3 Defa Denememe Ragmen Saglik Kontrolune Takiliyordu.artik 1 Ay Kala Hafif Idmanlara Baslayinca Alabilmistim.o Zamandan Beri Var Yane..