View Full Version : Beşiktaşı kurtaracak çözüm ne olabilir???
kenyeagle
15.Ocak.2006, 22:31
arkadaşlar ben fanatik bir BEŞİKTAŞLIYIM ama 100. yıldan sonra hayal edemiyeceğimiz bir tablo war sizce bunun çözümü ne olabilir. ( 3 senedir bi kere güldüm oda 3-4 lük fener maçı:D:D)
emirduman
15.Ocak.2006, 22:38
Bence Tigana Beşiktaş'ı yavaş yavaş yoluna koyucak...
hucar17
15.Ocak.2006, 22:48
Para Para Para.Bjk para bulduktan sonra başka birşeye ihtiyacı kalmaz...
RoCCo_42
15.Ocak.2006, 23:29
Para Para Para.Bjk para bulduktan sonra başka birşeye ihtiyacı kalmaz...
O dedigin GALATASARAY'a daha cok uyuyor bence.:D :D
semih5
16.Ocak.2006, 00:44
tigana bjk yola getirir ya
10_Osmanozc
16.Ocak.2006, 17:02
Beşiktaş denildiği gibi Galatasaray'ın ardından gidiyorsa şapkasını önüne koyup düşünmeli ve 1-2 senesi ekarte etmeli.Beşiktaş'ta tek çare revizyon baştan aşağıya bir revizyon gençlerle birlikte cesurca bir revizyona ihtiyacı var.
mustang
16.Ocak.2006, 19:19
Ne revizyonu adamlar revizyon yapa yapa bu duruma düştüler.Yapacaklar tek şey tiganaya güvenmek takım içindeki huzursuzlukları kaldırması
abi takım toplama takım gibi guzide yurdumun her kosesinden adam var:) her yıl 15 tane transferle hic birsey olmaz bu oyuncuların birbirine ısınması gerek bunun icin de zaman gerek bide taraftarın sabırlı olması gerek(bende besiktaslıyım ama...napalım)
bjkmete
16.Ocak.2006, 20:53
bence yönetim kısa bir süre içerisinde tiganayla uzun bir sözleşme yapmalı.Ardından Tigana'nın istemediği oyuncuları tek tek gönderip yerlerine onun istediği oyuncular alınmalı.Bundan sonra iş taraftara kalıyor.Biz sabredicez sonra bi bakcaz 2-3 yıl sonra BJK Türkiye'de rakipsiz Avrupa'da ise önemli bir takım olacak.Bunun altınada imzamı atarım.Unutmayınki bir şeyi istemek için önemli olan istikrar....
Laz_Asker_61
17.Ocak.2006, 15:46
şu anda bahsedilen kurtarıcı bence takımda
JEAN TİGANA
10_Osmanozc
17.Ocak.2006, 16:10
@mustang
Abi revizyon yapa yapa mı bu hale geldi ne revizyonu top toplayıcı revizyonu mu?
francesco10
17.Ocak.2006, 22:32
ne revizyonu yaww sağdan soldan artıkları ala ala bu hale geldik işte bugünde en sonunda pancuyuda yollamışlar daha bu takımdan gitçek en az 10 adam war bunları bi şekilde sezon sonu elden çıkarmak lasım ve işallaa bi salaklık yapıp tiganayı göndermezler yoksa bida bi yabancı ant. gelcekte kadroyu tanıcak falann filannn bi sene daha kaybederz yoksa
10_Osmanozc
18.Ocak.2006, 00:49
Eee francesco10 bunlarrı elden çıkarmamız lazım diyosun da ben revizyondan neyi kast ediyorum acaba.
tigana nın gelmesi ile birlikte takımımızda bi yükselme olacagından eminim ayrıca genclestirme operasyonunun yapılması şart
Laz_Asker_61
26.Ocak.2006, 15:40
tigana nın en büyük amacı gençleştirmek zaten bu da yararlı olur ama birkaç sene başarı yine gelmez
semih5
26.Ocak.2006, 16:32
tigana kurtarir ya
m_o_11
26.Ocak.2006, 17:14
tüm futbolcularla tek tek konusup. kafalarındaki besiktas la ilgili olan her sey yenilenmeli.veee taraftar baskısını azaltmak lazım futbolcular ustunden. carsı cok zorluyo futbolcuları. biras kendi hallerine bırakılmalılar...
bursa_mc
26.Ocak.2006, 18:24
tıgananın gitmesi ii olmaz beşiktaş bi daha ki sene için yatırım yapmaları lazım buda tıgananın istediği tranferlerle olabılır
hucar17
26.Ocak.2006, 18:36
bence Bjk yönetimi takıma ve oyuncularına yeterli sabrı göstermiyor.taraftarlarda öyle...
Laz_Asker_61
26.Ocak.2006, 19:50
taraftar artık ne yapsın sabır da bir yere kadar ama
RoCCo_42
26.Ocak.2006, 20:08
BJK özüne özkaynagına dönerse eski parlak günler geri döner.
Laz_Asker_61
26.Ocak.2006, 20:10
BJK özüne özkaynagına dönerse eski parlak günler geri döner.
ne gibi özü
semih5
26.Ocak.2006, 20:19
ya zaten bu sene gitti artik seneye
RoCCo_42
26.Ocak.2006, 20:32
ne gibi özü
Mehmet SEDEF
Rıza SEN
Ergün AYDIN
Sezer SEZGİN
Adem BÜYÜK
Bu özüne dönerse
ALİ GÜNES
EMRE ASIK
gibi yedigine edenlere degil kendi özüne dönerse.
semih5
26.Ocak.2006, 20:46
3 gun once tumer konustu biz ozguvenimizi kaybettik.5-6 yenelim cikisa geceriz dedi bence dogru dedi bjk kimsenin ozguveni yok
gezenti
26.Ocak.2006, 20:57
walla bence beşiktaşın mali durumu galatasaraydan çok daha kötü galatasarayda kadro çok güzel hemde hepsi çok kaliteli yetenekli gençler ama beşiktaşta hepsi yaşlı ve çok para alan futbolcular okab buruk ali tandoğan daha bir sürü.
beşiktaşta rıza ve mehmet sedeften başka kimse yok genç olarak ancak galatasaradan nerdeyse çok kaliteli 11 çıkar.
gelelim benim önerime beşiktaş yaşlı futbolcularını satıp onlardan gelecek parayla genç oyunculara yönelmeli....
shenshebek
28.Ocak.2006, 13:23
Öncelikle kesinlikle yabancı bir stoper alınması şart.. Türkiye'de zaten en büyük sorun bu.. Giray Bulak'a "en çok hangi mevkide zorlanıyorsunuz?" diye sormuşlardı.. Kesinlikle stoper dedi.. Yani aslında libero tarzı oynayan, geriden oyun kurup takımı yönlendiren bir oyuncuya.. Bence Beşiktaş yeni sezonda kesinlikle böyle bir oyuncu alacak..
meddah
28.Ocak.2006, 13:53
Bkz. Çağdaş..
Topu alır, kafasını kaldırıp ileriye doğru bir bakar, sonra kafayı tekrar eğip önündeki topa yandım Allah.... Olayı budur, markaj dışında başka bir şey yapmaz.
Laz_Asker_61
28.Ocak.2006, 14:34
tigana bu çalışmayı en güzel şekilde yapmaya başladı ama yönetiminde sabır göstermesi gerekir tabi
2 3 kötü sonuçtan sonra hemen şutlamamalılar
Kadronun yarısına yakınını göndererek teknik yeterliliği zayıf olan oyuncuları azalttıktan sonra, doğru bir oyun taktiği belirleyerek nokta transferler ile çözüme ulaşabilir Beşiktaş.
Çok büyük bir revizyon gerekecektir!
Bunun olması için de 'Biraz popüler olan oyuncuları hemen alalalım, kimseye oyuncu bırakmayalım' mantığındaki Bjk Yönetim Kurulu'nun da değişmesi lazım bence ...
RoCCo_42
28.Ocak.2006, 19:27
Kadronun yarısına yakınını göndererek teknik yeterliliği zayıf olan oyuncuları azalttıktan sonra, doğru bir oyun taktiği belirleyerek nokta transferler ile çözüme ulaşabilir Beşiktaş.
Çok büyük bir revizyon gerekecektir!
Bunun olması için de 'Biraz popüler olan oyuncuları hemen alalalım, kimseye oyuncu bırakmayalım' mantığındaki Bjk Yönetim Kurulu'nun da değişmesi lazım bence ...
Evet bencede.Nedense BJK 2-3 senedir GS ile FB nin talip oldugu oyuncuları sırf rakiplerime kaptırmayım amacıyla aldı ve kadrosu çok şişti.
m_o_11
28.Ocak.2006, 21:13
bi ali gunes sonraa ibrahim toraman sonraa emre asık gibi futbolcuları aldılar fb den ve gs den . kendi transfer politikaları bile yokmus gibi gorunuyo..buyuklerin birbirlerinden futbolcu almaları bana hep yanlıs gelmistir zaten.
Laz_Asker_61
06.Şubat.2006, 13:47
şu bursalılara burdan bir kez daha sesleniyorum beşiktaş ile ilgili yazı yazarken yazdıklarınıza dikkat edin dün yine biri başlık açmış başına bir gülümseme koymuş kardeşim amacınız nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz artık bu kadar sessiz kalmam ağzıma geleni yazarım
comandante
06.Şubat.2006, 14:05
e söyle abi ağzına geleni tutan yok kimseyi.ama beşiktaşın şanssızlığı da var gerçekten.hataları da oldu tabiki hangi takımın olmadı ki yani?seneye bi bu kadar daha transfer yapıp hataya düşmezler eksik yerlere adam alırlarsa daha verimli olurlar.bu arada jun ve bobo iş yapcak benceçen azından bobo
Laz_Asker_61
06.Şubat.2006, 14:34
yazınca da suçlu oluyoruz onun için yazmıyorum
mustang
06.Şubat.2006, 16:28
Hersene bjk yerli yabancı futbolcuları toplarlar ve hersene büyük umutlarla lige başlar ve hersene büyük hüsran olur.İşte beşiktaş klasigi buna çözüm bulmaları lazım
Torer
09.Şubat.2006, 16:09
toraman beşiktaş dışında bi g.antep te oynadı karıştırıyosun galba
mustafa6685
09.Şubat.2006, 16:55
Beşiktaşın kurtuluşu yönetim değişikliği ile olur.
ridvanu
10.Şubat.2006, 22:26
Tiganadan umutluyum
yavaş yavaş işler yola giricek merak etmeyin