View Full Version : Fenerbahçe'nin Derdi Ne ?
ardy23
16.Ocak.2006, 02:44
ArkadaŞlar FenerbahÇe TÜrkİyenİn Şu Anda En BaŞarili KlubÜ,ama Her Sene TecrÜbe Kazanan FenerbahÇe Bu TecrÜbeyİ Avrupada Sahaya Yansitamiyo!!2 Lİg ŞaÖpİyonluĞu DiŞinda HİÇbİr BaŞari Yok Ve Bu Da Artik Taraftarin Canini Sikiyo!!ben Bİr FenerbahÇelİyİm Ama Neden BaŞarili OlamadiĞimizi Sİzlerle Bİr Beyİn Firtinasi Yaratarak ÇÖzmek İstİyorum!! Mesajlarinizi YaĞdirin Bakalim!!!
meddah
16.Ocak.2006, 19:14
Konu "Futbol Genel" forumuna taşındı..
hucar17
16.Ocak.2006, 19:37
Yönetim Avrupa da başarıyı hedeflemediği ve 4. yıldızı almak için sadece süper lige önem verdiği için.Yani yönetimin Avrupa diye bir derdi yok bence...
Yönetim Avrupa da başarıyı hedeflemediği ve 4. yıldızı almak için sadece süper lige önem verdiği için.Yani yönetimin Avrupa diye bir derdi yok bence...
katılmıyorum
takımın adı fenerbahce oldugu icin:)
Laz_Asker_61
17.Ocak.2006, 15:54
takımın adı fenerbahce oldugu icin:)
o futbolculara gs formasını giydir bak nasıl ş ligi şampiyonu oluyor işte o zaman görün hiçbir zaman para yıldız fayda değildir önemli olan futbol ruhudur takım ruhudur bu da fenerbahçe de yoktur
10_Osmanozc
17.Ocak.2006, 16:12
Mantalite,Fenerbahçe Felsefesi ve Fenerbahçe'nin Dünyaya Bakış Açısı.
Neron_FB
17.Ocak.2006, 16:23
o futbolculara gs formasını giydir bak nasıl ş ligi şampiyonu oluyor işte o zaman görün hiçbir zaman para yıldız fayda değildir önemli olan futbol ruhudur takım ruhudur bu da fenerbahçe de yoktur
katılmıyorum...O zaman o takım ruhunu sadece Türkiye'de kullanmasın lütfen G.Saray..
apaydin2148
17.Ocak.2006, 16:34
GS son 2 yıl hariç Avrupa'da sürekli ilkleri yaşatmıştır Türk halkına
Neron_FB
17.Ocak.2006, 16:45
O konu da evet allah razı olsun kupaları türkiye'ye getirmede payı olanlardan
Ama ben fenerin iyi olduğu son 2 seneyi söylüyorum ztn..Çünkü konu şuanki futbolcular..
Bence bu takımla ilgili değil futbolcularla ilgili birşey...ruh da oyuncularda var takımın adında değil..Fenerin hırslı oynadığı maçlar da oluyo ya da maçın belli bir bölümü hırslı oynuyo..eksiğimiz şu, bu zamanı tüm maça yayamıyoruz...
apaydin2148
17.Ocak.2006, 16:59
oyuncu kalitesi olarak iki takım arasında birçok fark olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca Fenerbahçenin eksiği bence baişındaki teknik direktörü.Her avrupa macerasında dediği şey aynı.Tecrübe kazanmak için gidiyoruz hiçbir beklentimiz yok.Bu sözlerin arkasından ne bekleyebilirizki takımdan .
Neron_FB
17.Ocak.2006, 17:05
Ben oyuncuların hiçbirini suçlu görmüyorum desem yalan söylemiş olurum..Nedenini bilmiyorum ama bana göre en büyük problem olan hırs faktörünü 90 dakikaya yaymaları lazım...Daum da bir yere kadar hırslandırır..herşey oyuncuda biter..hırssız kaliteli oyuncu da bir şey yapamaz..
Daum'un gitmesini sadece yerine çok çok iyi biri gelirse isterim..
hucar17
17.Ocak.2006, 18:43
arkadaşlar ben de şöyle bi soru sorayım.Fenerbahçe li olmayanlar Fenerbahçe ile derdi ne?yani burda Fener in niye avrupa da başarılı olamadığını tartışıyoruz biri çıkıp Fener in ruhu yok falan diye konuşmaya başlıyor.sadece bu konu için değil pek çok konuda iş dönüp dolaşıp bu noktaya geliyor.Kazansa hakemle kazandı,kaybetse kötü oynadı.hakem hata yaptı Fener den para alıyor.federasyon rezil oldu,Federasyon Fener i tutuyor.Milli takım başarısız oldu,Fb li oyuncularla kurulu takımdan bukadar olur deniyor.Yani ne yapılırsa yapılsın bir bahane bulunuyor.Eminim ki hani olmaz ya,olur da bişekilde Avrupa da başarı falan gelir,onda bile hakemleri,uefa yı falan suçlayanlar çıkar.Herkes Fener e yükleniyor ama kimse kendi takımı neler yapıyor bunu düşünmüyor.4 büyükten 3'ü birleşip Fener e saldırıyor,Fener aleyhine pankart açıyorlar ve son olarak kendi tesislerinde kendi heykelini Mustafa Kemâl Atatürk'ün heykelinin önüne diken bir başkan da çıkıp Fenerbahçe yi bir terör örgütüne benzetiyor.Sonuç olarak bu insanların Fenerbahçe'yle ne derdi var?(Konu dışında bazı şeyler yazdım ama gerçekten önemli bi konu ve bu söylediklerimi sadece burdaki arkadaşlara değil,genel olarak söyledim.Saygılar....)
KaracaOglan
17.Ocak.2006, 19:07
Başarılı olabilmek için en önemli faktör başarılı olacağına inanmaktır. Eğer inanç yoksa başarılı olmayı da beklemek çok gülünçtür. Sayın Daum, her demecinde takımın tecrübeye ihtiyacı olduğunu söylüyor. Biri de çıkıp demiyor ki: "Galatasaray'ın ne tecrübesi vardı UEFA kupasını aldı".
Yalniz herşey burada da bitmiyor, biraz da şans olacak tabiki. Fenerbahçe de en azından Avrupa da şans yanında değildi. Aynen GS ve BJK'nin yanında olmadığı gibi.
Galatasaray'lı arkadaşlar da her fırsatta kendi takımının başarısızlıklarını Fenerbahçeye ve Yönetimine yüklenerek sırtlarından atmak istiyorlar.
Koray Düşova
17.Ocak.2006, 20:31
Anelka fancies Newcastle switch
French international Nicolas Anelka wants to make Newcastle his next English club.
The former Arsenal and Manchester City striker, who also spent a spell on loan at Liverpool, wants to quit Turkish side Fenerbahce and return to the Premiership.
He ruled out a move to Everton, but admits he would be tempted if Newcastle boss Graeme Souness made a move.
'I don't want to waste my time any more in the Turkish Championship,' Anelka told the Daily Star Sunday.
'The only trouble is that they don't want to sell me for nothing. But my brothers are trying to find me a club in England.
'I have heard of Everton's interest, but I don't want to go there.
'I want to get back into the Premiership and I would like that club to be Newcastle United.'
Anelka'nın kardeşi veya abisi de şuan Anelka için klüp arıyor,zira Anelka
Türkiye ligi'nde zamanımı harcamak istemiyorum demiş dış basına,şuan İngiltere'de kardeşi Anelka icin klup arıyor ve buldu bile... O klüp Everton ve Everton resmi teklifi yaptı ancak Anelka'nın gönlu Newcastle'da...''newcastle hocası Souness teklif etmek için girişimde bulunursa Anelka kabul edebilir''.
Anelka'nın şuan yaşadığı problem ,FB'nin kendisini ucuza vermek istememesi imiş...
Yerli medyamız bu açıklamaların üstünde maalesef hiç durmadı ama FB ve Anelka arasında ciddi bir problem gibi gözküyor.Anelka'nın 2. yarıda performansı düşecek olursa bilinmeli ki bu sebepten olacak...
Birçok yabancı medya sitesinde geçiyor bu roportaj hemde çok ciddi..
10_Osmanozc
17.Ocak.2006, 20:39
arkadaşlar ben de şöyle bi soru sorayım.Fenerbahçe li olmayanlar Fenerbahçe ile derdi ne?yani burda Fener in niye avrupa da başarılı olamadığını tartışıyoruz biri çıkıp Fener in ruhu yok falan diye konuşmaya başlıyor.sadece bu konu için değil pek çok konuda iş dönüp dolaşıp bu noktaya geliyor.Kazansa hakemle kazandı,kaybetse kötü oynadı.hakem hata yaptı Fener den para alıyor.federasyon rezil oldu,Federasyon Fener i tutuyor.Milli takım başarısız oldu,Fb li oyuncularla kurulu takımdan bukadar olur deniyor.Yani ne yapılırsa yapılsın bir bahane bulunuyor.Eminim ki hani olmaz ya,olur da bişekilde Avrupa da başarı falan gelir,onda bile hakemleri,uefa yı falan suçlayanlar çıkar.Herkes Fener e yükleniyor ama kimse kendi takımı neler yapıyor bunu düşünmüyor.4 büyükten 3'ü birleşip Fener e saldırıyor,Fener aleyhine pankart açıyorlar ve son olarak kendi tesislerinde kendi heykelini Mustafa Kemâl Atatürk'ün heykelinin önüne diken bir başkan da çıkıp Fenerbahçe yi bir terör örgütüne benzetiyor.Sonuç olarak bu insanların Fenerbahçe'yle ne derdi var?(Konu dışında bazı şeyler yazdım ama gerçekten önemli bi konu ve bu söylediklerimi sadece burdaki arkadaşlara değil,genel olarak söyledim.Saygılar....)
Eleştiriyi kaldıramıyorsunuz demekki.Başka şekilde algılıyorsun.Fenerbahçe neden başarısız bunları söylüyoruz Fenerbahçe'ye terbiyesizlik mi ediyoruz?sövüyor muyuz?Nedir yani eleştiremiyecek miyiz.Eleştirip kendi başarısızlıklarımızı sizin üstünüze atıp da rahatlıyoruz gibi bir durumda yok.Ortada bi konu var ve bunun üstüne yorum yapıyoruz.Başkalarının takımı eleştirmesini istemiyorsunuz sinir oluyorsunuz değil mi?Herşey güllük gülistanlık yahu bu adamlar bizi indirmek için eleştiriyorlar.Düşene vur tekmeyi mantığıyla hareket ediyorlar diye düşünme.
Kerim Kerimov
17.Ocak.2006, 20:40
Öyle bir dünya yok ne yazık ki, forma giydir ş. ligi şamp. olsun falan.
Ayrıca Fener'de takım ruhu olmadığına kesinlikle katılmıyorum. Bunu da sahadaki tutumlardan, antrenmanlardan(hergün özet görüntüleri izliyorum) ve oyuncuların konuşmalarından anlıyorum.
Bence Fenerbahçe'nin kadrosu Şamp. için yetersiz. DL ve DR Serkan ve Ümit, MR yok Tuncay da bence ML falan degil, mecburiyetten oynuyor.
Neron_FB
17.Ocak.2006, 20:46
Eleştiriyi kaldıramıyorsunuz demekki.Başka şekilde algılıyorsun.Fenerbahçe neden başarısız bunları söylüyoruz Fenerbahçe'ye terbiyesizlik mi ediyoruz?sövüyor muyuz?Nedir yani eleştiremiyecek miyiz.Eleştirip kendi başarısızlıklarımızı sizin üstünüze atıp da rahatlıyoruz gibi bir durumda yok.Ortada bi konu var ve bunun üstüne yorum yapıyoruz.Başkalarının takımı eleştirmesini istemiyorsunuz sinir oluyorsunuz değil mi?Herşey güllük gülistanlık yahu bu adamlar bizi indirmek için eleştiriyorlar.Düşene vur tekmeyi mantığıyla hareket ediyorlar diye düşünme.
3 büyük klübün de haberleşip pankart açması, bazı yöneticilerin Fenerbahçe'yi terör örgütüne benzetmeleri bunlar da mı eleştiri???
Forumdaki yorumlara gelince, ligdeki başarımızın nedenini sürekli sürekli ve sürekli hakemlere bağlamak eleştiri mi?? Bence bunlar eleştiri diil..
Kerim Kerimov
17.Ocak.2006, 20:47
Başarılı olabilmek için en önemli faktör başarılı olacağına inanmaktır. Eğer inanç yoksa başarılı olmayı da beklemek çok gülünçtür. Sayın Daum, her demecinde takımın tecrübeye ihtiyacı olduğunu söylüyor. Biri de çıkıp demiyor ki: "Galatasaray'ın ne tecrübesi vardı UEFA kupasını aldı".
Yalniz herşey burada da bitmiyor, biraz da şans olacak tabiki. Fenerbahçe de en azından Avrupa da şans yanında değildi. Aynen GS ve BJK'nin yanında olmadığı gibi.
Galatasaray'lı arkadaşlar da her fırsatta kendi takımının başarısızlıklarını Fenerbahçeye ve Yönetimine yüklenerek sırtlarından atmak istiyorlar.
GS Uefa'yı aldığında kaç sezonluk ŞL tecrübesi vardı?
batuhan673
17.Ocak.2006, 20:49
Evet ben de duymuştum.Anelka Türkiye liginden zevk almıyomuş.Anelka zaten problemli bir oyuncu işte kendini gösterdi.
hucar17
17.Ocak.2006, 22:13
sabahta da menejerinin para kazanmak için onu satmak istediği ve bu yüzden onun bu haberleri çıkardığı yazıyodu...
Koray Düşova
17.Ocak.2006, 22:50
Anelka fancies Newcastle switch
French international Nicolas Anelka wants to make Newcastle his next English club.
The former Arsenal and Manchester City striker, who also spent a spell on loan at Liverpool, wants to quit Turkish side Fenerbahce and return to the Premiership.
He ruled out a move to Everton, but admits he would be tempted if Newcastle boss Graeme Souness made a move.
'I don't want to waste my time any more in the Turkish Championship,' Anelka told the Daily Star Sunday.
'The only trouble is that they don't want to sell me for nothing. But my brothers are trying to find me a club in England.
'I have heard of Everton's interest, but I don't want to go there.
'I want to get back into the Premiership and I would like that club to be Newcastle United.'
Anelka'nın kardeşi veya abisi de şuan Anelka için klüp arıyor,zira Anelka
Türkiye ligi'nde zamanımı harcamak istemiyorum demiş dış basına,şuan İngiltere'de kardeşi Anelka icin klup arıyor ve buldu bile... O klüp Everton ve Everton resmi teklifi yaptı ancak Anelka'nın gönlu Newcastle'da...''newcastle hocası Souness teklif etmek için girişimde bulunursa Anelka kabul edebilir''.
Anelka'nın şuan yaşadığı problem ,FB'nin kendisini ucuza vermek istememesi imiş...
Yerli medyamız bu açıklamaların üstünde maalesef hiç durmadı ama FB ve Anelka arasında ciddi bir problem gibi gözküyor.Anelka'nın 2. yarıda performansı düşecek olursa bilinmeli ki bu sebepten olacak...
Birçok yabancı medya sitesinde geçiyor bu roportaj hemde çok ciddi..
Sabah iyi sallamış,Anelka'nın menajeri öz kardeşi...
francesco10
17.Ocak.2006, 22:51
bence doğru avrupa 2. planda gs ın rekorunu kırmak bütün amacı aziz yıldırımın , ve sırf bu yüzden de şu kalitesiz ligde bjk trabzonun döküldüğü gs nin nerdeyse futbolcularının sahaya çıkmayacağı bi ortamda rahatt rahatt 1 sene daha şamp olup egale edecekleri içinde daum da ısrar ediolar
daum olduğu sürece bu takımda bişi oolmaz başarı geldimi dahiym havalarında bi olumsuz sonuçta futbolcular istediğimi yapamadı , sölüorm bu adam dengesizz dahi falan deil :)
bence bu iş daum la olmaz ben bi bjk li olarak söliim fb 1 sene daha bu ligde şampion olur hertürlü o yüsden avrupada başarı istiolarsa göndersinler şu adamı
10_Osmanozc
18.Ocak.2006, 00:47
3 büyük klübün de haberleşip pankart açması, bazı yöneticilerin Fenerbahçe'yi terör örgütüne benzetmeleri bunlar da mı eleştiri???
Forumdaki yorumlara gelince, ligdeki başarımızın nedenini sürekli sürekli ve sürekli hakemlere bağlamak eleştiri mi?? Bence bunlar eleştiri diil..
Konuyu çarptırma ben sana bu konudan bahsediyorum değil mi?
hucar17
18.Ocak.2006, 01:08
her lafta aynı şeyi vurguluyorsunuz çoğunuz.Fener i eleştirmenize bişey diyemem.hatta mantıklı olduğu sürece isterim de.ama bazıları bunu abartıyor.sana lafım yok o konuda sen üstüne alınmışsın.ama şunu da söyliyim.bizim kimseden bir beklentimiz yok.evet eleştirilerin bazılarına sinir oluyorduk ama artık alıştık fatih altaylı gibi kişiler sayesinde.ve son olarak şunu söyliyim.bizim güllük gülüstüntanlık yaşama beklentimiz yok.zamanında Fenerbahçe ile çok üzüldük.ve şuan bazı takımların düştüğü durumu anlayabiliyoruz.ama şunu söyliyim.bu ülkede adelet her zaman güçlünün yanında oldu(kendi görüşüm).ulusoy zamanında olanlar taraflı veya tarafsız olarak bizi etkiledi ve bazı takımların önünü açtı.biz o zamandan bu zamana kolay gelmedik.şimdi de güçlü olan taraf biziz ve bana göre takdir hakları size göre kasıtlı yapılan hatalarla işimiz kısmen kolaylaştı.ama zamanında biz çok üzüldük şimdi sıra size geldi...
Neron_FB
18.Ocak.2006, 08:51
Konuyu çarptırma ben sana bu konudan bahsediyorum değil mi?
Alıntı yaptığın yerde yazan şeyler bunlar..Konuyu çarptırmaya hevesli diilim
10_Osmanozc
18.Ocak.2006, 20:29
Alıntı yaptığın yerde yazan şeyler bunlar..Konuyu çarptırmaya hevesli diilim
Alıntı yaptığım yerdeki yazıları dikkat edersen hucar17 yazmış?
hucar17
18.Ocak.2006, 20:50
arkadaşlar tamam konu gereksiz yerlere geliyor...
gencfbli_1
18.Ocak.2006, 21:48
şişme haberler kullanmayın. Çok komiksiniz. Adamın .org'da çıakn konuşması var.
gidiosunuz abuk subuk ne iudi belirsiz sitelerden bulup geliyorsunuz...
Allah bilir Fotomaç ile işbirliğğiniz vardır
hucar17
18.Ocak.2006, 22:07
hangi haber için söylüyosun?
Neron_FB
19.Ocak.2006, 01:39
Alıntı yaptığım yerdeki yazıları dikkat edersen hucar17 yazmış?
tamam işte konuyu ben açmamış oluyorum...
hatta konu kapansın bencede...
10_Osmanozc
19.Ocak.2006, 02:00
tamam işte konuyu ben açmamış oluyorum...
hatta konu kapansın bencede...
Ne dediğini anlamıyorum her mesajında farklı şeyler söylüyorsun
hucar17
19.Ocak.2006, 13:50
tamam arkaşdalar konuyu ben açtım ve kapanmasını istiyorum
tombul taho
19.Ocak.2006, 14:36
madem kapanmasını istiyonuz kapayalım o zmn ;)