View Full Version : birkaç sorum olacak
lastottoman
20.Haziran.2007, 11:47
arkadaşlar fm 2006 ya başlamak istiyorum da sizlere bir kaç sorum olacak
1.tslde uzun vadede hangi takım en iyi gelişio
2.bu takımın yabancı oyuncuları hakkındaki fikirleriniz
3.hangi yerli ve yabancıları transfer etmeliyim
4.önerebileceğiniz taktik ve antreman var mı?
sorularımı yanıtlamasanız bile hepinize çok tşk.ler..
mami_LEE
21.Haziran.2007, 15:04
sivassporu öneririm ;) yabancıları çok iyi. anderson u gönderip yerine daha iyi bi santrafor alırsan yanına da bi yerli alırsan çok iyi olur ;) ancak yedek oyuncularda sıkıntın olabilir. onu da fb,gs ve bjk den kiralık oyuncular alarak giderebilirsin ;) ilk sene uefa ya kalmak için tüm çabayı sarfet. tkaımda o potansiyel war. ben ç.final oynamıştım uefa da.yoksa ikinci sene kiralık oyuncular gider. maddi sıkıntı da olursa iknci yıl çok kötü olur. uefa kupasında iyi maddi gelir elde edersin ;)
leondogus
22.Haziran.2007, 11:06
sivassporu öneririm ;) yabancıları çok iyi. anderson u gönderip yerine daha iyi bi santrafor alırsan yanına da bi yerli alırsan çok iyi olur ;) ancak yedek oyuncularda sıkıntın olabilir. onu da fb,gs ve bjk den kiralık oyuncular alarak giderebilirsin ;) ilk sene uefa ya kalmak için tüm çabayı sarfet. tkaımda o potansiyel war. ben ç.final oynamıştım uefa da.yoksa ikinci sene kiralık oyuncular gider. maddi sıkıntı da olursa iknci yıl çok kötü olur. uefa kupasında iyi maddi gelir elde edersin ;)
aga bu biraz riskli iş değil mi.uefaya kalmak için efor sarfedilecek ama kalamssa maddi sıkıntı demişsin.ya uefaya kalamssa ne olacak
Deso713
24.Haziran.2007, 09:00
oyunun amacı da bu zaten :D elinden geleni yapacak.