PDA

View Full Version : Martinse Silahlı Saldırı

TaşkınMahmut
20.Haziran.2007, 15:09
Tatil için ülkesine giden ünlü Nijeryalı yıldız Obafemi Martins'in aracı bir benzin istasyonu yakınlarında kurşun yağmuruna tutuldu. Doğup büyüdüğü Lagos'ta Mercedes otomobiliyle gezintiye çıkan Martins, kurşun sağanağından mucize eseri yara almadan kurtuldu. Ancak yanındaki arkadaşı kurşun isabeti sonucu yaralandı.
Olayla ilgili İngiliz basınına konuşan Martins, "Otomobildeki herkesi öldürmek istiyorlardı. Oraya soygun için değil, beni temizlemek için gelmişlerdi" dedi.
Nijeryalı star,"Öleceğimi düşündüm. Profesyonel suikast timi gibiydiler. Tam bir cehennemdi. Kalbim ve ruhum o an öldü. Herşey aynı filmlerdeki gibiydi" diye konuştu.
"Nasıl kaçtığıma hala inanamıyorum" diyen Martins ekledi: "Belki de yukarıdaki beni tahmin ettiğimden daha çok seviyor".
Bu sezon Newcastle United formasıyla Premier Lig'de 11 gol kaydeden Martins, Nijerya'ya milli maçlar için bile gitmesinin zor gözüktüğünü söyledi. Martins, Milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun da takım arkadaşı.

REsist JuvE11
20.Haziran.2007, 15:17
ucuz kurtulmus.ayrıca allah beni düşümdüğünden daha çok seviyor demiş:D eğer böyle olsaydı tez alırdı canını dimi:D..başarılar

Fernando Gago
20.Haziran.2007, 20:15
Olayla ilgili İngiliz basınına konuşan Martins, "Otomobildeki herkesi öldürmek istiyorlardı. Oraya soygun için değil, beni temizlemek için gelmişlerdi" dedi.

.

bunu nereden biliyor ki :) ucuz kurtulmuş gerçekten

ForsakeN
20.Haziran.2007, 20:26
Mafya ile ilgisi olabilir.BKZ:Gökdeniz

Geçmiş olsun.

dick
20.Haziran.2007, 20:52
Godfatherdaki tarama sahnesi geldi aklıma

deniz.91
21.Haziran.2007, 11:06
kim bilir ne işler karıştırdı:)

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 11:28
Daha öncede 3oyuncunun daha başına gelmiş... Direk Martins e yüklemeyin bence... Oralarda oluyo böle şeyler...

yavuuzzzz
21.Haziran.2007, 12:31
geçmiş olsun diyelim ucuz kurtulmuş.

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 13:39
Martins öyle fakir bir ülkede Mercedes ile dolaşırsan tabii böyle şeyler olur..

Rodrigo Tello
21.Haziran.2007, 16:23
Niye saldırıyolar merak edıyorum Avrupada oynuyosa oynuyo :D

Fietra 10
21.Haziran.2007, 17:40
Mafya ile ilgisi olabilir.BKZ:Gökdeniz

Geçmiş olsun.

gökdenizin arabaya sıktılar buna direk saldırdılar:D demekki çok büyük yanlış yapmış adamlara:D

spider3784
21.Haziran.2007, 20:20
ucuz kurtulmus.ayrıca allah beni düşümdüğünden daha çok seviyor demiş:D eğer böyle olsaydı tez alırdı canını dimi:D..başarılar

Haklısın şimdi Newcastle in ona verdiği paralar boşa gitmişti:). Şaka bir yana çok iyi futbolcu. Bu saldırıyı yapanları kınamak lazım.

Wesley Sneijder
22.Haziran.2007, 12:46
İyi futbolcu olduğu için kınamak lazım gibi bir sonuç çıkardım söylediklerinden spider3784.

canavar20
22.Haziran.2007, 12:47
Martins'den herşey beklenir:D:D