View Full Version : İşte Kayserinin Merak Edilen Afişi
Kayserispor38
23.Haziran.2007, 16:24
İşte Kayseri'nin merak edilen afişi!
Kayserispor Kulübü'nün Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz hakkındaki transfer haberlerine tepki olarak hazırladığı afişler bu gece 23:59'dan sonra bilboardlardaki yerlerini alacak. İşte bilboardların özenle seçildiği yerler: Ali Sami Yen Stadı çevresi, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı Arkası, Maçka Swiss Otel inişi, Ortaköy Çırağan yolu Üzeri önü. 23-29 Haziran tarihleri arasında asılı kalacak afişin aynısı, Kayseri Kalesine de 10 metreye X 17 metre ebatında asılacak.
İşte merakla beklenen afiş ilk kez Sporx.com'da
http://img521.imageshack.us/img521/3547/afilerff8.jpg (http://imageshack.us)
Shot with unknown (http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=unknown&make=unknown) at 1969-12-31
uAburak89
23.Haziran.2007, 16:29
Çok manasız, çok gereksiz bir hareket..
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 16:30
Turşularını kursunlar.;) Serhat'ın Lincoln'ü karşılamaya gidelim konusundali lafı burayada çok güzel gider.
Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 16:31
Satmıyosanız satmazsınızda Afişe ne gerek vardı.
dick
23.Haziran.2007, 16:32
Bence güzel olmuş
Hugo
23.Haziran.2007, 16:52
Senin o akıl çelmek dediğin şey sayesinde Lincoln ve Carlos Türkiye'ye geldi.
Tabii ki takımlar istedikleri oyuncuyla anlaşmak için girişimlerde bulunup oyuncularla konuşacaklar.
a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 16:59
satmıyoz deyip piyasa yapıyolar değerleri 3 milyon dolarsa 10 milyona satma derdindeler
Bordo61Mavi
23.Haziran.2007, 17:08
Ya hep afi$ yapsalar ne olur, bu oyuncularin kontratlari yokmu, bittiginde bedavaya giderler
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 17:13
Bedavaya gittiklerindede Kayseri'de alan takım bir afiş yaptırsa iyi olur mu?
deniz.91
23.Haziran.2007, 17:28
en az 2 yıl kontratı var ikisinide
EL-Hadji
23.Haziran.2007, 17:33
Ben Kayserispor' un bu davranışının örnek olduğunu düşünüyüorum. İşallah 5. büyük olmayı başaracaklar. G.Birliği ve Antep zamanında başaramadı. Kayseri buna yakın tek takım gözüküyor. Bu adamları satsalar 32 bin kişilik stadı kim doldurur ki. Bravo Kayseri yönetimi
deniz.91
23.Haziran.2007, 18:00
Ben Kayserispor' un bu davranışının örnek olduğunu düşünüyüorum. İşallah 5. büyük olmayı başaracaklar. G.Birliği ve Antep zamanında başaramadı. Kayseri buna yakın tek takım gözüküyor. Bu adamları satsalar 32 bin kişilik stadı kim doldurur ki. Bravo Kayseri yönetimi
haklısın abi bu adamları neden satsınlar madem fiyat yükseltek için satıyorlar hedefleri yok neden o yeni stad yapılıyor neden yepyeni tasisler yaptılar o zaman bunların hepsi bir hedef için yapılmaktadır ancak bazıları bu hedefi bozmak içn çaba göstermektedir bunu başaramayacaklar
Jesus_FB
23.Haziran.2007, 18:06
Satmasınlar tabi ya ben Kayserispor'u bu konuda destekliyorum bence en iyisini yapıyorlar
deniz.91
23.Haziran.2007, 18:25
yarın meydana gidip bakacağım:D
Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:34
ee gökhan ünal diyordu %80 gsdeyim
mtopuz diyordu fbye gitmek istiyorum ne oldu ??
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 18:42
Kayserispor'un hedefleri var ve satmak istemiyorlar. Bu normaldir fakat örneğin bu sene Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal forma şansı bulacak aynı şekilde Gökhan Ünal da Galatasaray'da bulur. Kendilerini geliştirirler belki de oradan Avrupa'ya açılırlar. Kayseri kendi açısından iyi yapıyor fakat bu 2 oyuncu açısından bence yanlış yapıyor.
deniz.91
23.Haziran.2007, 18:43
ee gökhan ünal diyordu %80 gsdeyim
mtopuz diyordu fbye gitmek istiyorum ne oldu ??
her zamanki gibi basın uyduruyor bu haberleri zaten açıklamalarıda geldi bu haberlerin
sercaninan
23.Haziran.2007, 18:53
Kayserispor yönetimi 5.büyük olmak için risk alıyor eğer satsa iksinden çok iyi para gelebilirdi ama bunu tercih etmeyerek sportif başarı için takımda kalmalarını sağladılar inşallah başarılı olurlar...Ama bu oyuncular kontratı bittiğinde bedavaya gidersede Kayserispor'a yazık olur...Yani yönetiminde işi çok zor...Bir yanda para diğer yanda sportif başarı ikisinden birini tercih etmeliydiler ve onlar parayı seçmedi...Bundan 5-10 seneönce aynı durumda Gençlerbirliği vardı onlar parayı seçtiler(Geremi-Makalele vs...)...Fakat şu anki durumları pekde iç açıcı değil...İnşallah Kayserispor için hayırlısı olur...
ekolata
23.Haziran.2007, 19:42
Satmıyınca ne oluyorsa ...
deniz.91
23.Haziran.2007, 19:43
Satmıyınca ne oluyorsa ...
bu nasıl bir soru siz neden ardayı falan satmıyorsunuz o zaman bunların hepsi başarı içindir soruya baka satmayınca ne oluyosa sanki zevkine satmıyorlar
Kayserispor38
23.Haziran.2007, 19:51
Deniz bunlar alışmış hemen alma derdindeler..
uAburak89
23.Haziran.2007, 19:54
Kayseri kendi açısından haklı olabilir ama bu oyuncuların daha iyi kulüplerde oynaması lazım.. Oyuncularının önünü kapatıyor.. Ayrıca haklı olabilir, tepkili olabilir, satmak istemiyor olabilir ama bunu afişlerle şova dönüştürmek çok saçma..
Emurafu
23.Haziran.2007, 20:02
Deniz bak sana Birsey soylicem diger arkadaslar sahit olsun.... O afise ragmen Gokhan unal gelecek eger gelmesse senden ozur dileyecem
Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 20:11
Çok gereksiz bir davranış... İşte40 yılda bir iyi bir oyuncu çıkınca ne yapıcaklarını şaşırdılar... İşte büyük takım farkı BJK-FB-GS... Neyse yaptırsınlar bakalım ilerde görürüz... Elbette bu 2oyuncuda yaşlancak...
TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:13
Show yapıyor Kayserispor.Sürekli gündemde kalmak için...
deniz.91
24.Haziran.2007, 00:03
afiş basımına 57 dk kaldı:D
nart_susruko
24.Haziran.2007, 01:41
bikaç kişi söylemişte satmıyorsun tamamda afişte ne oluyor yahu..
@TobiAslan
yaptıklarını zannediyorlar sadece
WebMaster91
24.Haziran.2007, 09:09
Adamlar iyice sacmaladi..Bu kadari da fazla bence..Oyuncuyu almak isteyen kulup gelir gorusmeye, sen de dersinki ben satmiyorum..Eee bitti iste bu kadar basit bir olayi boyle buyutuyorlarsa bir sebebi vardir..Ilk sebep fiyat arttirmaya calismak gibi geliyo bana..
canavar20
24.Haziran.2007, 10:20
ellerine sağlık ben beğendim eğer o yıldızlarda giderse anadolu takımları daha fazla ezilir:)malesef durum FB, gs, bjk, ts
y_layta
24.Haziran.2007, 11:48
parayı bassınlar çok satmazlar.istedikleri parayı verirlerse satarlar.bana göre
Fietra 10
24.Haziran.2007, 11:52
ya bu istanbul medyası ve taraftarını anlamıyorum..anadoludan şampiyon çıkmıyo diyosunuz sonrada en iyi oyuncularnı almaya çalışıyosunuz satmayacagını bunu size anlatmak için çeşitli yollara başvuruyo ve siz buna show yapıyo diyosunuz bence showu siz yapıyosunuz...
Appiah1907
24.Haziran.2007, 12:10
Şu lanet olası yabancı sınırı bir kalksa..ne yaparlarsa yapsınlar topuzu gökhanı.Ama mevcut durumda büyük klüpler maalesef bu adamları almak zorunda
mustafa35
24.Haziran.2007, 12:12
Elinde sonunda kuş yuvadan uçacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bu istanbul medyası ve taraftarını anlamıyorum..anadoludan şampiyon çıkmıyo diyosunuz sonrada en iyi oyuncularnı almaya çalışıyosunuz satmayacagını bunu size anlatmak için çeşitli yollara başvuruyo ve siz buna show yapıyo diyosunuz bence showu siz yapıyosunuz...
Parayı veren düdüğü çalar kardeşim.
ZeroG
24.Haziran.2007, 12:17
Arkadaşım bence de şov yapıyorlar.Bunu yöneticilere insan gibi de söyleyebilirler.Konuyu ilk gördüğümde göndermeli bir afiş yaptılar zanettim ama sat-ma-ya-ca-ğız yazısını görünce şaşırdım.Bu kadarı da olmaz yani.
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 13:01
yaw kayseri türkiyenin 5.büyüğü olacakmış diyorsunuz ya bu 2 3 seneyele olacak iş değil mtopuz veya gökhanünal max bu takımda 2 sene oynar ya ondan sonrası ne olacak?? antep veya gençlerbirliğinde olduu gibi 1 2 sene sonra düşüşe geçerler
Fietra 10
24.Haziran.2007, 13:14
yaw kayseri türkiyenin 5.büyüğü olacakmış diyorsunuz ya bu 2 3 seneyele olacak iş değil mtopuz veya gökhanünal max bu takımda 2 sene oynar ya ondan sonrası ne olacak?? antep veya gençlerbirliğinde olduu gibi 1 2 sene sonra düşüşe geçerler
valla ben duymadım 5.büyük lafını..hem büyüklüğün en başta şampiyonlukla olacagını kayserilide biliyodur
mustafa35
24.Haziran.2007, 13:19
Evet en doğru şekili bu ;;)
deniz.91
24.Haziran.2007, 13:24
Adamlar iyice sacmaladi..Bu kadari da fazla bence..Oyuncuyu almak isteyen kulup gelir gorusmeye, sen de dersinki ben satmiyorum..Eee bitti iste bu kadar basit bir olayi boyle buyutuyorlarsa bir sebebi vardir..Ilk sebep fiyat arttirmaya calismak gibi geliyo bana..
2 yıldır satmıyoruz dediler ee bittimi bitmedi hala ısrar ettiler
İşte Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı arkasına asılan afişler
http://img263.imageshack.us/img263/1857/asya240620071mv3qy1.jpg (http://imageshack.us)
Memedov
24.Haziran.2007, 14:59
Sökerler o afişleri yakında :p
deniz.91
24.Haziran.2007, 15:01
çok hakılslın kardeşim hem anadoludan neden şampiyon çıkmıyor çıksada lige renk gelse diyolar hemde bu yıldızları satmalılar diyorlar ne kadar saçma brşey ama kayseri parayı tercih etmiyor işte bu kulübün bununu seviyorum be:)
travis1903
24.Haziran.2007, 15:14
trajikomik bir durum,yurdum insanı işte ne yapacagını kestirmek guç...
:0:
CashFl0w
24.Haziran.2007, 18:56
Satmıyorsanız satmıyorsunuz rezillik yaa böyle afiş mafiş harbiden turşusunu kurun bari.
fmsmyrna
24.Haziran.2007, 20:06
kayseri ticari açıdan gelişmiş bir şehir eğer kayserili işadamları gereken desteği veriyorlarsa paraya çok ihtiyaçları yoktur ancak böyle afiş asmak tam bir şov madem hedeflerin var yeni gökhanlar yeni mehmetler bul bunları sat yenilerini bul çıkar bu çark sürekli işlesin gelir kaynağın olsun bkz.psv,lyon,ajax vs.
deniz.91
24.Haziran.2007, 20:13
kayseri ticari açıdan gelişmiş bir şehir eğer kayserili işadamları gereken desteği veriyorlarsa paraya çok ihtiyaçları yoktur ancak böyle afiş asmak tam bir şov madem hedeflerin var yeni gökhanlar yeni mehmetler bul bunları sat yenilerini bul çıkar bu çark sürekli işlesin gelir kaynağın olsun bkz.psv,lyon,ajax vs.
ajaxın lyonun altyapısıyla bir anadolu kulübünün alt yapısını birmi tutuyorsun sen:S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Satmıyorsanız satmıyorsunuz rezillik yaa böyle afiş mafiş harbiden turşusunu kurun bari.
satar satmaz sana ne oluyorda bu kadar sinirlenyorsun anlamadım ister turşusnu kurar ister çöpe atar
ister afişini yapar ister sesli ilan verir futbolcular kendidin
fmsmyrna
24.Haziran.2007, 20:21
ajaxın lyonun altyapısıyla bir anadolu kulübünün alt yapısını birmi tutuyorsun sen:S
Yöneticilerde bitiyor iş yöneticiler gerekli talimatı verseler altyapı hocalarına ülkemizde yetenekli bir çok çocuk var çocuklar spor okullarına gidiyor yılda 1 kez seçmeler oluyor o maçta kendini gösterdin gösterdin yoksa hadi bekle diğer seneye tek maçlık performansa göre oyuncu seçiliyor.Tesisler zaten standart olarak en az 1 saha bulunuyor(mecbur yoksa top oynanmaz dopal olarak).Futbolda sahada oynanıyor zaten eğer kayseri istese eminim iyi bir tesis yapabilir stat yapıldığı gibi.Tesis önemli ama çocukları izlemek daha önemli Semih Şentürk Çambidispor'un toprak sahasında çok güzel bir tesistemiydi hayır izlendi keşfedildi.
deniz.91
24.Haziran.2007, 20:22
Yöneticilerde bitiyor iş yöneticiler gerekli talimatı verseler altyapı hocalarına ülkemizde yetenekli bir çok çocuk var çocuklar spor okullarına gidiyor yılda 1 kez seçmeler oluyor o maçta kendini gösterdin gösterdin yoksa hadi bekle diğer seneye tek maçlık performansa göre oyuncu seçiliyor.Tesisler zaten standart olarak en az 1 saha bulunuyor(mecbur yoksa top oynanmaz dopal olarak).Futbolda sahada oynanıyor zaten eğer kayseri istese eminim iyi bir tesis yapabilir stat yapıldığı gibi.Tesis önemli ama çocukları izlemek daha önemli Semih Şentürk Çambidispor'un toprak sahasında çok güzel bir tesistemiydi hayır izlendi keşfedildi.
kayserisporun tesisi zaten yeni yapıldı staddan önce çok gelişti ancak yetenek az türkiyede sorun orada öyle fabrika gibi genç yetenek çıkmıyor türkiyeden ayda yılda bir çıkıyor onuda tabiki satmak istemez yönetim başarı istiyorsa
fmsmyrna
24.Haziran.2007, 20:27
kayserisporun tesisi zaten yeni yapıldı staddan önce çok gelişti ancak yetenek az türkiyede sorun orada öyle fabrika gibi genç yetenek çıkmıyor türkiyeden ayda yılda bir çıkıyor onuda tabiki satmak istemez yönetim başarı istiyorsa
ayrı düştüğümüz nokta bu demekki bende tam tersini düşünüyorum ülkemizde yetenek bence fazla çünkü çocuklar sokakta başlıyorlar top oynamaya en çok sevilen spor.ama yöneticilerimiz hazır oyuncuyu almak varken uğraşmak istemiyor altyapıdakilerle
deniz.91
24.Haziran.2007, 20:29
ayrı düştüğümüz nokta bu demekki bende tam tersini düşünüyorum ülkemizde yetenek bence fazla çünkü çocuklar sokakta başlıyorlar top oynamaya en çok sevilen spor.ama yöneticilerimiz hazır oyuncuyu almak varken uğraşmak istemiyor altyapıdakilerle
hani o zaman nerdeler yetenekler işte her kulüp gibi kayseride uğraşmıyor altyapıyla onun için satmak istemez tabi doğal olarak
fmsmyrna
24.Haziran.2007, 20:31
altyapıya gereken önemi vermezsende 2-3 sene böyle iyi gidersin sonra tepetaklak olursun
deniz.91
24.Haziran.2007, 20:34
altyapıya gereken önemi vermezsende 2-3 sene böyle iyi gidersin sonra tepetaklak olursun
geçen yıla kadar vermiyordu ancak bu yıl yeni yeni başladı genç almaya
savaş yılmaz, emrah kaya, ilhan parlak, kemal okyay, koray çögeçen, mehmet eren, durmuş byram, alaattin öztekin, erdal güneş vs...
yani akılları başlarına yeni gelmeye başladı
tosunpasa
24.Haziran.2007, 20:37
En iyisini yapıyor Kayserispor. Helal olsun.
gezenti
24.Haziran.2007, 21:16
Ya kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?Anlamıyorum bu KAyserispor yöneticilerini ben ya.Sanki ronaldinho yu Kayseriye getirdilerde onun afişlerini yapıyorlar.Bir takım sözleşmeli futbolcusunu satmıyorum diye afiş yaptırır mı?Aman ne büyük marifet pehhhhh.........
deniz.91
24.Haziran.2007, 21:19
Ya kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?Anlamıyorum bu KAyserispor yöneticilerini ben ya.Sanki ronaldinho yu Kayseriye getirdilerde onun afişlerini yapıyorlar.Bir takım sözleşmeli futbolcusunu satmıyorum diye afiş yaptırır mı?Aman ne büyük marifet pehhhhh.........
3 büyüklere oyuncularını ısrarla isteyenlere satmayacaklarını kanıtlamaya çalışıyorlar
nart_susruko
25.Haziran.2007, 01:37
yok ki kıyak bi klüp bu afişlerin tam karşısına sözleşmelerinin bittiğinde alacaklarına dair cuk oturtan bi afiş yaptırsın..
SYLaR
25.Haziran.2007, 01:47
Gençlerbirliği her zaman bu ligde ilk 10'a oynayan bir takım.Kayseri'nin yakalayamadığı başarılarda yakaladı.Bir sürü topçu çıkardı.Hiçbirisini satmıyorum demedi.Sattı gitti sattığı paranın 10'da birine adam aldı getirdi.Bu adamında aldığı paranın 10 katına falan sattı.
Kayserispor böyle giderse hiçbir zaman büyük olamaz.İş Mehmet Topuz ve Gökhan'ı satmamak olmamalı.Bunları satıp yerlerine adam getirip onları da satabilmek.
Ligimizde Gençlerbirliği,Antep bunu yapabiliyor.Avrupa'da ise son yıllarda ki en iyi örneği Sevilla.Ramos'u sattılar Daniel Alves daha fazla oynamaya başladı(Ramos Sevilla'da bazen göbekte bazen bekte oynuyordu.)
Bu senede Daniel Alves'in gösterdiği harikulade performansın ardına gittiler hemen daha transfer sezonu başlamadan Leverkusen'den Castro'yu aldılar-Daha 20 yaşında-.Daniel Alves giderse yerini hemen doldurabilelim diye.
Kayseri bunu yapamıyor.SAtmıyoruzda satmıyoruz.Eninde sonunda bu adamların kontratı bittiğinde gidecekler.Şimdiden yeni Gökhanlar bulmak lazım
deniz.91
25.Haziran.2007, 10:38
Gençlerbirliği her zaman bu ligde ilk 10'a oynayan bir takım.Kayseri'nin yakalayamadığı başarılarda yakaladı.Bir sürü topçu çıkardı.Hiçbirisini satmıyorum demedi.Sattı gitti sattığı paranın 10'da birine adam aldı getirdi.Bu adamında aldığı paranın 10 katına falan sattı.
Kayserispor böyle giderse hiçbir zaman büyük olamaz.İş Mehmet Topuz ve Gökhan'ı satmamak olmamalı.Bunları satıp yerlerine adam getirip onları da satabilmek.
Ligimizde Gençlerbirliği,Antep bunu yapabiliyor.Avrupa'da ise son yıllarda ki en iyi örneği Sevilla.Ramos'u sattılar Daniel Alves daha fazla oynamaya başladı(Ramos Sevilla'da bazen göbekte bazen bekte oynuyordu.)
Bu senede Daniel Alves'in gösterdiği harikulade performansın ardına gittiler hemen daha transfer sezonu başlamadan Leverkusen'den Castro'yu aldılar-Daha 20 yaşında-.Daniel Alves giderse yerini hemen doldurabilelim diye.
Kayseri bunu yapamıyor.SAtmıyoruzda satmıyoruz.Eninde sonunda bu adamların kontratı bittiğinde gidecekler.Şimdiden yeni Gökhanlar bulmak lazım
gençler birliği sattıda ne oldu şlyemi gidiyor uefayamı gidiyor senin o dediğine ticaret denir kayserispor ticaret kulübü değil hedefsiz bir takım değil o zaman gsde satsın ardayı daha güçlenir
ForsakeN
25.Haziran.2007, 12:03
Kayserispor'u destekliyorum.Her anadolu takımımın yapması gereken de bu işte.Hedefleri olan bir takım Kayserispor.Diğer Anadolu kulüplerine örnek olsun..
fmsmyrna
25.Haziran.2007, 12:23
Sevilla sattı ve üstüstüe 2 kere uefa'yı aldılar.Gençlerbirliğ çok kötü bir yerde değil ancak uefa'ya da kalamıyor buda bizim ülkemizdeki istikrarsızlıktan kaynaklanıyor o uefa'ya giden gençlerden kaç hoca değişti ne sorunlar çıktı.avrupalı yapıyor bizimki yapmaya çalışıyor aradaki fark bu
deniz.91
25.Haziran.2007, 12:41
Kayseri'den pankartlı yanıt
Kayserispor kulübü üç büyüklere Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal konusundaki tavrına son noktayı, kentin göbeğindeki tarihi Kayseri kalesinin burçlarına astığı dev pankarttaki "SAT-MA-YA-CA-ĞIZ" kelimesiyle koydu. 12 x 8 metre doyutlarında her iki futbolcunun fotoğraflarının yer aldığı " Yıldızlar yere inmedi. Göklerde kaldı. Anadolu'nun yükselen yıldızı Kayserispor. Sat- ma-ya-ca-ğız"pankartı Kayserilileri heyecanlandırdı.
Kayserispor kulübü tarafından İstanbul'da hazırlatılan dev pankart, Roma döneminden kalma tarihi Kayseri kalesinin kent meydanına bakan yüzüne 3 itfaiye erinin yardımı ile asıldı. Kayserililer, sarı kırmızılı kulübün üç büyüklere gönderme yaptığı pankartı, bazı vatandaşlar genel seçimlerle ilgili aday pankartı sanıp " Hükümetin pankartı mı, aday afişi mi " diye sordular. Pankartın kalenin duvarlarından sarkıtılmasından sonra kaleiçi esnafı ve çevresindeki vatandaşların buraya gelip hatıra resmi çektirdiği görüldü. Kayserispor Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Şahin ile Ergün Bilen'de pankartın asılmasından sonra burada bir açıklama yaptılar. Kayserispor yöneticisi Yücel Şahin " Üç büyüklere özellikle, Gökhan Ünal'a bize göre etik olmayan teklifler götüren Galatasaray Kulübüne tepkimizi kalenin burçlarına pankart asarak, gösterdik. Sanırım artık Galatasar kulübü bizim ve oyuncularımızın yakasını bırakır" dedi. Yücel Şahin , gazetecilerin sarı kırmızılı kulübün Gökhan Ünal konusunda FİFA'ya başvurusu konusunda ise " Şu anda bu konuda bir girişimimiz yok. Galatasaray'un bu konudaki tavrına göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu
Öte yandan , Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ulusal ve kentte çıkan yerel gazetelerde Gökhan Ünal konusundaki haberleri bir zarfla Galatasaray Kulübüne gönderdi.
25.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
Fıratcan Alçınkaya
25.Haziran.2007, 13:15
Bence bu davranışıyıla 3büyüklerin özellikle de GS nin taraftarlarının bir çoğunun Kayseri ye negatif bakmasına sebep oldu...
Msla_Ben her hangi bir tepkim yoktu... Satmıyor diye Kayseri ye... Ama bu afiş olayı çok abartı... Sonra FIFA ya şikayet olayı... Bunlara gerek yoktu bnce...