View Full Version : Geleceğin Yeni Yıldızı Özer Hurmacı...
nekop
24.Haziran.2007, 05:29
Arkadaşlar bende uzun zamandır böyle bir konuyu açmak istiyordum anasayfada görünce sevindim ve konuyu biraz daha gündeme getirmek ve sizlerinde yorumlarını almak için buraya açıyorum.Özer Hurmacı'yı belkide çoğumuz tanımıyoruz fakat bence günümüzde Arda'dan daha yetenekli bir oyuncu Ankaraspor'da bu sezon harikalar yarattı ve ümit milli takıma çağrıldı.
Bu ay Tamsaha dergisi Özer'le röportaj yapmış o röportajın giriş kısmını ekleyeyim :)
Ankaraspor'daki çıkışıyla kendisini Ümit Milli Takımda buldu.Almanya doğumlu bir Trabzonlu.Küçükken hokey,basketbol,voleybol,masa tenisi oynamış ama Lemi Çelik dayısı, Sadi Tekelioğlu'da eniştesi olunca doğal olarak futbolda karar kılmış.En ilginç anısı, 1996'da Trabzonspor'u şampiyonluktan eden golü atıp gözyaşı dökmesine neden olan Aykut Kocaman'la hoca-öğrenci ilişkisi yaşaması...
Ayrıca kendisi fanatik bir Trabzonspor'lu ve gelecekte Trabzonspor'da oynamak istiyor.İnşallah onu birgün Trabzonspor'da görebilirim :)
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/17065/gelecegin-yeni-yildizi-ozer-hurmaci-video.htm
ZeroG
24.Haziran.2007, 11:50
Valla izledim ve hayran kaldım kendisine.Aynı zamanda adaşım olur kendisi:D
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 11:58
Hiç izleme sansım olmadı :( Ama ismini duydum.
Fietra 10
24.Haziran.2007, 12:00
bu çocuk istesek alabiliriz lemi çelik sadi tekelioglu daha ne olsun yaw:)
asatilla
24.Haziran.2007, 12:01
Gerçekten de muhteşem bir futbolcu.İzleyenleri kendisine hayran bırakıyor.
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 12:06
http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo
Buyrun bunu izlemeniz yeterli bende hayran kaldım acaba neden buna talip yok ? Ardadan cok cok iyi bir adam.
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 13:30
Bende izleme şansı bulamadım... Ama çok iyi oyuncuymuş Türk Futboluna hayrlı olsuN...
deniz.91
24.Haziran.2007, 13:32
çok süper oynuyor ya nerden aldı ankara bunu
Fietra 10
24.Haziran.2007, 13:32
çok süper oynuyor ya nerden aldı ankara bunu
gurbetçi..almanyadan gelmiş...
Fernando Gago
24.Haziran.2007, 13:38
Trabzonda oynamak istiyormuş trabzon kaçırmasın bu fırsatı :D
deniz.91
24.Haziran.2007, 13:46
inşallah bu formu devam eder ileride barcelona liverpool gibi takımlarda görmek isteriz
nerazzuri
24.Haziran.2007, 13:48
Bu yetenek Ankaraspor'da harcanmamalı ;;)
deniz.91
24.Haziran.2007, 13:51
Bu yetenek Ankaraspor'da harcanmamalı ;;)
daha erken bence 23 yaşına kadar falan ankarada kalırsa en az 20 mn euroya satar barcelonaya falan şuan yaşı kaç
Fietra 10
24.Haziran.2007, 13:53
daha erken bence 23 yaşına kadar falan ankarada kalırsa en az 20 mn euroya satar barcelonaya falan şuan yaşı kaç
galiba 86lı..21 yaşında
deniz.91
24.Haziran.2007, 13:56
o zaman seneye barca ister bunu artık milli takım zamanıda gelmiş bence çok sordum ama peki mevkisi ne
Fietra 10
24.Haziran.2007, 13:58
o zaman seneye barca ister bunu artık milli takım zamanıda gelmiş bence çok sordum ama peki mevkisi ne
AMRC olası lazım tam emin değilim...
nerazzuri
24.Haziran.2007, 13:58
Ben şu anda bu futbolcunun takip edildiğini ve 3 büyiklerin dikkatini çektiğini zannetmiyorum ;)
Zaten dikkat edilse şu anda Ankaraspor'da oynamazdı. 3 büyükler havada kapardı bunu ;;)
Mevkiisi Sağ açık
deniz.91
24.Haziran.2007, 14:03
valla ben bayağı beğendim inşllah gelecekte türk futboluna damgasını vurayacak
Fietra 10
24.Haziran.2007, 14:04
eskisi gibi havada kapılmıyo topçular..bkz. g.ünal--topuz...
şuanda bence türkiyede özere 5 milyon euro vermeye hiçbi takım cesaret edemez...ama bende olsam 5 milyon eurodan aşagı satmam...
nerazzuri
24.Haziran.2007, 14:08
eskisi gibi havada kapılmıyo topçular..bkz. g.ünal--topuz...
şuanda bence türkiyede özere 5 milyon euro vermeye hiçbi takım cesaret edemez...ama bende olsam 5 milyon eurodan aşagı satmam...
Bakarsan sadece Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz kapılamıyor ! sözleşmeleri bitince bunlar Kayserispor'un yüzüne bile bakmıyacaklar !!! ;;)
ForCimbom
24.Haziran.2007, 14:13
Ben şu anda bu futbolcunun takip edildiğini ve 3 büyiklerin dikkatini çektiğini zannetmiyorum ;)
Zaten dikkat edilse şu anda Ankaraspor'da oynamazdı. 3 büyükler havada kapardı bunu ;;)
Mevkiisi Sağ açık
Kardes bu oyuncuyla butun 3 buyukler ilgileniyo fakat kimse 5 Milyon Avro vermeye cesaret edemiyor. Ozellikle Galatasaray bayagi zorladi ama 5 Milyon Avro dan asagi inmediler...
deniz.91
24.Haziran.2007, 14:13
Bakarsan sadece Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz kapılamıyor ! sözleşmeleri bitince bunlar Kayserispor'un yüzüne bile bakmıyacaklar !!! ;;)
nası bakmayacaklar ya saçmalama daha 2 hafta önce topuz sözleşme yenildei geçen devre arasındada gökhan uzattı nası bakmıyorlar madem gitmek istiyorlar neden uzatıyorlar
şimdşi durduk yere neden lafi gökhanla topuza getirdiniz anlamadım
kayserispor bu iki futbolcununda esas yuvası nedenmi çünkü mehmeti mehmet yapan gökhanı gökhan yapan kayserispor 2 yıl önce kim biliyordu ikisini
nerazzuri
24.Haziran.2007, 14:17
Kardes bu oyuncuyla butun 3 buyukler ilgileniyo fakat kimse 5 Milyon Avro vermeye cesaret edemiyor. Ozellikle Galatasaray bayagi zorladi ama 5 Milyon Avro dan asagi inmediler...
İşte bizim takımlarımız da o eksik BAŞARI İÇİN PARANI FEDA EDİCEKSİN !!! ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nası bakmayacaklar ya saçmalama daha 2 hafta önce topuz sözleşme yenildei geçen devre arasındada gökhan uzattı nası bakmıyorlar madem gitmek istiyorlar neden uzatıyorlar
kayserispor bu iki futbolcununda esas yuvası nedenmi çünkü mehmeti mehmet yapan gökhanı gökhan yapan kayserispor 2 yıl önce kim biliyordu ikisini
O sözleşmelerin sembolik olduğunu söylediler zannedersem ;;)
deniz.91
24.Haziran.2007, 14:19
O sözleşmelerin sembolik olduğunu söylediler zannedersem ;;)[/B]
ya ne kadar saçma birşey onu fanatik yazdı topuzdanda 1 gün sonra yalanlama geldi
buradada yalanladığı haber var
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=41375&page=23
Rodrigo Tello
24.Haziran.2007, 18:44
Sonucta haklılar bide 5 mn avro verip beklentileri karsılayamaması gibi bişey var ama deger.
GeNç KaRTaL
24.Haziran.2007, 18:53
Abov bizimkiler Yozgatlı'yı alacaklarına burunlarının dibindeki bu adamı alsalarmış daha iyi olurmuş.
deniz.91
24.Haziran.2007, 18:56
Sonucta haklılar bide 5 mn avro verip beklentileri karsılayamaması gibi bişey var ama deger.
işte türk kulüleri cesaret edemiyor genç birine o kadar para vermeye ama avrupa bunu yapıyor paraya bakmadan yaşına bakmadan almıyor
Oghuse
24.Haziran.2007, 19:00
Abov bizimkiler Yozgatlı'yı alacaklarına burunlarının dibindeki bu adamı alsalarmış daha iyi olurmuş.
Yozgatlıyı bedavaya aldılar bu adam için 5 Milyon istiyor Ankaraspor.
Kalli'nin istediği futbolculardan birside Özer Hurmacı ama Ankaraspor satmay yanaşmıyor.
Del Piero_10
24.Haziran.2007, 19:03
Sayısız futbolcu onu yıldız yapan kulübünü terketmiştir geçmişte.
SYLaR
24.Haziran.2007, 19:03
Bu adamın özel yeteneği gerçekten harikulade.
Bence bu sene 4 büyüklerden birine oradanda Avrupa'ya gitmeli.5 milyona değer bu adam.
FM 2008'de bence özel yeteneği en az 17-18 olmalı.
GeNç KaRTaL
24.Haziran.2007, 19:08
Böyle süper bir yetenek nasıl bugüne kadar medyada yer bulmaz.Bizim medya harbi görevini yapmıyor.Ancak oturdukları yerden sallama haber yapsınlar.
deniz.91
24.Haziran.2007, 19:42
Böyle süper bir yetenek nasıl bugüne kadar medyada yer bulmaz.Bizim medya harbi görevini yapmıyor.Ancak oturdukları yerden sallama haber yapsınlar.
çok haklısın
M.Scofield
24.Haziran.2007, 20:05
ben bu oyuncuyu ilk defa gördüm
TR.CaPTaiN
24.Haziran.2007, 20:56
Muhtesem bir yetenek ülkemiz adına ileride çok iyi işler çıkarır.
travis1903
24.Haziran.2007, 23:30
bu futbolcuyu izleme fırsatım olmustu,cok yetenekli birisi gelecekte adını yedi duvele salması dilegi ile ...
ilk sayfalardaki yorumlara bakıyorumda herkes neden buyukler bu adamla hic ilgilenmemis diyor tabi ilgilenmezler terim milli takıma cagırdımıki.
buyuklerin aldıgı genc yetenklere bakın hepsi terim tarafından milli takıma cagrılan topcular colin kazim nerden cıktı? keza burak yılmaz,ali bilgin,volkan yaman vs... tamamen fatih terimin turk futboluna bir kazıgıdır acaba terimin cebine kac para gecmiştir ... olan kuluplere oluyor 100 yıllık camialar boyle 3.sınıf futbolcular yuzunden karsı karsıya geliyor...
:0:
CashFl0w
25.Haziran.2007, 01:07
Gerçekten harika bileğini çok iyi kullanıyor.
SYLaR
25.Haziran.2007, 02:06
bu futbolcuyu izleme fırsatım olmustu,cok yetenekli birisi gelecekte adını yedi duvele salması dilegi ile ...
ilk sayfalardaki yorumlara bakıyorumda herkes neden buyukler bu adamla hic ilgilenmemis diyor tabi ilgilenmezler terim milli takıma cagırdımıki.
buyuklerin aldıgı genc yetenklere bakın hepsi terim tarafından milli takıma cagrılan topcular colin kazim nerden cıktı? keza burak yılmaz,ali bilgin,volkan yaman vs... tamamen fatih terimin turk futboluna bir kazıgıdır acaba terimin cebine kac para gecmiştir ... olan kuluplere oluyor 100 yıllık camialar boyle 3.sınıf futbolcular yuzunden karsı karsıya geliyor...
:0:
Gerçekten çok haklısın.Dediğin gibi Colin-Kazım'ı bu sezonun ortalarında üç büyüklere söyleselerdi "böyle bir adam var alalım " diye,hiç biri ilgilenmezdi.Ama Milli Takım'da oynayınca hemen 3 büyüklerin transfer listesine alındı.Aynı şekilde Volkan Yaman.Geçmiş zamanlara baktığımızda Murat Ocak.Murat Ocak Milli Takım'a çağrıldı hemen Trabzon aldı.Volkan Yaman yine aynı şekil.Mesela Hakan Balta ile ilgilenilmedi fazla.Hakan Balta'nın bence Volkan Yaman'dan aşağı kalır yanı yok.Hatta artıları bile var.Fakat Milli Takım'a çağrılmadığı için kulüplerimiz ilgilenmediler adam akıllı
Fatih Terim'in böyle bir yeteneği milli takıma almadığı halen aklım almıyor.Ha adam bir maçta iyi oynamış olsa tamamda videoda da gördük.Galatasaray maçında yaptıklarını,Beşiktaş maçında,Fenerbahçe,Trabzonspor ve diğer takımlarla oynanan maçlarda neler yaptığı belli.
Mesela Colin-Kazım'ın youtube'da ki videolarına baktığımızda öyle aman amanlık bir şeyi yok gibi gözüküyor.Ama Özer'in videosunu seyrettiğimde ben açıkçası sanki bir Brezilyalı,bir Arjantin'li,bir Portekizli futbolcu seyrediyorum gibi hissettim.Ha videodan futbolcu mu alınır tabiki de hayır.Ama bu adamın neler yaptığı ortada.
Ghonedre
25.Haziran.2007, 11:40
http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo
Buyrun bunu izlemeniz yeterli bende hayran kaldım acaba neden buna talip yok ? Ardadan cok cok iyi bir adam.
evet bencede arda iyi oyuncu tekniği iyi diyoduk özer ondanda iyi
dick
25.Haziran.2007, 12:28
Beyler Arda'dan iyi diyorsunuz da adamın attığı çalımların yüzde sekseni ortasahanın orada,forvetlere ve kanat oyuncularına atmış,direk sonuca gitmiyor,Arda'nın en önemli özelliği skoru değiştirebilmesi,takımına puan kazandırabilmesi,sırf bileklerine hakim diye iyi futbolcu olunmaz,üstelik ligimizin kalitesizliğinin yanında Anadolu takımlarının kendi aralarında oynadığı maçlarda iyice düşüyor kalite,henüz kendini kanıtlayamadı
İnşallah beni haksız çıkarır da büyük futbolcu olur,milli takımızda solda arda sağda özer göbekte nuri,forvette özgürcan,tevfik ile çok can yakarız
Fietra 10
25.Haziran.2007, 12:44
biz hep alt yapı olarak bi yerlere gelmişizdir..fakat ondan sonraki bölümde yani gereçkten profesyonel olma ve olgunlaşma döneminde sorunlar yaşamışızdrı..hep duyarı U17 tunrnuvalarda şampiyon oldu U19 yarı final oynadı diye ama bunların bir türlü semeresini toplayamadık...o yüzden söylüyorum özer genç ve yetenekli ama asıl görevi şimdi başlıyo..medya bu sezon biraz ilgi gösterir ona bakalım nolacak