Log in

View Full Version : Daha Fazla Yönetici?

Mike Shinoda
25.Haziran.2007, 19:14
Sitedeki sorulara çok geç cevap gelmesinden çok ama çok şikayetçiyim...Foruma teknik bilgisi olan daha fazla yönetici alınabilir diye düşünüyorum.Size de hak veriyorum her gün binlerce soruyla karşılaşıyosunuz ama bi soruya da en geç bi hafta içinde cevap verilmeli.Bunu hem siz yöneticiler için hem de biz üyeler için istiyorum.Teşekkürler...

fm26mer
25.Haziran.2007, 19:36
ne sorusu ben onu kavramış değilim

ekolata
25.Haziran.2007, 19:39
Hangi yere yönetici istiyorsun belirtirsen daha kolay çözüm bulunabilir. Sohbet bölümünün ayrı bilgisayar konsol oynunlarının ayrı kütüphanenin ayrı sinemanın ayrı fm nin ayrı Yöneticileri var. Hangisini istediğini nerden bilebiliriz.

Bu sitedeki yöneticiler bence elinden gelenin en iyisini yapıyordur zaten. Niye cevap vermemek için çaba göstersinlerki. Görmemişlerdir. Ayrıca Çoğu üye fm hakkında baya bilgiye sahip onlar yardımcı olmuyormu ?

mustafa35
25.Haziran.2007, 19:40
Sorduğun soruları bilmiyorum ama bunlara cevap verilmesi için illa da yönetici olmak gerekmiyordur.

Fıratcan Alçınkaya
25.Haziran.2007, 19:48
Valla doğru diyo ÇoşkuN Abi kendisini başını epey bi ağrıtmışımdır...:)

Internet Hızından Tutun
Onlıne Turnuvaya
ŞikayetteN... Valla hepsine de cvp verdi sağolsuN...

Tabiki bazı yerlerde gecikmeler oluyordur... Ama Yöneticiler elinden geldiğii kadar yardımcı oluyor... Üyelerde sonuna kadar yardımcı olmaya çalışıyor...
TSI Yönetimi eksik görürse ztn Yönetici alır...

Memedov
25.Haziran.2007, 19:59
Sorunları çözmek için illa yönetici olman gerekmiyor forumdaki üyelerin neredeyse hepsi yardımcı olabilmek için elinden geleni yapıyorlar tabi bazı sorunlar gözden kaçıyor geç cevap buluyor.

Tsi yönetimi nerede eksik var ise bunu görür ve o boşluğu doldurmak için yönetici alır.Forum yeni sisteme geçti herkes şuan da çok yoğun gördüğüm kadarıyla ama Yöneticiler ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

El Barto
25.Haziran.2007, 20:03
Sitedeki sorulara çok geç cevap gelmesinden çok ama çok şikayetçiyim...Foruma teknik bilgisi olan daha fazla yönetici alınabilir diye düşünüyorum.Size de hak veriyorum her gün binlerce soruyla karşılaşıyosunuz ama bi soruya da en geç bi hafta içinde cevap verilmeli.Bunu hem siz yöneticiler için hem de biz üyeler için istiyorum.Teşekkürler...

Birde şu varki sorulan soruların çoğunun cevabı var forumda. Daha önce sorulmuş sorular soruluyor hep.Aslında soruları cevaplamak için yönetici alınacağına soruyu soran arkadaşlar foruma biraz göz gezdirseler sordukları sorunun çözümünün defalarca verilmiş olduğunu görecekler.Bu yüzden iş yönetici almakta değilde biraz kendimizi yorup sitede arama yapmakta.

ekolata
25.Haziran.2007, 20:07
Tamam arkadaşlar sakin olun arkadaş şoka girdi :D

CeNTeR_TR
25.Haziran.2007, 20:14
Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz...Ama sorulan soru bazen çok alakasız oluyor örnek ''Ben ( a ) takımıyım Ronaldinhoyu alcam nasıl alırım'' ? veya ''Türkçe yamayı yükeyemiyorum'' bu soruların cevabı forumu aradığımızda hepsi var

Eğer ihtiyaç varsa Adminlerimiz bu konuda zaten gerekli açıklamayı yapar ;;)

Aydin
25.Haziran.2007, 20:16
şu an için yönetici sayısı forumu ve siteyi düzenlemek için yeterlidir. diğer sorulara ise yöneticiler cevap vermek zorunda değildir. sırf bunun için yönetici kadrosunu da genişletemeyiz.