PDA

View Full Version : Yönetimden İlhan Mansız'a Veto!..

Rodrigo Tello
25.Haziran.2007, 21:32
Beşiktaş’ın 100. yıldaki şampiyonluğunda ve A Milli Takımımız’ın Dünya 3.’lüğünde büyük payı olan İlhan Mansız, geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklamıştı. Bu haber üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlı taraftarlar da yönetime başvurup, yıldız oyuncuya jübile yapılmasını istemişlerdi. Ancak Siyah-Beyazlı idareciler bu talebe sıcak bakmadı. Yöneticilerin, “İlhan Mansız daha önce de futbolu bıraktığını açıklamıştı, sonra yeniden başladı. Şimdi bırakıyor. Kendisi için bu tip bir organizasyon düzenlemeyi düşünmüyoruz'' dedikleri öğrenildi.

Fanatik

Böyle yönetim olmaz olsun.Bu yönetim artık iyice tiksinti verdi.Bize o kadar faydası dokunmus büyük bir Beşiktaşlı'dan bir jubileyide cok gördüler ya daha bişey demiyorum.:icon_cry:

Fernando Gago
25.Haziran.2007, 22:40
Haber doğru mu bilinmez ama doğru ise yönetim yanlış yapmış

El Barto
25.Haziran.2007, 22:46
Yazıklar olsun...Ayıptır...

Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 01:49
Ayıp yahu Ilhan Mansız a düzenlenmesi lazımdı...

ForsakeN
26.Haziran.2007, 01:54
Sadece İlhan değil birçok emektar oyuncuya aynı haksızlık yapılıyor.EMEĞE SAYGI !

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 01:56
En azından iyi para kazandırarak gitmişti. Sırf bu yüzden bile düzenlenmesi gerekirdi.

dinaMYt
26.Haziran.2007, 02:33
bu ülkede alınmamış kupa bırakmamış futbolculara bile jubile yapılmıyor sadece dünya kupasında 1 gol attı diye şımarık ilhana mı yapılacak?

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 11:18
bu ülkede alınmamış kupa bırakmamış futbolculara bile jubile yapılmıyor sadece dünya kupasında 1 gol attı diye şımarık ilhana mı yapılacak?

Evet dünya kupasında bi gol attıgı için Beşiktaş'da golller attıgı için taraftarın cok sevdigi için Gerçek Beşiktaşlı oldugu için yapılması lazımdı.

El Barto
26.Haziran.2007, 11:36

Hey Allah'ım zihniyete bak.

bu ülkede alınmamış kupa bırakmamış futbolculara bile jubile yapılmıyor

Bu yönetimlerin ayıbıdır ve İlhan'a yapılmamasıda ayıptır.

Memedov
26.Haziran.2007, 11:42
Beşiktaş'a büyük emeği geçmiş bir futbolcu İlhan Mansız Dünya kupasında 1 gol attı diye jübile mi yapılacak demiş bir arkadaş Onun sayesinde biz büyük bir sevinç yaşadık hiç yoktan golü çıkıp attı o olmasa idi belki maç penaltılar'a gitçekti ve elencektik Dünya 3.lüğü yalan olacaktı..

İlhan Mansız'a yapılması lazım bir jübile çok görülmemeli..

ForCimbom
26.Haziran.2007, 11:49
Arkadas Bulent Korkmaz dan bahsetti sanirim ama sonucta bu bir jubile cok gorulmemeli o kadar emek vermis adam yanlis yapmis yonetim...

ZeroG
26.Haziran.2007, 13:00
Son yıllarda gerçekleştirmek istediği modacılık gibi düşüncelerini pek desteklemesemde zamanında hem milli takıma hem beşiktaşa büyük başarılar getirdi.Jübile yapılması gerekirdi.Beşiktaş yönetimi çok büyük hata yapıyor.

eXcitinG
26.Haziran.2007, 13:09
Bizim yönetim gittikçe benim gözümden düşüyor.Beşiktaş kLübüne bu kadar emek vermiş giderken biLe kLübüne yararı dokunmuş Beşiktaş deyince akLa geLen taraftarın taptığı bir isime yapıLmış çok büyük bir ayıp.Devam et yönetim bakaLım nereye kadar gidecek bu böyLe.

FeYYaz1989
26.Haziran.2007, 13:34
Beşiktaş başka klüplere benzemez!
İlhan Mansız Beşiktaş taraftarı için çok özel,sadece 2002 Dünya Kupasında attığı bir gol için değil.Formayı sırtına geçirdiğinde yüzünde ki o hırsı için,hatalı gol yiyen takım arkadaşı Fevzi'ye destek olmak için ikinci yarıda Fevzi'nin formasını giyip golü attıktan sonra taraftara ve herkese bu formayı gösterip ne kadar vefalı bir olduğunu ispatladığı için,Beşiktaş simgesi olan Kartal'ı göğsüne dövme yaptırdığı için,İnönü'de oynadığımız Gençlerbirliği Türkiye Kupası maçında kendi başına maçı uzatmaya götürdüğü için ve en önemlisi İstanbul İnönü stadyumunda Ankaragücü forması ile gol attıktan sonra deği sevinmek elini bile kaldırmadığı için jubile yapılmalı(idi)...
Ama son zamanlarda sürekli söylemeye başladım,Beşiktaş çoluk çocuğun eline geçmiştir maalesef,umarım bu yönetim değiştikten sonra hak ettiği jubile kesinlikle,görkemli bir şekilde yapılacaktır...

Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 13:43
Beşiktaş başka klüplere benzemez!
İlhan Mansız Beşiktaş taraftarı için çok özel,sadece 2002 Dünya Kupasında attığı bir gol için değil.Formayı sırtına geçirdiğinde yüzünde ki o hırsı için,hatalı gol yiyen takım arkadaşı Fevzi'ye destek olmak için ikinci yarıda Fevzi'nin formasını giyip golü attıktan sonra taraftara ve herkese bu formayı gösterip ne kadar vefalı bir olduğunu ispatladığı için,Beşiktaş simgesi olan Kartal'ı göğsüne dövme yaptırdığı için,İnönü'de oynadığımız Gençlerbirliği Türkiye Kupası maçında kendi başına maçı uzatmaya götürdüğü için ve en önemlisi İstanbul İnönü stadyumunda Ankaragücü forması ile gol attıktan sonra deği sevinmek elini bile kaldırmadığı için jubile yapılmalı(idi)...
Ama son zamanlarda sürekli söylemeye başladım,Beşiktaş çoluk çocuğun eline geçmiştir maalesef,umarım bu yönetim değiştikten sonra hak ettiği jubile kesinlikle,görkemli bir şekilde yapılacaktır...

Çok güzel konustun. [+1]
Bizim yönetim Fenerbahceli'lere sahip cıksın anca.
Yönetimin sonunu görebiliyorum cok yakında tribunlerde catlak sesler cıkar.

dinaMYt
26.Haziran.2007, 13:47
vay bee ilhan ne topçuymuşta bizim haberimiz yokmuş.bence hemen futbola geri kazandırılmalı.kopmuş bacağıyla bile oynar beşiktaş için.büyük futbolcu çünkü hem gol attımı da sevinmiyor o kadar da kaliteli.japonların de sevgilisi...

nerazzuri
26.Haziran.2007, 13:48
+2

Bjk : 3 - 4 :Gençlerbirliği

Bir çok bjk li bu maçı hatırlar İlhan MANSIZ bu maçtan sonra bitmiştir o maçta bjk için %100 performans segiledi ve o maçta futboll hayatı bitti.

Yazık Yazık.... Kendini Bjk için adamış bi adama Jübile yapmamak terbiyesizliktir

El Comandante
26.Haziran.2007, 14:50
İlhan gibi harbi Beşiktaşlı birisine,Beşiktaş'a çok şeyler kazandırmış birisine jübile bile yapılmıyor...

Yazıklar olsun bu zihniyete..!

Galatasaray yönetimi için de aynı duyguları paylaşıyorum...

Del Piero_10
26.Haziran.2007, 14:58
İlhan Mansız Dünya Kupasında 1 değil 3 gol attı.

SYLaR
26.Haziran.2007, 19:07
İlhan'ın Beşiktaş sevgisini bilmeyen yoktur.Vücuduna Kartal dövmesi yaptıran,Ankaragücü'ndeyken Beşiktaş'a attığı gol duygulanan bir futbolcu.

Yazıklar olsun bizde ki yöneticilere.Vefasızlar hepsi-Durum sadece BJK için geçerli değil tabi ki-

El Barto
26.Haziran.2007, 20:14
vay bee ilhan ne topçuymuşta bizim haberimiz yokmuş.bence hemen futbola geri kazandırılmalı.kopmuş bacağıyla bile oynar beşiktaş için.büyük futbolcu çünkü hem gol attımı da sevinmiyor o kadar da kaliteli.japonların de sevgilisi...

Evet baya bir habersiz kalmışsın arkadaşım sen. İlhan büyük bir futbolcu tabi hem Beşiktaş hemde Türk futbolu için. İlhan'ın Beşiktaş sevgisini yargılayacak en son adamsın sen.

GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 18:40
İki kelime: Yeter artık!

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 18:53
Adam Dünya Kupasında 4gol atmış... Halen neler diyolar... Bu golleRi Dünya nın en büyük organizasyonunda atan bir oyuncuya yapılan yorumlara bak... Koca sezonda bu kadar gol atamıyan forvetler var be...Hakediyodu bu Jübileyi...

GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 19:00
Ya bu adam sırf Gençlerbirliği maçındaki performansı ile hakediyor jübileyi.;;)

dinaMYt
27.Haziran.2007, 23:01
bi kariyerine bakıyorum bi yapılan yorumlara bakıyorum sanırım başka oyunculardan bahsediyoruz.

bide farkettiğim kadarıyla bazı edep bilmez kimseler karşıt yorum yapılmasına bile dayanamıyor,saygı duyup, karşı fikrini söylemesi gerekirken kendisinin karşısındaki tarafı karalamaya çalışıyor.önce konuşma adabını öğrenin arkasından bana ilhanın iyi bir futbolcu oldğna dair argümanlarınızı ortaya koyun bakalım ikna edebilecekmisiniz?

ilhanı bu kadar övülme sebebi kanımca sadece senegal maçında attığı altın goldür.tüm kariyerinde tek elde ettiği bireysel başarı da arifle birlikte paylaştığı gol krallığı.ne yazıkki onu da sadece bir sezon gerçekleştirebildi ve bir daha bu performansının yanına bile yaklaşamadı.tek sezonluk futbolcunun da kimse bana beşiktaşın sembolü olduğuna ikna edemez!he tabi beşiktaşlıların kriterleri dünya geneline göre farklıdır onu unuttum bak.

Rodrigo Tello
27.Haziran.2007, 23:28
Tartısma yaratmak istiyosun sonra neden beni karalıyosunuz diyosun.Seni karalamamak elde degil.Kullandıgın lafların farkındamısın ? Yok sımarık bi topcuya jubile ne lazım falan filan ! Ne sımarıgı adam gibi adamdı süperde topcuydu hiç laga luga yapma ! Ne konustugunun farkında degilsin sana düşmez İlhan'ı elestirmek.

SYLaR
27.Haziran.2007, 23:52
bi kariyerine bakıyorum bi yapılan yorumlara bakıyorum sanırım başka oyunculardan bahsediyoruz.

bide farkettiğim kadarıyla bazı edep bilmez kimseler karşıt yorum yapılmasına bile dayanamıyor,saygı duyup, karşı fikrini söylemesi gerekirken kendisinin karşısındaki tarafı karalamaya çalışıyor.önce konuşma adabını öğrenin arkasından bana ilhanın iyi bir futbolcu oldğna dair argümanlarınızı ortaya koyun bakalım ikna edebilecekmisiniz?

ilhanı bu kadar övülme sebebi kanımca sadece senegal maçında attığı altın goldür.tüm kariyerinde tek elde ettiği bireysel başarı da arifle birlikte paylaştığı gol krallığı.ne yazıkki onu da sadece bir sezon gerçekleştirebildi ve bir daha bu performansının yanına bile yaklaşamadı.tek sezonluk futbolcunun da kimse bana beşiktaşın sembolü olduğuna ikna edemez!he tabi beşiktaşlıların kriterleri dünya geneline göre farklıdır onu unuttum bak.

İlhan senin için bir şey ifade etmeyebilir.Fakat benim çok sevdiğim bir futbolcu.Galatasaraylı olmama rağmen Beşiktaş maçlarını beklerdim sırf İlhan'ı seyredebilmek için.

Sadece ben değilim tabii.Etrafımda bir sürü kişi vardı.Beşiktaş'lı olmamasına rağmen sırf İlhan'ı seyretmek için Beşiktaş maçını seyreden.İlhan'ı seyretmek bir zevkti.anladığım kadarı ile sen o zevki tadamamışsın

Kariyerinde 1 Türkcell Süper Lig Şampiyonluğu,Milli Takım'da 3.lük yaşama,Gol Krallığı var.

Senin başarılı adam kriterin ne.Her sene gol kralı olacak Dünyayı inletecek birimi oluyor.Eğer öyle ise bunun dünyada tek örneği var zaten.O da Henry.

Zaten herkeste der bunu İlhan geç doğdu erken sondu.Geçirdiği sakatlıklar onun büyük bir yıldız olmasını engelledi.

FeYYaz1989
28.Haziran.2007, 00:03

Evet Beşiktaşlıların kriterleri çok farklı zaten öyle olmasa dandik transferlerin peşinde her şeye rağmen takımın peşinde koşturan bir çok insan olmazdı ve bu takım son 3 sezondur şampiyon olamıyor.Yönetimi sevmesemde,tepki göstersemde Beşiktaş aşkından yine gerekirse yollarda perişan olurum,lig düşmemeye oynasak bile...
Ama sen ne İlhan'ı ne de Beşiktaş'ı ve taraftarını anlamadığını bu konudaki 3. mesajında iyice gösterdin zaten,bu yüzden boşuna tartışmayalım...
Son sözüm,İlhan Mansız son yıllarda belki de Pascal'la birlikte Beşiktaş takımında jubileyi en çok hak eden oyuncudur bence ve bir çok Beşiktaş'lı da benimle aynı fikirdedir diye tahmin ediyorum.

dinaMYt
28.Haziran.2007, 00:21
hala "sana düşmez" diyor bazıları.bana neyin düşeceğine karar vermeleri yerine ilhanın neden beşiktaşın sembolü olduğunu açıklasa daha mutlu olurdum nese..

başarı kriterlerime gelince oyuncunun henry gibi olmasına gerek yok.zaten bir futbolcu ortalama olarak en fazla 5 sezon zirvede futbol oynuyor.benim kastım bu 5 senede azami performans sergilemesine bağlı.peki ilhan kaç sezon üst düzey bir oyun oynadı?evet ilhan gerçekten kumaşı olan bir oyuncuydu ama asla istikrar yakalayıp beşiktaşın sembolü olacak kapasiteye ulaşamadı.

kendine bakmadı sakatlandı sakatlandıktan sonra gitti barlarda koltuk değnekleriyle eğlenmeye.sonra haliyle yine sakatlandı ve dönüşü olmadı bir daha da.eğer beşiktaş gibi bir kulubün sembolü olmasından bahsediyorsak bir oyuncunu bu kadar kolay olmamalı bu.

sadece ama sadece 1 sezon oynadı ilhan ve şimdi jubile yapılmaması ayıp karşılanıyor.bu ülkeye hiç görmediği kadar başarı gösteren futbolcuların bir tanesine bile yapılmadı jubile nerde kaldı ilhana jubile.

başarıya örnek istiyorsanız beşiktaştan verelim örneğide. bakın bir şifo mehmetin kariyerine mesela.kaç sezon oynamış nasıl oynamış.rızanın kariyerine bakın mesela.

ilhana bakıyorum istikrar yok sürekli sakatlanmış oynayabildiği en büyük lig türkiyeden sonra japonya olmuş.orda da tutunamamış çünkü yine sakatlanmış.sonra?sonrası yok orda kariyer bitmiş zaten.

beşiktaşa gelmeden önce samsunda performansını ben de beğeniyordum hatta galatasaray sezon ortası geleceği söylendiğinde çok ta sevinmiştim ve hatta ertesi sezon beşiktaşa gidip golleri de sıralayınca içim içimi yemişti ama gel gelelim şimdi başarılı idol bir futbolcu tanımı yapın dendiğinde ilhan buna uymuyor işte çünkü o içim içimi yiyen sezondan sonra bir daha hiç bir zaman ilhanı izleyemedik bile.

sonuç olarak bir oyuncunun başarılı olduğuna tek sezonda elde ettiği gol krallığı ve dünya kupasında attığı 3-4 golle karar veriyorsak bence sorun beşiktaş taraftarının kalite anlayışının farklılığndandır.

ahaa bu da kariyeri http://tr.wikipedia.org/wiki/İlhan_Mansız
belki bi fikir verir

Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 01:33
Demişssinki o kadar basarılı oyuncuların bile jubilesi yapılmamıs Biz bunuda desteklemiyoruz buda ayıptır ama onlara yapılmadı diye İlhan'a yapılmıycak diye bişeymi var neden bu kadar karsı cıktın Jubileye hayret ettim !

dinaMYt
28.Haziran.2007, 02:57
işte tam da bu nedenden ilhana jubilenin gereksiz olduğu kanaatindeyim.böyle bir talebin oluşmuş olmasınaydı tepkim.o kadar oyuncuya yapılmamışken ilhana bu kadar değer verilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.

her neyse konunun artık bi yere bağlanacağı da yok zaten.ben düşüncelerimi belirttim ilhan hakkında daha fazla uzatmak gereksiz olcak.benim kişisel fikrim her futbolcuya da çok fazla değer verilmemesi yönünde.herkesin aynı fikre sahip olması da beklenemez zaten.bu sıcakta yormayın beni daha fazla :)

ultraslanerdem
28.Haziran.2007, 10:35
Bende yömetimde olsam ne yapacağımı bilmezdim.Ama İlhan jübilesini yaparsa futbol tekrar geri dönmez sanırım..:)