View Full Version : Todt: Massa, Raikkonen Geleceğimiz
pinturicchio68
02.Ağustos.2006, 04:40
raikonnen hızlı bir pilot olabilir ama asla cok iyi bir pilot değil.İStikrarla alakası yok adamın.Ferrari'yi bile bozabilen birisi.Adama tank versen onu dahi bozar
uAburak89
02.Ağustos.2006, 06:04
Kimi'nin üzerinde bir kara bulutlar dolaşıyor, adam nereye gitse sorun oluyor.. Keşke bu sene McLaren'i bırakmasaydı, Hamilton'la çok iyi bir ikili olabilirlerdi.. Massa bence Ferrari gibi bir takımda yarışabilecek kapasiteye sahip değil, o koltuğu haketmiyor.. Bu sen biz her iki alanı da götürcez, Forza McLaren.. Gelecekte daha iyi çalışıp, sorunları halledebilirler umarım.. Biraz heyecan olması lazım, olmuyor böyle.. :p
El Barto
02.Ağustos.2006, 06:07
Biraz heyecan olması lazım, olmuyor böyle..
İşte heyecan bu size avans Schumili yıllardan sonra ;)
Kimi ile işi halledeceğiz biliyorsun durumları. :D
Casusluğa adın karısarak iki alanı götürsen ne olur götürmesen ne olur... :p
uAburak89
02.Ağustos.2006, 06:16
Ben ambargoya karşı bir insanım, Schumi denen şahsa o yüzden kıl oluyordum zaten.. :p
Hızlıyız, dayanıklıyız, tam bir takımız.. Ama casus olup olmadığımızdan daha emin değilim..:D
Fıratcan Alçınkaya
02.Ağustos.2006, 08:53
Kimi Raikkonen çok iyi pilot... Güveniyorum ona kesin Dünya Şampiyonu olucaktır...
eXcitinG
02.Ağustos.2006, 18:59
Ben Massa nın daha iyi bir piLot oLduğunu düşünüyorum Kimi ye göre.Çünkü hem hızLı hemde piLotajı çok iyi ve konsantrasyonu da çok sağLam.Kimi ise garip birisi ne yapacağı beLLi oLmuyor bir yarış tozu dumana katıyor rakipLerine fark atıyor bir yarış kumLara gömüLüyor.
Vieri
27.Haziran.2007, 09:48
Ferrari´nin takım şefi Jean Todt, performansları eleştiri konusu olan Felipe Massa ve Kimi Raikkonen´e güvenoyu verdi
Devamını okumak için tıklayınız (http://f1.turksportal.net/motohaber/17149/todt-massa-raikkonen-gelecegimiz.htm)
El Barto
30.Haziran.2007, 09:27
Evet bizde güveniyoruz ama bu sene çokta bir iş yapamıyorlar.Sanırsam iki taraftada şampiyonluğu McLaren'e kaptıracaklar.Geleceği kurtarmak adına bir sezon feda edilebilir bence. :)
Wesley Sneijder
30.Haziran.2007, 09:42
Arsenal'in futbolda yaptığı gibi. ;) Ama McLaren'in geleceği de kötü değil. Alonso da Hamilton da genç.