Log in

View Full Version : Ulusoy'dan son çağrı

Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 11:13
Ulusoy'dan son çağrı
Futbolda gözler federasyonun yabancı kontenjanıyla ilgili alması beklenen karara çevrilirken, Başkan Haluk Ulusoy, "Kulüpler Birliği'ne çağrı yapacağım. Tüm başkanlar ile gelecek hafta başında bir araya gelmeden, bu ve gündemdeki diğer konuları sonuçlandırmamız mümkün değil" dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın 19 Haziran'da İstanbul'da yapılması gereken toplantısının gerekçe gösterilmeden Ankara'ya alınmasına tepki gösteren Ulusoy, kamuoyunun merakla beklediği konuyla ilgili Milliyet'e şu açıklamayı yaptı:
"O toplantıda sadece yabancı konusundaki istekler değil, yeni sezonla ilgili tüm hazırlıklar masaya konacak ve tartışılıp, karara bağlanacaktı. Ancak birdenbire Vakıf Başkanı Özhan Canaydın toplantının Ankara'ya alındığını açıkladı. Biz futbolun sorunlarını görüşmeyi planlarken, onlar karşımıza seçim talebiyle çıktılar. 18 maddelik talep listesi bir haftadır ortada yoktu. Genel Kurul'da ben bu konuyu gündeme getirdikten sonra dün akşam saatlerinde resmi bir yazı göndermişler. Ancak bu yeterli değil, tek başına dikkate alamayız. Kulüp başkanlarına yarın (bugün) çağrı yapacağım. Gelecek hafta başında toplanıp konuşacağız. Biz de kendi fikirlerimizi ve Türk futbolu adına yapılması gerekenleri anlatacağız. Bu toplantıdan çıkacak sonuçları da yönetim kuruluna götürüp karara bağlayacağız."

Bu arada Profesyonel İşlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Kemal Ünsal federasyonun 24 Mayıs 2007 tarihli resmi gazetede 2007-2008 sezonunda süper ligde oynayacak yabancı oyunu sayısını 6 olarak ilan ettiğini ve halen bu kararın yürürlükte olduğunu belirterek, "Eğer bir değişiklik olacaksa ve bir gecikmeden şikayet ediliyorsa bunun sorumlusu Futbol Federasyonu değildir" ifadelerini kullandı.

Federasyonun yarın toplanarak yabancı konusunda kararını vermesini bekleyen kulüpler ise Başkan Ulusoy'un bu tavrı sonrası bir süre daha beklemek zorunda kaldı.

Öte yandan 19 Haziran'da yapılması gerekirken başkente alınan toplantıda kulüplere 8 yabancı oyuncu transfer edip, altı tanesini sahada oynama hakkı verilmesi fikrine sıcak bakan federasyonun kontenjanın artırılması konusunda geri adım atabileceği ileri sürüldü.

Kaynak: Milliyet

Mirza
28.Haziran.2007, 12:39
"Eğer bir değişiklik olacaksa ve bir gecikmeden şikayet ediliyorsa bunun sorumlusu Futbol Federasyonu değildir" ifadelerini kullandı.

Kim peki ? Düşünüyorum düşünüyorum... Aklıma Federasyondan başkası gelmiyor.

fmsmyrna
28.Haziran.2007, 13:20
Tabi canım federasyonun gecikmeden hiç bir suçu yok.nasıl olmaz yahu ligler bittikten sonra gerekli tarih hemen verilseydi sorun kalmazdı

Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 13:25
İyice karıştı bu olaylar... Federasyon net bişey sölemiyo hiç...

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 13:49
Ne karar verebiliyorlar,ne toplanabiliyorlar,ne suçlarını kabul edebiliyorlar. Boşuna koltuk kaplıyorlar.

bursas
28.Haziran.2007, 15:27
Boşuna koltuk kaplıyorlar.
katılıyorum..

ForsakeN
28.Haziran.2007, 18:23
Hala bahane üretmeye yüzleri var yahu. Bu ne sorumsuzluktur böyle !!

Fernando Gago
28.Haziran.2007, 20:00
Haluk ulusoy olduğu sürece bu tff düzelmez

nart_susruko
28.Haziran.2007, 20:03
ulusoy istifa

:p

y_layta
28.Haziran.2007, 20:26
bu sezonda idare edicez gibi bırakmaz o.