Log in

View Full Version : işte dünya'nın en iyi 50 futbolcusu

Lionel Andres Messi
28.Haziran.2007, 17:49
İşte dünyanın en iyi 50 futbolcusu.

Times şu anda futbol oynayan futbolcular içinden en iyi 50'sini seçti. İşte liste

1)KAKA: Brezilyalıların tekniğiyle Avrupalıların disiplinini birleştirin, bakın ortaya nasıl bir oyunvu çıkıyor. Ve eğer kadronuzda Kaka gibi bir oyuncu varsa maçı kaybetmekten korkmayın ve takımınızın 1. sınıf bir takım olduğunu unutmayın. İşte dünyanın şuandaki en iyi oyuncusu.

2)RONALDINHO: Bu adamın sürekli gülümsemesinin bir nedeni var elbette. Sizin de karşınızdaki defans oyuncularının dizleri titrerse gülmek ve rahatça topunuzu oynamak hakkınız olur. İyisi mi topu Ronaldinho'ya verin ve şovu izlemeye devam edin.

3)C.RONALDO: Bu çocuktan önceki devirde sağ kanatlar pek bir yavaş, silik ve hareketsizdi. Bundan sonraki senelerde de sol beklerin canı çok yanacağa benzer.

4)ETO'O: Doğa üstü bir süratı, bitirici vuruşları onu değerli ve farklı kılan özellikleri. Gol kokusunun olduğu her yerde kendisini bulabilirsiniz.

5)ESSIEN: Orta sahada tam bir savaşçı. Savaşçılığının yanında iyi de bir hücumcu. "Daha ne yapsın ki" dediğinizi duyar gibiyiz. O yüzden bu listenin 5. sırasında Essien var.

6)BUFFON: O'nun fiziğinde bir insan bu kadar atletik olabilir mi? Kalenizde Buffon varsa, mağlubiyetleri beraberliklere, beraberlikleri de nice zaferlere çevirmeniz yüksek bir ihtimal.

7)GERRARD: Liverpool'un kahramanı. Çalışkanlığı, hırsı ve tekniği O'nu vazgeçilmez kılıyor. Siz de Rafa Benitez'in yaptığı gibi yapın. Sahaya çıkan 10 kişiye görevlerini verin ve Gerrard'ı serbest bırakın. O zaten gerekli olanı yapacaktır.

8)TEVEZ: 2007 yılında öyle bir çıkış yakaladı ki önce takımını ligde tuttu, şimdi de transferin gözdesi oldu. Avrupanın elitleri şuanda West Ham'ın kapısında nöbet tutuyor olabilir.

9)MESSI: Elle attığı golden sonra Maradona'nın veliahtı olması resmileşti adeta. Bunu bir yana bırakırsak mucize çocuk Leo Messi ilerleyen yıllarda bu listenin en tepesinde olursa kimse şaşırmasın.

10)TOTTI: O'nun işi yaratmak. Geçtiğimiz sezonun 26 golle Avrupa gol kralı olan kaptan eğer 6 penaltı kaçırmış olsa da Roma taraftarının gözbebeği.

11. Wayne Rooney (Manchester United)
12. Thierry Henry (Arsenal)
13. Sergio Ramos (Real Madrid)
14. Petr Cech (Chelsea)
15. Ruud van Nistelrooy (Real Madrid)
16. Frank Lampard (Chelsea)
17. Zlatan Ibrahimovic (Inter)
18. Cesc Fabregas (Arsenal)
19. Daniel Alves (Seville)
20. Iker Casillas (Real Madrid)
21. Carles Puyol (Barcelona)
22. Didier Drogba (Chelsea)
23. Ronaldo (Milan)
24. Andriy Shevchenko (Chelsea)
25. Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur)
26. Michael Ballack (Chelsea)
27. David Villa (Valencia)
28. Mahamadou Diarra (Real Madrid)
29. Andrea Pirlo (Milan)
30. John Terry (Chelsea)
31. Florent Malouda (Lyons)
32. Jamie Carragher (Liverpool)
33. Javier Zanetti (Inter)
34. David Beckham (Real Madrid/Los Angeles Galaxy)
35. Fernando Torres (Atletico Madrid)
36. Dejan Stankovic (Inter)
37. Daniele De Rossi (Roma)
38. Paul Scholes (Manchester United)
39. “Lucho” Gonzalez (Porto)
40. Juninho Pernambucano (Lyons)
41. Alessandro Nesta (Milan)
42. Klaas-Jan Huntelaar (Ajax)
43. Hernan Crespo (Inter)
44. Rino Gattuso (Milan)
45. Diego (Werder Bremen)
46. Rodrigo Palacio (Boca Juniors)
47. Phillip Lahm (Bayern Munich)
48. Jefferson Farfan (PSV Eindhoven)
49. Clarence Seedorf (Milan)
50. Gary Neville (Manchester United)

kaynak:the times(türkçe haline çevrilmiş hali),ensonhaber

dick
28.Haziran.2007, 17:55
Demek ki Times futboldan hiç anlamıyormuş

Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 17:57
Tevez in yeri haric fena değil... 1. ztn Kaka' olması gerkiyodu :D orası doğru...

WebMaster91
28.Haziran.2007, 18:07

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

8. Carlos Tevez (West Ham Utd)

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

Ben hepsine razıyım ama bence Villa ve Tevez'in yerleri değişmeli..Villa gibi forvet hiçbir takımda yok..

eXcitinG
28.Haziran.2007, 18:08
7-8 isim dışında ve sıraLama da ki yerLer dışında hemen hemen doğru isimLer.

BaD BoY
28.Haziran.2007, 18:15
Daha Dünkü Çoçuk (Tevez) : Henry , Messi , Totti , Rooney , Van Nistelrooy , Lambard , İbrahimoviç , Drogba , Ronaldo , Andriy Shevchenko , Pirlo , Rooney .... Gibi Futbolcuları Geccek.

Harbiden Komedi

El Comandante
28.Haziran.2007, 18:24
Bence böyle olmalıydı:

1:Cristiano Ronaldo
2:Kaka
3:Messi
4:Gerrard
5:Henry
6:Ronaldinho
7:Lampard
8:Eto'o
9:Villa
10:Totti
11: Drogba

Lionel Andres Messi
28.Haziran.2007, 18:28

8. Carlos Tevez (Aston Villa)

Ben hepsine razıyım ama bence Villa ve Tevez'in yerleri değişmeli..Villa gibi forvet hiçbir takımda yok..

tevez aston villa değil west ham da oynuyor(du).tevez ilk 50 ye girmeyi hakediyor.ama bu 8. sıra olmamalı haklısınız.
bir kaç hata dışında çok hoş bir liste olmuş.herkesi mevkiisine göre güzel değerlendirmişler.

favori oyuncum 'lucho'gonzalez in 39. sırada olmasına sevindim.çünkü çok göz önünde bulunan bir ligde değil takımı.iyi değerlendirme.

crazzy
28.Haziran.2007, 18:36
Hollanda liginin gol krali brezilya milli takiminin oyuncusu afonso alves niye yok bu listede tevez onun attigi gollerin yarisi kadar gol atmadi.

Lionel Andres Messi
28.Haziran.2007, 18:50
:icon_cool:alfonso alves çok gol atmış olabilir tevez de 3 sene üst üste güney amerikada yılın futbolcusu seçilmiş biri.birde şu farklar var biri hollanda liginin iyi takımlarından,biri ingilterenin en kötü takımlarından birinde oynuyor.tevez alves kadar fazla maç oynamadı.tevez uyum sorunu yaşadı.alvesi ingiltere ve türkiye maçında izledim çok kötü futbol oynadı.zaten premier lig ve hollanda ligi kıyaslanmaz.asıl tevezi seneye görün şimdiden söylüyorum önümüzdeki senenin altın ayakkabı ve yılın futbolcusu ödüllerinin en büyük adaylarından biri tevezdir.:icon_cool:

canavar20
28.Haziran.2007, 19:36
Henry sakat olmasaydı...(anladınız siz onu:D:D:D) Tevez nasıl orda anlamadı ben:D:D

Fernando Gago
28.Haziran.2007, 20:18
1) Ronaldinho
2) Messi
3) Kaka

ultraslanerdem
28.Haziran.2007, 20:51
Messi - Ronaldinho - Kaka - Cristiano Ronaldo

Şu 4'ünü bir takımda görebilsek...

Lionel Andres Messi
28.Haziran.2007, 21:16
Messi - Ronaldinho - Kaka - Cristiano Ronaldo

Şu 4'ünü bir takımda görebilsek...

bunu la porta ya söylemek lazım.başka hiç bir takım için mümkün değil bunları bir arada görmek:icon_cool:

deniz.91
28.Haziran.2007, 21:23
birkeçı dışında hepsi iyi sıralamada

BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 21:29
David Villai,Diego Ribas ve Fernando Torres daha yukadrıda olabilirdi.Tevezin yeri bence kesinlikle doğru gelecek sene herkes görcek Tevez'i.Eğer sakatlanmasaydı benim 1 numara için adayım efsana golcü Thierry Henry olurdu:)

Ghonedre
28.Haziran.2007, 21:38

8. Carlos Tevez (West Ham Utd)

o kadar da degil villa gibi yada villadan daha iyi forveti olan 10 takim sayarim ben sana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Henry sakat olmasaydı...(anladınız siz onu:D:D:D) Tevez nasıl orda anlamadı ben:D:D
evet henry gecen yil sakat olmasaydi cok farkli olurdu ama bence siralama su an icin soyle olmali kaka ronaldo messi .............................. ronaldinho:):)

TürkuAz
28.Haziran.2007, 21:57
Kaka , Henry , Alessandro Del Piero , Messi , Fernando Torres...

Memedov
28.Haziran.2007, 22:02
Henry 12. Fernando Torres 35. :) the times iyi bir siralama yapmis tebrik ederim dogrusu...

Vidic
28.Haziran.2007, 22:47
50 tane futbolcuyu objektif bir şekilde sıralamak çok zor. 3 olsa 5 olsa anlayacağımda 50 tane futbolcuyu nasıl sıralamaya kalkıyorsun sen Times ?

ayrıca ;

Demek ki Times futboldan hiç anlamıyormuş

Al bende de o kadar dick.

MeMo
28.Haziran.2007, 22:56
Carlos yok Sergio Ramos 13. sırada keşke futboldan anlasalar

TürkuAz
28.Haziran.2007, 22:57
Carlos yok Sergio Ramos 13. sırada keşke futboldan anlasalar
Carlos ne diye olmalıydı?Listede hiç 35'lik var mı?

Wesley Sneijder
28.Haziran.2007, 23:02
Carlos'un bu sezon Tevez'den daha iyi oynadığı kesin.

MeMo
28.Haziran.2007, 23:04

Elini vicdanına koy düşün Carlos dünyanın en iyi 50 adamınadn biri değil mi?

TürkuAz
28.Haziran.2007, 23:07
Elini vicdanına koy düşün Carlos dünyanın en iyi 50 adamınadn biri değil mi?

Elimi vicadnıma koydum.O da aynı şeyi söyledi. :)

MeMo
28.Haziran.2007, 23:09
Elimi vicadnıma koydum.O da aynı şeyi söyledi. :)

Hani şu son dkda belkide Real Madrid'i şampiyon yapan golü atan oyuncu Sergio Ramos'tan kötü ha ilginç :)

TürkuAz
28.Haziran.2007, 23:12
Hani şu son dkda belkide Real Madrid'i şampiyon yapan golü atan oyuncu Sergio Ramos'tan kötü ha ilginç :)

Sergio Ramos hiç gol atmadı mı?:)

Neyse konu Carlos değil arkadaşım.Galiba ortak yanımız böyle bir sıralamanın doğru olmamadı.

umutcardak
28.Haziran.2007, 23:33
keşke 1 tane de türk olsaydı

Lionel Andres Messi
28.Haziran.2007, 23:34
bence performansla alakası yok oyucuda şu anda ne kadar yetenek varsa onu yansıtmışlar.mesela henry bu sezon 10 gol attı nistelroy 30 attı ama hangisi daha iyi tabi ki henry.

zarlosu koyarlarsa lincoln üde koysunlar:icon_surprised:

mgokalparslan
28.Haziran.2007, 23:38
sıralamada kalite+performansa bakıyorlar.sadece performansa baksalar alfonso alves,mehmet topuz,orkun felan olurdu ama işe kalite girince bunlar olmuyor.
mesela ronaldinho,henry çok da kötü oynasalar ilk sıralarda olurlar.

BlackEagle19o3
29.Haziran.2007, 03:50
Carlos bu sene daha iyi oynadı diyorsun da Tevezi kimler istiyor biliyorsun değil mi?İnter,Arsenal,R.madrid...Carlos nerde Fenerbahçede.Carlos 35 yaşında Tevez 22 yaşında.Arkadaşlar fanatizm yapmayın Carlosun o listede yeri yok

WebMaster91
29.Haziran.2007, 09:22
Carlos bu sene daha iyi oynadı diyorsun da Tevezi kimler istiyor biliyorsun değil mi?İnter,Arsenal,R.madrid...Carlos nerde Fenerbahçede.Carlos 35 yaşında Tevez 22 yaşında.Arkadaşlar fanatizm yapmayın Carlosun o listede yeri yok
Evet..Belki 2-3 sene önce yapılan bir liste olsaydı tamam Carlos ilk 10'da olmalıydı ama artık değil..

Wesley Sneijder
29.Haziran.2007, 09:26
Fanatizm değil, ben hakaret ettim mi? Gelelim konuya. Tevez bu sezon ne yaptı? West Ham'da 7 gol attı. Roberto Carlos? En kritik maçlarda takımını kurtardı. Yaşları? Biri 35, diğeri 22. Eee, ben mi haklıyım söylediğimde, sen mi?

Söylediğim de şu:

Tevez'in 8. sırada yeri yok!

Lionel Andres Messi
29.Haziran.2007, 11:00
tevez 7 gol attı ama hepsini son 1 ay içerisinde attı.west hamı ligde tuttu.sizce bu yeterince kritik değilmi.ayrıca tevez milli takımla son 3 maçında 3 gol atarak ne kadar formda olduğunu gösterdi.zaten tevez in 8. sırda olmaması gerekli.o kesin.carlos un devri kapanalı çok oldu.
hatta sizin için carlos un busene yaptığı hatalardan oluşan linkler topladım.

http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbIvew
carlos un bu pozisyonda parmağı kırılıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=-J4yvZnBrFs

(recor kırıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=CpimoGkdqJw (carlos az daha takımını şampiyonluktan ediyordu.)

http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1DeE (şaşkın carlos)

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 14:00

8. Carlos TeveZ (West Ham)

Bence Tevez in yeri çok çok yanlış...

Wesley Sneijder
29.Haziran.2007, 14:58
Ben Carlos olmalı demedim. Performansı daha iyi dedim. Ayrıca gol sayılarına bakarak konuşmayalım. Carlos bir sol bek, Tevez forvet!!!

Ilhan
29.Haziran.2007, 15:01
Villa Avrupa'nın en klas santraforlarından biri. Yerini haketmemiş.

dick
29.Haziran.2007, 15:04
Tevez'in şu yılki performansından sonra bile 7. sıraya almışlarsa herkes istediği oyuncu listede olmalı der zaten

Henry 11. sırada ise bu yılki performanslara bakıldığı kanaatine varıyor insan,o zaman Eto'o'nun ne işi var 4. sırada,Robin Van Persie nerede,Villa neden o kadar aşağıda,Nesta 41. iken Ramos nasıl 13. olur,Sheva'nın listede bulınması bir hata zaten,Altın Ayakkabı adayı Alves neden listede yok,uzar gider...

spider3784
29.Haziran.2007, 20:52
1-)Messi
2-)Kaka
3-)Henry
4-)Ronaldinho
5-)Eto'o
....
10-)Anderson;;)

BlackEagle19o3
30.Haziran.2007, 02:03
Herkese inat hala Tevezin orayı hakkettiğini düşünoyorum:D.Bu yüzden avatarımı bile değiştirdim:zuhaha

yunusgs
30.Haziran.2007, 10:36
Keske Bir Tanecik Bali Turk Olsaydida Bizimde Gogsumuz Kabarsaydi

ChAoS
30.Haziran.2007, 19:18
Ronaldo 23'te gülmekten yerlere yattım şu an

fenerlistinanc
30.Haziran.2007, 19:55
bence henry daha yukarılarda olmalıydı

GsDoruk
30.Haziran.2007, 23:50
Essien iyi ama bence 5.liği hak etmiyor

LaKe
01.Temmuz.2007, 00:08
Listede, 3-4 tane doğru sıralama var. Gerisi saçmalık bence. Umarım bu listeye girebilecek bir Türk oyuncu yetiştiririz.

darect
02.Temmuz.2007, 16:44
benim en cok dikkatimi çeken palacionun olması çok iyi bir isim ama artık avrupaya gelmesi lazım..! Bence tevez orayı hakkedio adam tek başına takımı ipten aldı ligte tuttu.Henry ve Torres daha önlerde olmalıydı ve kesinlikle alfonso alves bu listede olmalıydı ama ne bileğim bde Totti adam altın ayakabıyı aldı bi ortasaha olmsına ve sakatlığa rağmen 6 penaltıya rağmen 26 gol attı İtalya ligne rağmen ilk 5'i hakkediyo ve Corlosun buraya alın demenizde çok saçma adam artık bitmiş

fbkraltolga
02.Temmuz.2007, 17:48
yaw hiç türk oyuncu yok mu.en azından bi hakan tugay veyea emre o da olmadı yıldıray'ın olması gerekirdi..

Ghonedre
02.Temmuz.2007, 20:30
Ya arakdas bu mesajin gereksizlik ustune bunu bil. ya Roberto Carlos o listede olmayabilir ama o listede olsa kimse de bisey diyemezdi. Sonucta biraz kiskanclik olabilir ama bu kadari da fazla ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

tevez 7 gol attı ama hepsini son 1 ay içerisinde attı.west hamı ligde tuttu.sizce bu yeterince kritik değilmi.ayrıca tevez milli takımla son 3 maçında 3 gol atarak ne kadar formda olduğunu gösterdi.zaten tevez in 8. sırda olmaması gerekli.o kesin.carlos un devri kapanalı çok oldu.
hatta sizin için carlos un busene yaptığı hatalardan oluşan linkler topladım.

http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbIvew
carlos un bu pozisyonda parmağı kırılıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=-J4yvZnBrFs

(recor kırıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=CpimoGkdqJw (carlos az daha takımını şampiyonluktan ediyordu.)

http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1DeE (şaşkın carlos)

Videolari izledim 2 sinde carlosun hatasi var ve bu iki hatadan birinde telafi ediyor zaten.Diger hatada da allahtan gol olmuyor orda gercekten hatali

avenged
03.Temmuz.2007, 14:12
dunyanin en sacma listelerinden biri olmus allahaskina Berbatov filan Torres'ten iyi mi Essien kim 5.olcak aciklar misiniz seedorf un daha yukarilarda olmasi lazim bayagi kariyeri var ve hala iyi oynuyor mesela Juninho Pernambucano dan iyi cok kotu bi liste Carlos nerde bu arada?Yok....

Omerdinho
03.Temmuz.2007, 14:41
sacma bir liste ... zidane dünyanin gelmis gecmis en iyi futbolcusu degil bana göre...

gezenti
03.Temmuz.2007, 22:35
Sıralama fena değil ancak messinin biraz daha yukarlarda olması gerekiyordu.Bu senenin en iyi ismi ya ronaldo yada kak ama ben olsam ronaldoyu seçerdim.Geri kalanlar doğru isimler........

Lionel Andres Messi
03.Temmuz.2007, 22:40
sacma bir liste ... zidane dünyanin gelmis gecmis en iyi futbolcusu degil bana göre...

:icon_wink:bence de ve bir çok larına da göre zaten zidane en iyisi değil.:icon_cool:ama zaten burda öyle bir şey yazmıyo:)

nerazzuri
04.Temmuz.2007, 00:13

Peki kim :???? Bence ZİDANE ;);)

RoNNiE91
04.Temmuz.2007, 00:42
Dimitar Berbatov'u kimse görmedi galiba :D:D:D:D:D

douramss
04.Temmuz.2007, 21:31
1- Henry
2- Kaka
3- Messi
4- Gerrard
5- Ronaldinho

tilki_firat
14.Temmuz.2007, 22:33
şahsi kanaatim riberynin bu listede olması gerektiğidir şu an bir çoğundan iyi oynuyor

ForsakeN
14.Temmuz.2007, 22:47
Koca listede bir tane Türk yok.Ne kadar acı

AneLKa_90
14.Temmuz.2007, 22:56
türk olmayışına şaşırmadım ama üzücü :icon_frown:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

1)kaka 2)messi 3)cristiano...

gerisi hikaye ;)

_ReaL_
15.Temmuz.2007, 01:45
Kötü Liste
Orada Gary Neville , Sergio Ramos gibi oyuncular olmamalı (yeminle 2 saniyede gördüklerim)

omer-faruk-14
15.Temmuz.2007, 03:08
Tevez, Torres'ten iyi oynuyormuş demek.:o Vay be adam 7 gol attı diye 8. sırada. Orası da işin diğer bir ilginç yanı.

BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 03:12
Tevez, Torres'ten iyi oynuyormuş demek.:o Vay be adam 7 gol attı diye 8. sırada. Orası da işin diğer bir ilginç yanı.

Tevez tabiki de daha iyi:mad::zuhaha
:0:

omer-faruk-14
15.Temmuz.2007, 03:15
Tevez tabiki de daha iyi:mad::zuhaha
:0:

Neye göre konuşuyorsun da Tevez daha iyi diyorsun, o 7 gole bakarak mı?

BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 03:20
Neye göre konuşuyorsun da Tevez daha iyi diyorsun, o 7 gole bakarak mı?
Hiç bir zaman istatistiğe bakıp konuşmam oyuncuyu izlerim ona göre kıyaslama yaparım.İstatistik diyorsun al sana Alez de Souza koy o zaman ilk sıraya.Tevezin futbol stili hoşuma gidiyor ve onun 2-3 yıl içinde çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Cengo
15.Temmuz.2007, 03:25
25. Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur)

saçmalık..

omer-faruk-14
15.Temmuz.2007, 03:31
Hiç bir zaman istatistiğe bakıp konuşmam oyuncuyu izlerim ona göre kıyaslama yaparım.İstatistik diyorsun al sana Alez de Souza koy o zaman ilk sıraya.Tevezin futbol stili hoşuma gidiyor ve onun 2-3 yıl içinde çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Alex de Souza'yı mı 1. sıraya koyacaksın. Ya Totti; ligde 26 gol attı; Ya Kaka Şampiyonlar liginin gol kralı oldu. Alex bu kadar iyi bir performans gösterdi mi? Gol kralı oldu diyeceksin? Türkiye ligi mi daha zoe İtalya ligi mi?(::)

Sen Tevez diyorsun, ben Torres diyorum ve de böyle demeye devam edeceğiz. İkimizde subjektif davranıyoruz. Herkes Torres daha iyi ya da Tevez daha iyi diyene kadar da bu olay objektif olmayacaktır. Ancak, şöyle birşey var; Madem hangisi daha iyi seçemiyoruz; bari oyuncuların takım(lar)ında ki performansına bakalım. Torres tartışmasız Atletico Madrid'in en iyi oyuncularından biri. Ya Tevez Boca'nın mı, Corinthians'ın mı? West ham'ın mı iyi oyuncusu, yoksa ManU'nun mu olacak? Boca'da Riquelme, Saviola gibi yıldızlar varken Tevez'e zor sıra gelir. West Ham'da Lampard, Cole, Ferdinant gibi İngilizler varken yabancı olan Tevez mi iyi gösterilecek? Belki Corinthians'ta gösterilir, 1 sezonuyla...

BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 03:44
Alex de Souza'yı mı 1. sıraya koyacaksın. Ya Totti; ligde 26 gol attı; Ya Kaka Şampiyonlar liginin gol kralı oldu. Alex bu kadar iyi bir performans gösterdi mi? Gol kralı oldu diyeceksin? Türkiye ligi mi daha zoe İtalya ligi mi?(::)

Sen Tevez diyorsun, ben Torres diyorum ve de böyle demeye devam edeceğiz. İkimizde subjektif davranıyoruz. Herkes Torres daha iyi ya da Tevez daha iyi diyene kadar da bu olay objektif olmayacaktır. Ancak, şöyle birşey var; Madem hangisi daha iyi seçemiyoruz; bari oyuncuların takım(lar)ında ki performansına bakalım. Torres tartışmasız Atletico Madrid'in en iyi oyuncularından biri. Ya Tevez Boca'nın mı, Corinthians'ın mı? West ham'ın mı iyi oyuncusu, yoksa ManU'nun mu olacak? Boca'da Riquelme, Saviola gibi yıldızlar varken Tevez'e zor sıra gelir. West Ham'da Lampard, Cole, Ferdinant gibi İngilizler varken yabancı olan Tevez mi iyi gösterilecek? Belki Corinthians'ta gösterilir, 1 sezonuyla...

Alexi 1.sıraya koy derken orda abartma yaptım yani o istatistik ile listye girebilir anlamında söyledim.Torres A.Madrid alt yapısınından yetişmiş kaç yıldır orda oynamış bir futoblcu attığı gollerle kulübünde başarılı oldu kulüp tarihine geçmesi normal ama Tevez Bocadayken daha çok gençti West Ham ve Corinthiasda ise 1er yıl kaldı şimdi onu çok büyük bir klüte izlicez Manchester istersen bu tartışma bitsin yıl sonunda performanslarını gördükten sonra kimin daha iyi olduğuna karar veririz;)

canavar20
15.Temmuz.2007, 11:21
Berbatov'un yeri hiçte kötü değil. Attığı gollere bakın. Hani Tevez yandaşları diyor Tevez son 1 ayda takımı kurtardı. Ama Tevez geride kalan aylarda ne yaptı ? İnanılmaz saçma bir liste. Bu yılkine göre bakarsak çoğu yalnış var ama yinede iyi C. Ronaldo ve Ronaldinho'nun yeri değişmelidir. Ama toplama bakarsak Forza Henry:D

zemlinskis
15.Temmuz.2007, 12:53
en büyüğü c.ronaldo başkası yalan