Log in

View Full Version : Cissé Marsilya'yla Anlaştı

crazzy
30.Haziran.2007, 19:59
Fransız oyuncunun kendisini isteyen Premiership takımları West Ham United, Bolton Wanderers ve Portsmouth'ı hayal kırıklığına uğratarak geçen yıl kiralık oynadığı Marsilya'yla anlaşma imzalayacağı duyuruldu.

25 yaşındaki Fransız oyuncu Haziran 2004'te yaklaşık 20 milyon avro karşılığı Liverpool'a transfer olmuş; ancak geçen seneyi Marsilya'da kiralık geçirmişti.

Oyuncunun menejeri Ranko Stojiç konu hakkında şunları söyledi:

"Marsilya Cibril için en şanslısı. Bu hafta çok yoğundum. 2 günde 6 kere uçak yolculuğu yaptım. West Ham başkanı satyın Eggert Magnusson gibi isimlerden de kendilerini geri arayamadığım için üzgünüm.

Marsilya seçeneği Cibril'in Şampiyonlar Ligi macerası açısından en iyi seçenek olarak gözüküyor. West Ham, Bolton, Portsmouth; hepsi fevkâlâde kulüpler ancak Cibril seneye kesinlikle Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istiyor."

Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in Cisse'yi satmak istediği, bir kez daha kiralamayı düşünmediği daha öcne dile getirilmiştti.

Stojiç Benitez hakkındaki sorularına şöyle yanıtlar verdi:

"Bence Benitez çok haklıydı. Kulübünün bu transferden para kazanmasını da istedi. Sanırım bu transferde herkes maddî, manevî mutlu oldu. Son pürüzler de sanırım birkaç saat içinde hallolacaktır."

Cisse'niin son 3 yılda 2 kez bacağını kırmasıyla ilgili olaraksa Stojiç şunları söyledi:

"Bütün yaşadığı sorunların ardından Cibril'in kendine inancı tam."

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 20:10
sakatlıklar onu bitirdi... eski günlerine dönmesi zor bence

Memedov
30.Haziran.2007, 20:13
Gerçekten Ayağının 2 kez kırılması büyük bir şanssızlık bir futbolcunun yaşamak isteyeceği en son şeydir ama kendisine olan güveni onun nasıl bir yapısı olduğunu açıkça ortaya koyuyor hiç birşeyden yılmayan hep sonunu getirmek için çabalayan bir futbolcu.

Marsilya tam ona göre bir takım Şanssızlık yaşamaz ise başarılı olacağına ben inanıyorum.:)

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 20:21
Sakatlıklar peşini bırakırsa eski günlerine dönebilir.

deniz.91
30.Haziran.2007, 21:14
bu sezon kendine gelebilir iyi transfer ama biraz riskli

Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 21:18
Geçen sene sakatlığını atlatıp son zamanlarda fena bir performasn göstermemişti... Sakatlıklar peşini bırakırsa iyi oynar...

Cyzio
30.Haziran.2007, 22:38
Cisse çok yetenekli ama sakatlıklar peşini bırakmıyor,bu sakatlıklarda çok uzun oluyor.Bu sezon iyi bir Cisse izleriz umarım.Marseille iyi iş yapmış..

Aşk-ı Şehir
30.Haziran.2007, 22:53
Cisse bana göre en mutlu ve başarılı olacağı yere gitmiş ;;)

spider3784
30.Haziran.2007, 23:36
Kariyeri açısından şu an gitmesi en doğru yer Fransa, Marsilya olurdu diye düşünüyorum.

gerrrard
01.Temmuz.2007, 00:10
1 sakatlanmasa Cisse'yi durduramazlar.

Sheriff
01.Temmuz.2007, 00:29
1 sakatlanmasa Cisse'yi durduramazlar.
Yavaşş....
Ne bu, Henry'mi Ronaldinho'mu, Kaka'mı..

Bu adamda teknik yok.. Dikkatli ve gerçekten izleyenler bunun farkına varmışlardır.. Sadece sürati olan bir forvet..

BlackEagle19o3
01.Temmuz.2007, 01:32
Cisse bana göre çok iyi bir forvet.En azından Liverpoolun işine yarıyabilirdi.
Kartalhaber.com un haberine göre Beşiktaş bu adamla 3 yıllık sözleşme imzalamıştı:zuhaha

spider3784
01.Temmuz.2007, 01:36
Yavaşş....
Ne bu, Henry'mi Ronaldinho'mu, Kaka'mı..

Bu adamda teknik yok.. Dikkatli ve gerçekten izleyenler bunun farkına varmışlardır.. Sadece sürati olan bir forvet..

Şimdi orada arkadaş tekniğiyle ilgili bahsetmediki zaten şefim:) Durduramaz derken Auxerre de ki gibi olur gene dedi, ama o zamanda kaliteli golcüudü bence de ne kadar dediğin gibi sırf süratlı bir futbolcu olmasına rağmen.

TürkuAz
01.Temmuz.2007, 02:33
Iyi golcu ama orada da tutunamayacak gibi..