PDA

View Full Version : Yonetici Hareketleri

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 22:33
Sadece 1 ornek vericem. Bayanlar futbol oynasinmi konusu vardi.Bende cevap olark tiyatrocuyum bir oyunumuz vardi kizlar biz eniyisini yapariz dediler ama yapamadilar.sonra bida denediler yine olmadi.7. mi 8.mi denemelerinde yaptilar.Ama bu seferde yaptik diye konustular.Oynasalarda oynamasalarda konuscaklar naislsa. yazdigim bu. bu dusunce dunyada kadin erkek iliskilerinde bir espiridr.Ama moderotor arkadaslar agzindan cikani kulagin duysun diyip mesajimi siliyorlar.Boyle yoenticilik olmaz..Zevkle bulundugum bir sitede ne yazsak siliniyor.Bize herseyde dikkatli olun diyorsunuz ama sizde altinda guzel ortami isticak tatli muhabbete yol acicak seyleri anlamadan yargilamayin.Benim ricam da bu.

MeMo
30.Haziran.2007, 22:36
Eleştrilerin dikkate alınır bence yöneticilierimiz tarafından

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 22:43
Gercekten kotu niyetle yamamistim ve kotu bir anlamida yok zaten.Ama neden boyle tepki verildi anlamadim.Bizde burda 21=22 yasina gelmis insanlariz.Benim meslegim tiyatro ben agzimdan cikan lafi her zaman duyarak soylerim zaten.Yonetici olmak asagilar tarz konusma hakkini vermez.Mesajlari lutfen once bir idrak edelim ondan sonra yargilayalim.Gercekten cok sevdigim , cok zevk aldigim .eglendigim bir site ama bizler kadar sizlerde konusmalriniza dikkat edin.Bunu rica ediyorum.Saygilarimla

Aşk-ı Şehir
30.Haziran.2007, 22:51
kardeş ben konuyu kapatalım dedim uyarı aldım arada olur böyle şeyler takma kafana ;;)

WebMaster91
30.Haziran.2007, 22:52
Gercekten kotu niyetle yamamistim ve kotu bir anlamida yok zaten.Ama neden boyle tepki verildi anlamadim.Bizde burda 21=22 yasina gelmis insanlariz.Benim meslegim tiyatro ben agzimdan cikan lafi her zaman duyarak soylerim zaten.Yonetici olmak asagilar tarz konusma hakkini vermez.Mesajlari lutfen once bir idrak edelim ondan sonra yargilayalim.Gercekten cok sevdigim , cok zevk aldigim .eglendigim bir site ama bizler kadar sizlerde konusmalriniza dikkat edin.Bunu rica ediyorum.Saygilarimla
Katılmamak elde değil..

Leoucwhsua
30.Haziran.2007, 22:53
Kapatalim kardesim ama gercekten benimde agrima gitti.Kotu niyetle yapmadigim briseyde direk benden kucuk birinden tehtid almak.Yanlis birsey yaptimsada ozelden uyarilir yada tehdit vari konusulmaz.Neyse ben uzatmicam zaten.Suanada kotu niyetim olsa baska seyler yapmaya calisirdim forumda ama iyi niyetli oldugumdan istek ve elestriye tasidim konuyu.

fm26mer
30.Haziran.2007, 23:01
arkadaş haklı kanımca

Aydin
30.Haziran.2007, 23:06
benim anlamadığım kızların yoğun olduğu konuda, bayan futbolunda "kızlar dır dır ediyorlar zaten bırakın naparlarsa yapsınlar" gibi bir mesaj yazıyorsun. hadi tamam yöneticiler olarak hepimiz odunuz. espiri yaptığını anlamıyoruz. en azından bir smiley kullansaydın.

Gökçe yaptığından rahatsız oldu. Bana söyledi ne yapmalıyım diye. ben de seni uyardım. konuyu orada bitti diye düşünüyordum ki buraya açmışsın.

bunu herkes görsün diye yaptın bence sen. ve buraya bu konuyu yazmayı iyi niyetine bağlıyorsun. kusura bakma ama ben aptal mıyım yoksa çok mu karamsar düşünüyorum bilmiyorum da buraya yazıp konuyu büyütüyorsun bence.

Sitemizdeki işleyiş basittir. moddan şikayetçiyseniz, üst yöneticiye; üst yöneticiden şikayetçiyseniz admine şikayet edebilirsiniz.

sütten çıkmış ak kaşık gibi hala nasıl iyi niyetle oraya o yazıyı yazdığını söylüyorsun inan şaşıyorum. ve konuyu bir üst paragraftaki işleyişe uymadığın için kapatıyorum.