PDA

View Full Version : Galatasaray'a Alerjim Var!

paco
02.Temmuz.2007, 13:38
Roberto Carlos'un, sağlık kontrolünde kendisine 'Bir alejiniz var mı?' diye soran doktora, bu cevabı verdiği iddia edildi.
02.07.2007

Brezilyalı Roberto Carlos’tan Galatasaray camiasını kızdıracak olay sözler... Fenerbahçe Dergisi’nde yer alan haberde, Roberto Carlos’un Acıbadem Hastanesi’ndeki sağlık kontrolü sırasında, doktorun “Bildiğiniz bir alerjiniz var mı?” sorusuna, “Evet. Galatasaray’a alerjim var” yanıtını verdiği ifade edildi. Türkiye’deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tüm dünya tarafından bilindiğini belirten Carlos’un, ayrıca Fenerbahçe formasıyla ezeli rakibine karşı oynayacağı ilk maçta gol atma sözü verdiği de belirtildi.

ZeroG
02.Temmuz.2007, 13:42
Gereksiz bir laf olmuş gibime geldi:)

uAburak89
02.Temmuz.2007, 13:58
Hagiden o çalımı ben yesem, bende alerji olurdum.. :p

Fıratcan Alçınkaya
02.Temmuz.2007, 14:36
Çabuk ısınmış bizlere...

Varonil
02.Temmuz.2007, 14:37
Hakkaten gereksiz bir laf olmuş eğer gerçekten söylediyse;;)

MeMo
02.Temmuz.2007, 14:40
Doktor ona sormuş bir alejiniz var mı diye espri yapmış büyütmeye gerek yok :).Burak abi burda bile gerginlik yapmaya çalşıyorsun.

canavar20
02.Temmuz.2007, 14:41
Hagiden o çalımı ben yesem, bende alerji olurdum.. :p

Abi bencede yalnış laf ama Hagi'den çalım yedi diye hemen bu konuya bu mesajı atıyorsan bende söylerim Carlos GS'nin kalesine şut attı:icon_wink:

Ahmet_77
02.Temmuz.2007, 14:42
gsye gelse fbye alarjim var derdi ama :zuhaha

ekolata
02.Temmuz.2007, 14:48
e bende habire galatasaraydan çalım yesem benimde alarjim olurdu (fatih akyel hagi ... )

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 14:55
O çalımdan sonra psikolojisi bozulmadığına dua etsin.:)

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 15:00
Sempatik adam neredeyse karşılandığında eziliyordu ama yine de gülüyordu,
korkmuyordu :)

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:01
Normaldir. Yediği çalımlar, kaçırdığı adamların yaptığı asistlerden sonra alerjisi olur tabi. Ayrıca gerginlik yaratma, espri yapmış cinsinden şeyler demeyin lütfen. Niye sadece Galatasaray'ın ismini vermiş. Başka takım yok mu Türkiye'de? Demek ki bizden çekiniyor.

MeMo
02.Temmuz.2007, 15:05
Normaldir. Yediği çalımlar, kaçırdığı adamların yaptığı asistlerden sonra alerjisi olur tabi. Ayrıca gerginlik yaratma, espri yapmış cinsinden şeyler demeyin lütfen. Niye sadece Galatasaray'ın ismini vermiş. Başka takım yok mu Türkiye'de? Demek ki bizden çekiniyor.

Fenerbahçe'nin ezeli rakibi kim sence?

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:06
Fenerbahçe'nin ezeli rakibi kim sence?
Beşiktaş da diyebilirdi pekala.

erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 15:07

altına imzamı atacagm bir yorm..carlos bu kdr çeknme ya daha ligler başlamadı :D:D bende HAGI den o çalımı yesem bende realde oynarken Gs ye real madridin müzesnde olmayan tek kupa olan süper kupayı kaptrmş olsam bende böle laflar ederdm :D

Fıratcan Alçınkaya
02.Temmuz.2007, 15:07
Evet İlhan Mansız da pazar yapmıştı bir ara... Bizim takımıda diyebilirdi...

Omerdinho
02.Temmuz.2007, 15:08
carlos süper adam ya daha gelmeden millete kendini sevdirdi :D

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:13
carlos süper adam ya daha gelmeden millete kendini sevdirdi :D
Bence kendini sadece AntiGS düşünen insanlara sevdirdi. Fenerbahçeli olup da Fair Play düşünenlerin büyük bir bölümü böyle bir davranışı hoş karşılamamıştır.

uAburak89
02.Temmuz.2007, 15:13
Yav ben gerginlik yaratmak için yazmadım, gerçekleri söylemek suç mu ? :D

Omerdinho
02.Temmuz.2007, 15:14
ya adam espiri yapmis bu kadar büyütmeye gerek yok :D

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:16
Yav ben gerginlik yaratmak için yazmadım, gerçekleri söylemek suç mu ? :D
Gerginlik olduysa sen değil, Roberto Carlos ve onun yaptığını savunanlar yaratmıştır. Şimdi sen bu lafı dedikten sonra Ali Sami Yen'e nasıl gideceksin Sayın Carlos?

paco
02.Temmuz.2007, 15:17
demek ki yas ilerledikce alerji sorunlari ortaya cikiyor ......

MeMo
02.Temmuz.2007, 15:18
Gerginlik olduysa sen değil, Roberto Carlos ve onun yaptığını savunanlar yaratmıştır. Şimdi sen bu lafı dedikten sonra Ali Sami Yen'e nasıl gideceksin Sayın Carlos?

Bu nasıl bir yorumdur anlamadım gene mi su şişesi yağmuru olcak yada Edu ve Lugano gibi gidecek

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 15:19
Şimdi sen bu lafı dedikten sonra Ali Sami Yen'e nasıl gideceksin Sayın Carlos?

Fenerbahçe takım otobüsüyle.

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:22
Bu nasıl bir yorumdur anlamadım gene mi su şişesi yağmuru olcak yada Edu ve Lugano gibi gidecek
25.000 kişinin önüne çıkmak zor bir iş. Hele de o 25.000 kişinin en büyük sevdasına laf ettikten sonra. Bakın, bir de şöyle düşünün; Lincoln böyle bir şeyi Fenerbahçe için söylese ne düşünürdünüz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fenerbahçe takım otobüsüyle.
Oooo ne kadar komiksin ya.

paco
02.Temmuz.2007, 15:24
Bence bu laf oyle galatasaray seyircisini kizdircak turden bir laf degil acikcasi benim hosuma gitti .. neden alerjisini oldugunu herkez iyi biliyor carlosda bunu soyluyor .... ;)

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 15:24
90.000 kişilik stadları görmüş biri için 25.000 (22.000) kişinin önünde oynayacak demek biraz komik oluyor.

Aşk-ı Şehir
02.Temmuz.2007, 15:26
aklı sıra ben fb'liyim demeye çalışmış işte ;;)

IcedEarth
90.000 kişilik stadları görmüş biri için 25.000 kişinin önünde oynayacak demek biraz komik oluyor.
Bizim 25.000 kişimiz oranın 200.000 kişisine bedeldir sen merak etme.

MeMo

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 15:29

Kendi malını kötüleyen bir esnaf olmayacağı gibi bu da o misal.

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:31
Kendi malını kötüleyen bir esnaf olmayacağı gibi bu da o misal.
Ne demeye çalışıyorsun? Açık konuş istersen. Tabii göze alabilirsen.

MeMo
02.Temmuz.2007, 15:32
Burayı geren arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum.

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 15:34
Ne demeye çalışıyorsun? Açık konuş istersen. Tabii göze alabilirsen.

Yeterince açık değil mi ? Yok açık değilde ısrar ediyorsan söyleyelim. Kendi takım taraftarından 20.000 kişiyi,200.000 kişiden daha iyi olduğunu söylemen normal. Ankara Demirspor'un taraftarı da çıkar der ki bizim 10 kişimiz 100.000 kişiye bedel. O misal.Lafla olmuyor yani. Daha açığı kalmadı elimizde.

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 15:37
90.000 kişilik stadları görmüş biri için 25.000 (22.000) kişinin önünde oynayacak demek biraz komik oluyor.
Avrupa takımların 25.000 kişiyi gayet iyi bilirler.Oyuncularıda öyle.Bunların içinde Carlos'ta var.:)

IcedEarth
Yeterince açık değil mi ? Yok açık değilde ısrar ediyorsan söyleyelim. Kendi takım taraftarından 20.000 kişiyi,200.000 kişiden daha iyi olduğunu söylemen normal. Ankara Demirspor'un taraftarı da çıkar der ki bizim 10 kişimiz 100.000 kişiye bedel. O misal.Lafla olmuyor yani. Daha açığı kalmadı elimizde.
Lafla değil icraatle zaten. Sen hiç merak etme. Biz 25.000 kişi önünde dünyaları fethettik. Sadece oralarda da değil. Rakip takımların ağzına kadar dolu statlarını da fethettik.

erdemzorer10
burayı gerenler çok bellidir..carlos bunu espri olarak söylese bile böyle saçmalıklara gerek yok bence..eger sen Galatasaray a bir Fb li olarak laf edersen bu espri bile olsa çirkn olr..aynı şeyi Lincoln dese Fb içn aynı tepkiyi sizde verirdnz buyukpivot a katlyorm

ayrıca biz o 20.000 kişi önünde kimleri kimleri hezimete ugrattık..kimsenin merakı olmasn..carlos bunu iyi bilenlerden zaten

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 15:42
Lafla değil icraatle zaten. Sen hiç merak etme. Biz 25.000 kişi önünde dünyaları fethettik. Sadece oralarda da değil. Rakip takımların ağzına kadar dolu statlarını da fethettik.

O mantığa göre Galatasaray'ı Samiyen'de yenen takımın taraftarından 2 bin kişi 22 bin kişiye bedel böyle mi oluyor ?
Lincoln'ün Fenerbahçe'yi sevmesini kimse bekleyemez,Carlos'un da Galatasaray'ı sevmesini kimse bekleyemez. Espriyi bile Carlos'a karşı koz olarak kullanmak isteyenler var.

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:44
O mantığa göre Galatasaray'ı Samiyen'de yenen takımın taraftarından 2 bin kişi 22 bin kişiye bedel böyle mi oluyor ?
Lincoln'ün Fenerbahçe'yi sevmesini kimse bekleyemez,Carlos'un da Galatasaray'ı sevmesini kimse bekleyemez. Espriyi bile Carlos'a karşı koz olarak kullanmak isteyenler var.
Kimse hiçbir kurumu sevmek zorunda değildir. Ama ona saygı duymak, en azından basına yöneticilerin gazıyla laf etmemelidir. Çünkü o laf döner dolaşır bir süre sonra boğazına dizilir.
Ayrıca benim 25.000 kişinin büyüklüğünden ne konuda bahsettiğimi sen de anlıyorsun bence. Sadece anlamak istemiyorsun.

erdemzorer10
02.Temmuz.2007, 15:47
buyukpivot dogru söylyor sevmek zornda degilsn ama saygı göstermek ZORUNDASIN..yöneticilern gazna gelipde böle saçmalklar yapmana gerek yoktu carlos..nese lig başlyo sabretsn herkes ...

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 15:51
Kimse hiçbir kurumu sevmek zorunda değildir. Ama ona saygı duymak, en azından basına yöneticilerin gazıyla laf etmemelidir. Çünkü o laf döner dolaşır bir süre sonra boğazına dizilir.
Ayrıca benim 25.000 kişinin büyüklüğünden ne konuda bahsettiğimi sen de anlıyorsun bence. Sadece anlamak istemiyorsun.

Saygı derken kasap kelimesini kullananları hatırladım birden. Galatasaray'lısın kendi taraftarını övmen de normal. Ama bunu niye başkalarının da kabul etmesini bekliyorsun onu anlamadım. Senin düşüncenle herkesin düşüncesi aynı mı olmak zorunda ?

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 15:53
Saygı derken kasap kelimesini kullananları hatırladım birden. Galatasaray'lısın kendi taraftarını övmen de normal. Ama bunu niye başkalarının da kabul etmesini bekliyorsun onu anlamadım. Senin düşüncenle herkesin düşüncesi aynı mı olmak zorunda ?
Yok, aslında ben senin bunu kabul etmeni beklemiyorum. Zaten bunu beklemek hiç de mantıklı olmaz. En azından şu anda Roberto Carlos'un davranışına neden tepki gösterdiğimizi anlamanı beklerdim. Ama yine yanılmışım.

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 16:00
Yok, aslında ben senin bunu kabul etmeni beklemiyorum. Zaten bunu beklemek hiç de mantıklı olmaz. En azından şu anda Roberto Carlos'un davranışına neden tepki gösterdiğimizi anlamanı beklerdim. Ama yine yanılmışım.

Espri sadece espri bunu bu kadar niye büyüttünüz onu anlayamadım bende.

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 16:02
Espri sadece espri bunu bu kadar niye büyüttünüz onu anlayamadım bende.
Espri değiled kuyruk acısı gibi..:)

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 16:05
Espri değiled kuyruk acısı gibi..:)

Carlos gibi bir oyuncu o kadar ufak tefek şeylere (çalım yemiş,çalım atmış) takılmaz. Onun kupalarla,başarılarla işi olur ufak tefek şeylerle değil Tarık :)

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 16:06
Carlos gibi bir oyuncu o kadar ufak tefek şeylere (çalım yemiş,çalım atmış) takılmaz. Onun kupalarla,başarılarla işi olur ufak tefek şeylerle değil Tarık :)
O zaman tanımadığı etmediği takımlara neden alerji beslesinki Muhammet? :)

uAburak89
02.Temmuz.2007, 16:09
Kaybedilen kupa, Haginin madara etmesi Alerji sebebi.. Ama bu normal birşey, Hagi gibi bir oyuncu kimleri çalımlamamış ki.. Söleme nedeni kesinlikle bu, başka birşey olamaz.. Gerilmeye, sinirlenmeye gerek yok..

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 16:12
O zaman tanımadığı etmediği takımlara neden alerji beslesinki Muhammet? :)

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın ezeli rakip olduğunu bilmeyen yoktur. Sebebi de budur.
Carlos da bi espri yapmış adı yok kupayı kaybetti yok çalım yedi ondan bunu demişe çıktı. Carlos'ta kupa da bol

MeMo
02.Temmuz.2007, 16:16
Carlos hiç kupa almadıda kaybedilen kupa diyorsunuz bir sol bek oyuncusu hiç çalım yemez ya bir tek Hagi'nin Galatasaray'ına kin besliyor yapmayın arkadaşlar

uAburak89
02.Temmuz.2007, 16:19
Kin beslemiyordur yav, abartacak birşey yok.. Espri yapmış sonuçta, ama bu espri sebebi dediklerim olabilir herhalde.. Yada ezeli rekabetten dolayı, taraftarların gönlünü iyice kazanmak istemiştir..

fmsmyrna
02.Temmuz.2007, 16:22
Carlos o çalımı hatırlamıyordur çünkü adam o kadar çok üst seviye final maçları oynadı ki hangisini hatırlayacak aynı şeyi Lincoln yapsa siz espri diyecektiniz bazı Fenerbahçeli arkadaşlar karşı çıkacaktı.Bir dünya starı bu kadar kıskanılmaz.Ayrıca bu konuda tartışma çıkma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen neden böyle bir haber bu siteye konulur onuda anlamak güç

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 16:31
Tabi hatırlamaz.Adam kaç kere bacak arası çalım sükseli çalım yediki değil mi?

fmsmyrna
02.Temmuz.2007, 16:32
Tabiki yahu hatta intiharı bile düşünmüş olabilir ben bir futbolcuyum nasıl çalım yerim diye

kaanskaans12
02.Temmuz.2007, 16:36
arkadaşlar konu ile ilqisi belki ama..
yha bişiy srocm..
yardım ederseniz sewinirim..
online turnuvalara nasıl katılabilirim.. ??

IcedEarth
02.Temmuz.2007, 16:42
Carlos o çalımı hatırlamıyordur çünkü adam o kadar çok üst seviye final maçları oynadı ki hangisini hatırlayacak aynı şeyi Lincoln yapsa siz espri diyecektiniz bazı Fenerbahçeli arkadaşlar karşı çıkacaktı.Bir dünya starı bu kadar kıskanılmaz.Ayrıca bu konuda tartışma çıkma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen neden böyle bir haber bu siteye konulur onuda anlamak güç
Neyi kıskanacağız arkadaşım? Ne güzel sakinleşmiştim ama bunu görünce yine kan beynime sıçradı. Cevap vermeyecektim ama şimdi vereceğim.
1. konun Carlos'un oynadığı maçlar. Büyük maçlar yapmak unutulmaz çalımlar yediği gerçeğini değiştirmez.
2. konun Lincoln yapsa gösterilecek tepkiler. Eğer Lincoln bu lafı söylese inan ki forumda daha büyük tartışma çıkardı. Belki de Lincoln'e ağır laflar sayanlardan biri de sen olurdun.
3. konun kıskanma meselesi. Neyi, yada kimi kıskanacağız? 34 yaşına gelmiş, tamamen talihsiz açıklamalarda bulunmuş ESKİ bir yıldızı mı?
4. konu tartışmalık konu meselesi. Bu konuda ilk defa katılacağım sana. Tartışma potansiyeli yüksek bir konu. Ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Konu açılmış, iki takım taraftarı diğerlerine kanıt sıralamaya çalışıyor. Yapacak tek şey bu konuyu kapamaktır.

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 16:45
Bir aralar Alex dünya starı mı değil mi diye tartışmalar vardı. Şimdi de Carlos'un yıldızlığı tartışılacak nerdeyse, eski yıldız yapıldı. Carlos bir markadır. Transferi Çin'de bile flaş gelişme olarak veriliyorsa o eski yıldız değil hala yıldızdır.

Hugo
02.Temmuz.2007, 16:50
Alex dünya yıldızı değil mi diye tartışma mı olur? Değil... Bu kadar basit :D

Fıratcan Alçınkaya
02.Temmuz.2007, 16:54
arkadaşlar konu ile ilqisi belki ama..
yha bişiy srocm..
yardım ederseniz sewinirim..
online turnuvalara nasıl katılabilirim.. ??

Buyur kardeş bu başlıktan onlıne turnuva ile ilgili herşeye ulaşabilirsin... Ama turnuvaya bu saaten sonra katılamassın... Birdahaki turuvaya anca katılabilirsin...

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=314

100Yıllık Rekabet olan bir ortamda Roberto Carlos FB taraftarını mest etmek için sölemiştir yahu arkadaşlar 3saattir tartışıyosunuz bi söz için boşverin... Sezon başlasın herkesi görücez nasılsa...

fmsmyrna
Neyi kıskanacağız arkadaşım? Ne güzel sakinleşmiştim ama bunu görünce yine kan beynime sıçradı. Cevap vermeyecektim ama şimdi vereceğim.
1. konun Carlos'un oynadığı maçlar. Büyük maçlar yapmak unutulmaz çalımlar yediği gerçeğini değiştirmez.
2. konun Lincoln yapsa gösterilecek tepkiler. Eğer Lincoln bu lafı söylese inan ki forumda daha büyük tartışma çıkardı. Belki de Lincoln'e ağır laflar sayanlardan biri de sen olurdun.
3. konun kıskanma meselesi. Neyi, yada kimi kıskanacağız? 34 yaşına gelmiş, tamamen talihsiz açıklamalarda bulunmuş ESKİ bir yıldızı mı?
4. konu tartışmalık konu meselesi. Bu konuda ilk defa katılacağım sana. Tartışma potansiyeli yüksek bir konu. Ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Konu açılmış, iki takım taraftarı diğerlerine kanıt sıralamaya çalışıyor. Yapacak tek şey bu konuyu kapamaktır.

Carlos sadece bu çalımımı yedi ne çalımmış yahu
Sana göre daha büyük tepki olurdu Lincoln'e ama sana göre bu bir varsayım.Ben ailem ile ilgili olmadıktan sonra ağır bir laf söylemem futbol bu sonuçta bir eğlence aracı.Carlos eski bır yıldız lafına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü şaşırmış durumdayım.Son olarak ise sorgulamak için geç değil ne amaçla açıldı halen çözemiyorum.Katılıyorum konu kapanmalı

TR.CaPTaiN
Şimdiye kadar kupa bile alamamış adamları bize dünya yıldızı diye tanıttıktan sonra Alex'in yıldızlığını tartışmaya gerek yok. Konu zaten Alex değil eskiden böyle bir tartışma vardı şimdi de Carlos'u ona benzetmeye çalışıyorlar.

Omerdinho
carlos eski yildiz he ? bir yasima daha girdim :D

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 16:55
Ertuğrul bence :D smileyini koymasan iyi olurdu.Şimdi espri olarak algılayıp onada tartışma çıkaranlar olur.

Memedov
02.Temmuz.2007, 16:57
Alex dünya yıldızı değil mi diye tartışma mı olur? Değil... Bu kadar basit :D

Madem herkes istediği gibi konuşuyor bende konuşayım.

Lincoln'de Dünya yıldızı mı ? Değil bu kadar basit.

Kupa yüzü görmeyen oyunculara Dünya yıldızı deniliyorsa birşey diyemem..

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 16:59
Madem herkes istediği gibi konuşuyor bende konuşayım.

Lincoln'de Dünya yıldızı mı ? Değil bu kadar basit.

Kupa yüzü görmeyen oyunculara Dünya yıldızı deniliyorsa birşey diyemem..
Lincoln'e dünya yıldızı diyen oldu mu?

Çekememezlik yapmayalım lütfen..

Memedov
02.Temmuz.2007, 17:05
Lincoln'e dünya yıldızı diyen oldu mu?

Çekememezlik yapmayalım lütfen..

Çekememezlik ? :0:

O çalımdan sonra psikolojisi bozulmadığına dua etsin.:)

Anlıyorum. :)

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 17:09
Çekememezlik ? :0:

Anlıyorum. :)
Anlaman güzel Mehmet kardeşim..:)

Ghonedre
02.Temmuz.2007, 17:20
25.000 kişinin önüne çıkmak zor bir iş. Hele de o 25.000 kişinin en büyük sevdasına laf ettikten sonra. Bakın, bir de şöyle düşünün; Lincoln böyle bir şeyi Fenerbahçe için söylese ne düşünürdünüz?
.
Heralde sahaya su şişesi atmazdım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ya herkese gore oyledır besıktaslılara sorsan onların 35 bın kısısıde dıgerlerının 200 bınıne bedeldır nolacak sımdı o zaman onlara karsı da carlos futbol oynamasın.
Denızlıspora soralım onların 20 bin kişiside 200 000 e bedel carlos denizliye karşıda oynamasın ohh ne ala valla sevdim bu işi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın ezeli rakip olduğunu bilmeyen yoktur. Sebebi de budur.
Carlos da bi espri yapmış adı yok kupayı kaybetti yok çalım yedi ondan bunu demişe çıktı. Carlos'ta kupa da bol
katılıyorum. Ayrıca Carlos CL de almış bir adam dünya kupası da almış bir adam yani anlayacağınız kupa almak carlosta normal bişey

fb_16
02.Temmuz.2007, 17:32

Sahaya atılan koltuklardan anlamıştık zaten.

BlackEagle19o3
02.Temmuz.2007, 17:36
Ben bu konuda Galatasaraylı arkadaşları haklı buluyorum.R.Carlosun gerginlik yaratmasına hiç gerek yoktu.Fenerli arkadaşlar buna yine kıskançlık falan diyeceklerdir ama R.Carlos bana göre de eski bir yıldız.Ama mesela Kezman yıldız,Appiah ve Alez yıldız.Anelka ve Ortega da yıldızdı ama Carlosun devri bana göre geçti artık.Tartışma çıkmasını istemiyorum bunlar benim görüşüm lig başlayınca görcez:).

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 17:36
Sahaya atılan koltuklardan anlamıştık zaten.
Bırakın masum ayaklarına yatmayı Fenerliler.

3 kişinin kafasını yarmak normal mi?

uAburak89
02.Temmuz.2007, 17:37
Ali Sami Yen Yorumları ...

Tuttospor (Ünlü İtalyan Gazetesi):"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

Maldini: (İtalyanların Efsane Oyuncusu) "Kimse Beni Burda 25.000 Kişinin Olduğuna İnandıramaz ..."

TF1 fransiz tv:" Paris Ali Sami Yen Cehenneminden Nasıl Çıkacak ..."

Edgar Davids(Ünlü Hollandalı Futbolcu) :"Bizde Böyle Taraftar Olsa Hiçbir Takım Karşımızda Duramaz ..."

Berliner Morgenpost :"Futbolun Sadece Futbol Olmadigini Ali Sami Yen Stadında Anladım ..."

Basın Toplantısında Bir İngiliz Gazeteci:"Bir İngilizin En Son İsteyeceği Şey Ali Sami Yen'de Maç Yapmaktır ..."

:0:

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 17:38
Var mı daha fazlasını isteyen?

fb_16
02.Temmuz.2007, 17:40
Bırakın masum ayaklarına yatmayı Fenerliler.

3 kişinin kafasını yarmak normal mi?

Yarmak mı? Hadi Gerets'i anladık Mondragon'un kafası yarıldıda benmi görmedim yada bandajla çıktı benmi farketmedim ? Hadi başı yaralanır, çizilir geçer. Siz ne yaptınız saha harp alanı gibiydi ve Deivid'in gözüne gelen yabancı madde adamın gözünü çıkarsaydı ne olacaktı ? Hala bizim ve sizin stadınızdaki olayları mukayese ediyorsunuz? Yoldan geçene sorsan cevabını tahmin edersin, ama siz hala bizim statta kalmışsınız.

Del Piero_10
02.Temmuz.2007, 17:42
Tartışmayı kesin 5 sayfa boyunca tartışmışsınız zaten buna tartışmak denirse.

Ghonedre
02.Temmuz.2007, 17:42
Tabi hatırlamaz.Adam kaç kere bacak arası çalım sükseli çalım yediki değil mi?
kaç kere yedi

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 17:44
kaç kere yedi
Bende onu söylüyorum işte.Bir kere yedi zaten..
Herkese nasip olmaz o çalımı yemek..! :icon_cool:

EL-Hadji
02.Temmuz.2007, 17:45
Bunlar Reklam Kokan Hareketler Roberto:)

SYLaR
02.Temmuz.2007, 17:47
Yarmak mı? Hadi Gerets'i anladık Mondragon'un kafası yarıldıda benmi görmedim yada bandajla çıktı benmi farketmedim ? Hadi başı yaralanır, çizilir geçer. Siz ne yaptınız saha harp alanı gibiydi ve Deivid'in gözüne gelen yabancı madde adamın gözünü çıkarsaydı ne olacaktı ? Hala bizim ve sizin stadınızdaki olayları mukayese ediyorsunuz? Yoldan geçene sorsan cevabını tahmin edersin, ama siz hala bizim statta kalmışsınız.

Sizin nasıl maç seyrettiğinizi anlamıyorum.Deivid kafasına yedi su şişesini

Ayrıca Mondragon'un kafası yarılmadı.Kafası yarılan Ümit Karan.Eric Gerets'in kaşının üstü.Mondragon'a da ses bombası atıldı.

Senin dediğin Deivid'in gözünü çıkarsaydı olayı,Eric Gerets için geçerli