uskudaranadolu
03.Temmuz.2007, 09:54
arkadaslar belarus ( beyaz rusya ) liginin üstüne kendi ligimii kurdum ligin adını degıstırdım turkıyedekı sadece istanbul takımları bu lıge aldım falan fılan tabı ulke adını da degıstırdım 1 sezon bıtırdım ve sezona baslarken kulup ve ülke katsayılarının ekran goruntulerını aldım
ligim uefa katsayısı çok düşük oldugu ıcın şampiyonlar ligine 1. önelemeden olmak üzere 1 takım
uefa kupasına 2 takım ( bırısı kupa sampıyonu ) inter toto kupasına da 1 takım verıyorum
şimdi ilk sezonu bıtırdım ve şampiyon oldum
Sıralamayı Yazayım size
1.Fenerbahçe
2.Beşiktaş
3.Galatasaray
4.İstanbulspor
5.A.Üsküdar
vs...
arkasalar ülke kupasındada ben şampiyonj oldum finalde ki rakip istanbulspor du sımdı bıldıgımız uzere ben sampıyonlar lıgıne de katılacagım ıcın istanbulspor un uefa kupasına 2.takım olarak katılması gerekıyor
ligi 3.bitirren Galatasarayın da İnter TOTO kupasına Katılması gerekıyor
ancak Beşiktaş - Galarasaray ve istanbulspor uefa kupasına katılıyor 5. bitiren A.Üsküdar İnter toto kupasına katıldı
bu nasıl oluyor bunu anlamıs degılım kat sayılara bakıyorum hala 1-2-1
daha önce böyle bır seyle karsılastnız mı hıc bılen bır arkadas bana bunun neden oldugunu anlatırsa sevınırım
ligim uefa katsayısı çok düşük oldugu ıcın şampiyonlar ligine 1. önelemeden olmak üzere 1 takım
uefa kupasına 2 takım ( bırısı kupa sampıyonu ) inter toto kupasına da 1 takım verıyorum
şimdi ilk sezonu bıtırdım ve şampiyon oldum
Sıralamayı Yazayım size
1.Fenerbahçe
2.Beşiktaş
3.Galatasaray
4.İstanbulspor
5.A.Üsküdar
vs...
arkasalar ülke kupasındada ben şampiyonj oldum finalde ki rakip istanbulspor du sımdı bıldıgımız uzere ben sampıyonlar lıgıne de katılacagım ıcın istanbulspor un uefa kupasına 2.takım olarak katılması gerekıyor
ligi 3.bitirren Galatasarayın da İnter TOTO kupasına Katılması gerekıyor
ancak Beşiktaş - Galarasaray ve istanbulspor uefa kupasına katılıyor 5. bitiren A.Üsküdar İnter toto kupasına katıldı
bu nasıl oluyor bunu anlamıs degılım kat sayılara bakıyorum hala 1-2-1
daha önce böyle bır seyle karsılastnız mı hıc bılen bır arkadas bana bunun neden oldugunu anlatırsa sevınırım