PDA

View Full Version : Avrupa Kupalarına Katılım

uskudaranadolu
03.Temmuz.2007, 09:54
arkadaslar belarus ( beyaz rusya ) liginin üstüne kendi ligimii kurdum ligin adını degıstırdım turkıyedekı sadece istanbul takımları bu lıge aldım falan fılan tabı ulke adını da degıstırdım 1 sezon bıtırdım ve sezona baslarken kulup ve ülke katsayılarının ekran goruntulerını aldım

ligim uefa katsayısı çok düşük oldugu ıcın şampiyonlar ligine 1. önelemeden olmak üzere 1 takım

uefa kupasına 2 takım ( bırısı kupa sampıyonu ) inter toto kupasına da 1 takım verıyorum

şimdi ilk sezonu bıtırdım ve şampiyon oldum

Sıralamayı Yazayım size

1.Fenerbahçe
2.Beşiktaş
3.Galatasaray
4.İstanbulspor
5.A.Üsküdar

vs...

arkasalar ülke kupasındada ben şampiyonj oldum finalde ki rakip istanbulspor du sımdı bıldıgımız uzere ben sampıyonlar lıgıne de katılacagım ıcın istanbulspor un uefa kupasına 2.takım olarak katılması gerekıyor

ligi 3.bitirren Galatasarayın da İnter TOTO kupasına Katılması gerekıyor

ancak Beşiktaş - Galarasaray ve istanbulspor uefa kupasına katılıyor 5. bitiren A.Üsküdar İnter toto kupasına katıldı

bu nasıl oluyor bunu anlamıs degılım kat sayılara bakıyorum hala 1-2-1

daha önce böyle bır seyle karsılastnız mı hıc bılen bır arkadas bana bunun neden oldugunu anlatırsa sevınırım

yugi
03.Temmuz.2007, 10:07
Oyunun bir hatası olsa gerek...

Fernando Gago
03.Temmuz.2007, 10:12
Galatasaray ftkye alıp uefaya kalsa 4.takım gitmesi lazm intertotoya :D ilginç gerçekten

uskudaranadolu
03.Temmuz.2007, 10:17
işin ilginç yanı galatasaray kupada 2.turda elendı inter toto ya gıtmesı gerekıyor dunden berı dusunuyorum ama yok bulamadım bu hataysa eger soğudum ben fm den :(

OnuldinhoHizmet
03.Temmuz.2007, 10:40
hata ama öyle suğunulacak bir durum değil işi eğlencesine ver...

Fernando Gago
03.Temmuz.2007, 21:56
hata ama öyle suğunulacak bir durum değil işi eğlencesine ver...

Bencede oyundan soğuyacak kadar büyük bir hata değil :) sen oyununa dvm et

Rodrigo Tello
04.Temmuz.2007, 00:20
Alla Alla o kdr büyük bi hata degil soguyosun :)

RoNNiE91
04.Temmuz.2007, 00:33
Sen boşver devam et.Senin takımın gitmiyor ya İnter Toto'ya.Ne etcen Üsküdar'ı :D

SAİT71
04.Temmuz.2007, 14:46
Yaw walla ilginç bi oyun. Aslında bazı yararlarıda var beynin çalışmasınada yardımcı oluyor :D