View Full Version : Cássio de Souza Soares Lincoln
cagriadilkilic
01.Eylül.2006, 20:56
bırakın arkdaslar bu mu yıldız buna yıldız dıosanız bende yıldızım
El Comandante
01.Eylül.2006, 21:01
Ne peki ? Izliyormusun sen Galatasaray maclarini ?
Lige muhtesem bir giris yapti,ligin en iyi 10 numarasidir kendisi ;)
ForCimbom
01.Eylül.2006, 21:02
Tipik Lincoln gibi bir 10 numaranın GS'ye gelmesini yediremeyen, hazımsızlık sorunu çeken bir FB'li ya da başka bir takımlı şahıs..
douramss
01.Eylül.2006, 21:05
Arkadas hic mac izlemeden yorum yapiyor sanirim...Onun yildiz kistasini merak ediyorum...Yildiz olmak icin 30 macta 50 gol 40 asistle mi oynamak gerekiyor...
Ribery den sonra takimda gordugum en heyecan verici futbolcu...Ayni zamanda Ribery den sonra yonetimin yaptigi en basarili transfer....Tek problemi kendisini anlayacak bir futbolcunun takimda yer almamasi....Bize daha cooook keyifli maclar izletecektir....:)
IcedEarth
05.Ocak.2007, 04:46
Şu ana kadar tekmelere kurban gitmiş oyuncudur. Düşüncesi içimi acıtır. Umarım 2. yarıda alır sazı eline, bir daha da hiç bırakmaz.
chingy_31
19.Ocak.2007, 20:37
şu sakatlık bitirdi onu.bide rakiplerin sürekli sert girmesi lincoln ü bnce korkuttu ağır sakatlık geçirmekten korktuğu için kendini göstermiyor ve bu yüzden ayağında top tutmuyor.
Vieri
04.Temmuz.2007, 15:32
Henüz 9 yaşındayken Atletico Mineiro tarafından keşfedilen Lincoln, profesyonelliğe adım attığı 1997 yılından 2001 yılına kadar bu kulübün formasını giyer.
2001 yılında Almanya'ya, Kaiserslautern'e transfer olan Brezilyalı oyuncu, iyi geçirdiği ilk sezonun ardından kalan 2 sezonda sakatlıklarla boğuşmaktan pek de iyi bir dönem geçirmez. Çıktığı 53 maçta 12 gole imza atan Lincoln, 2004 yılında Kaiserslautern'i bırakıp Schalke'ye transfer olur. İlk geldiğinde sakatlığının izlerini taşıyan Brezilyalı oyuncu çok iyi bir performans gösterir ve kulüp kendisinden çok memnun kalır. Mavi-beyazlı kulüp, 1 yıllık sözleşme yaptığı Lincoln'ün kontratı 2008'e kadar uzatır.
Teknik olarak harika bir oyuncu olan Lincoln, rakip savunmalar için çok tehlikeli olmasıyla değil, sinirli tavırları ve kışkırtıcı hareketleriyle gündeme oturur. Özellikle de eski takımı Kaiserslautern'le Fritsz Walter Stadyumu'nda oynadıkları maçlarda yaptıklarından sonra büyük tepki alır. Halen Schalke 04 forması giyen Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz sezon attığı harika gollerle hafızalara kazınır.
MİLLİ TAKIM KARİYERİ
Çok iyi futbolculardan oluşan Brezilya Milli Takımı'nda düşünülmeyen Lincoln'e, 2005 yılında, Almanya Milli Takımı için oynaması teklif edilir ancak bu öneri, teknik direktör Jurgen Klinsmann tarafından geri çevrilir. 2007 yılında göreve gelen Dunga tarafından aynı yıl düzenlenen Copa Amerika'ya çağırılan Lincoln beklenen patlamayı gerçekleştiremez.
BAŞARILARI
2 Almanya Kupası
1 Lig Kupası
1 Intertoto Kupası (2004 yılında Schalke 04 ile)
2004/2005 sezonunda Schalke'de yılın en iyi futbolcusu seçildi.
Tam adı: Cássio de Souza Soares
Pozisyon: Orta saha
Doğum tarihi: 22.01.1979
Doğum yeri: Sao Bras do Suacui (Brezilya)
Boy: 1,77
Kilo: 71
Medeni durumu: Bekar
Kariyeri (Maç-gol)
1990-2001 Atletico Mineiro (50) (4)
2001-2004 FC Kaiserslautern (53) (12)
2004-2007 Schalke 04 (83) (20)
Kaynak: Sporx.com
uAburak89
04.Temmuz.2007, 16:03
Çok fazla ilgi görüyor taraftardan, belki hakettiğinden fazla.. Umarım beklentileri karşılar.. :)
TürkuAz
04.Temmuz.2007, 16:04
İnşallah hayırlı olur.
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 03:44
Galatasaray'ın yeni transferi, bakalım bu sezon neler yapacak, merakla bekliyoruz...
GodfatheR
05.Temmuz.2007, 11:27
cok abartildigini dusunuyorum.hic milli forma giymemis.disiplinsiz bir oyuncu oldugu soyleniyor.bir hagi olmasada galatasaray'in derdine derman olabilir bakip gorucez.
Fıratcan Alçınkaya
05.Temmuz.2007, 14:11
Bana Almanya nın en iyi oyun kurucularındandı... Bakalım GS de neler yapar... İyi futbolcu bence...
Rodrigo Tello
05.Temmuz.2007, 14:52
Merakla bekliyorum ins fıs cıkmaz...
UA dragon
06.Temmuz.2007, 02:21
almanya'da schalke'de çok iyi oynadı inşallah bizde devam ader
Wesley Sneijder
06.Temmuz.2007, 09:23
İyi bir futbolcu ama inşallah fıs çıkar. :zuhaha :D
IcedEarth
22.Temmuz.2007, 01:23
Feldkamp'ın gitmesi, Kewell'in transferi ve Arda'nın büyük patlaması Lincoln'ü rahatlatacaktır. Eh, ne de olsa artık tekmeler bölüşülecek, Lincoln'e düşen tekme sayısı biraz olsun azalacaktır ;)
CeNTeR_TR
23.Temmuz.2007, 19:29
Yıldız oyuncuya her zaman tekme gelir ;;) İsterse takımda 10 tane yıldız olsun ;;)
Revolution
23.Temmuz.2007, 22:15
Feldkamp'ın gitmesi, Kewell'in transferi ve Arda'nın büyük patlaması Lincoln'ü rahatlatacaktır. Eh, ne de olsa artık tekmeler bölüşülecek, Lincoln'e düşen tekme sayısı biraz olsun azalacaktır ;)
Bence de bu sene daha az tekme yer. :)
King_91
23.Temmuz.2007, 22:30
bir iki adam daha alınca kişi başına düşen tekme sayısı makul seviyeye inecektir diye düşünüyorum.
aliCHaN_FM
31.Temmuz.2007, 00:34
Bu sene daha iyi olabilir. Arda ve Kewella iyi anlaşırlar gibi geliyo bana
Onurap
31.Temmuz.2007, 01:25
Canı isterse türkiyenin en iyisi :)
IcedEarth
06.Ekim.2007, 02:45
Tezim gerçekleşti, çok yıldız olunca az tekme ve etkili oyun, az yıldız olunca çok tekme ve etkisiz oyun. Umarım bu sene hep istatistiğe fayda sağlar.
Nedvedmania
08.Aralık.2007, 04:06
İşte gerçek lincoln bu günlerde ortaya çıkıyor. En son maçında 4 dk da 3 asist yaptı.
El Comandante
08.Aralık.2007, 04:06
I love you Lincoln !
Maestro,sef,lider,harika birisi bu Lincoln.Bu senenin en iyi transferi.Hem kendisi cosuyor,hem de takimi costuruyor.
Ligde 6 gol + 11 asist. Avrupa kupalarindaki asistleri,golleri sayarsak isin icinden cikamayiz.(=
Yavas gel Lincoln (=
King_91
08.Aralık.2007, 04:21
5dk 3asist ;) süpersin be aslanım . nazar değmesin :D
Onurap
08.Aralık.2007, 05:20
Lincolnnnn... lincolnnn..... lincolnnnn.. lincolnnnnnnnnnnn..............
İnanılmaz oynuyor asistlerini saymak imkansız..
Tam bir yıldız..
Almanyada son 10 yıldaki seçilen en iyi 20 futbolcu arasındaydı..
Bazıları onun yıldız olduğunu sindiremesede..Lincoln şovunu yaparak rakiplerini hatta teknik direktörleri çıldırtmaya devam ediyor :)
Sekopej
08.Aralık.2007, 06:22
Neden herkeste bir mesaj verme laf sokma kaygısı var anlamıyorum, bu konuda da Lincoln ile Alex'i kıyaslamaya başlamıyor musunuz? Kıyaslamazsanız darılırım bak...
Onurap
08.Aralık.2007, 06:27
Neden herkeste bir mesaj verme laf sokma kaygısı var anlamıyorum, bu konuda da Lincoln ile Alex'i kıyaslamaya başlamıyor musunuz? Kıyaslamazsanız darılırım bak...
Alexi aştı konu artık abi Alex çok geride kaldı biz lampardla kaka'yla kıyaslıyoruz..:icon_biggrin:
IcedEarth
08.Aralık.2007, 19:17
Lincoln'ü bu ligde başka kiminle kıyaslayacağız? Alex, Lincoln'ün yeteneklerine en yakın oyuncu, biz de tabii ki onunla kıyaslayacağız. Her yerde tartışma ortamı varmış gibi davranmaya gerek yok. Burası spor forumu, tabii ki iki oyuncu birbiriyle kıyaslanacak. Buralarda 1 Alex 10 Lincoln eder sözleri geçerken kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi Lincoln iyi oynamaya başlayınca ve Alex'in katkısı azalınca mı kıyaslama yasak oldu?
Neyse, Lincoln şu ligdeki en kaliteli 3 isim arasındadır. Umarım 3 kulvarda bizi başarıya sürükler, Hagi'den sonra bir yabancıyı daha bağrımıza basarız.
shamur1
08.Aralık.2007, 19:36
O değilde heralde biz Yattara'nın Trabzonspor'a geldiğinden beri her maç yaptığı estetik hareketleri , çalımlarını , 3-4 kişiyi peşine takıp gitmesini buralara yazsak 100-200 msj olurdu sanırım :)
Lincoln bu sene buldu kendini sonunda.
El Comandante
08.Aralık.2007, 19:51
Lincoln zaten cok kaliteli bir futbolcuydu,Almanyada yilin futbolcusu secilmisligi var.Geldigi ilk sene 6-7 mac haricinde beklenen performansi göstermedi,dogrudur.
Ama bu sene de ligin acik ara en iyisi,bunu da hepimiz kabullenelim ...
shamur1
08.Aralık.2007, 19:54
Sadece Lincoln'lük iş değil bu bence Kewell ve Baros'un da takımda oLması Lincoln'u çok rahatlattı.
Sekopej
08.Aralık.2007, 22:41
Lincoln'ü bu ligde başka kiminle kıyaslayacağız? Alex, Lincoln'ün yeteneklerine en yakın oyuncu, biz de tabii ki onunla kıyaslayacağız. Her yerde tartışma ortamı varmış gibi davranmaya gerek yok. Burası spor forumu, tabii ki iki oyuncu birbiriyle kıyaslanacak. Buralarda 1 Alex 10 Lincoln eder sözleri geçerken kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi Lincoln iyi oynamaya başlayınca ve Alex'in katkısı azalınca mı kıyaslama yasak oldu?
Neyse, Lincoln şu ligdeki en kaliteli 3 isim arasındadır. Umarım 3 kulvarda bizi başarıya sürükler, Hagi'den sonra bir yabancıyı daha bağrımıza basarız.
Niye kıyaslama ihtiyacı duyuluyor, benim tepkim ona. Siz silinen mesajları göremediğiniz için ne dediğimi anlamamış olabilirsiniz. Ben biraz da kızgınlıkla yazdım buraya o mesajı, hani herkeste mesaj verme kaygısı var ya, ben de mesaj vereyim dedim.
İyiyse iyi deyin, başkasıyla kıyaslamaya ne gerek, Lincoln'un buna ihtiyacı mı var? Alex 10 Lincoln lafını çıkaran da ben değilim, Türkiye'ye kim gelse önce Alex ile kıyaslanıyor, bu da saçma bana göre. Oyuncu takımına olumlu katkı yapıyorsa bana ne diğer takımda ki oyuncudan niye kıyaslayayım. Buraya da kıyaslamayı değil sadece Lincoln'ü yazmak en güzeli olur.
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 22:52
Kıyaslamak banada abes geliyor. Lincoln Lincolndür; Alex de Alex. İkisi de üst düzey oyuncular. Biz basının gazına gelip böyle kıyaslamalar yapiyoruz ama gereksiz.
Lincoln'e gelirsek inanılmazz formda. Her macta top her ayagına geldiğinde heyecanlandırıyor bizleri. İnşAllah böyle devam eder. Tabi bunda Kewell-Baros gibi oyuncuların katkısı da yadsınamaz.
Sektir Lincoln sektir.
Sirius Black
11.Aralık.2007, 00:56
acaba biri Lincoln'un bu seneki istatistiklerini verebilir mi ?
batuhanry
11.Aralık.2007, 01:01
Buradan (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1260/lincoln/default/2008/leistungsdaten.html) bakabilirsin.
Sirius Black
11.Aralık.2007, 02:23
teşekkürler.
RoSeSHaH
11.Aralık.2007, 03:47
Kıyaslamak banada abes geliyor. Lincoln Lincolndür; Alex de Alex. İkisi de üst düzey oyuncular. Biz basının gazına gelip böyle kıyaslamalar yapiyoruz ama gereksiz.
Lincoln'e gelirsek inanılmazz formda. Her macta top her ayagına geldiğinde heyecanlandırıyor bizleri. İnşAllah böyle devam eder. Tabi bunda Kewell-Baros gibi oyuncuların katkısı da yadsınamaz.
Sektir Lincoln sektir.
:cool:
Katılıyorum.
Alicanfmfan
28.Mayıs.2009, 04:36
İşine gelince oynayan bir futbolcu...
Addolorato
28.Haziran.2009, 07:47
Bazen kral oldu bazen hain herkesi bir şekilde kabullenmek gerek ama Lincoln'ün olması gerektigi yer bu saatten sonra Brezilya Ligi falan olmalı. Adriano gibi çekilsin köşesine adam meslegini işine gelince yapıyo işine gelince yapmıyo Lincoln'le bu degirmen dönmez.
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 07:51
karakterinde sorunlar olduğu bir gerçek fakat bu yıl özellikle ilk yarıda galatasaray'a kattıkları inkar edilemez.
keşke düzelseydin lincoln.
Alicanfmfan
18.Temmuz.2009, 05:01
Çok sey bekledik bazen karsıladı bazen olmadı ama sorumsuz davrandı
ve hak ettigi numarıyada aldı
#''0''