View Full Version : Arda Turan
ForsakeN
25.Temmuz.2006, 07:45
Şımarmazsa ve gece hayatına kendini kaptırmazsa(galiba kaptırmış bile :( ) ileri de büyük yerlere gelebilecek bir oyuncu.Fizik gücünü artırması lazım
ThersoN
25.Temmuz.2006, 09:10
Şımarıklık başa bela açabilir
sehzadee
02.Ağustos.2006, 05:12
Çok iyi degıl fakat potansiyelı olan bır futbolcu eger cok calısırsa dünya klasında bir futbolcu olabılır
yavuuzzzz
03.Ağustos.2006, 05:24
ya şu sıralar yedek kalması bile söz konusu inşallah toparlar
Sheriff
04.Ağustos.2006, 07:13
Siz adamı abartıp Ronnie ve C.Ronaldo ile kıyaslarsan adam tabiki baskı altında oynar ve formu düşer..
cagriadilkilic
01.Eylül.2006, 20:41
hiç de buyuk bi topcu deil bir balon du ve sondu bunu da ben ta ilkk cıktıgı zamanlar soylemıstım onun gibi oynayabilcek futbolcu bizim takımda bile var
Nocna Mora
04.Mart.2007, 06:17
Fanatiklik yapmayalım :) Neyse bence Arda geçen seneye göre kendini çok geliştirdi defansif yönünü geliştirerek takıma katkı sağladı ayrıca artık o kadarda çalıma girmiyor takım arkadaşlarını besliyor. Gelecekte iyi yerlere gelir...
Emurafu
04.Mart.2007, 06:28
hiç de buyuk bi topcu deil bir balon du ve sondu bunu da ben ta ilkk cıktıgı zamanlar soylemıstım onun gibi oynayabilcek futbolcu bizim takımda bile varEski arda olmayabilir ama sanırım 30 yasında falan sanıyorsun yahu adam 20 yasında neler yapıyor..Tabiki ögrenecek daha çok seyleri var..Üstelik Türkiyede hangi hocalara sorsan En yetenekli Arda,Ardayı çok begeniyorum diyorlar..Alex'in keske Fenerbahcede olsa dedigi kişi..Zico'nun en begendigi oyuncu Neyse Bos yere fanatiklik yapıyorsun..
El Comandante
04.Mart.2007, 20:48
Galatasaray´in en iyi futbolcusu kesinlikle.Izlemekten keyif aldigim nadir futbolculardan,gercekten cok seviyorum Arda Turan´i.Cok istikrarli bir görüntüsü var,yani takim kötü oynasa bile macta Arda´yi dikkatli izleyince yine onun gollük paslari,ortalari actigini,yaptigi klas hareketlerle macin seyir zevkini arttirdigini görürüz.Türkiyenin en yetenekli Türk futbolcusu.
Ayrica sag bek,sol bek,sag kanat,sol kanat,amc olarak ta oynayabilir kendisi.Gercekten büyük yetenek.Fanatik Galatasaraylidir da kendisi,Fb macindan sonra tribünlere üclü cektirmesi kendisini taraftarin gözünde daha da büyültmüstür,degerini arttirmistir.
Onurap
04.Mart.2007, 22:22
Lincolnünde iyilşmesiyle arda daha iyi oynayacaktır takımda ona ayak uydurcak pek oyuncu yoktu..
Nedvedmania
04.Mart.2007, 22:52
hiç de buyuk bi topcu deil bir balon du ve sondu bunu da ben ta ilkk cıktıgı zamanlar soylemıstım onun gibi oynayabilcek futbolcu bizim takımda bile var
:n:
Ardanın sönmüş hali buysa şişmiş halini düşünemiyorum :)
İyi bir oyuncu ama geçen seneye göre geliştiğini söyleyemem.Yerinde sayıyor bence bu şekildede devam ederse sıradan bir oyuncu olarak kalır.
Fernando Gago
05.Mart.2007, 01:57
Türkiye Ligindeki en iyi Türk oyuncu
Lionel Andres Messi
05.Mart.2007, 02:19
arda çok yetenekli artık seviye atlaması gerekiyor.21 yaşını doldurdu 22 sinden gün aldı.artık kesin kararını yazın vermeli ya gs ye para kazandırıp avrupaya gitmeli ya da gs de efsane olmak için çabalamalı.ben gs de kalmasından yanayım ama istiyorsa avrupaya gitmeli.
El Comandante
05.Mart.2007, 02:23
CAgopa_7VN8
y2Gb6gS0rqE
Onurap
05.Mart.2007, 03:17
İyi bir oyuncu ama geçen seneye göre geliştiğini söyleyemem.Yerinde sayıyor bence bu şekildede devam ederse sıradan bir oyuncu olarak kalır.
Ardaya sıradan bir oyuncu diyen çarpılır valla :)Yada yeterince izlemiyorsun.Arda her an maçın sonucuna etki edecek yeteneklere sahip.Bi alex,lincoln ile beraber oynarsa çok faydalı olur sonuçta futbol takım oyunu. Bi senede messi olamaz herhalde takım oyunuda önemli..Ardanın gelişmediğinede katılmıyorum zihinsel olarak gelişti bence daha iyi takım oyunu,defansa yardım ,paslaşma, hızlı oyun bunlar geçen sene ardada yoktu. :) Fiziği tam oturmuş değil onuda halletimi artık çok iyi olucak zamanla mı ağırlık çalışmasıylamı bilemiyorum..
Redrum
05.Mart.2007, 03:34
Ardaya sıradan bir oyuncu diyen çarpılır valla :)Yada yeterince izlemiyorsun.Arda her an maçın sonucuna etki edecek yeteneklere sahip.Bi alex,lincoln ile beraber oynarsa çok faydalı olur sonuçta futbol takım oyunu. Bi senede messi olamaz herhalde takım oyunuda önemli..Ardanın gelişmediğinede katılmıyorum zihinsel olarak gelişti bence daha iyi takım oyunu,defansa yardım ,paslaşma, hızlı oyun bunlar geçen sene ardada yoktu. :) Fiziği tam oturmuş değil onuda halletimi artık çok iyi olucak zamanla mı ağırlık çalışmasıylamı bilemiyorum..
Ben nekopa katılıyorum abartmanın alemi yok yani. Arda 2 yıldır aynı arda. Ha geçen sene satsaydık daha çok para alırdık niye? daha gençti çünkü. Gençken satalım sonra elimizde kalır..
mert_fox
05.Mart.2007, 03:38
Bence Arda kendini çok daha geliştirecek bir oyuncu üstelik daha çok genç. Eleştirilere kulak asmayıp kariyerine bakması lazım.
Onurap
05.Mart.2007, 04:16
Ben nekopa katılıyorum abartmanın alemi yok yani. Arda 2 yıldır aynı arda. Ha geçen sene satsaydık daha çok para alırdık niye? daha gençti çünkü. Gençken satalım sonra elimizde kalır..
oo 21 yaşındaki adamı vurun yerden yere..Nasıl bir gelişme bekliyorsunuz arda teknik olarak zaten üst seviye bundan sonra zihinsel ve fiziksel ve tecrübe olarak gelişecektir.Bir orta saha en iyi dönemini 24 25 ten sonra yaşar.Messiyi felan karıştırmayın onlar özel futbolcular.bir ribery bile 23 yaşına kadar keşfedilmedi metz de oynuyordu şuan değeri 40 mn euro..Kazandığın parayla kimi alacaksın? Şuana kadar takıma ''0'' katkı sağlayan lincoln için 25 mn euro harcandı..Türk futbolcularını bu kadar hor görmeyin..Sahip çıkalım bir ardaya gökhan gönüle m.topuza.çünkü onlardan daha kötüsünü bize fahiş fiyata geri satıyolar..
Redrum
05.Mart.2007, 04:25
oo 21 yaşındaki adamı vurun yerden yere..Nasıl bir gelişme bekliyorsunuz arda teknik olarak zaten üst seviye bundan sonra zihinsel ve fiziksel ve tecrübe olarak gelişecektir.Bir orta saha en iyi dönemini 24 25 ten sonra yaşar.Messiyi felan karıştırmayın onlar özel futbolcular.bir ribery bile 23 yaşına kadar keşfedilmedi metz de oynuyordu şuan değeri 40 mn euro..Kazandığın parayla kimi alacaksın? Şuana kadar takıma ''0'' katkı sağlayan lincoln için 25 mn euro harcandı..Türk futbolcularını bu kadar hor görmeyin..Sahip çıkalım bir ardaya gökhan gönüle m.topuza.çünkü onlardan daha kötüsünü bize fahiş fiyata geri satıyolar..
Avrupa'da dünyanın sayılı kulüplerinde bile artık ilk 11 oynayan futbolcular 17-18 yaşlarında oluyor.. 21 yaşındaki adama genç demezler.. Ve gereken parayı da vermezler.. Ama türkiye'de oyuncular bi 23 yaşından sonra falan ünlü olduğu için, oynmaya başladığı için, arda bize genç gözüküyor o ayrı mesele. Bıraksanız semih bile hala genç golcü.
Onurap
05.Mart.2007, 04:36
Avrupa'da dünyanın sayılı kulüplerinde bile artık ilk 11 oynayan futbolcular 17-18 yaşlarında oluyor.. 21 yaşındaki adama genç demezler.. Ve gereken parayı da vermezler.. Ama türkiye'de oyuncular bi 23 yaşından sonra falan ünlü olduğu için, oynmaya başladığı için, arda bize genç gözüküyor o ayrı mesele. Bıraksanız semih bile hala genç golcü.
Bizene dünyadan chelsea madridde de oynamayan her futbolcu kötü mü oluyor?Sen boş ver ona buna satmaktan takıma faydalı olsun yeter.Ayrıca her futbolcunun kendine göre gelişim sürecci vardır dediğin özel futbolcular messi aguero gibi ardayı zaten oralara gelir diyen yok.Sonuçta ne desek boş gelecei zaman gösterecek..
Redrum
05.Mart.2007, 05:50
Bizene dünyadan chelsea madridde de oynamayan her futbolcu kötü mü oluyor?Sen boş ver ona buna satmaktan takıma faydalı olsun yeter.Ayrıca her futbolcunun kendine göre gelişim sürecci vardır dediğin özel futbolcular messi aguero gibi ardayı zaten oralara gelir diyen yok.Sonuçta ne desek boş gelecei zaman gösterecek..
Arda şu an 21 yaşında yeterli düzeye gelmesi için yaklaşık 2 yıl falan gerekli bu iki yıldan sonra da zaten bizim o oyuncudan (beklediğimiz miktarda) para kazanmamız çok zor. O takımlarda her takımın ilk 11inde bir-iki tane 18lik var ve bu adamlara paha biçilemiyor. Halbuki Arda'da o yaşlarda dikkat çekseydi Gs tarafından çok farklı olabilirdi herşey.. neyse.
ThersoN
05.Mart.2007, 06:25
umarım hagi olur, sergen değil :)
El Comandante
25.Haziran.2007, 21:20
O ayaklari ile futbol kitabini yazan bir sihirbaz.(=
scar face
25.Haziran.2007, 21:22
Kızların bayıldığı bir isim Arda kendisi nesesiyle herkesin gönlünde taht kuruyor.Ezeli rakibimizin oyuncusu ama Ardayı severim.
hp-fm-gs
25.Haziran.2007, 21:31
O ayaklari ile futbol kitabini yazan bir sihirbaz.(=
Arda için yapılabilecek en güzel tanım budur herhalde. :)
Raten
25.Haziran.2007, 22:40
Bir Fenerbahçeli olarak Arda'yı ve futbolunu seviyorum:)
Vieri
04.Temmuz.2007, 15:42
http://www.superspor.com/images/1/29/5264_B_Arda005.jpg
Arda'nın ünü sınır tanımıyor
G.Saray'ın Boleslav maçında dikkatleri çeken ve son dünya şampiyonu İtalya karşısında da yıldız gibi parlayan genç yeteneğin ünü şimdiden sınırları aştı bile. Birkaç aydır futbol vitrininde olmasına rağmen, son günlerin en çok takip edilen video sitesi olan youtube.com'da, neredeyse Hagi kadar görüntüye sahip olması bile onun geleceğinin ne kadar parlak olduğunun bir göstergesi aslında
Hakkında çıkan '60 dakikalık adam' eleştirilerine aldırış etmeyen Arda, yeni bir 'Hagi' olma yolunda yakasına 'maşallah'ları iliştirerek ilerliyor. Sağ kanat oyuncusu olarak bilindiği halde onu sahanın her yerinde görebilmek mümkün. Durmadan kanat değiştirerek oyuna dinamizm ve estetik kazandıran oyuncu, özellikle Ribery'nin gidişinden sonra G.Saray'ın yüreğine su serpti.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de İtalya maçı sonrası yaptığı basın toplantısının ardından, 'Şimdi ben gidiyorum, yerimi ise bir dünya yıldızı adayına bırakıyorum.' diyerek genç oyuncuya hak ettiği değeri göstermiş oldu. Ne hakkında çıkan eleştirilere ne de yüksek düzeydeki övgülere takılmayan Arda, ahlakıyla da örnek bir duruş sergiliyor. Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni çalıştıran U19 Milli Takımı'nın eski hocası ve Arda'nın üzerinde büyük emeği bulunan Abdullah Avcı, genç yıldızın başarısı ve insani yönü için şu açıklamayı yapıyor: "Çok yetenekli, akıllı, profesyonelliği bilen bir futbolcu. Açıkçası, kızım olsa veririm." :D
Yeni olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux ve Liverpool karşısında çıktığı grup maçlarında UEFA tarafından maçın oyuncusu seçilen Arda'nın İtalya karşısında ortaya koyduğu futbol için Lucescu, "Yaşından çekinmeden her futbolcunun idmanda bile yapmaya cesaret edemeyeceği hareketleri İtalyan savunmasının üzerine giderek gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı ve oyun zekasını cesaretiyle birleştirmesine hayran kaldığını söyledi.
Altıntepsi'de futbol serüvenine başlayan Arda, 12 yaşında G.Saray'ın altyapısına geldi. Burada Hagi tarafından keşfedilen oyuncu, Mülayim, Uğur ve Cafercan ile birlikte A takıma alındı. Bu dönemde forma şansı bulamadı ve kiralık olarak Vestel tecrübesine tabi tutuldu. Onun dönüşünü Gerets de dahil hiç kimse nazarı dikkate almadı. Gençlere önem verdiği söylenen Belçikalı hoca, Arda'yı keşfetmekte biraz geç kaldı. O dönemde G.Saray, yabancı futbolcuların peşine düşüp alamadıkça, Arda sessiz sessiz çalıştı. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Boleslav karşısındaki ilk maçta iki gol, bir asistle Türkiye standartlarının üstünde bir oyuncu olduğunu ispatladı. Takip eden süreçte hem G.Saray'da hem de Milli Takım'da süreklilik kazandı. G.Saray'da 2004-2005 sezonunu 1 maçta 26 dakika oynayarak tamamlayan Arda, bir sonraki sezonda Vestel forması altında 15 maçın 13'üne ilk 11'de çıktı ve bin 118 dakika oynayıp 2 gol attı. Bu sezon 13 maçın 12'sinde ilk 11'de forma şansı bulan Arda, bin 88 dakikada 2 gol kaydetti.
GÖRÜŞLER
İtalyanlar takibe alır
"Arda başlı başına yıldız adayı. Sert İtalyan savunmasından korkmadan rakiplerinin üzerine gitti. Yaşından çekinmeden her futbolcunun idmanda bile yapmaya cesaret edemeyeceği hareketleri İtalyan savunmasının üzerine giderek gerçekleştirdi. Attığı çalımlar cesareti ve oyun zekası, toplara dalışı ise kavgacı ruhuydu. İtalyanlar artık onu takip etmeye başlar
Mircea Lucescu, Shakhtar Teknik Direktörü
Sihirli bilekleri var
"Arda, Ronaldinho düzeyinde bir futbolcu, sihirli bilekleri var. Futbol zekası çok gelişmiş. Yalnız takım oyununa uyumu açısından ve savunma yanını geliştirmesi bakımından zamanlama ve deneyime ihtiyacı var. Onu seyretmek büyük zevk. İleride onun özel seyircileri olacaktır. Ayrıca onu yetiştiren hocalara, başta Abdullah Avcı'ya çok teşekkür edilmesi gerekir."
Zekasıyla oynuyor
"Çok özel yetenekleri var. Ve de bunları her türlü ortamda kendinden emin şekilde kullanabiliyor. İtalya gibi bir takım karşısısında hiç telaşa kapılmadan yeteneklerini sergilemesi ne kadar akıllı olduğunu ortaya koyuyor. Arda'nın başka sebeplerden düşüş göstereceğini ummuyorum. Çünkü çok etkili bir çocuk, ileride daha da iyi olacağından eminim."
Ömer Üründül, Sabah spor yazarı
uAburak89
04.Temmuz.2007, 15:57
İzlemek büyük keyif.. (:
TürkuAz
04.Temmuz.2007, 16:27
Çapkın..:)
RaSenGan
05.Temmuz.2007, 00:37
Geleceğin Türk yıldızların biri.
Fernando Gago
05.Temmuz.2007, 01:30
İbrahim Akın Sergen gibi özel hayatını futbolunun önüe koyarsa kendi kaybeder ama çok büyük futbolcu olacağını düşünmüyorum
Rodrigo Tello
05.Temmuz.2007, 02:09
Bileklerine hakim bi topcu izlemesi zevk veriyor.Ama cok cok iyi topcu olurmu onu zaman gösterir...
Fıratcan Alçınkaya
05.Temmuz.2007, 03:10
Potansiyeli olan bir oyuncu... Ama konuşmak için daha erken...
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 03:45
"Playboy Arda" lakabını aldı bile şimdiden, "Paris Hilton yakışır sana" be Arda :) Çok yetenekli futbolcu gerçekten...
ultrasker
07.Temmuz.2007, 01:18
paris hilton senin kölen olsun bee...
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 03:07
Dünyada en beğendiğim sol açık... Onu izlemekten çok büyük keyif alıyorum.Keşke Fenerbahçe forması altında izleme imkanımız olsaydı
Eray Dengiz
08.Temmuz.2007, 04:15
Galatasaray forması altında en çok izlemekten zevk aldığım futbolcudur. 2-3 seneye kalmaz futbol dünyasını sarsacak bir isim.
transatlantik
19.Temmuz.2007, 13:14
cok buyuk yetenek ancak tempolu oynamalı ve guzel hareketlerını skora yansıtmalı bunlarea yaparsa dunya onu konusur
deniz.91
19.Temmuz.2007, 14:04
Çok yetenekli umarım bu yeteneğini en iyi şekilde kullanır
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2007, 22:05
http://www.youtubeserbest.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9d UpIM2dTTHF4bzQ%3D&b=31
Onurap
23.Ağustos.2007, 22:07
hehe baki dumur olmuş :)
Onurap
26.Aralık.2007, 05:53
Gerçekten güzel bir klip olmuş izlemenizi tavsiye ediyorum..
YouTube - Arda Turan The MadBoy (http://www.youtube.com/watch?v=SMPtwXX9YaA)
Alicanfmfan
26.Aralık.2007, 07:25
Oyun içinde sürekli aktif halde görünmesi beni çok mutlu ediyor kontrataga çıkarken duraklaması beni sinir eden durumlardan biri :)
IcedEarth
05.Ocak.2008, 02:01
Nazar değiyor sanırım, başı beladan hiç kurtulmuyor...
ThersoN
13.Ocak.2008, 02:15
çok hızlı yaşıyor
PesimiSTyLa
20.Ocak.2008, 01:59
Arda Turan
Ali Sami Yen'de objektifler ilk kez onu yakaladığında Hagi'nin attığı gole yumruk kaldıran çocuktu. Manisaspor'dayken Galatasaray'a karşı yaptığı asistte gole sevinemeyen adam oldu. Aradan geçen iki yılda gönüllerdeki tahtta her gün biraz daha yükseliyor. "Senden daha fazla Galatasaraylı'yım diyenle uzun uzun konuşmamız gerekir" diyen Arda Turan'a biz kısaca Galatasaraylı diyoruz, siz isterseniz profesyonel deyin...
Galatasaray Dergisi Aralık Ayı Sayısındaki Arda Turan Röportajı ... (http://www.galatasaray.org/gsdergi/roportajlar/haber/2945.php)
Addolorato
20.Ocak.2008, 03:51
İbrahim Akın Sergen gibi özel hayatını futbolunun önüe koyarsa kendi kaybeder ama çok büyük futbolcu olacağını düşünmüyorum
Umarım üstünden geçen 2 yılda fikirlerin değişmiştir :D
Onurap
20.Ocak.2008, 03:59
Gerçekten gece hayatın var mı?
Özel hayatımda kız arkadaşımı alıp gezdirebilmeliyim. Ben gece kulübüne gidersem, her şeyi göze alıp gidiyorumdur. Zaten gece dışarı çıkıyorsam, Haldun Abi, Murat Abi, Adnan Abi bundan haberdardır. İzin günümde neden çıkmayayım? Saat 23’te benim fotoğrafım çekiliyor. Sonra deseler ki yapacakları haberde, “Arda 23’te kız arkadaşı ile yemekten çıktı”, zaten bir problem olmaz. Öyle demiyor ki, “Sabaha kadar kızlarla eğlendi” yazıyor fotoğrafın altına.
Çıkan haberlerden etkileniyor musun?
Yok, beni etkilemiyor. Ama insanlar etkileniyor. Bu yüzden insanlardan almamam gereken tepkileri alıyorum. Zemin bozuk, top zeminde sekip, dışarı çıkıyor. Adam yandan “Geceleri gezersen, böyle olur” diyor. Yok öyle bir şey, orada çim kalkmış, top o yüzden dışarı çıkıyor.
Umarım artık bazı cahiller Arda hakkında konuşurken bunları göz önüne alır..Transfere gelince iş kolpa basın ' Arda gece barda ' haberi çıkınca herkes inanıyor / inanmak istiyor..
Alicanfmfan
20.Ocak.2008, 09:02
Hagi'nin golüne sevinen G.Saray'lı çocugumuz Arda Turan
http://img132.imageshack.us/img132/6593/arda1ew2.jpg
PesimiSTyLa
30.Ocak.2008, 19:50
Bugün doğum günü 22 yasına girdi. İyiki doğdun Aslan.
RoSeSHaH
30.Ocak.2008, 21:23
Doğum günün kutlu olsun Arda Turan.
Arda Turan, Gerisi Yalan !
;;)
bugra 1905
30.Ocak.2008, 21:42
Allah Uzun Ve Sağlıklı Ömürler Versin
İyiki Doğdun Arda
Redrum
30.Ocak.2008, 21:59
Bugünlerde çok formsuz.
Onurap
30.Ocak.2008, 22:59
Bugünlerde çok formsuz.
şU ADAMI Bİ BEĞENEMEDİN GİTTİ :)
Nedvedmania
31.Ocak.2008, 00:55
Herkezin doğumgnü bu günlere yahu :D öne lincoln sonra yani dün aydın yılmaz bugünde arda :)
Arda biraz koşsa çok faydalı olucak fakat en son sivas maçında çizgi üzerinden beklemekten başka birşey yapmadı.
El Comandante
19.Mart.2008, 05:34
Er ist der beste türkische Spieler ...
Fazla söze gerek yok. ;)
En iyi Türk futbolcusu ...
Nocna Mora
19.Mart.2008, 06:35
En iyi TÜrk futbolcudan da öte bence:)
Alicanfmfan
19.Mart.2008, 09:06
Bu cocuk ölümüne oynuyor helal olsun sana...
metaLwrath
20.Mart.2008, 06:02
Hakkında kelimelerce. Sayfalarca yazı yazılacak futbolcu.Efsane olacaktır ! .. olmu$tur orası ayrı :)
En aslan Galatasaray'lı..
Genc yasında bu kadar sorumluluk alarak takımı sırtlamaktadır.
Dün o mactan sonraki roportajında $i$mi$ gozuyle kan ter icinde verdigi roportajda ozur diliyordu.Bırak sen ozur dileme arda. Digerleri senden ozur dilesin.
Oynadı oynamadı derken igneyle maca cıkıp - o mukemmel asisti yaparak bir kez daha gozumde buyumu$tur ARDA !
Bir gun yuvadan uçsan da bu taraftar seni unutmayacak...
PesimiSTyLa
20.Mart.2008, 06:16
Abim olsa anca bu kadar severdim. Ne mutlu ki Galatasaraylı, Aslan Galatasaraylı!
Redrum
20.Mart.2008, 06:18
Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. ZDF'deki yorumcu "best türkisch fussballer" falan demişti yanlışım varsa düzeltin.
Nedvedmania
20.Mart.2008, 06:25
5 Mesaj yukarıda yazıyor.
Er ist der beste türkische Spieler ...
IcedEarth
21.Mart.2008, 16:57
Sürekli sakatlanacak korkusu yaşıyorum. Allah ondan razı olsun. Mükemmel futbolunu şampiyonluklar ve bir yığın kupayla süsleyeceğine inancım tam. Hiç gitme demek olmaz, farkındayım, ama hiç gitmesin istiyorum...
RoSeSHaH
22.Mart.2008, 02:49
Adamsın sipsi !
Arda Bende Çok Beğeniyorum.Geleceği Çok Parlak.Fakat Tek Bir Huyunu Sevmiyorum.Top Ayağına Gelince oyunu çok soğutuo
El Comandante
09.Nisan.2008, 20:27
Profesyonellige karsi Arda TurAn...
http://www.futbolekstra.net/wp-content/uploads/2009/04/arda-turan-yumruk.jpg
MaliKaya
09.Nisan.2008, 21:15
Yanilmiyorsam Hagi'nin attigi gole seviniyor. Aslinda cok guzel bir enstantane. Gittikte takimin tek lideri olma yolunda ilerliyor. Tipki Hagi gibi...
Onurap
09.Nisan.2008, 22:41
Arda 360 derece dönüş koleksiyonu..
İspanya
http://www.youtube.com/watch?v=GELXfqMqmDQ
İsviçre
http://www.youtube.com/watch?v=obMzkk0b_o8&feature=related
Fenerbahçe
http://www.youtube.com/watch?v=ipcCKLEQAUI&feature=related
Sıradaki?
Nedvedmania
09.Nisan.2008, 22:46
O bir Taraftar !
http://img25.imageshack.us/img25/2972/28990734.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=28990734.jpg)
http://img25.imageshack.us/img25/9180/40709166.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=40709166.jpg)
http://img25.imageshack.us/img25/8198/84107413.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=84107413.jpg)
RoSeSHaH
10.Nisan.2008, 00:00
İçimizden birisi..
tarikko
10.Nisan.2008, 00:25
Çok önemli oyuncu gelecekte inşallah yurtdışında görürüz
PesimiSTyLa
10.Nisan.2008, 20:09
Kim hangi takımda oynarsa o takımın taraftarı olduğunu söyler..
Ben doğuştan Galatasaraylıyım..
Florya’daki ilk günümü hatırlıyorum, burada büyüdüm.
Küçüklüğümde duvarlarıma posterlerini astığım futbolcularla şimdi aynı sahadayım.
Ayrı kaldığım bir sezonda daha iyi anladım.
Galatasaraydaki arkadaşlığı, Ali Sami Yen’i ve büyük taraftarı..
Galatasaray için en çok yapmak istediğim şey;
Avrupa’dan bir kupa daha getirmek..
http://www.youtube.com/watch?v=YPWIZjOHHtQ
Alicanfmfan
20.Nisan.2008, 00:47
Arda milli takımımızın ve galatasaray'ımızın vazgeçilmez oyuncular arasına girdi bile.Evet hagi'ye benzer inş sergen'e deil :zuhaha :n: :D
El Comandante
28.Nisan.2008, 21:51
Arda Turan inanilmaz gelistiriyor kendisini,dün Gökhan Gönül de zor durumda kaldi karsisinda.2 kisilik oynuyor her macta,terinin son damlasina kadar oynuyor,müthis savasiyor,zaten onda olan teknik sayili kisilerde var.Türkiyenin en iyi Türk futbolcusu,en yetenekli futbolcusu.Euro 2008 de kendisinden cok seyler bekliyoruz,yetenegini orada da cok iyi bir sekilde gösterecektir.
Gercek Aslan #66 Arda Turan !
Onurap
28.Nisan.2008, 22:00
Sanırım lig tv nin görüntülerinde yok o hareket olsa yayınlardık ama çok güzeldi :)
Arda 8484 metre ile takımda en çok koşan 2.futbolcu..Ama aslında arda bu oynadığı oyundan çok daha iyisini oynayabilir bkz m.boleslav maçı.. liverpool vs
Universal
29.Nisan.2008, 22:22
Arda Turan'ı bugün S'nek TV "Evli Keyf" programında izledim. Programda evine program sunucu konuk ediyor yaşantısı ve evi hakkında bilgi veriliyor. Çim Saha dışında canlı hareketli bir insan tam benim kafamda... Sempatik birisi. Birde bir sözü benim hayatımda aldığım en büyük ödül G.Saray forması giymektir diye.
PesimiSTyLa
29.Nisan.2008, 22:45
GS TV de 8. Gün programına da cok önceden konuk olmuştu gercekten cok sempatik ve cok sıcakkanlı...
PesimiSTyLa
11.Temmuz.2009, 05:31
Müthiş video;
DePCYrBC2y8
Tunnel için direk link; http://www.youtube.com/watch?v=DePCYrBC2y8
Enterokinaz
11.Temmuz.2009, 08:03
kaptan ardan turan ! # 10 !
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2009, 06:05
http://img267.imageshack.us/img267/7585/yeniardametin1.jpg
Nesilden nesile...
ForCimbom
25.Temmuz.2009, 19:13
http://www.youtube.com/watch?v=x6FW_v8VGXs&feature=related
büyük adamsın be arda. büyük kaptan olacaksın !..
nerazzuri
25.Temmuz.2009, 20:05
Artık daha olgun ve sorumluluğunun daha fazla farkında, buda hayranlığımı kat kat arttırıyor :)
anilton
25.Temmuz.2009, 23:12
Her taraftar böylesine yetenekli ve takımına bu denli bağlı bir futbolcu ister...
G.Saraylı arkadaşlarımız bu konuda çok şanslı...
Arda'yı başka takıma yakıştıramıyorum açıkçası.G.Saray forması ile başka bir "Arda" çıkıyor karşımıza.Milli takımda bambaşka G.Saray'da bambaşka bir Arda görüyorum ben.Avrupaya falan gitmesin,G.Saray'da bıraksın futbolu...:)
King_91
24.Ağustos.2009, 07:12
Bu sezon çok daha farklı çok daha etkili ... İzlemeye doyamıyorum . Kaptanlık kesinlikle yaradı .
IcedEarth
24.Ağustos.2009, 18:08
Sanmasınlar seni yalnız, biz buralARDAyız !!! Kaptanımıza saygılar...
pogobass
17.Eylül.2009, 18:12
Bir futbol forumunda Galatasaray ile Fenerbahçe futbolcularının kıyaslamasına geldi olay.Onların arasındaydım ve ilginçtir ki Arda Turan'ı Deivid ile kıyaslayıp sadece yeteneklerinden ve yaşından dolayı Arda diyebiliyor ve yetmez gibi, "Arda'nın daha adam gibi önemli bir maçta oynadığı yok" diyor.Gerçekten Türkiye'de futbola böylesine bakanlar varken Arda gibi bir kaç tane oyuncu daha çıksa keşke de bazı insanların gözleri dört açılsa.Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.Umarım yurtdışıma çıkacağı zaman önemli bir miktara transfer olur.
IcedEarth
17.Eylül.2009, 22:02
Bugün iyi oynayamazsa basın tarafından hayvanlar gibi eleştirilecek adam. Üzülme Kaptan, biz onlar gibi düşünmüyoruz. Kimsenin kredisi yoksa senin var bizim gönlümüzde...
RasAnt
10.Şubat.2010, 13:37
arda gs nin ıcon u, kendisini gs li olmasından dolayı sevmem ancak türk futbolu ve gs için iyi bir oyuncu
Lionel Andres Messi
14.Mayıs.2010, 00:54
neden bu durumda şu anda anlayamıyorum büyük ihtimalle basın ve medyanın saçmalıkları.
2 sene önce ardayı euro 2008 den sonra satsaydık hangi konumda olurdu acaba şimdi.gerçekten yazık ardaya çok talihsiz günler geçiriyor haketmediği tepkiyi alıyor.
umarım bu yaz avrupaya gider bir gsli olarak ardaya sahip çıkıp onu mutlu etmeliyiz.önünü kapamalıyız ha kendisi gs ile kariyerimi bitirecem diyorsa o başka ama şu anda onu iyi bir takıma satmalıyız.
Lionel Andres Messi
14.Mayıs.2010, 00:55
önünü kapamamalıyız.
Revolution
14.Mayıs.2010, 18:25
Bu seneki form düşüklüğünü gördükçe içim cız ediyor resmen.. Youtube'dan eski videolarını izliyorum,o günler geliyor gözümün önüne gözlerim doluyor resmen korkuyorum yazık olacak bu yeteneğe diye bir an önce kendine gel kaptan senin gibilere ihtiyaç var bu takımda..
Sirius Black
14.Mayıs.2010, 19:07
Bu seneki form düşüklüğünü gördükçe içim cız ediyor resmen.. Youtube'dan eski videolarını izliyorum,o günler geliyor gözümün önüne gözlerim doluyor resmen korkuyorum yazık olacak bu yeteneğe diye bir an önce kendine gel kaptan senin gibilere ihtiyaç var bu takımda..
Aynen .
nannar
14.Mayıs.2010, 19:10
Eğer duygusallıktan uzaklaşmazsa son 2 yılı :)
metaLwrath
14.Mayıs.2010, 19:23
arkadaşlar bülent abi (aceto balsamico) harika bir şekilde özetliyor herşeyi :
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1720416#post1720416
lütfen sonuna kadar okuyalım..
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 19:49
Modric Chelsea'ya, Arda Tothenam'a.
europeanconquer
15.Ocak.2012, 19:11
Galatasaray'a ''bu kulüp'' dedikten sonra tamiri zor bir yara açmıştır.Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a ''bu kulüp'' demesini hoş karşılamıyorum.Ben kırıldım şahsen Arda'ya.Galatasaray taraftarına her şeyi diyebilir ama Galatasaray'a ''bu kulüp'' demek nedir ? Neyse canı sağolsun.
berkay123456
15.Ocak.2012, 19:46
Bazı şeyler yanlış yansıtılıyor , yanlış algılanıyor.Herkes istediği gibi anlıyor.Ağzından çıkabilir böyle şeyler herkes yapabilir , bilerek yapmadığına eminim.
sarianet
15.Ocak.2012, 19:54
Galatasaray'a ''bu kulüp'' dedikten sonra tamiri zor bir yara açmıştır.Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a ''bu kulüp'' demesini hoş karşılamıyorum.Ben kırıldım şahsen Arda'ya.Galatasaray taraftarına her şeyi diyebilir ama Galatasaray'a ''bu kulüp'' demek nedir ? Neyse canı sağolsun.
takımlarınızı öyle gözünüzde büyütüyorsunuz (çok sevme başka)
neymiş bu kulüp demişmiş galatasaray bi din mi mesih mi (yanlış anlaşılmasın fb ts bjkyide dahil ediyorum)
adam o forma için yıllarca ter dökmüş sen onu bu kulup dediği için siliyorsun olur mu böyle vefa.
Arda galatasaray için ölürüm diyenden daha KALİTELİ galatasaraylıdır benim gözümde çünkü ben kaliteli taraftarı severim gözü kör aşıkları değil
sözüm arkadaşıma değil onun nezdinde tüm fanatikliği abartık nankörlük edenlere :)
kalemci
15.Ocak.2012, 19:55
Bi laf vardır bilmemneden nem kapmak o durum olmuş bence bu :)
europeanconquer
15.Ocak.2012, 20:01
takımlarınızı öyle gözünüzde büyütüyorsunuz (çok sevme başka)
neymiş bu kulüp demişmiş galatasaray bi din mi mesih mi (yanlış anlaşılmasın fb ts bjkyide dahil ediyorum)
adam o forma için yıllarca ter dökmüş sen onu bu kulup dediği için siliyorsun olur mu böyle vefa.
Arda galatasaray için ölürüm diyenden daha KALİTELİ galatasaraylıdır benim gözümde çünkü ben kaliteli taraftarı severim gözü kör aşıkları değil
sözüm arkadaşıma değil onun nezdinde tüm fanatikliği abartık nankörlük edenlere :)
Hiçbir oyuncu hiçbir kulüpten büyük değildir.
Döktüğü terin her damlasına saygım var saygım olmasa zaten daha ağır ifadeler kullanırdım.
Arda hakkın da şöyle dedim zaten ''Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a''
Fanatiğim ama bu yaptığım fanatiklik değil.Sadece benim açımdan biraz kırgınlık oluştu Arda'ya yoksa hala seviyorum Arda'yı Arda'ya karşı kin ya da nefret değil benimkisi.Hani insana en çok sevdiğinin sözleri koyarmış ya o misal benimkiside :)
sarianet
15.Ocak.2012, 20:03
Döktüğü terin her damlasına saygım var saygım olmasa zaten daha ağır ifadeler kullanırdım.
Arda hakkın da şöyle dedim zaten ''Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a''
Fanatiğim ama bu yaptığım fanatiklik değil.Sadece benim açımdan biraz kırgınlık oluştu Arda'ya yoksa hala seviyorum Arda'yı Arda'ya karşı kin ya da nefret değil benimkisi.Hani insana en çok sevdiğinin sözleri koyarmış ya o misal benimkiside :)
zaten sözüm sana değil senn nezdinde olayı abartanlara :)
futureless
15.Ocak.2012, 20:06
Bahsettiğiniz cümle tam olarak nedir ki."Bu kulüp" diye bahsettiği cümle yani.
europeanconquer
15.Ocak.2012, 20:10
Galatasaray'a ''bu kulüp'' diye hitap ediyor bir kere bile ağzından Galatasaray lafı çıkmıyor.
sarianet
15.Ocak.2012, 20:22
Dün yenilsendeyensende programına katıldı telden ve defalarca galatasaray dedi sanırım ben yanlış duydum:D
europeanconquer
15.Ocak.2012, 20:27
Ben de dinledim sadece bu kulüp duydum ama :D
Nedvedmania
16.Ocak.2012, 00:41
Ya adam belli hazırlanmışta bağlanmış yayına. Baktı Galatasaray çok iyi gidiyor kimse "Bunu" arıyıp sormuyor bu da kendini hatırlatmak istemiş. Lefter'den açılan bir konuyu 1 dk içersinde alakasız bir yere getirmesinden belli. Gözümde azda olsa değeri vardı ama bende ki değerini de kaybetti artık.
sarianet
16.Ocak.2012, 00:41
telefolde bu mevzu konuşuluyor ya bu adamlar ne kadar da zekadan yoksun allahım yarabbim ya
Nedvedmania
16.Ocak.2012, 00:53
"Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda efendi... Yemek verilmemiş... Adamlık, sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde son kalan bozuklukları birleştirerek servis arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun kulübüne ihanet etmemektir. Sende haklısın yemek verilmediği için açlıktan gözün kararmıştır görememişsindir Engelsiz Aslanların Galatasaray için verdiği savaşı..."
Sedat İncesu (Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Antrenörü)
--------------
telefolde bu mevzu konuşuluyor ya bu adamlar ne kadar da zekadan yoksun allahım yarabbim ya
Kim zeka yoksunu anlamadım ?
sarianet
16.Ocak.2012, 00:56
telegol yorumcuları ziya şengülün orda ne işi var hala anlamıyorum
Nedvedmania
17.Ocak.2012, 01:28
Ya adam belli hazırlanmışta bağlanmış yayına. Baktı Galatasaray çok iyi gidiyor kimse "Bunu" arıyıp sormuyor bu da kendini hatırlatmak istemiş. Lefter'den açılan bir konuyu 1 dk içersinde alakasız bir yere getirmesinden belli. Gözümde azda olsa değeri vardı ama bende ki değerini de kaybetti artık.
Dün böyle yazmıştım ama o anlık sinirle yazmışım. Bu kelimesine o kadar takılmak lazım mı bilmiyorum. Ne niyetle dediğini bilemeyiz. Bi konuşması hala Galatasaray'ı seviyor gibi hissettiriyor başka bir konuşması da artniyeti var diyor. Ama yine de takım bu kadar iyi giderken konuyu Galatasarayın vefasızlığına getirmesi çok yersizdi. Burdayken basın benle çok uğraşıyor diyordu şimdi basına kendi elleriyle malzeme veriyor.
europeanconquer
17.Ocak.2012, 01:43
Abi tam enstantaneliksin :n:
Nedvedmania
17.Ocak.2012, 01:44
Olabilir kardeşim insan 1 saniyede bile kararından dönebiliyor bazen :D
europeanconquer
17.Ocak.2012, 01:48
Bende çok farklı şeyler yazacaktımda yazmadan bir kez daha izledim videoyu bazı terimleri değiştirdim çünkü sağlıklı düşünüp....Yok la sadece ''Neyse canı sağolsun'' u ekledim :n:
BaGa TaRKaN
17.Ocak.2012, 01:49
Hiçbir Kulüpte İnsan'dan Üstün Değildir
europeanconquer
17.Ocak.2012, 01:52
Arda'yı biz bıçakladıkmı ne yaptık abi ? Arda'nın insanlık haklarıyla oynayan Galatasaray kulübüde değildir ayrıca.
Nedvedmania
17.Ocak.2012, 01:54
Sanki klüp menfaati için adamı öldürdük abi :)
BaGa TaRKaN
17.Ocak.2012, 01:57
Ben Oğuzhan'ın Lafına Yazdım Onu Cihan :)
Hiçbir Kulüp İnsandan Önemli Değildir, ve de Büyük de Olamaz
europeanconquer
17.Ocak.2012, 01:59
Ben Oğuzhan'ın Lafına Yazdım Onu Cihan :)
Hiçbir Kulüp İnsandan Önemli Değildir, ve de Büyük de Olamaz
Konu burada insan meseleleri değil abi futbolcu-kulüp meseleleri.Bir futbolcu bir kulüpten büyük olamaz diyorum ben.
El Barto
22.Mart.2012, 20:14
http://www.ntvspor.net/video-galeri/bayrampasadan-madride---
William Rookwood
23.Mart.2012, 05:22
Gitmekle en iyisini yapmıştır. Burada kalıp yerinde sayacağına, Atletico Madrid gibi İspanya'nın köklü kulüplerinden birine gidip kendini geliştirmesi oldukça normal. O yüzden Arda'ya hiç kızgın değilim. En azından kulübe büyük miktarda para kazanırarak gitti.