View Full Version : Messi Maradona değil !
Universal
04.Temmuz.2007, 15:53
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_22205_Messi001.jpg
Futbol otoritelerinin, geleceğin Maradona'sı olarak gördükleri, Maradona'nın bizzat kendisinin veliaht ilan ettiği Lionel Messi'ye umut bağlayanlara Arjantin Mili Takım Teknik Direktörü Alfio Basile ilginç bir yorumla katıldı.
Alfio Basile, Kolombiya maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Messi için yöneltilen soruya, "İnşallah Messi, Maradona'nın yüzde 80'i kadar olabilir. Çünkü Maradona eşsizdir. Yüzde 100 Marodana gibi olmak imkansızdır" karşılığını verdi.
Messi'nin çok büyük bir oyuncu olması için yeterli altyapısı olduğunu söyleyen Basile, "O her geçen gün gelişen büyük bir oyuncu. Ama hala gerçek yörüngesine girmesine zaman var. Burada, Copa America'da uluslarası bir oyuncu olduğunu sergileme fırsatı olacak. O çok farklı bir oyuncu" yorumunda bulundu.
deniz.91
04.Temmuz.2007, 16:04
ben katılmıyorum hatta maradonayı geçeceğine inanıyorum kişilik bakından falan
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 16:51
böyle tartışmalara hiç gerek yok.her şey messide bitiyor.çok harika bir futbolcu bu stille oynayan hiçbir futbolcu görmemiştim.c.ronaldo gibi kendini göstermek için oynamıyor.oynadığı takımları çok seviyor.(barça,arjantin)onun bu seneki en büyük şanssızlığı 3-4 ay sakat kalmasıydı.o zaman 18 değil rahat 30 golü geçerdi.birde penaltıları kullansa 40 gol bile olabilirdi.ben inanıyorum ki messi maradona kadar iyi olabilecek.olamazsa bile onun la kıyaslanabilecek bir oyuncu,ona yakın bir futbolcu olacak.tabiki gelecekte en iyi futbolcu messi olcak.kendi yeteneklerinin farkına yeni yeni varmaya başladı bu daha hiç birşey,önümüzdeki senelerde art arda yılın futbolcusu ödülleri bekliyorum.
TürkuAz
04.Temmuz.2007, 17:04
Maradona gibi sahtekar işte.Neden olmasın..
REsist JuvE11
04.Temmuz.2007, 17:12
bence,maradona yı geçmek imkansız..ama bu imkansızı başarabilecek biri varsa o da messi dir
ChAoS
04.Temmuz.2007, 19:58
İnşallah Messi,Maradona'nın yüzde 80'i kadar olabilir. Çünkü Maradona eşsizdir. Yüzde 100 Marodana gibi olmak imkansızdır" karşılığını verdi.
Gerçekten güzel yorum yapmış aynen katılıyorum, %100 Maradona olmak imkansızdır
Fernando Gago
04.Temmuz.2007, 21:22
Messi maradonadan daha iyi olacak iddia ediyorum
ChAoS
04.Temmuz.2007, 21:28
Sadece iddia ediyosun ama;;)
RaSenGan
04.Temmuz.2007, 21:29
Messi Maradona'yı geçemez.!
Fernando Gago
04.Temmuz.2007, 21:39
yaw eski videolara bakıyorum maradona sadece yürüyor yani ona ne pres ne baskı ne 1e1 markaj filan hiç bir şey yok aynı şey pele içinde geçerli ancak şu anki futbol çok zor markajlar taktikler filan herkes herkesi yenebiliyor bnm düşüncem bu
ChAoS
04.Temmuz.2007, 21:44
Bence hiç alakası yok , Messi ne yaptıkı Maradonayla kıyaslanacak önce bunu
anlatman lazım bana, sonra eski futbol yeni futbol tartışmasını yapalım ....
Fernando Gago
04.Temmuz.2007, 21:56
yahu diyorum işte Messi daha 20 yaşında önünde 14 senelik kariyer var daha dur bakalım... ama o günkü futbol ile bugünkü futbolun alakası yok... maradonanın o ingiltereye attığı golü izleyin adamlar aradan yürüyor..messinikinde 3 kişi aynı anda basıyor onlardan biride tek rar koşuyor top almak için messi bir daha çalımlıyor :D:D Benim bahsettiğim 20yıllık Fubolun kalite süreci
ChAoS
04.Temmuz.2007, 22:00
Bana ileride dersen de inanmam bence Maradona'yı izlemeden daha bir maçını
canlı izlemeden yorum yapmak haksızlık değil mi boşuna dünyanın en iyi
oyuncusu dememişler izlemeden yorum yapmak haksızlık, video ile oyuncu
tanımak ne kadar mantıklı bilmiyorum :)
Fernando Gago
04.Temmuz.2007, 22:07
Sende doğru diyorsun kardeş ama Benim görüşüm bu Messi 20 yaşında kariyerinde LaLiga şampiyonluğu Şampiyonlasr Ligi şampiyonluğu U20 şampiyonluğu filan var 14 sene onu hayranlıkla izleyeceğiz:D
ChAoS
04.Temmuz.2007, 22:16
Yani ilerisi için yorum yapmak ne kadar mantıkı bilmiyorum, yarın öbür gün büyük
bir sakatlık geçirmiceğini hangimiz garanti edebiliriz.neyse ya bana göre bir efsane
daha fazla tartışıpta sıradan bir oyuncu konumuna düşürmek istemem açıkçası
herkesin düşüncesi farklı olabilir , efsane sözcüğü o kadar basit bir sözcük
değildir herkes efsane olamaz..
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 22:49
ya arkadaşlar gelmiş geçmiş en iyi oyuncudan bahsediyoruz bu maradona öyle kolayca messi maradonayı geçer diyemeyiz.maradona çok da eski değilki tam italyan defanslarının harikalar yarattığı zamanda napoli gibi bir takımı uefa kupası şampiyonu ve italya şampiyonu yapmış.arjantin i dünya kupası şampiyonu yapmış bir defada final oynatmış.daha böyle bir oyuncu geldi mi.kimse bana pele demesin pele 50 yıl önce oynuyordu ve tüm kariyerini brezilya liginde geçirdi.onun yaptıklarını brezilya liginde daha düne kadar robinho bile yapıyordu.alın şu elde kalan görüntülerden oluşan maradonanın bazı harektlerini izleyin.2 bölümden oluşuyor
http://www.youtube.com/watch?v=G8jFWqpYBZ0
http://www.youtube.com/watch?v=4zCxLMriR8o
mutlaka izleyin.maradonanın boyu 1.70 lik messiden bile kısaydı.tam 1.64 cm.bu arada messi tartışmasız gelecekte dünyanın en iyi futbolcusu olacak.
Fernando Gago
04.Temmuz.2007, 23:07
Yani ilerisi için yorum yapmak ne kadar mantıkı bilmiyorum, yarın öbür gün büyük
bir sakatlık geçirmiceğini hangimiz garanti edebiliriz.neyse ya bana göre bir efsane
daha fazla tartışıpta sıradan bir oyuncu konumuna düşürmek istemem açıkçası
herkesin düşüncesi farklı olabilir , efsane sözcüğü o kadar basit bir sözcük
değildir herkes efsane olamaz..
Ben sıradan bir futbolcu olduğunu sölemedim ama Messi 20 yaşında olmasına rağmen şuan bile sıradan değil...Maradona futbolu bırtaktı ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi furtbolcuların başında geliyor...Messinin 14 senesi var bakalım neler yapacak
ChAoS
04.Temmuz.2007, 23:18
Bakalim görücez neler yapicak
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 23:21
Ben sıradan bir futbolcu olduğunu sölemedim ama Messi 20 yaşında olmasına rağmen şuan bile sıradan değil...Maradona futbolu bırtaktı ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi furtbolcuların başında geliyor...Messinin 14 senesi var bakalım neler yapacak
.
şeringham 41 yaşında devam ediyor.:icon_wink:34 te bırakmaz messi.:icon_cool:daha 21 senesi olabilir.:icon_wink:
Rodrigo Tello
05.Temmuz.2007, 01:46
Maradona olması için daha erken olamazda..