View Full Version : Personel Forumu da Açılmalı
fb_16
04.Temmuz.2007, 17:35
Malum oyuncular için bi forum ve alt bölümleri var. Şöyle bi öneride bulunmak istiyorum: Takımlar için personel forumu açılamaz mı? Futbolcularda olduğu gibi - Doktorlar, Gözlemciler, Antrenörler, Baş Antrenörler, Fitness Antrenörleri- gibi. (w)
RaSenGan
04.Temmuz.2007, 17:37
Başlıkta açılmalı diyorsun.Yazında ise öneriyorsun :rolleyes:
Ilhan
04.Temmuz.2007, 18:26
Staff'lar o kadar çok paylaşılmıyor. Ama Oyuncu Forumu altına bir başlık açabilirim, akşama düşünelim bakalım...
fb_16
04.Temmuz.2007, 21:45
Başlıkta açılmalı diyorsun.Yazında ise öneriyorsun :rolleyes:
tamam ben gerizekalı salağın tekiyim Türkçe'yi bilmiyorum ve sizin gibi üstün zeka insanların arasına girmekle hata yaptım.
canavar20
04.Temmuz.2007, 22:07
tamam ben gerizekalı salağın tekiyim Türkçe'yi bilmiyorum ve sizin gibi üstün zeka insanların arasına girmekle hata yaptım.
Hemen sinirlenme :) Aygün kötü bieşey demedi hatta ne dedi bile anlaşılmıyor:D
MeMo
04.Temmuz.2007, 22:12
Sakin ol Aygune alisman lazim :D
Rodrigo Tello
04.Temmuz.2007, 23:04
Sakin ol dostum Aygun sende ortamı germe...:icon_wink:
Universal
04.Temmuz.2007, 23:06
O zaman aramızdan çekilebilirsin. Kimse senin bu insanlara yaptığın hakaretleri okumak zorunda değil. Eğer ortada yanlış bir durum var ise oradaki üçgen işaretine basarak şikayette bulunursun. Lütfen... :mad:
RaSenGan
04.Temmuz.2007, 23:28
Kardeşim ben sana gerizekalı veya salaksın demedim.Türkçe'yi bilmiyorsunda demedim.Sadece başlıkta yazdığınla mesajda yazdığın uymuyor.Bunu belirtmek istedim..
Seçkinn
04.Temmuz.2007, 23:57
Arkadaşlar ne oluyor yahu :) burada da gerginlik çıkmasın. Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, uzatmayalım.
C h A o S
05.Temmuz.2007, 00:36
bende bu konuya ne ümitlerle girdim:D
Hugo
05.Temmuz.2007, 09:50
BEnce bir yanlışlık yok. Adam öneri amaçlı yazmış zaten. Başlığa, son cümleye bilmem neye bakmaya gerek yok.
Ilhan
05.Temmuz.2007, 10:04
Arkadaşlar o bölümle ben ilgileniyorum. Uygun görürsem Oyuncu Platformu altına başlık açarım personel için, ayrıca foruma gerek yok. Tartışmayalım ayrıca.