PDA

View Full Version : Sneijder'i kim kapacak?

deniz.91
05.Temmuz.2007, 13:34
Sneijeder'i kim kapacak?

Geçen sezon -15 puanla başladığı İtalya Serie A'da büyük bir başarı gösterek UEFA Kupası'na katılmayı başaran Fiorentina, Luca Toni'nin Bayern Münih'e transferinden sonra düğmeye bastı. Daha önce Livorno'nun golcü oyuncusu Lucarelli ile ilginen ancak bu oyuncunun yüksek bonservis bedeli ile transferi askıya alan Fiorentina rotayı Ajax'ın genç yeteneği Sneijeder'e çevirdi.
Fiorentina takımına yakınlığıyla bilinen firenzivola.it adlı bir internet sitesi takımıyla 2 yıllık sözleşmesi bulunan Sneijder için Ajax'ın 16 milyon Avro istediği, Fioreintina'nın da Ajax'ı ikna edecek bir teklifte bulunduğunu iddia etti. Fiorentina yetkililerinin hafta sonu Amsterdam'a giderek Sneijeder'in transferini bitirmesi bekleniyor.
Öte yandan Hollandalı yıldız Sneijder'in peşinde olan bir diğer takım ise İspanya La Liga takımlarından Valencia. İspanyol ekibi birkaç aydır Ajax'la, oyuncunun transferi için görüştüğü, Valencia'nın ilk yaptığı teklifin Ajax tarafından reddedilmesinin ardından oyuncu devreye girerek transferin hızlandırılmasını istediği ve bu çerçevede Sneijder'in Valencia ile bir ön protokol yaptığı iddia ediliyor.
Sneijder'ın 2009 yılına kadar Ajax'la sözleşmesi var ve kulübü bonservisi için 15 milyon avro talep ediyor. Valencia'nin ilk teklifinin ise 8 milyon avro ve oyuncunun performansına göre artı 4 milyon avro olduğunu iddia edilmişti.

05.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Wesley Sneijder
05.Temmuz.2007, 18:48
Sneijder Bayern'den yana...
:D

Gönlümden Valencia geçiyor eğer gidecekse. Ama kalmasını daha çok isterim...

spider3784
05.Temmuz.2007, 19:15
3 soru soracağım:)
1-)Van der Vaart Hsv'ye 5m Euroya gitmedimi
2-)Van der Vaart Vs Wesley Sneijder(sizce hangisi daha iyi?)
3-)Eğer Van der Vaart iyiyse bu Ajax niçin bu kadar kaliteli bir oyuncu 5m Euroya sattı.(Ben Vanderin daha başarılı olduğunu düşünüyorum)

TürkuAz
05.Temmuz.2007, 19:24
Kalsın takımda..

omer-faruk-14
05.Temmuz.2007, 19:35
Açıkçası Sneijder oynarsa Almanya ve İngiltere'de oynar. O yüzden Bayern'e ya da Liverpool'a gitmesini isterim. Bu arada nedense ben Sneijder'i van Basten'in veliahtı olarak görüyorum.

3-)Eğer Van der Vaart iyiyse bu Ajax niçin bu kadar kaliteli bir oyuncu 5m Euroya sattı.(Ben Vanderin daha başarılı olduğunu düşünüyorum)

1. Bildiğim kadarıyla; evet.
2. Bence; Wesley Sneijder daha iyi;).
3. "Eğer Van der Vaart iyiyse" bana göre iyi olmadığına göre; cevaplayamıyorum.:)

fmsmyrna
05.Temmuz.2007, 19:39
[QUOTE=omer-faruk-14;738838]Açıkçası Sneijder oynarsa Almanya ve İngiltere'de oynar. O yüzden Bayern'e ya da Liverpool'a gitmesini isterim. Bu arada nedense ben Sneijder'i van Basten'in veliahtı olarak görüyorum.
[QUOTE]

Van Basten'in mi?Snejder forvet değil ki

spider3784
05.Temmuz.2007, 19:49
Açıkçası Sneijder oynarsa Almanya ve İngiltere'de oynar. O yüzden Bayern'e ya da Liverpool'a gitmesini isterim. Bu arada nedense ben Sneijder'i van Basten'in veliahtı olarak görüyorum.

1. Bildiğim kadarıyla; evet.
2. Bence; Wesley Sneijder daha iyi;).
3. "Eğer Van der Vaart iyiyse" bana göre iyi olmadığına göre; cevaplayamıyorum.:)

Saygılarımı sunuyorum:) Fikirler farklı ama Bence Sneijder'de duran topdan başka pek da fazla ek bir özellik yok. Vander Vaart; lider gibi, duran top kullanabiliyor, bence Sneijderden daha iyi top dağıtabiliyor..vs.vs:)

omer-faruk-14
05.Temmuz.2007, 19:54

Van Basten'in mi?Snejder forvet değil ki

Ben de nedense dedim zaten.;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Saygılarımı sunuyorum:) Fikirler farklı ama Bence Sneijder'de duran topdan başka pek da fazla ek bir özellik yok. Vander Vaart; lider gibi, duran top kullanabiliyor, bence Sneijderden daha iyi top dağıtabiliyor..vs.vs:)

Bence; Sneijder daha iyi.;)

spider3784
05.Temmuz.2007, 20:00
Bence; Sneijder daha iyi.
Ömer Faruk için Sneijder
Spider3784 için Van der Vaart
Bu kadar:)

omer-faruk-14
05.Temmuz.2007, 20:36
Ömer Faruk için Sneijder
Spider3784 için Van der Vaart
Bu kadar:)

Bu kadar basit. Ama sen;" Fikirler farklı ama" dediğin için cevap verdim.:);)

deniz.91
05.Temmuz.2007, 20:38
Bence Van Der Vaart Daha İyİ Hatta SÜper!...

Wesley Sneijder
05.Temmuz.2007, 20:40

1)Evet.
2)İkisi de çok iyi.
3)Ajax'ın işine karışma.
:zuhaha

Wesley Sneijder de çok iyi van der Vaart da. İkisini de çok seviyorum. Karşılaştırma yapamıyorum.

Noz
05.Temmuz.2007, 20:43
simdi van der vaart daha calimci ama sneijder gibi sut ceken orta acan bir diger oyuncu dunyada beckhamdir ben sneijderin en buyuk ozelliginin ayagini raket gibi kullandigi icin topu istedigi noktaya nokta atisi seklinde gonderebilmesi oldugunu dusunuyorum...

RoNNiE91
05.Temmuz.2007, 21:04
Ajax 1-2 sene önce çok iyiydi.Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne katılamadılar.Bence Sneijder kalmalı.Ajax'a daha fazla faydası dokunur.

nerazzuri
05.Temmuz.2007, 21:11

1- Evet 5 m €
2- Van Der Vaart daha iyi
3-Van Der Vaart gitmek istediği için

Örnk: Linlocln 4 m € - Galatasaray

spider3784
05.Temmuz.2007, 21:41
Bence Van Der Vaart Daha İyİ Hatta SÜper!...

Yanılmıyorsam adın Denizdi, bana inanmıyorsanız burada araştırmacı var ona inanın:)

@sekocan:Bir Galatasaryı olarak Lincolnü almaktan mennunum ama Van der Vaartla arasında yaş farkı, yetenek farkı var. Artı şu an Juventus 15 mi 25m Euro mu ne teklif etti. Yani ne demek oluyor, istenirse Ajax bu adamı bu kadar paraya satabilirdi.:)

Bu arada haber de hata mı var Lucarelli ile vazgeçtikten sonra Sneijder'e...
Lucarelli=st
Sneijer:Mrlc değilmiydi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu kadar basit. Ama sen;" Fikirler farklı ama" dediğin için cevap verdim.:);)

Ver yaw görüşünü savun bize böyle gençlik gerek;;)

nerazzuri
05.Temmuz.2007, 23:27
Yanılmıyorsam adın Denizdi, bana inanmıyorsanız burada araştırmacı var ona inanın:)

@sekocan:Bir Galatasaryı olarak Lincolnü almaktan mennunum ama Van der Vaartla arasında yaş farkı, yetenek farkı var. Artı şu an Juventus 15 mi 25m Euro mu ne teklif etti. Yani ne demek oluyor, istenirse Ajax bu adamı bu kadar paraya satabilirdi.:)

Shalke'De istese 20 m € ya satardı Ama Lincoln resti çekti seneye sözleşmem bitio giderim die 4 m € indiler..

Vaar'da aynı durumu yaşadı o da gitmek istiyodu resti çekti 5 m € indi Ajax...

Ayrıca Yetenek farkı görmüyorum iki oyuncu arasında

BlackEagle19o3
05.Temmuz.2007, 23:38
Snejder Valenciaya giderse yararlı olur.Bence çok iyi bir oyunu.Van der vaart ile aralırında pek bir fark yok.

spider3784
06.Temmuz.2007, 00:23
Shalke'De istese 20 m € ya satardı Ama Lincoln resti çekti seneye sözleşmem bitio giderim die 4 m € indiler..

Allah aşkınıza yapmayın Lincoln iyi güzel futbolcuda 20m Euo biraz abartı değilmi en fazla 10 a giderdi. Ayrıca Vander Vaartın Ajax'a rest çekip Hsv'ye gitmesinin bir diğer sebebi Kevin Keageain(yazım yanlış) izinden yürüme istediğir.

UA dragon
06.Temmuz.2007, 00:31
ajax bu sene şampiyonlar ligine gidiyor

GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2007, 17:33
Bence Valencia daha iyi bir tercih olur.

Wesley Sneijder
06.Temmuz.2007, 17:41
Sneiijder AMRLC

deniz.91
06.Temmuz.2007, 17:58

ya abartmayın bu kadar serkan bu lincolnu daha brezilya milli takımında hiç oynamamış adam 20 mn euro edermi bu zamanda

spider3784
06.Temmuz.2007, 23:16
ya abartmayın bu kadar serkan bu lincolnu daha brezilya milli takımında hiç oynamamış adam 20 mn euro edermi bu zamanda

Bak bende Galatasaraylıyım diyorum, iyi oyuncu sözüm yok. Brezilyaya asıl çağrırılmama sebebi o mevkide ondan daha iyileri hatta bazılarının çok daha iyi olması. Fiyat konusuna gelince tekrar dediğim gibi Gsli olmama rağmen tarafsız davranacağım o kadar etmez ama iyi futbolcu olduğu tartışılmaz.

@Wesley Sneijder
Sneiijder AMRLC

Sneijder Amrl ce de gerçekte tam ortada oynuyor, Ballack misali zaten mevkilere girince en başarılı olduğu yere yanılmıyorsam ilk önce mc sonra mr yazar.

deniz.91
06.Temmuz.2007, 23:34
Bak bende Galatasaraylıyım diyorum, iyi oyuncu sözüm yok. Brezilyaya asıl çağrırılmama sebebi o mevkide ondan daha iyileri hatta bazılarının çok daha iyi olması. Fiyat konusuna gelince tekrar dediğim gibi Gsli olmama rağmen tarafsız davranacağım o kadar etmez ama iyi futbolcu olduğu tartışılmaz.

benim dediğim asıl konu o değil yani milli takımda oynayanlar 20 mn ediyor etmiyor lincolna 20 mn çok abartı demek istiyorum

spider3784
06.Temmuz.2007, 23:48
Hayır bende zaten iyi futbolcu ama o kadar para etmez demeye çalıştım:)

Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 01:06
Sneijder çok yönlü bir oyuncu ama Van Der Vaart bana göre daha iyi... Valencia giderse en iyisini yapar sürekli oynama şansı bulur

TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 01:38

Rafael Van der Vaart daha iyi fakat Van der Vaart ve teknik direktörü arasında problemlerin olması ayrıca Van der Vaart'ın çok sık sakatlanması onun satılmasına neden oldu. Fakat dediğin gibi Ajax gibi futbolcu satma konusunda uzman bir takımın 5 M € gibi ufak bir ücrete bu oyuncuyu satması büyük hataydı.Milli takımda Van der Vaart Sneijder'e göre daha önde oynuyor. Bundesliga'da attığı muhteşem goller var ama en büyük dezavantajı sakatlıklar. Ajax Van der Vaart'ı sattı 10 numarasını Pienaar'a verdi,onu Dortmund'a sattı Sneijder'e verdi 10 numarayı onu da satarsa yine başka birisine verecek ve bu oyuncu da 1-2 sene geçmeden Avrupa'nın büyük kulüplerine açılacak. Adamlar her sene kadrosunun en değerli elemanlarından birini satıyor fakat güç kaybetmiyorlar yerine koyduğu adam da görevini aynı şekilde yapıyor. Ajax'ın altyapısı dünyanın en iyi alt yapısı belki de. Sneijder'e gelince Valencia iyi bir seçim olabilir.

NisRoc
07.Temmuz.2007, 02:05

Arkadaşa şiddetle katılıyorum :)

spider3784
07.Temmuz.2007, 13:15
Rafael Van der Vaart daha iyi fakat Van der Vaart ve teknik direktörü arasında problemlerin olması ayrıca Van der Vaart'ın çok sık sakatlanması onun satılmasına neden oldu. Fakat dediğin gibi Ajax gibi futbolcu satma konusunda uzman bir takımın 5 M € gibi ufak bir ücrete bu oyuncuyu satması büyük hataydı.Milli takımda Van der Vaart Sneijder'e göre daha önde oynuyor. Bundesliga'da attığı muhteşem goller var ama en büyük dezavantajı sakatlıklar. Ajax Van der Vaart'ı sattı 10 numarasını Pienaar'a verdi,onu Dortmund'a sattı Sneijder'e verdi 10 numarayı onu da satarsa yine başka birisine verecek ve bu oyuncu da 1-2 sene geçmeden Avrupa'nın büyük kulüplerine açılacak. Adamlar her sene kadrosunun en değerli elemanlarından birini satıyor fakat güç kaybetmiyorlar yerine koyduğu adam da görevini aynı şekilde yapıyor. Ajax'ın altyapısı dünyanın en iyi alt yapısı belki de. Sneijder'e gelince Valencia iyi bir seçim olabilir.

Bu konularda haklsın, bunlara katılıyorum dediğim tek şey ne olursa olsun o adam için 5m Euro çok az;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşa şiddetle katılıyorum :)

Teşekkür ederim:)

Wesley Sneijder
07.Temmuz.2007, 16:26
Ajax, Milan ve R.Madrid'in altyapıları çok iyi. Hollanda'nın bu konulardaki üstünlüğü tartışılamaz zaten. :D Bu arada Sneijder Valencia'ya giderse Valencia taraftarı olurum. :D

deniz.91
07.Temmuz.2007, 16:40
Muhammed abi ne güzel özetlemişin konuyu:)

Del Piero_10
07.Temmuz.2007, 18:03
Ajax, Milan ve R.Madrid'in altyapıları çok iyi. Hollanda'nın bu konulardaki üstünlüğü tartışılamaz zaten. :D Bu arada Sneijder Valencia'ya giderse Valencia taraftarı olurum. :D

Juventus'a giderse Juventus taraftarı olurmusun

Wesley Sneijder
08.Temmuz.2007, 09:09
Özgür Abi güzel bir soru sordun... :D Immm, şeeeeeeey, hımmmm... Juve'ye sempati beslerim ama Milan'ı bırakmam. :D

spider3784
08.Temmuz.2007, 12:17
Milan'ı bende bırakmam Avrupada ManU ile en sevdiğim takımdır kendileri.

omer-faruk-14
08.Temmuz.2007, 23:01
Özgür Abi güzel bir soru sordun... :D Immm, şeeeeeeey, hımmmm... Juve'ye sempati beslerim ama Milan'ı bırakmam. :D

Sneijder Juve'ye gitse nickini değiştitmek ister miydin? :rolleyes:

spider3784
08.Temmuz.2007, 23:19
Sneijder Juve'ye gitse nickini değiştitmek ister miydin? :rolleyes:

Yapay-zekanın hat saffada olduğu bir soru:p

deniz.91
08.Temmuz.2007, 23:24
üzerine gitmeyin Cumhurun(:

ozgur0ozdemir
09.Temmuz.2007, 13:57
Dogru van der vaart gitmek istedigi icin 5 milyona satildi cunku bosman korkusu vardi. Ayrica van der vaart asrin hatasini da yapmis bulundu. Ayni van der meyde gibi. Van der vaart ve wesley de iyi oyuncu ama wesley van der vaart in ve van der meyde nin yaptigi hatayi yapmayip ispanyaya valencia ya giderse hem kendi gelisir hem de valencia ya faydali olur bi tarafta silva bi tarafta sneijder ortada villa.

Wesley Sneijder
09.Temmuz.2007, 14:03
Valencia'ya gitsin Sneijder. Nickimi değiştirmezdim, Sneijder sevgimi bir takım değiştiremez...

Lionel Andres Messi
09.Temmuz.2007, 16:49
valencia teknik direktörü bu oyuncuyu istemediğini açıkladı.ve carboni ile araları açıldı.transferde kesin bir anlaşma yok.fiorentina ya daha yakın diyolar.bu arada sneijder transfer olsa bu kadar mesaj yazılmazdı herhalde:icon_smile:

Fietra 10
09.Temmuz.2007, 18:25
fiorentinaya giderse bir adım geriye gitmiş olur...ajax'tan fiorentiya gidilmez hemde bu kadar talibi varken...