Log in

View Full Version : Jo Neden Gol Atamıyor ?

ivyy
06.Temmuz.2007, 17:53
jo' yu geçen sene aldım ve adam deli gibi top oynuyodu 50 ye yakın gol attı ve şampiyonlar ligi şampiyonu oldum fenerle 3.sezonumda..

ama bu sezon jo perişan vaziyette ve gol atamıyor.. mevkisi aynı diğer forvet aynı morali süper...
ama yinede gol ataıyo...sizce neden olabilir bunlar? insan bi senede değişirmi yaa :(

BlackEagle19o3
06.Temmuz.2007, 17:56
Başlık süper ama 'Jo neden gol atamıyor'.Belki büyü falan yapmışlardır:zuhaha

Ahmet_77
06.Temmuz.2007, 18:17
belki evdekilerle tartışmıştır :zuhaha
sakatlık falan olabilirmi kondisyonlarına bak bi

eXcitinG
06.Temmuz.2007, 18:22
ForvetLer de bazen bu tip sıkıntıLar gözükebiLiyor.Onun için oyuncunu bir kaç maç oynatma.Yada oyuna sonradan aL.PenaLtı feLan ver.Eğer bir goL atarsa tekrar güvenini kazanacaktır ve eski performansını gösterebiLir.Ve oynattığın maçLardan önce takım konuşmaLarında oyuncuna baskı yok seçeneği seç.BeLki kendisini baskı aLtında hissediyor oLabiLir.

BlackEagle19o3
06.Temmuz.2007, 18:47
Aklıma bişey daha geldi bence Jo abdest alsın:zuhaha

ToRoSKaPLaNı
06.Temmuz.2007, 18:51
orta sahanı değiştirmişsen belki asistçilerle uyum sağlayamamış olabilir

ivyy
06.Temmuz.2007, 19:07
orta sahanı değiştirmişsen belki asistçilerle uyum sağlayamamış olabilir

alayc ve mantıklı yorumlarınız için sağolun :) aslında orta saha pek değişmedi tümeri gönderdim artık dede olmuştu vanden borre diye birini aldım adam çok sağlam. inşallah düzelir bugün cuma jo yu cumaya gönderdim inşallah işe yarar :)

Rodrigo Tello
06.Temmuz.2007, 19:07
Her forvetin kısırlık dönemi vardır..Atlatır

canavar20
06.Temmuz.2007, 19:14
Karısını onu aldatmıştır:D:D:D Valla kardeş bende hiç olmadı attımı atıyor atmadımı hiç atmıyor:)

BlackEagle19o3
06.Temmuz.2007, 19:48
alayc ve mantıklı yorumlarınız için sağolun :) aslında orta saha pek değişmedi tümeri gönderdim artık dede olmuştu vanden borre diye birini aldım adam çok sağlam. inşallah düzelir bugün cuma jo yu cumaya gönderdim inşallah işe yarar :)

Amacım alay etmek değil yanlış anlama sadece makara;;).

ivyy
06.Temmuz.2007, 19:52
Amacım alay etmek değil yanlış anlama sadece makara;;).

yok birader haklısın bende böyle bi başlık görsem bende makara yapardım emin ol :)

ForCimbom
06.Temmuz.2007, 20:12
Taktikle alakali olan birsey olabilir...

Fernando Gago
06.Temmuz.2007, 20:25
Jo 2009dan coşuyor ama sende 50 gol atmış ilgin harbi belki klüpte mutsuzdur sözleşmesini filan yenile

Hugo
06.Temmuz.2007, 20:37
Geçen köpeği depresyona girmiş.. Sonra kız arkadaşı terk etmiş.. Mourinho seni Chelsea'ye alcam demiş bu İngiltereye gidince dünyanın en saf futbolcusu seçilmiş. Sonra Vagner Love'a dünyanın bütün kulüpleri teklif yapmış.. bunun yüzüne bakan yokmuş. sonra bu da depresyona falan girmiş.. bir daha ömrü boyunca gol atmamaya hatta stoper mevkiine geçip kendi kalesine gol atmaya karar vermiş..

tmac_91
06.Temmuz.2007, 20:38
her oyuncu her sene ii oynıcak die bişey yok

Wesley Sneijder
06.Temmuz.2007, 20:55
Taktikle alakalı bence de.

Mr.CordiaL
07.Temmuz.2007, 00:17
Bi banyo yapsın geçer:D

tmac_91
07.Temmuz.2007, 00:28
Bi banyo yapsın geçer:D

ewt kesin sonuç bu o halde maça çıkarsa 100 yıl gol atamaz :D Bi duş alsın

yunusgs
07.Temmuz.2007, 08:56
Kesınlıkle haklısınız benım karıyerdede Necatı oyleydı bır hamama goturdum hıcbırseyı kalmadı:D

spider3784
07.Temmuz.2007, 13:56
Bence şöyle bir durum var oyunda, sürekli kupa kazanmaya başlayınca oyuncular futboldan soğuyor, şımarmaya başlıyor. Ben de sürekli olur bu yüzden takımı baştan yaratarım:)

LaKe
07.Temmuz.2007, 14:14
Jo, çok kaliteli bir golcüdür. Gol problemi çekmemesi lazım aslında. Şimdi sana bir yol önereceğim onu dene bir de. Tatiklerine gir. Açıklama bölümünden Atak Oyunculara tıkla ve Jo'yu oraya sürükle. Başka kimse olmasın. Sonra Takım Komutlarına gir. Öncelikle Atak Oyuncu Kullan seçeneğini aktif hale getir. Onun hemen üstünde Atak Oyuncuya Pas vardır. Onu Koşu Yoluna olarak işaretle. Böylece artık Jo'ya atılan paslar KOŞU YOLUNA doğru yapılacak.

2.Birşeye gelirsek. Jo'nun en güçlü ayağı Sol ayağıdır. Jo'nun özel yeteneklerine bakarsak şu gözümüze çarpıyor. "Güçsüz Ayağını Kullanmaktan Kaçınır" ve "Plase şutlar". Jo yu dizilişlerde Forvetin Sağına al. Çünkü onun koşu yoluna gelen pasta, sol ayağıyla hemen köşeye plase bir vuruşla gol atar. :) Her zaman forvet oyuncusunun kullandığı ayağın tersine diziliş yapcaksın. Tersteyken o ayağını daha iyi kullanır.

Bu söylediklerim çok işine yarayacaktır. Mutlaka dene. ;;)

Rodrigo Tello
07.Temmuz.2007, 14:26
Jo, çok kaliteli bir golcüdür. Gol problemi çekmemesi lazım aslında. Şimdi sana bir yol önereceğim onu dene bir de. Tatiklerine gir. Açıklama bölümünden Atak Oyunculara tıkla ve Jo'yu oraya sürükle. Başka kimse olmasın. Sonra Takım Komutlarına gir. Öncelikle Atak Oyuncu Kullan seçeneğini aktif hale getir. Onun hemen üstünde Atak Oyuncuya Pas vardır. Onu Koşu Yoluna olarak işaretle. Böylece artık Jo'ya atılan paslar KOŞU YOLUNA doğru yapılacak.

2.Birşeye gelirsek. Jo'nun en güçlü ayağı Sol ayağıdır. Jo'nun özel yeteneklerine bakarsak şu gözümüze çarpıyor. "Güçsüz Ayağını Kullanmaktan Kaçınır" ve "Plase şutlar". Jo yu dizilişlerde Forvetin Sağına al. Çünkü onun koşu yoluna gelen pasta, sol ayağıyla hemen köşeye plase bir vuruşla gol atar. :) Her zaman forvet oyuncusunun kullandığı ayağın tersine diziliş yapcaksın. Tersteyken o ayağını daha iyi kullanır.

Bu söylediklerim çok işine yarayacaktır. Mutlaka dene. ;;)

Faydalı bilgiler :) Bi dökuman hazırlasan tam süper olur :p

KaF KeF
07.Temmuz.2007, 14:41
bu bilgileri bende uygulaım....

DeNiZ_1903
07.Temmuz.2007, 16:47
Özhan Canaydın veya Yıldırım Demirören tehdit etmiştir belki :D:D

omer-faruk-14
07.Temmuz.2007, 16:52
Moral ve kondisyondan kaynaklanabilir.

sehzadee
09.Temmuz.2007, 02:07