PDA

View Full Version : Marsilya Cisse'yi aldı

deniz.91
07.Temmuz.2007, 14:19
Marsilya Cisse'yi bitiriyor

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Marsilya, Liverpool'dan Bolo Zenden'le sözleşme imzalarken, Djibril Cisse'yle de prensipte anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yıldız futbolcusu Franck Ribery'i Bayern Münih'e sattıktan sonra güç kaybeden Marsilya, kadrosunu Liverpool'un yıldızlarından Zenden'i transfer ederek güçlendirdi. Sezon sonunda Liverpool tarafından sözleşmesi feshedilen Zenden, Fransa'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fransız ekibiyle sözleşme imzaladı. Marsilya Zenden transferinin ardından, kendisinde kiralık olarak forma giyen bir başka yıldız isim Djibril Cisse'yle de her konuda anlaşmaya varıldığını ve Fransız golcünün de kulüple sözleşme imzalayacağını bildirdi. Cisse'nin, Liverpool'un Fernando Torres'i Anfield Road'a getirmesinin ardından takımdan ayrılmaya karar verdiği ifade edildi.

Bu arada Cisse'nin Bolton Wanderers ve West Ham United gibi Premier Lig takımlarından da transfer teklifleri aldığı ancak Şampiyonlar Ligi'nde boy göstereceği için Marsilya'yı tercih ettiği belirtiliyor

07.07.2007
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

Wesley Sneijder
07.Temmuz.2007, 15:13
Zaten onlardaydı...

Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 18:31
Zaten onlardaydı...

Liverpool'den kiralık gitti ama bonservisi alacak büyük ihtimalle...Liverpool belammy gönderdi cisseyide gönderir bence

Atakan38
07.Temmuz.2007, 19:42
su bjk'nın aLdıgı cisse :)

zenden super adam cisse'de faydaLı oLur

ii tranferLer yapıo bence

Fıratcan Alçınkaya
07.Temmuz.2007, 19:59
20m€ vermişti Liverpool... Bakalım satarken kaç € ya transfer olur... Cisse sakatlıklar olmasa çok iyi golcü... Marsilya ya çok faydalı olucaktır...

spider3784
08.Temmuz.2007, 12:14
Axuerre'deki Cisse olsa Marsilya şampiyonluğa bile oynar Lyon ile.

Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 12:18
transfermakrt da 9 milyon euro gitti yazıyor

deniz.91
08.Temmuz.2007, 12:28
Marsilya bu saatten sonra kimi alırsa alsın Lyonu geçemez Fransada kimse geçemez seneyede banko şampiyon Lyon olur.Fransa Ligi bu neden le bence çok sıkıcı...

BlackEagle19o3
08.Temmuz.2007, 14:35
Bana göre artık Lyon şampiyonluğu kaptıracak.6 sene yeter onlara:).Bu takım da yaptığı transferlerle Marsilya olabilir.

spider3784
08.Temmuz.2007, 14:40
Bana göre artık Lyon şampiyonluğu kaptıracak.6 sene yeter onlara:).Bu takım da yaptığı transferlerle Marsilya olabilir.

Bence Lyon yine alabilir ama Marsilya son ana kadar kovalar gibime geliyor.

sdtdursun
08.Temmuz.2007, 14:44
slm agalar bana yardımedermöisiniz

BlackEagle19o3
08.Temmuz.2007, 14:45

Sorununu belirtip yeni konu açarsan daha iyi olur.Yeri burası değil;;).

spider3784
08.Temmuz.2007, 14:53

Sorun neydi:confused:

Sheriff
09.Temmuz.2007, 14:11
Cisse bence çok dandik bir adam.. Oynayabileceği maksimum takımda Marsilya

Del Piero_10
09.Temmuz.2007, 15:04

Farkındaysan dün uyarıldın,eğer yardım istiyorsan özel mesajı kullan o da olmzsa sohbet alanına konu aç,konuyla alakasız mesaj yazma.

Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 14:11
Cisse Marsilya'nın

Geçtiğimiz sezonu; Liverpool'dan kiralık olarak Marsilya'da geçiren Djibril Cisse, Marsilya ile 5 senelik sözleşme imzaladı.

Rafael Benitez'in beklentileri karşılayamamasının ardından kiralık gönderilen 25 yaşındaki Fransız oyuncu, Premier Lig'den West Ham, Bolton ve Portsmouth'ınkendisi ile ilgilenmesine rağmen, Marsilya'da kalmaktan yana olduğunu açıklamıştı.

Bence çok iyi transfer yaptı Marsilya...

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 16:19
Bence Cisse çok iyi bir forvet.Anelka gibi kendini tekrar gösterecektir.