PDA

View Full Version : 2. Luciano Vakası

O z a H n
08.Temmuz.2007, 01:53
http://www.sporx.com/images/1/29/971_B_alex056.jpg
Alex tedavisini Brezilya'da tamamlayacak

Profesyonel Futbol Takımımızın doktoru Piyer Arzuman Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza'nın Pazar günü (08.07.2007) tarihinde Brezilya'ya gideceğini ve tedavisini ülkesinde tamamlayacağını açıkladı.
Arzuman, bugün resmi sitemize yaptığı açıklamada şöyle konuştu:"Alex'in Türkiye'ye gelmesinden sonra Acıbadem Hastanesi ile kendi sağlık gurubumuz Brezilyalı oyuncunun kendi ülkesinden getirdiği raporlar doğrultusunda ve ülkemizde yapılan son muayenesinde, Brezilya'da devam eden bir tedavi programı olduğu için kendi ülkesine geri dönmesini ve orada bu programın tamamlanmasına karar verdi. Alex, takımımız Avusturya'da yapacağı kamp programından sonra Türkiye'ye gelecektir. Brezilyalı oyuncunun geri döndüğünde, gerek sakatlığı ile ilgili, gerekse fizik olarak takımla çalışacak düzeyde hazır olacağını düşünüyorum" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Bildiginiz gibi geçen sezon aynı şekil olmasada Luciano'nun başına gelmişti ve de yerine kendi istegi dogrultusunda edu'nun alınmasına karar verilmişti.

Umuyorumki tahminden öteye gitmez Alex de Souza kulübümüzün futbolcu olarak sahada yerini alıcaktır.

tombul taho
08.Temmuz.2007, 01:55
ben böyle bişey olacağını zannetmiyorum çünkü daha yeni sözleşme imzalamadı mı alex ya ? 1-2 gün bişey oldu daha sözleşme imzalayalı...

O z a H n
08.Temmuz.2007, 02:10
ben böyle bişey olacağını zannetmiyorum çünkü daha yeni sözleşme imzalamadı mı alex ya ? 1-2 gün bişey oldu daha sözleşme imzalayalı...

Evet orası öle ama üstüne birde forma numarısının belli olmaması beni kuşkulandıran sey yabancı almamız gerekirse alexinde geç başlaması sorun olucak ama inşallah tahmınden öteye gitmez.

Mr.CordiaL
08.Temmuz.2007, 02:10
Evet daha dün imzaladı sözleşmeyi. Bence de gitmez.