PDA

View Full Version : Uefa'da Man Utd Engeli

fyagiz
08.Temmuz.2007, 09:02
Aradaşlar Galatasaray'da ilk yılım.Uefa da Man Utd engelini geçemiyorum.Uefa yı kazanmak çok istiyorum.Man Utd Liverpol var sadece zorlanacağım.Diğerlerini geçerim diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım hangi taktikle çıkmalıyım?İşte kadro ve kullandığım taktik;
http://www.wtresim.com/upload/uploads/131961d846.jpg

canavar20
08.Temmuz.2007, 10:48
Hile yapma ve yapmıyorsunda git yenil inan bu daha zevkli:) yenileceksin bence:)

Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 11:55
bu kadro ile ikisinide maalesef yenemezsin :)

Rodrigo Tello
08.Temmuz.2007, 12:03
İlk yılında yenmen zor zaten 2-3 sezon takımını gelıstır yenebilirsin...

Cyzio
08.Temmuz.2007, 12:03
Bu kadroyla işin zor ama 4-4-2 Toutatis veya Total Dominasyon taktiklerine bi gözat..

spider3784
08.Temmuz.2007, 12:12
Bence defansı derin tut, mentaliteyi defansif yap. Tempoyu çabuklaştır, pas türüne kısa de. Beklerine alan markajı yaptır, sıkı olsun. Dc lerin pasını uzun yap.Kontra atak opsiyonunu işaretle, Kanatlardan ileri ok çıkarma. Forvete en hızlı adamlarını koymayı dene. Bu sayede kontra atakla golü bulabilirsin.
Not: Dc lerine adam adama verme, Carrick'e sıkı markaj, zayıf ayağını kullanmaya zorla alan daraltma herzamanı işaretle belki onu hataya zorlarsan gol atman daha kolay olur;;)

BlackEagle19o3
08.Temmuz.2007, 12:49
Bir cümlen dikkatimi çekti M.unt engelini geçemiyorum demişsin.Yani maçı daha önce oynamışsın gibi geldi bana.Bence böyle yapma.Yenilceğin varsa yenil.İlerde başarı gelcektir;;).

Wesley Sneijder
08.Temmuz.2007, 12:55
Ya gelmezse... :D

bos
08.Temmuz.2007, 13:04
bence bosuna defans yapma hucum oyna defans yapsan da zaten onlar yuklenip gol aticak bence 2 forvetle cik 1 yada 2 gol atarsan da yine geri cekilma onlar kendi acar yuklenmek icin

dedigim gibi bosuna defansif oynama

KaF KeF
08.Temmuz.2007, 13:07
bindirmeler taktğine gözat.......

noescape85
08.Temmuz.2007, 13:15
Uefa da Man Utd engelini geçemiyorum.

Bence sen bizden iyi bilmelisin :D
Baksana oynamışın, ona göre bişeyler dene işte :p
Bide inan zevk alamazsın bırak yenil ;)

fyagiz
08.Temmuz.2007, 13:28
şimdi ecelime yenilmeye gidiyorum 6. oynayışım bu maçı :D
Edit:Gittim birde tatile gidiim dedim.Maç günü 1 günlüğüne tatile gittim.Maktım mesajlara.Beraberlik :D

VahdeTrabzon
08.Temmuz.2007, 15:41
ooo bu kadroyla oda iyi:D

spider3784
08.Temmuz.2007, 17:44
Bence defansı derin tut, mentaliteyi defansif yap. Tempoyu çabuklaştır, pas türüne kısa de. Beklerine alan markajı yaptır, sıkı olsun. Dc lerin pasını uzun yap.Kontra atak opsiyonunu işaretle, Kanatlardan ileri ok çıkarma. Forvete en hızlı adamlarını koymayı dene. Bu sayede kontra atakla golü bulabilirsin.
Not: Dc lerine adam adama verme, Carrick'e sıkı markaj, zayıf ayağını kullanmaya zorla alan daraltma herzamanı işaretle belki onu hataya zorlarsan gol atman daha kolay olur;;)

O kadar yazdık bunu dene en azından diye:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde takım konuşmalarına dikkat et o çok önemli. Hiç umudun kalmassa üzerinizde hiç baskı yok de;;) Ya maçı yenersin ya fark yesin ama.

mangamali
09.Temmuz.2007, 02:28
baya bi zor yenmen koçum fakat hile yapma takım geliştir ileride mutlaka öcünü alacaksın