Log in

View Full Version : Sergen resmen Eskişehir'de

moonlife
08.Temmuz.2007, 23:39
Sergen Yalçın, Lig A takımlarından Eskişehirspor'la resmi sözleşme imzaladı. İmza törenine 5 bin taraftar katıldı.

Türk Telekom Lig A takımlarından Eskişehirspor, Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal'a Atatürk Stadı'nda yaklaşık 5 bin taraftarı önünde imza attırdı.
İmza törenine katılan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eskişehirspor'a yerli Alex'i aldığını belirterek, Süper Lig'e çıkması durumunda Eskişehirspor'a Ronaldinho'yu da getirebileceğini kaydetti.
Eskişehirspor taraftarının her türlü desteğe layık olduğunu ifade eden Bakan Unakıtan, ''Eskişehirspor'un benim bildiğim Eskişehirspor gibi, fırtına gibi esmesi lazım. Yerli Alex yetmedi, Çoşkun'u da aldım. Taraftar takımı sonuna kadar desteklemelidir. Takımı yalnız bırakmayın. Gittiğim yerlerde 'Es Es'in taraftarları küfür etmez, taşkınlık yapmaz. Türkiye'nin örnek taraftarıdır' diyeceğim. Sporla ilgili otoriteleri buraya getireceğim. Bu yönetime ve başkana sahip çıkın'' şeklinde konuştu.
Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu da, Eskişehirspor'un Süper Lig'e mutlaka çıkacağını belirterek, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a, Sergen ve Coşkun transferlerindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.
Sergen Yalçın da, Eskişehir'in taraftar potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirterek, Eskişehirspor camiasına katıldığından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Coşkun Birdal da, taraftara ve kente layık olmak için çaba sarfedeceğini belirterek, Bakan Unakıtan ve Başkan Hatipoğlu'na teşekkür etti. Daha sonra Sergen ve Coşkun taraftarları selamladı.

Kaynak:http://www.ntvspor.net/Pages/12560.ASP

TürkuAz
08.Temmuz.2007, 23:45
Hayırlı olsun 2 taraf içinde..

Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 23:47
Sergen'i eski günlerindeki gibi görmek çok zor... bakalım nası oynayacak

deniz.91
08.Temmuz.2007, 23:49
hayırlı olsun ama her transfer için konu açılmıyor bu forumda yasak

Fıratcan Alçınkaya
09.Temmuz.2007, 00:08
Türk Telekom Lig A Transfer Borsası (Gerçekleşmiş Transferler)

Sabit başlık vardı ama sağlık olsun...

Güzel Transfer yapmış Eskişehirspor... Hayırlı olsun 2 taraf adınada...

TR.CaPTaiN
09.Temmuz.2007, 00:12
Sergen'in sadece büyük maçlarda güzel oynayabilir.

Aşk-ı Şehir
09.Temmuz.2007, 00:20
valla ben gittim imza törenine 5000 kişi vardı deniliyor ama bana kalırsa daha fazlaydı süper transferler oldu ama sergenin oynayıp oynamıyacağından emin değilim ;;)

Varonil
09.Temmuz.2007, 01:14
İmza törenine katılan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eskişehirspor'a yerli Alex'i aldığını belirterek, Süper Lig'e çıkması durumunda Eskişehirspor'a Ronaldinho'yu da getirebileceğini kaydetti.

Biraz yavaş sayın Unakıtan:):D

fm26mer
09.Temmuz.2007, 12:24
O Ronaldinhoyu getirsin, bütün maçların kombinelerini,almayan ne olsun:D

Aşk-ı Şehir
09.Temmuz.2007, 12:35
ne yani getiremezmi :p Ayrıca alcam demediki Süper lige çıkın burada görün Ronaldinho'yu dedi. Barçayla bir hazırlık maçı ayarlar tamam işte. Ronaldinho statta olur ;;):D

ForsakeN
09.Temmuz.2007, 12:41
Sergen'in tek rakibi kendisiydi.Kendine yenildi

BlackEagle19o3
09.Temmuz.2007, 14:43
Sergen büyük futbolcu.Eskişehiri seneye süper ligde görcez bana göre.

Atakan38
09.Temmuz.2007, 16:04
sergen super futboLcu her takımda oynar coskunda ii transfer hayırLı oLsun

gecen sene gaLatasaray aLsaydı kesın şampıon oLurduk

Fietra 10
09.Temmuz.2007, 18:21
sergen-coşkun eskişehir sonunda ümit vermeye başladı süper lige en yakın iki takımdan biri bana göre...ordu ve es-es dolu dizgin geliyolar

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 18:25
Sergen bence bizim jübile teklifimizi kabul edip layık olduğu yerde bırakacaktı.Böyle 2.ligde sürünmeyecekti.Neyse kendi seçimi.Hayırlı olsun.İnşallah yeni takımı ile başarılı olur.