PDA

View Full Version : Deivid de Souza Şaşırttı

kluise72
10.Temmuz.2007, 21:41
http://futbol.milliyet.com.tr/Images/OyuncuFotograf/97.jpg
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürürken, sarı lacivertliler kampın ikinci gününde sabah yağış altında çalıştı. Antrenmanda geçen sezonun eleştirilen ismi Deivid, çift kale maçtaki performansı ile dikkat çekti..

Antrenmana 15 Temmuz'da kampa katılacak olan Roberto Carlos, sakatlığı sebebiyle Brezilya'da tedavi olan Alex De Souza, Copa America'da Uruguay milli takımı ile mücadele eden Lugano ve kampa bugün katılacak olan Appiah ve Semih'in yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Tümer Metin ile Kerim Zengin katılmadı.

Büyük bölümü yağış altında geçen çalışma yaklaşık 2 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi. Çift kale maçta geçen sezonun en çok eleştirilen futbolcusu olan Deivid performansı ile dikkat çekti. Çift kale maçta teknik direktör Arthur Zico, Kezman'nın yanında Deivid' i oynattı. Sarı lacivertli takımın yeni transferlerinden Colin Kazım ise karşı takımda yer aldı.

Sarı lacivertliler bu akşam 19:00'da yapacakları çalışma ile Avusturya'daki hazırlıklarını sürdürecek.

Ajansspor

MeMo
10.Temmuz.2007, 21:42
Beni dinlemiodunuz :p

kluise72
10.Temmuz.2007, 22:02
kardeş lig başlasın yine düşer performansı

Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 22:28
İstdiği kadar şaşırtsın onu kimse takımda görmek istemiyor

fmsmyrna
11.Temmuz.2007, 00:01
Ben Deivid ve Zico'ya bir şans daha verilmesinden yanayım

RoNNiE91
11.Temmuz.2007, 13:10
Bende Deivid'in oynamasından yanayım.

TR.CaPTaiN
11.Temmuz.2007, 13:13
Sadece antremanda etkili olan futbolcu değil,maçlarda etkili olan oyuncu lazım.

ForCimbom
11.Temmuz.2007, 13:15
Deivid de Volkan gibi cok elestirildi bence Semih denen sahsiyetten cok daha kaliteli bir futbolcu...

spider3784
11.Temmuz.2007, 13:18
Deivid Fener'den gitmeli bence ikinci bir şansı hakettiğini düşünmüyorum.

BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 16:51
Abartıyorlar bence Deividden ne köy olur ne kasaba:)

nerazzuri
11.Temmuz.2007, 17:46
Ya siz hala gitsin diyorsunuz. Deivid kalıcak ve 2 forvet olduğu zaman İlhan değil Deivid oynıcak Colin değil Deivid oynayacak. Bu adam bu sene patlayacak o zaman görücem ben sizi.

Bu adam kötü futbolcu deil. Gol pası veren yok. Bakınız Kezman koskoca Kezman 1 sezonda 8 gol attı niye acaba. Düşünmeye gerek yok. Demekki takımda asisst yapacak adam yok

DEİVİD 99 :p

TR.CaPTaiN
11.Temmuz.2007, 18:22
Ya siz hala gitsin diyorsunuz. Deivid kalıcak ve 2 forvet olduğu zaman İlhan değil Deivid oynıcak Colin değil Deivid oynayacak. Bu adam bu sene patlayacak o zaman görücem ben sizi.

Bu adam kötü futbolcu deil. Gol pası veren yok. Bakınız Kezman koskoca Kezman 1 sezonda 8 gol attı niye acaba. Düşünmeye gerek yok. Demekki takımda asisst yapacak adam yok

Serkan Kezman 8 gol attı ama öz attı. Galatasaray'a,Beşiktaş'a attı. Deivid'in aklımızda kalan bir Manisa maçı var bir de Trabzon'a attığı gol var. Top Kezman'ın ayağına geldiğinde heyecanlanıyorum ama Deivid'in ayağına geldiğinde heyecanlanmıyorum çünkü sonuç belli. Ya kaptırır ya kaleyi tutturamaz ya da AZ maçındaki gibi zor olanı yapar direğe atar.

nerazzuri
11.Temmuz.2007, 18:27
Serkan Kezman 8 gol attı ama öz attı. Galatasaray'a,Beşiktaş'a attı. Deivid'in aklımızda kalan bir Manisa maçı var bir de Trabzon'a attığı gol var. Top Kezman'ın ayağına geldiğinde heyecanlanıyorum ama Deivid'in ayağına geldiğinde heyecanlanmıyorum çünkü sonuç belli. Ya kaptırır ya kaleyi tutturamaz ya da AZ maçındaki gibi zor olanı yapar direğe atar.
Kaptan Deivid de öz attı :) Kayseri'ye son dakka golü Şampiyonluğu getiren ,gol Manisaya attığı 3 gol :) Fortis de yarı Finale Deivid getirdi Semihle ;)

Dediğim gibi Kaptan

Omerdinho
11.Temmuz.2007, 18:28

Kezman 8 degil 9 gol atti, ayrica attirdigi golleride unutmayalim..

ZeroG
11.Temmuz.2007, 18:45
Deivid sadece antremanda kendini gösterir.Şampiyonlar liginde dünya takımlarının defanslarına karşı ne yapabilir?

paco
11.Temmuz.2007, 18:50

Kardes sen boyle kesin konusunca biseyler biliyosun saniyorum ama daha once diego kesin fb de gorursunuz falan dedigin aklima geliyor ve aslinda birsey bilmedigini sadece iman gucuyle salladigini anliyorum .....

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 16:24
Bu Deivid bu sene bir patlama yapabilir bence.

spider3784
12.Temmuz.2007, 16:29

Bence Kezman da iyi bir forvet değil:)