PDA

View Full Version : Hıncal Uluç'un Lincoln Hakkında Yazdıkları

Bandidas
21.Temmuz.2006, 00:56
italyada 1000000 kişiye sorsan maradonayı daha iyi tanıyıorsun ardayı mı? hepsi maradona der
ama şu an ki maradona topa değemez artık o futbolcu 35 yaşında hakan şükür'e futbolu bıraksın yaşlandı diyenler şimdi 1 yaş genç adamı başımıza dünyanın en iyi futbolcusu yaptılar :icon_evil:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
(alıntı) Carlos'un yaşına laf edenlere..
Cafu 40'ında Milan'daydı.Maldiniz kaptan ve 40ın üzerinde..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.

beyler o zaman futbolu biliyorum diye geçinenler hakan'a laf etmesin hakan forvet 25 yaşında koşmuyordu 35 inde hiç koşmaz sol bek dediğin bindirme yapar koşar ,ayrıca cafu yedek maldini bek değil ortada oynuyor yani onunda koşmaya ihtiyacı yok. futbolun ne olduğunu senden iyi biliyoruz

sen ya anlamak istemiyosun yada anlayışın kıt. ben isim olarak flaş transfer olarak roberto daha iyi dedim ve performanslarını lig başlyınca görecez dedim. tamam mı. hakan'a gelince bende hakan'ın futbolu bırakamsından yanayım. niye? çünkü eski bitiriciliği yok artık. evet hakan hiç bir zaman tazı gibi koşmadı ama eskiden kafaya çıktımı sanki havada asılı kalıyodu. topa gelişine vuruşlarda acayip iyiydi ama şimdi fııssss. 2 senedir gol rekoru kırcam diye uğraşıyor ama kıramıyor. hala 2 gol atacak. anladın mı şimdi. roberto'ya gelince sen galiba madrid'in maçlarını seyretmiyosun. madrid'in en fazla koşan futbolcusu nerdeyse. temposu, sürati, çevikliği hala yerinde. şunu bi düşün hemde iyi düşün. roberto gs'ye gelse ne olurdu. sevinçten kalp krizi geçirirdiniz herhalde. sakın istemezdim falan deme. carlos madrid'den ayrılırken herkes çok iyi biri olduğunu söylüyor ama lincoln'e herkes sallıyor niye gerisini sen düşün. biri brezilya formasını 100 küsür kez giymiş diğeri kaç kere giymiş. ayrıca şunu söylim. roberto türkiyede lincolnden daha fazla kalacak. nazar etme n'olur, çalış seninde olur...

SYLaR
21.Temmuz.2006, 01:23
Sen tanıyabilirsin ama Türkiye Fenerbahçe maçlarından önce tanıyor muydu?
Carlos'u yıllardır biliyoruz ama..

Dürüst olmanı beklerim, Carlos mu Lincoln mu denmez.Farklı mevkiler, ammavelakin Carlos daha faydalıdır, zira dünyada bölgesinin en iyisidir.

Lincoln kötü değil, çok maçını kurtarır ama aradığı yıldız değil Galatasaray'ın..

Carlos'un yaşına laf edenlere..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.Kimse laf salatası, ego tatmini yapmıyor burda.

Yazdıklarınızı şaka kabul ediyorum.
Türkiye'deki çoluk çocuk dahil lisanslı oyuncu sayısının 10 katı yurt dışında oynayan profesyonel oyuncusu var Brezilya'nın..

Futbolu takip edenler,Hamit için Schalke maçlarını izleyenler Fener maçlarından da önce hatırlıyordur merak etme sen

Ha futbolla biraz ilgilenen bir kişi haliyle Lincoln'ü Fener'e attığı gollerden önce de hatırlar.Burda futbolun ne olduğunu bilmeyen seni gördüm açıkça.Her yerde yaptığın tek şey var Galatasaray'ı ve Galatasaray'lı futbolcuları küçümsemek.

Cafu'nun yaşını da biliyoruz.2006 Dünya Kupasın'da Brezilya'nın elenmesine neden oılan futbolculardan biridir.Milan onla başladı baktı artık Cafu eski Cafu değil gittiler Oddo'yu aldılar.

Carlos'da dünya Kupası'nda kötüydü ama geçen sezon Madrid'in şampiyonluğunda önemli bir payı vardı ve gerçeten iyi bir performans gösterdi.

Lincoln şu an Galatasaray'ın bütçesiyle,mali durumuyla alınabilecek en iyi futbolcudur

Del Piero_10
21.Temmuz.2006, 04:04
Bu adam Lincoln'ü de beğenmediyse kimi beğenir

Flawless Victory
21.Temmuz.2006, 05:07
Yav bu adam beni deli ediyor. Ne anlarsın sen futboldan alemci!!! Sen Bodrum'daki kızlardan (o da belki, kesin değil) anlarsın ancak.. Ne Ronaldinho'yu mu getireceğiz? Lincoln işte.. Bu adam ortalığı karıştırmak için birilerinden para alıyor, hep söylerim. Galatasaraylılığından şüphe ettiğim tek "zat"tır kendileri...

Rodrigo Tello
21.Temmuz.2006, 05:11
(Alıntı) Carlos'un yaşına laf edenlere..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.

Ricardinho'nun yasınada laf eden sen degilmiydin ? Fener hariç tüm takımları kotulemekten baska bişey yapmıyorsun...

bjkmete
21.Temmuz.2006, 05:51
Bana göre iki transferinde amacı farklı.Roberto Carlos bana göre ticari bir transfer ve ondan alabilecekleri en iyi şeyler forma satışı ve tecrübe.
Lincoln ise sportif başarı için yapılan bir transfer.Ama şunu söyleyeyim bazıları "Yeni Hagi" diyor gülüyorum.Aman he Hagi gibi bana göre gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncudan birini bu kadar baside indirgemeyin.
Bir BJKli olarak bu transferlerin olmasına sevindim çünkü ülkemize de artık iyi oyuncular geliyor

erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 06:59
milletin futboldan anlamadıgını söyleyenler Lincoln için Galatasaray ın aradıgı adam degil diyo neyse bekleyip görelim neyin ne oldugunu lig başlayınca görecez ztn

hıncala gelince artık bu adamın kasıtlı yazdıgını düşünüyorum..bikaç yıl önce Galatasaray divan üyeliginden istifa etmişti hıncal uluç..tam isabet bi karar böyle ne söyledigini bilmeyen adamların stada bile sokulmaması lazım

Aşk-ı Şehir
21.Temmuz.2006, 07:02
Bana göre iki transferinde amacı farklı.Roberto Carlos bana göre ticari bir transfer ve ondan alabilecekleri en iyi şeyler forma satışı ve tecrübe.
Lincoln ise sportif başarı için yapılan bir transfer.Ama şunu söyleyeyim bazıları "Yeni Hagi" diyor gülüyorum.Aman he Hagi gibi bana göre gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncudan birini bu kadar baside indirgemeyin.
Bir BJKli olarak bu transferlerin olmasına sevindim çünkü ülkemize de artık iyi oyuncular geliyor

sana ve erdeme sonuna kadar katılıyorum kardeş ;;)

Mcnicky
21.Temmuz.2006, 07:21
Uluç yine saçmalamış, neyse lig başlayınca herşey görülcek zaten

esos07
21.Temmuz.2006, 07:24
Uluç yine saçmalamış, neyse lig başlayınca herşey görülcek zaten
he valla:)+1905

transatlantik
21.Temmuz.2006, 20:08
lincoln schalke gibi almanyada sampionluga oynayan takimin beyniydi bu kincal killasti yine

Emurafu
11.Temmuz.2007, 02:05
Galatasaraylı yöneticiler 'Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer daha yapacaklarını' söylüyorlar ve bunun golcü olması bekleniyor. Galatasaray'ın Özgürcan ile birlikte şu an 5 forveti var. Transfere ihtiyaç var mı?
Canaydın döneminde Galatasaray tribünleri boşaldı. Şimdi Galatasaray'ın en büyük sorunu bu. Tribünlere seyirci çekmeye ihtiyacı var. Lincoln seyirci getirecek bir oyuncu değil. Türkiye Cumhuriyeti'nde 'Vay Lincoln varmış, maça gideyim' diyecek kaç tane adam var? Türkiye'ye gelmesi söz konusu olmadan önce Lincoln'ü bilen var mıydı? Roberto Carlos'u 5 yaşında çocuklar biliyor. Lincoln'ü spor yazarları biliyor. Fenerbahçe ile oynamak için Türkiye'ye gelmese onu bile kimse bilmeyecekti.

LİNCOLN TANINMIYOR

Ali Bilgin ne kadar tanınıyorsa, 'Fener'e gol attı' diye, Lincoln de o kadar tanınıyordu. Brezilya Milli Takımı'nda bile olmayan bir oyuncu. Onun için Galatasaray'ın tribünleri dolduracak bir isme ihtiyacı var. Bu Galatasaray, işler iyi giderse tribünü doldurur, işler kötü gittiği anda düşer yine. Şimdi taraftarın seyretmeye gideceği oyuncu ya Hagi gibi oyun kurucudur, ya da golcüdür. Yani bir beki seyretmeye kimse gitmez. Ancak Roberto Carlos gibi efsane bir bek olursa ilgi çekebilir. Yoksa 'Ben gidip bir stoperi seyredeyim' diye kimsenin aklından geçmez. Galatasaray bir playmaker aldığına göre bir tane daha almanın alemi yok. Yani Hakan Şükür ve Ümit Karan kötü bir golcü mü? Ama 'Hakan Şükür'ü, Ümit'i göreyim' diye kimse maça gitmez. Ezberlediler çünkü onları göre göre...

Kaynak: fotomaç

Bu adam ne yapmaya calısıyor anlamıyorum bugünkü mac öncesi özhan canaydınzaten dsporda acıkladı ama isim vermedi hatta elimde onun bimi hakkımızda yazdıkları yazıların arsivleri var dedi yakında görüsecez dedi

RaSenGan
11.Temmuz.2007, 02:07
Kimse takmıyor bu adamı..

Emurafu
11.Temmuz.2007, 02:09
Yemin ederim gıcıklıgına yazıyor bunları

omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:10
Galatasaraylı yöneticiler 'Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer daha yapacaklarını' söylüyorlar

Artık saklamasınlar ya %99 Saviola.

Emurafu
11.Temmuz.2007, 02:11
Ömer kardes saviola reale gitmiş

Valla hıncala öyle kızdımki

Omerdinho
11.Temmuz.2007, 02:16
iyide bunlari buraya koymana anlam veremedim yeni bir tartisma yaratmakmi amacin?

Emurafu
11.Temmuz.2007, 02:18
Ne tartısması kardes kınamak için sanırım rakip takımtaraftarları bile bu yazıya katılmaz ha adam cok fanatikse tabiki katılırlar

Ayrıca her türlü yazı konuyor bu raya yok adnan polat bu takımhakkında böyle dedi diye biz birsey diyormuyuz bu konunun tartısılcak bır tarafı yok mesajlarla kınayın:)
Hıncal chelsea veya real madrıd sandı bizi

Omerdinho
11.Temmuz.2007, 02:20
Ben Hincal Uluc'a su yönde katiliyorum Lincoln'ü tanimayabilirler fakat Lincoln Galatasaray'in kombine satislarini artiracaktir...

Emurafu
11.Temmuz.2007, 02:22
Ben Hincal Uluc'a su yönde katiliyorum Lincoln'ü tanimayabilirler fakat Lincoln Galatasaray'in kombine satislarini artiracaktir...
Hıncal abartmıs ama lincoln kimse tanımıyor transfer olunca tanındı diyor futbolu takip eden herkez bence tanır elbette carlos konusunda dedıkleri dogru ama lincoln hakkında yazdıkları:confused::confused:

TaşkınMahmut
11.Temmuz.2007, 02:24
vallaha yöneim iyi transfer yapsa bile Hıncal gibi olanların (Koyu GALATASARAYLILARIN) gözüne giremez.Benimde gözüme girmiyor hala.Lincoln konusunada katılıyorum.Dünyaca ünlü bir süperstar değil sonuçta.Ama yinede iyi oyuncu.

Emurafu
11.Temmuz.2007, 02:27
Taskın elbette süper stardegil ama tanınmıyor demesı cok komik türkiyeye gelince tanımıs özhan canaydın nedese haklı zaten işlemler yapılcakmıs özhan baskan bugün dsporda dedi

nart_susruko
11.Temmuz.2007, 02:30
yanar dönerin önde gideni yahu hangi Galatasaraylılık ?

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 10:44
Artık saklamasınlar ya %99 Saviola.

Real Madride gitti Saviola ...

Ilhan
11.Temmuz.2007, 10:51
Elmander'i bitirmeye çalışıyorlar bence ama olmayacak.

kluise72
11.Temmuz.2007, 12:13
bu adam herkesin tepkisini çekiorr
antipAtik konuşmaları var

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 12:51
LİNCOLN TANINMIYOR

[COLOR="Black"]Ali Bilgin ne kadar tanınıyorsa, 'Fener'e gol attı' diye, Lincoln de o kadar tanınıyordu.

Ztn bu sözünden sonra dvm etmedim okumaya...

Cengo
11.Temmuz.2007, 14:37
Evet doğru söylüyor; çevremizdeki Brezilyalılara soruyoruz, tanımıyorlar.

Zaten Brezilya'da da pek tanınan biri değildir, Milli Takım'a alınmamasının da katkıları var ama o kadar üst düzey oyun oynamaması da sebep buna..

Kötü oyuncu değil ama superstar da değil..

Emurafu
11.Temmuz.2007, 15:06
Hıncal türkiyede yöneticilig kolay sanıyor her zaman her takıma laf sokuyor özhan canaydın arsivi yayınlıcak ozaman ne diyecek bakalım

El Comandante
11.Temmuz.2007, 15:52
Bu adamın Galatasaraylılığından utanıyoruz.Yahu çıkıp ortalıkta ben Galatasaraylıyım demesin.

Lincoln konusunda ise tamamen saçmalamış.Biz şimdi susalım ligler bi başlasın ozaman görürüz Lincoln'ü ;) Almanya'a yılın futbolcusu seçilmiş birisini tanınmıyorsa yuh artık bee ;)

nart_susruko
11.Temmuz.2007, 17:15
Zorunlu Açıklama: Galatasaray Adası

10 Temmuz 2007 tarihli Sabah Gazetesi'nde yayınlanan ve gerçeklere aykırı bilgileri içeren Hıncal Uluç’un yazısı üzerine işbu açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur.

- Galatasaray Adası'nın imar izni, 3 Haziran 2005 tarihinde Unit Turizm A.Ş.'nin kiracı olduğu dönemde Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu tarafından verilmiş ve plan değişikliği yapılarak Galatasaray Adası Turizm alanı olarak ilan edilmiştir. Bu değişiklik ile toplantı salonu, sergi, konser, gösteri, spor, eğlence ve restoran fonksiyonları yapılabilir hale gelmiştir.

- Bu plan değişikliği neticesinde Boğaziçi İmar Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2005 tarihinde İmar durum belgesi verilmiş olup, buna aykırı bir işlem yapılmamıştır.

- Bu sezon da Galatasaray Adası'nda yıllık rutin bakım ve onarım çalışması yapılarak, mevcut halin korunmasına özen gösterilmiştir.

- Galatasaray Adası sosyal tesis ve İmar izni ile birlikte Turizm alanı olarak belirlenmiştir. Tesisin kara ile bağlantısını sağlamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi'nin kararı ile yol kenarına boğaz trafiğini aksatmamak amacıyla cep izni alınmış olup, bu cep bizzat İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmıştır. Bu çalışmalar esnasında hiçbir ağaç kesilmemiş olup,bir tek ağacın yeri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bakım Müdürlüğü yetkilileri tarafından fenni koşullara uygun olarak başka bir yere nakledilerek değiştirilmiştir.

Dolayısı ile Galatasaray Adası ile ilgili olarak Sayın Hıncal Uluç’un yazısında yer alan ifadelerin tümü hakikate aykırı olup asla, gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
heryere salça..

Emurafu
11.Temmuz.2007, 17:19
Özhan baskanın dedigi gibi Galatasaray üzerinden yazısına ilgi cekiyor hemde ününü kazanıyor

MeMo
11.Temmuz.2007, 17:27
Biliyorum hmen benim üstüme saldırcaksınız ama kısmen haklı adam şöyle Lincoln tanınıyor ama Carlos'la kıyaslanıyor ona dikkat çekmek istemiş abartmış

paco
11.Temmuz.2007, 18:32
San sohret olarak carlos la kiyaslanmasi yanlis ama birisi futbol hayatinin sonunda biri daha en iyi zamanlarinda ve biri stoper biri oyun kurucu hangisi daha cok ilgi ceker sizce ... hangisi tribune daha cok seyirci ceker .... onemli olan bu oyunculari zamaninda burya getirmek carlos fenere gitmese katara giderdi buyuk ihtimal ....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Evet doğru söylüyor; çevremizdeki Brezilyalılara soruyoruz, tanımıyorlar.

Zaten Brezilya'da da pek tanınan biri değildir, Milli Takım'a alınmamasının da katkıları var ama o kadar üst düzey oyun oynamaması da sebep buna..

Kötü oyuncu değil ama superstar da değil..

Cevrendeki brezilyalilar futbolla pek ilgisi yok o zaman ... Ben Brezilyali olmasina ve almanyada oynamasina ragmen taniyorum .... Milli takimda oynamamasi normal maglum bolgede maglum oyuncular var ... Evet super star degil ama turkiye ve avrupada cok is yapacak bir oyuncu ... Lincoln futbol camiyasi tarafindan taninan almanya da yilin oyuncusu secilmis bir oyuncudur bunu inkar edende futbolla ilgisi yok demektir ... Bir brezilyanin sadece milli takimda oynayan oyunculari tanimasi da cok ilginc ....

ilker29
12.Temmuz.2007, 02:12
ben hıncal'ın yazdıklarını doğru buluyorum, fanatik arkadaşlarımız hep eleştirirler hıncal'ı zaten isterler ki yönetime tek bi kötü laf edilmesin. Fenerliler de bunu istiyo zaten özhan canaydın yönetimi fıstık gibi onlar için. Hıncal'dan başka hiç kimse bizim yönetimi eleştirmiyo ,bunu kasten yapıyolar işlerine geliyo fenerli medyanın. Özhan ne kadar uzun kalırsa Galatasaray başkanlığında fenere o kadar iyi. kardeşler fanatizm gözümüzü kör etmesin, tabii ki eleştiricez çünkü galatasaray taraftarı en iyilere layıktır...

JunkChorn
12.Temmuz.2007, 02:22
Ömer kardes saviola reale gitmiş

Valla hıncala öyle kızdımki

Hani geliyordu?Demek ki neymiş abi büyük konuşmamak gerekir.

Emurafu
12.Temmuz.2007, 13:27
Hani geliyordu?Demek ki neymiş abi büyük konuşmamak gerekir.Hatırlarsan yazdıklarımı büyük konusmadım yani kesin gelecek diye hiçbirsey demedim lincolnde ise kesın konustum geldi

Agent_Zero
12.Temmuz.2007, 13:37
Bu hıncal gereksiz pek çok yazıya sahip olan Galatasaraylılığından en çok şüphe edilmesi gereken insan demeye dilimin varmadığı bir yaratık o yüzden bu yazısının da dikkate alınacağını sanmıyor ve diliyorum

Bandidas
12.Temmuz.2007, 17:35
bence çok doğru söylüyor. gidin italyaya 10 kişiye sorun mesela lincoln'ümü tanıyon diye yoksa roberto carlos'umu diye 10'uda roberto yu tanıdığını söyler ama lincoln kaç çıkar bilmiyorum ama 5 kişiyi geçmeyeceğine eminim. gsliler boşuna uğraşmasın r.carlos daha flaş transfer lincol e göre. ama şunuda söylim performanslarını lig başylayınca görecez. ama isim olarak r. carlos lincoln'e 10 basar. Doğruya Doğru!!!

BlackEagle19o3
12.Temmuz.2007, 18:48
bence çok doğru söylüyor. gidin italyaya 10 kişiye sorun mesela lincoln'ümü tanıyon diye yoksa roberto carlos'umu diye 10'uda roberto yu tanıdığını söyler ama lincoln kaç çıkar bilmiyorum ama 5 kişiyi geçmeyeceğine eminim. gsliler boşuna uğraşmasın r.carlos daha flaş transfer lincol e göre. ama şunuda söylim performanslarını lig başylayınca görecez. ama isim olarak r. carlos lincoln'e 10 basar. Doğruya Doğru!!!

Lig başlayında görcez ben Beşiktalıyım ama 28lik Lincolnün 35lik Carlosdan daha iyi transfer olduğunu düşünüyorum.Tanınmışlık o kadar önemli değil bana göre.Mesela Ribery gibi genç gelcek vaad eden oyuncuları gitermek Carlosu getirmekten daha flaş transferdir ama senin görüşüne de saygı duyarım.Ayrıca
basar falan yazmışsın bence bunlar yakışmıyor tartışma çıkabilir.

Hıncal Ulucun yazdıklarına gelince şaşırdım.Bu adamın Ricardinho ile ilgili yazdıklarını okumuştum geçen sene.Çok güzel şeyler söylüyordu hakkında.
Lincolnu küçük bir transfer olarak görmesini garipsedim biraz;)

dick
12.Temmuz.2007, 19:16
Ulan Hıncal birşeyden bile memnun ol,iki sezon önce Galatasaray o anki şartların elverişsizliğine rağmen klüp tarihindeki en yüksek puanı alarak şampiyon oldu sen televizyonlarda bas bas bağırdın "Galatasaray şampiyon olmadı,Fenerbahçe şampiyonluğu armağan etti" diye,ne biçim adamsın sen

uAburak89
12.Temmuz.2007, 19:35
Lincoln abartılacak bir oyuncu değil belki ama küçümsenecek bir oyuncu da değil.. Almanyada yılın oyuncusu seçilmiş bir oyuncuya, Ali Bilgin kadar tanınıyor demek saçmalık..

paco
12.Temmuz.2007, 19:54

Bende carlos u daha iyi taniyorum Lincolne gore ama bana carlos u mu yoksa Lincoln mu istiyosun deseler hic dusunmeden Lincoln derim .... Bence sizde oyle dersiniz ...

Ralph
12.Temmuz.2007, 20:02
Bu adamı hiç sevmiyorum.Hiçbirşeyi beyenmiyor.Herşeyin daha fazlasını istiyor.Ben Galatasaraylı olmadığım halde Lincoln iyi bir transferdir diyebiliyorum.Ama bu adama birşey beyendirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor.

Cengo
13.Temmuz.2007, 01:55
Cevrendeki brezilyalilar futbolla pek ilgisi yok o zaman ... Ben Brezilyali olmasina ve almanyada oynamasina ragmen taniyorum .... Milli takimda oynamamasi normal maglum bolgede maglum oyuncular var ... Evet super star degil ama turkiye ve avrupada cok is yapacak bir oyuncu ... Lincoln futbol camiyasi tarafindan taninan almanya da yilin oyuncusu secilmis bir oyuncudur bunu inkar edende futbolla ilgisi yok demektir ... Bir brezilyanin sadece milli takimda oynayan oyunculari tanimasi da cok ilginc ....

Sen tanıyabilirsin ama Türkiye Fenerbahçe maçlarından önce tanıyor muydu?
Carlos'u yıllardır biliyoruz ama..

Dürüst olmanı beklerim, Carlos mu Lincoln mu denmez.Farklı mevkiler, ammavelakin Carlos daha faydalıdır, zira dünyada bölgesinin en iyisidir.

Lincoln kötü değil, çok maçını kurtarır ama aradığı yıldız değil Galatasaray'ın..

Carlos'un yaşına laf edenlere..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.Kimse laf salatası, ego tatmini yapmıyor burda.

Yazdıklarınızı şaka kabul ediyorum.
Türkiye'deki çoluk çocuk dahil lisanslı oyuncu sayısının 10 katı yurt dışında oynayan profesyonel oyuncusu var Brezilya'nın..

UA dragon
13.Temmuz.2007, 02:08

italyada 1000000 kişiye sorsan maradonayı daha iyi tanıyıorsun ardayı mı? hepsi maradona der
ama şu an ki maradona topa değemez artık o futbolcu 35 yaşında hakan şükür'e futbolu bıraksın yaşlandı diyenler şimdi 1 yaş genç adamı başımıza dünyanın en iyi futbolcusu yaptılar :icon_evil:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
(alıntı) Carlos'un yaşına laf edenlere..

beyler o zaman futbolu biliyorum diye geçinenler hakan'a laf etmesin hakan forvet 25 yaşında koşmuyordu 35 inde hiç koşmaz sol bek dediğin bindirme yapar koşar ,ayrıca cafu yedek maldini bek değil ortada oynuyor yani onunda koşmaya ihtiyacı yok. futbolun ne olduğunu senden iyi biliyoruz

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 10:06
Doğru konuşmuş..

Taşkn'ın söylediği gibi Koyu Galatasaray'lıların gözüne giremezler bu kafayla..

Nereye kadar...