PDA

View Full Version : Topuz ve Ünal: Hiç bir yere gitmiyoruz!

deniz.91
11.Temmuz.2007, 15:08
Hiç bir yere gitmiyoruz!

http://img167.imageshack.us/img167/3870/bd45a2282533fcda0916196ll4.jpg

Kayserispor'un satmayacağız açıklamalarına karşın 3 büyüklerin transfer edebilmek için büyük bir yarış içine girdiği Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, kulüplerinden memnun olduklarını ve hiçbir takıma gitmeyeceklerini söylediler.

Yıldız futbolcular, söylemedikleri halde ağızlarından transfer haberli yazıldığını ileri sürerek yalan haberlere tepki gösterdiler.
Çok sayıda takımın trasnfer listesinde yer alan ve transferleri hep gündemde olan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz, bugün transferleri ile ilgili söylentilere son noktayı koydu. Kamp için geldikleri Kocaeli Kartepe'de bulunan Thee Green Park Hotel'de iki futbolcu ve Genel Menejer Süleyman Hurma, bir basın açıklaması yaptı.

Kayserispor'da olmaktan memnun olduğunu belirten Mehmet Topuz, hiçbir yere gitmeyeceklerini söyledi. Topuz, "Mehmet Topuz olarak, bir kere kulübümde olmaktan mutluyum. Kayserispor'un emeği bende çok büyük. Başkanımız hakkımızı da veriyor. Tek düşüncem Kayserispor, daha önce de isteyerek iki sefer sözleşme uzattım. Kayserispor'da mutluyum." dedi.

Topuz gibi Gökhan Ünal da kulübünden memnun olduğunu ve başka bir takıma gitmeyeceğini söyledi. İki yıldır hep transferinin sözkonusu olduğunu hatırlatan Gökhan şöyle konuştu;

"Bende herseferinde burada olmaktan mutlu olduğumus söylüyorum. Bizim hiç söylemediğimiz şekilde gazetelerde demeçler çıkıyor. Biz istemediğimiz sürece ve takımımız istemediği sürece hiçbir yere gitmiyoruz. Sonuçta burada olmakta mutluyum. Buradan milli takıma yükseldim. İlk defa burada gol kralı oldum. Şu anda burada da çok mutluyum. Başkanımda menejerim de çok mutlu. Her defasında başkanımla konuşuyoruz ve başkanım onay vermediği sürece biz gitmeyi düşünmüyoruz. Kayserispor'da mutluyum ve bu yıl da bu takımdayim."

"MEHMET İLE GÖKHAN'I SATMAYACAĞIZ"

İki futbolcuyu satmayacaklarını tekrarlayan Süleyman Hurma, bunların yanına daha iyi oyuncular daha iyi transferler yapacaklarını söyledi. Hurman iki futbolcunun transferleri ile ilgili şu açıklamada bulundu;

"Türk futbolunu Avrupa'da temsil edeceğiz, Türk futbolunu Avrupa'ya taşıyacağız. Anadolu'nun yükselen yıldızı olacağız. Bu duruşumuza tüm sporseverlerin saygı duyması gerekiyor ve katkı sağlamasını istiyoruz. Çeşitli varsayımlarla, şu şöyle olursa, şu şununla görüşürse ve başkanı ararsa bu futbolcular satılır mı? Biz herzaman hayır bu futbolcular satılmaz diyoruz."

Şuan hala Topuz ve Ünal gitmek için can atıyor diyen var mı acaba???

LaigLeNoiR
11.Temmuz.2007, 15:13
Satmayın bakalım Kayseri,sizde gitmeyin bakalım GÖKHAN ve MEHMET...

Neler yapacaklar bakalım seneye...

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 15:16
Deniz sitenin 4bir yanını M.Topuz&G.Ünal haberleriyle doldurdun...

Video bölümünde bu-Anadolu Transfer Haberleri Bölümünde Bu-Türkiye den Futbol bölümünde sürekli bu haberler...

Yeter artık cidden sıktı...

tosunpasa
11.Temmuz.2007, 15:18
Aman ne büyük kayıp ne büyük kayıp. Fenerbahçe Mehmet'i alamıyormuş ne büyük kayıp! Gökhan'da GS'ye gitmez şimdi.. Gel burdan yak Mehmet FB'ye gelmez artık, Gökhan'da GS'ye. Bu iki takım onlar gelmiyor diye kümeye oynar şimdi. Harbiden çok büyük kayıp! Gelmezlerse gelmesinler bilader başka adam mı yok? Abarttılar harbiden. Sanki bulunmaz hint kumaşları bey efendiler! Gelmesinlerde Kayserispor'la dünya takımı olsunlar. Dünya takımı yolunda ilerliyorlarmış ya.

deniz.91
11.Temmuz.2007, 15:20
Deniz sitenin 4bir yanını M.Topuz&G.Ünal haberleriyle doldurdun...

Video bölümünde bu-Anadolu Transfer Haberleri Bölümünde Bu-Türkiye den Futbol bölümünde sürekli bu haberler...

Yeter artık cidden sıktı...

fırtacan bu son noktayı koyar diye koydum.Hep yalan haber çıkıyo bende gerçeğini koyuyorum ama bu sondu bir daha koymayacam.Bir kaç arkadaşla tartışmıştık bu konuda ikiside gitmek istiyo falan diyolardı hatta bazıları gökhan ve topuz gitmezse benden özür dileyeceklerdi hatırlarlarsa

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 15:24
Tamam Deniz cim ben biliyom seni sonuna kadar severek destekliyosun takımını...:) Anlayışın için sağol...:)

deniz.91
11.Temmuz.2007, 15:24
yoksa bu konudan inan bende sıkıldım.Ama bazıları birkaç ağır söz edince benimde ağırıma gidiyor gerçekten(:

buaradan önceden tartıştığımız arklardan özür dilerim bu konular kapanmıştır artık(:

Özür dilerim herkesten kırıcı laflar söylediysem(:

Emurafu
11.Temmuz.2007, 15:33
Bu gökhan falan sanırım Galatasaray baska diyor yada Kayserıye baska diyor mesela biz<e gelirim diyor kayseriye gitmicem diyor beni kızdıran bu zaten bu seneden gecti daha iyi yabancı gelecek insallah

nart_susruko
11.Temmuz.2007, 17:18
ilk maçta bide pankart yapmayı unutmazlar umarım..
çift taraflı
ön yüz: birlikteyiz
arka yüz: mutluyuz

: )

nerazzuri
11.Temmuz.2007, 18:00
İşte Yabancı sınırlaması bu yüzden kalkmalı.;)

Ne Topzu 5 m € eder Ne Ünal 10 m € eder bu kadar kaliteli değiller.

Bu oyuncular Ertuğrul hoca varken iyiydiler o da yok En önemlisi Bülent de yok bakalım Kayseri bu sene ne yapıcak

paco
11.Temmuz.2007, 18:21
Emin olun Mehmet Topuz da Gokhan Unal Da kayseri de kalmak istemiyorlar ....

deniz.91
11.Temmuz.2007, 19:26
Emin olun Mehmet Topuz da Gokhan Unal Da kayseri de kalmak istemiyorlar ....

tabi sen kendini böyle avutuyorsun bu adamların ağzı var dili var köle değiller bunlar türkiye milli takımının profesyonel futbolcularılar bunlaru her oyuncular gibi sanma ortamı böyle sözlerle germe gitmek isteseler giderler bu iki futbolcuda senelerdir kayserisporda herşey para değildir

El Barto
11.Temmuz.2007, 19:30
Yıldızlar yere inmedi göklerde kaldı demek ne demek ki acaba?

Sezon ortasında pişmanız derlerse hiç şaşırmam. Hamzayada katılıyorum sonuna kadar. :)

zemlinskis
11.Temmuz.2007, 19:52
bu kayseri bu sene ilk 4 e kesin girecek aha şuraya yazıyorum

paco
11.Temmuz.2007, 20:32
tabi sen kendini böyle avutuyorsun bu adamların ağzı var dili var köle değiller bunlar türkiye milli takımının profesyonel futbolcularılar bunlaru her oyuncular gibi sanma ortamı böyle sözlerle germe gitmek isteseler giderler bu iki futbolcuda senelerdir kayserisporda herşey para değildir

kardesim banane yaa ben kendimi neden avutayim .....

Hersey para degil diye kendin soyluyorsun zaten parayi da dusunen yok hepsi buyuk takimda oynamak ister bu da cok normal sozlesmeleri olmasa sence boyle konusurlar mi biraz mantik yurutseniz hersey ortaya cikar ama neyse ...

Kariyer icin, para icin degil ....

deniz.91
11.Temmuz.2007, 20:39
kardesim banane yaa ben kendimi neden avutayim .....

Hersey para degil diye kendin soyluyorsun zaten parayi da dusunen yok hepsi buyuk takimda oynamak ister bu da cok normal sozlesmeleri olmasa sence boyle konusurlar mi biraz mantik yurutseniz hersey ortaya cikar ama neyse ...

Kariyer icin, para icin degil ....

akrdeşim madem bu iki adam gitmek istiyor neden o zaman mehmet topuz sözleşme yeniliyor neden söyle bakalım

paco
12.Temmuz.2007, 13:01
akrdeşim madem bu iki adam gitmek istiyor neden o zaman mehmet topuz sözleşme yeniliyor neden söyle bakalım

Sozlesmesi bitmeden sozlesmesi yenilendi ayrica karakterli futbolcular demekki klubune para kazandirmak istiyor bu kadar basitt ....

deniz.91
12.Temmuz.2007, 13:03
Sozlesmesi bitmeden sozlesmesi yenilendi ayrica karakterli futbolcular demekki klubune para kazandirmak istiyor bu kadar basitt ....
tamam illa ayrılacam deseydi imzalamazdı sen olsan imzalaramıydın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bırakın bu işleri boşa dememişler meyve veren ağaç taşlanır hiç bir kulup istemiyor ksnib başarılı olmasını ve taraftarları daha konuyu ne uzatıryorsun gitmiyoz diyorlar işte kapat aratık tartışmayı

paco
12.Temmuz.2007, 14:18
Ben klubume para kazandirmak isterim ... onlarda bunu istiyor .... sen olsan 3 buyuklerde oynamak istemez misin .....

deniz.91
12.Temmuz.2007, 15:10
Ben klubume para kazandirmak isterim ... onlarda bunu istiyor .... sen olsan 3 buyuklerde oynamak istemez misin .....

hayır çünkü ben kayserisporluyum

paco
12.Temmuz.2007, 15:58
hayır çünkü ben kayserisporluyum

reklam kokan hareket bunlar .... onlar senin gibi kayserili degil ama ....

ayrica bencede birak tartismayi ...

deniz.91
12.Temmuz.2007, 16:10
reklam kokan hareket bunlar .... onlar senin gibi kayserili degil ama ....

ayrica bencede birak tartismayi ...

asıl sen bırak be burdayız diyor adamlar hayırlısı olsun de çek git ne bahane arayıp buluyorsun. Sen nerden biliyorsun mehmet topuz 8 yaşından beri kayserispor taraftarıdır onu büyük abisi kayserispor taraftar grubunun kurucularındandır eskiden inanmazsan lig tvde mehmet topuz röportajına bak hatta akşam sana geçen gün msnde konuştuğum msn ss'ini bulabilirsem atacam şu an evde değilim

ayrıca 10 yaşından beridir kayserispor altyapsınıda oynuyor

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 16:31
Kalsınlar bakalım.Elbet bir gün onlarda ayrılacak.

paco
12.Temmuz.2007, 16:43
Kalsınlar bakalım.Elbet bir gün onlarda ayrılacak.

Yok Semsi onlar ayrilmaz 3 buyuklerde oynamayi dusunmuyorlarmis ... Tek Hayelleri Kayseride kalici olup futbolu kayseride birakmak ...

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 17:06
Yok Semsi onlar ayrilmaz 3 buyuklerde oynamayi dusunmuyorlarmis ... Tek Hayelleri Kayseride kalici olup futbolu kayseride birakmak ...

Aslında bu iki oyuncuda izin verse Kayseri yönetimi ayrılırlarda bırakmıyor yönetim.Ayrılmaları kolay değil.Kendilerini gösterdikleri kulüpten ha deyince gidemiyorlar.Biraz da bu kullanılıyor üzerlerinde.Ama bir gün mutlaka ayrılacaklar.Belki yarın belki yarındanda yakın.:D

deniz.91
12.Temmuz.2007, 17:09

dostum kıskanma lütfen ben ne zaman ömür boyu kalacaklar diye bir lafmı söyledik kimse kalıcı değildir elbette hatta ben şimdiden söylüyorum seneye ikiside avrupaya satılacak %90

paco
12.Temmuz.2007, 17:23
dostum kıskanma lütfen ben ne zaman ömür boyu kalacaklar diye bir lafmı söyledik kimse kalıcı değildir elbette hatta ben şimdiden söylüyorum seneye ikiside avrupaya satılacak %90

Yaa kardes neyini kiskaniyim ya allah askina mantikli konus biraz ... kalsinlar gitsinler ne farkeder benim icin .... ama sunu bilki ikiside gitmek istiyorlar .... bu kadar basit ....

deniz.91
12.Temmuz.2007, 17:34
Yaa kardes neyini kiskaniyim ya allah askina mantikli konus biraz ... kalsinlar gitsinler ne farkeder benim icin .... ama sunu bilki ikiside gitmek istiyorlar .... bu kadar basit ....

tamam haklıısn tamam giderler haftaya imzalar göstermelikti zaten, herşey göstermelikti bir ay sonra kaçar giderler zaten tamam

paco
12.Temmuz.2007, 19:46
tamam haklıısn tamam giderler haftaya imzalar göstermelikti zaten, herşey göstermelikti bir ay sonra kaçar giderler zaten tamam

Gostermelik odugunu anlaman guzel .....

Ralph
12.Temmuz.2007, 19:50
Aslında bakmayın böyle söylediklerine beyler.Sadece yeni kontrat yaptılar.Dolayısile normal olarak burada mutluyuz diyecekler.Mutsuzuz diyecek halleri yok ya!Başkanları yüksekce para vermiştir.E normal olarak bunlarda genç oyuncular.Para düşünürler.Demek ki kayseri daha çok para verdi.Böyle düşünün bide.Ama seneye görürsünüz ya avrupaya ya da türkiyede büyüklerden birine gidecek.Bana Gökhan Ünal Beşiktaş'a , Mehmet Topuz'da Fenerbahçe'ye gidecek gibi geliyor.

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 00:22
Evet arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun ve resimlere bakın ...onlar herhangi bir futbolcu mtopuz yada günal değil sadece İNSANLAR .. ne kadar MUTLULAR (!) değil mi ??

http://img63.imageshack.us/img63/2515/a2d507146cb5ba4c92bd203ai7.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-13

http://img340.imageshack.us/img340/7956/14203yk3.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-13

uAburak89
14.Temmuz.2007, 00:23
Gökhan Ünal özellikle, mutluluktan havalara uçmak üzere.. :p

deniz.91
14.Temmuz.2007, 00:25
halay çekerek basın toplantısı yapacak halleri yokbasın toplantııs ciddi iştir gökhan zaten hep öyledir

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 00:25
dnz009 yorumunu bekliyorum... kayserisproun resmi sitesi bile bu haberi veririken bu fotoğrafladı kullanmadı ne diyecek ki ne diyebilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

halay çekerek basın toplantısı yapacak halleri yokbasın toplantııs ciddi iştir gökhan zaten hep öyledir

yaw ne dediğinin farkında mısın adamlar içten içe isyan ediyor resmen

deniz.91
14.Temmuz.2007, 00:27
dnz009 yorumunu bekliyorum... kayserisproun resmi sitesi bile bu haberi veririken bu fotoğrafladı kullanmadı ne diyecek ki ne diyebilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

yaw ne dediğinin farkında mısın adamlar içten içe isyan ediyor resmen
dostum tamamda sana ne oluyor artık kabullen iyide oynasalar kötüde oynasalar bu yıl buradalar bunu kafanıza sokun sezon başlasın görüşürüz

Fıratcan Alçınkaya
14.Temmuz.2007, 00:27
Bu resimleri bilbordlara koymak lazım Kayseri de...

deniz.91
14.Temmuz.2007, 00:28
geçen mehmet topuzla konuştum bu basın toplantısının yapıldığı gün msnde kendisiyle aramız iyidir Hugo ve Egowich arkadaşlarımıza sorabilirsiniz onlara ss atmıştım ne dediklerini biliyor onlar

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 00:28
Ben zaten satısnlar demiyorum ama adamlar artık öle bir baskıda ki mutluyuz mutluyuz diyorlar işte gerçek bu mutlu değiller Kayseri buna rağmen klüpte tutuyor ne kadar insanlığa sığar bilemem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

geçen mehmet topuzla konuştum bu basın toplantısının yapıldığı gün msnde kendisiyle aramız iyidir Hugo ve Egowich arkadaşlarımıza sorabilirsiniz onlara ss atmıştım ne dediklerini biliyor onlar

ne dedikleri ilgilendirmez...onmlar baskı altındalar demek zorundalar yüz ifadeleri herşeyi anlatmıyor mu

deniz.91
14.Temmuz.2007, 00:31
Ben zaten satısnlar demiyorum ama adamlar artık öle bir baskıda ki mutluyuz mutluyuz diyorlar işte gerçek bu mutlu değiller Kayseri buna rağmen klüpte tutuyor ne kadar insanlığa sığar bilemem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ne dedikleri ilgilendirmez...onmlar baskı altındalar demek zorundalar yüz ifadeleri herşeyi anlatmıyor mu
sana o konuşmanın ss atmayı çok isterdim ama sildim egemende varsa alır atarım.

Mehmet topuz benim çok sevdiğim bir abidir ben onu tanırım oda beni tanır bu söylentileri kendisine sordum ben onları salla sen dedibiz işimize bakalım bu sende buradyız millet bahane arıyor kendikendine dedi

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 00:35
deniz kardeş bak M.Topuz bunu söyler orası çokta önemli değil ... ben derim ki Yunanlıyım Ben derim Kalemim Ben Derim Ölüyüm ama bunlar benim türk olduğumu insan olduğumu ve canlı olduğumu değiştirmez... M.Topuz kayseride doğmuş büyümüş bir insan butun ailesi arkadaşları oarada ister istemez burada çok mutluyuym gitmem filan der ama yüz ifadesi açık değil mi kalbinden geçeni okuymıyor musun... Ben aynı durumda olsam bende çok mutlyuym derdim

deniz.91
14.Temmuz.2007, 00:37

adamlar basın toplantısında ne yapacak halay çekerekmi toplantı düzenleyecek belki idmandan çıktılar belki belki yorgunlar bu devirde kimse kimseye zorla istemediği şeyi yaptıramaz ikiside profesyonel futbolcu ntakımı hiç istemese çıkar basına söyler bunların menejeri var hiç yoktan onlar söyler bize düşmez biz onların ağzından çıkana bakarız öyle fotoğrafa falan bahane bulmakla olmuyor bu işler ilk bakarsan cangelede kayserispora ilk geldiğinde yüzü asık duruyordu bu doğal şey birde bu fotoğrafa bak bakalım

http://img236.imageshack.us/img236/3842/kayserispor0708kx4.jpg (http://imageshack.us)

burdan neden gülüyorlar ha belki arkadan silah tutuyorlardır demi güleceksin diye hani baskı var ya

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 00:39
Neden saptırıyorsun Adamlar 24 saat ağlayacak değil ya ??
Orada basın toplantısı yapılıyor Çok mutluyuz diyorlar gitmeyeceğiz diyorlar oradaki yüz ifadesi önemli sahada gitmiyoruyz mesajı vermek için ağlayacak mı

deniz.91
14.Temmuz.2007, 00:41
Neden saptırıyorsun Adamlar 24 saat ağlayacak değil ya ??
Orada basın toplantısı yapılıyor Çok mutluyuz diyorlar gitmeyeceğiz diyorlar oradaki yüz ifadesi önemli sahada gitmiyoruyz mesajı vermek için ağlayacak mı
mantığa bak o zaman adamlar 24 saat gülecek mi

tamam dostum haklısın zorla kalıyorlar valla şuan hiç tartışmak istemiyorum ama şunu kafanıza sokun ikiside kayseride bunu istediğin kadar mutsuz falan de değiştiremezsin

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 00:43
sen konuyu saptırıyorsun
bak maç yaparken kola içerken tv izlerken maç yaparken antreman yaparken güler ağlar vs.
O anda verilen mesaj GİTMİYORUZ ÇOK MUTLUYUZ mesajı değil mi ? ama yüzler ne diyor ??

deniz.91
14.Temmuz.2007, 00:46
sen konuyu saptırıyorsun
bak maç yaparken kola içerken tv izlerken maç yaparken antreman yaparken güler ağlar vs.
O anda verilen mesaj GİTMİYORUZ ÇOK MUTLUYUZ mesajı değil mi ? ama yüzler ne diyor ??
Tamam kapat artık Memet ve Gökhan kayseridemi? Kayseride...Bize bişe düşer mi düşmez ne kadar tartışsan bu durumu değiştiremzsin lig başlayınca görüşürüz

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 00:50
Dostum MTopuz GÜnal Kaysride onu herkes biliyor Kayseridede kalacak... Ben sadece mecburen mutluyuz mutluyuz diyen İNSANLARIN gerçek ruh halini yansıtmak istedim Özellkile GUnal moralmen bitmiş durumda... Bakın çok önemli bir ayrıntı kayserisporun resmi sitesine baktım bu haber var ama bu resimler yok sadece o pano var neden kayseri bu resimleri kullanmadı bi sakıncası mı var ?? Neyse resimleri gören gördu kimse kimseyi kandıramaz ha değişen ne hiç bi şey ..Kayserinin hedefi ne şampiyonluk mu ligde göruşucez gelirsiniz istanbula her takımdan 4 yiyip dönersiniz ancak :D:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugun TeleGol'dede görduk herşey çok çok açık futbolcuların uzerınde cok baskı var ...

deniz.91
14.Temmuz.2007, 09:44
Dün Topuz Gökhan ve Hurma star tvde canlı yayına katılı bir kaç sor ve cevabını size aktarayım

Bağlantı kurulduğunda Spiker Ertem, Oyuncularımıza Galatasaray, Fenerbahçe yada Beşiktaş forması ile Avrupanın büyük takımlarına karşı Şampiyonlar Liginde oynamak isteyip istemediğini sordu. Ertem Spiker soru öncesinde Süleyman HURMA' dan çekindiği için olsa gerek Kayserispor' u küçük görmediğini sevdiği vb. yağlama operasyonlarını yaptı. HURMA' nın tepkisi sonrası ısrarını sürdürdü.
Gökhan' ın cevabı ise çok güzeldi. O takımlara karşı Kayserispor Forması ile oynayacağını söyledi... Ancak bu cevap duymamazlıktan gelindi.

ve ziya şengülmüdür nedir o oyunculara baskı yaıpyorsunuz dedi

Topuz en sonda baski filan yok, zorla tutmuyorlar bizi burda, biz kalmak istiyoruz dedi.

Şerefsizler programın başında transferle ilgili soru sormayacğız diye anlaşmışlar yoksa çıkmayacaklarmış ama bizimm basın sahtekar....

En sonunda hepsi Hurmadan iyi birer kapak alıp canlı yayını kapadılar

Hala kafası almayan bu kalın kafalı basın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.TOpuzbiz burda kalmak istiyoruz diyor Gökhan Avrupada kayseri formasyıla oynarım diyor ama hala anlamıyorlar anlamayana afiş bastırmışlar fazlamı?...En sonunda Erciyes Dağının tepesine çıkıp haykırmalarımı gerek?....

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 10:19
Bir an gündemden düşünce Kayserispor hemen bu haberleri basına yayıyorlar gündemde kalmak için..

Gerçekten sıktınız..

deniz.91
14.Temmuz.2007, 10:58
Bir an gündemden düşünce Kayserispor hemen bu haberleri basına yayıyorlar gündemde kalmak için..

Gerçekten sıktınız..

Kim sıktı be dün Mehmet Topuzlada msnde görüştüm yıldık usandık bıktık artık diyor kim sıktı basın yalan haber yaptıkça kulüpte bunu yalanlamak zorundadır kuşlübün taraftarını bilgilendirmesi kadar normal bişey yoktur gazetelere bektığımızda hergün ynei bir haber kim sıkıt bizmi sıkmış oluyoruz kulüp ne yapsın yalanalamasında ortalık iyicemi bozulsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu basının tek amacı oyunvcuların kafasını karıştırıp performansını düşürmek kayserisporun büyümesine engel olmak topuda gökhanda dün kalacağız diyor programda adam hala 3 büyüklerde reale karşı oynamak istemezmisin diyor gökhanda en büyük cevabı verdi şerefsizlere 'Ben o Takıma karşı Kayserispor formasıyla oynamak siterim'

paco
14.Temmuz.2007, 11:11

Gerçekten sıktınız..

Aynen katiliyorum .... Durup Durup haberlere konu oluyorlar ... Transfewr konusmuyacaklarmis ne konusacaklar turk futbolu nereye gidiyor onu mu konusacaklar ... birakin bu isleri ...

deniz.91
14.Temmuz.2007, 11:19
herkes kendi takımını savunur ben siz hepiniz istanbul takımını tutuyorsunuz haliylede onu savunacaksınız bende kayserisporu tutuyorum bende onu savunurum buraya yazmak isteyipte yazamadığım bir çok konu var kayserispor.orga girin okuyun oraları bir burada tek başıma kimseyle tartışamam ben

şunu söyleyim anadoludan şampiyon çıksın deyipte başarılı bir anadolu takımınının önünü tıkamak isteyen şerefsizler bu kez sağlam kayaya çarptılar.Bu kez başaramıyacaklar artık o devir bitti anadoludan her istedğini oyuncuyu alma devri Kayserisporda bitti.Kimseye ihtiyacıda yok kayserisporun Lige az kaldı bu sene tozunu atacağız o zaman ne diyecekler bakalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
milletin işi gücü kalmamıs kayserisporda kayserispor başka bişey yok sanki satmıyoruz anlamıyolar kalın kafalılar

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:44
Deniz adabını takın.Şerefisz, kalın kafalı falan...

Yakışmıyor.Düzgün savunmanı yapacaksan yap birde Mehmet Topuz'a selamımı söyle...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Lige az kaldı bu sene tozunu atacağız o zaman ne diyecekler bakalım.
.

Nerenin tozunu attırıyorsunuz sorması ayıp.Burası Lig A değil...

deniz.91
14.Temmuz.2007, 12:00
Deniz adabını takın.Şerefisz, kalın kafalı falan...

Yakışmıyor.Düzgün savunmanı yapacaksan yap birde Mehmet Topuz'a selamımı söyle...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Nerenin tozunu attırıyorsunuz sorması ayıp.Burası Lig A değil...

Süperligin canım...Göreceksin inşallah bu laflarının arkasında durursun lig zamanında

Yalaka basından Gökhan ve Topuz transfer saçmalıkları

http://www.youtube.com/watch?v=UQr5aUnqCoM

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 12:05
Süperligin canım...Göreceksin inşallah bu laflarının arkasında durursun lig zamanında

Yalaka basından Gökhan ve Topuz transfer saçmalıkları

http://www.youtube.com/watch?v=UQr5aUnqCoM (http://www.youtube.com/watch?v=UQr5aUnqCoM)

Her zaman laflarımın arkasındayım.Kayserispor bu sene en iyi ilk 8 e girer.

Senin söylediğin "tozunu atmak" herkesin işi değildir.

Sadece Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal sayesinde gündeme gelen ve hiçbir bir başarısnını göremediğimiz bir Anadolu kulübü başımıza dev kesildi.Geç bunları Deniz.

Tabiki herkes kendi takımını savunacaktır amca gerçeklerden şaşmamak lazım.

deniz.91
14.Temmuz.2007, 12:08
Geçen yıl o kadroyla il5e giren takım seneye 8e mi girer hahahahahahah dostum haberin yok heralde transfer yapıldı bu takıma oyuncular kaldı.Sizler kayserisporun başarılı olmasını çekemiyorsunuz bu bu kadar basit bir şey bunu tüm anadolu takımını tutan herkes anlar

KEREM-83
14.Temmuz.2007, 12:12
kayseri baskanının vs akp ile ilgisi var mı bilen var mı??

tosunpasa
14.Temmuz.2007, 12:14
Kayserispor forumlarında görüyoruz İstanbul takımlarına Bizanslılar denildiğini. Siz İstabul takımlarını kendinize düşman bellemişsiniz Kayserispor olarak. Ve İstanbul takımlarına olan kıskançlığınızı bu şekilde belli ediyorsunuz. FİFA'ya gitmeler falanlar filanlar, amacı ne Kayserispor'un? Reklam yapmak. Afişler asılıyor, Yıldızlar Hep Göklerde Kaldı. Yere İnmediler v.s v.s. Yere inmedi dediğiniz takımlar Türkiye'nin en büyük 3 kulübüdür. Hadi görelim bu yıl M.Topuz'la, G.Ünal'la şampiyon olacaksınız. Lincoln'e karşı, Carlos'a karşı, Kezman'a karşı, Rico'ya karşı M.Topuz ve Gökhan Ünal ile şampiyon olun hadi bakalım. Dünya kulübü olacaksınız ya Kayserispor. Ligin tozunu attırıyorlarmış. Yavaş attırın fazla toz kalkmasın.

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 12:15
Geçen yıl o kadroyla il5e giren takım seneye 8e mi girer hahahahahahah dostum haberin yok heralde transfer yapıldı bu takıma oyuncular kaldı.Sizler kayserisporun başarılı olmasını çekemiyorsunuz bu bu kadar basit bir şey bunu tüm anadolu takımını tutan herkes anlar

Franco Cangele ile toz attırmaya kalkmayın.Yoksa tüm takım toz yutar ayağa kalkamazsınız..:0:

KEREM-83
14.Temmuz.2007, 12:17
trabzon olamıo 25 senedir sampiyon kayseride kimmis..1-2 sene ilk 4-5 e girdi die gaza gelinmis..haa imkan var mı elbet..zengin sehir maddi sorunu olmaz ok ama sampiyonluk ole kolay bi is degil..anadoluda tsden sonra sampiyon olabilcek tek takim bursadir..

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 12:22
Bursa,Kayseri,Ankara...

Geçeceğiz bunları.Şimdiye kadar neredeydi acaba..

Bu arada ben "tosunpasa" arkadaşın yazdıklarını yeni gördüm ve hak veriiyorum.3 büyükleri düşman olarak görme olayı kesinlikle doğru..

Trabzonspor'un 6 şampiyonluğu var ama nedense hiç te karalama çalışması ile işleri olmuyor.Adamlar başarılı olunca sevinirler, olamayınca seslerini çıkarmazlar.Net aleminde sallayıp tutmak kolay değil mi?

deniz.91
14.Temmuz.2007, 12:46
trabzon olamıo 25 senedir sampiyon kayseride kimmis..1-2 sene ilk 4-5 e girdi die gaza gelinmis..haa imkan var mı elbet..zengin sehir maddi sorunu olmaz ok ama sampiyonluk ole kolay bi is degil..anadoluda tsden sonra sampiyon olabilcek tek takim bursadir..

trabzondan bize ne trabzon olmıoyo diye kimse olamayacakmı kayseride kimmiş dediğiniz takıma geçen sezon berabere kaldık diye yarım saat sevindiniz kayseri deplasmanında

şuarada haklısın bu ligde böylesine şike böylesine 3 büyük yanlısı hakem, böylesine 3 büyük yalakası medya oldukça tabiki şampiyon olamayız biz.

Bursaspor nasıl şampiyon olur anlamıyorum...Trabzon çok büyük bir kulüpmü kadrosu kayserispordan güçlümü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben kendi memleketimn takımını seviyorum tamam mı hemde çok seviyorum her maçınada gidiyorum kendi takımımı övmeyecemde neyi övecem hayatımda stadını bile görmediğim bana 1000 km uzaktaki sadece tvden izlediğim istanbul takımınımı övecem.Benim aslan gibi memleketimin takımı var her maçını canlı canlı izlediğim o coşkuyu stadında tattığım tabikide öveceğim takımımı ligin tozunu atacağız seneye göreceksiniz

KISKANANLAR ÇATLAYACAK!...

Fietra 10
14.Temmuz.2007, 12:53
Kayseri 2 sezondan beri başarılıyız diyor ama 2 sezondur Trabzonu geçemiyor.....Aramazıdaki büyüklük farkı.sonra da sagda solda laf atmayın...Üslupumu şimdiye kadar hiç bozmadım.bozdurmayın...Büyük klüp olmak için mazide lazım..bunuda unutma...Kadroya gelirse var mı sizde bi yattara,bi gökdeniz...çıkardımı klübünüz hiç bi hami bi tekke..

tosunpasa
14.Temmuz.2007, 12:53
Ben kendi memleketimn takımını seviyorum tamam mı hemde çok seviyorum her maçınada gidiyorum kendi takımımı övmeyecemde neyi övecem hayatımda stadını bile görmediğim bana 1000 km uzaktaki sadece tvden izlediğim istanbul takımınımı övecem.Benim aslan gibi memleketimin takımı var her maçını canlı canlı izlediğim o coşkuyu stadında tattığım tabikide öveceğim takımımı ligin tozunu atacağız seneye göreceksiniz
Hadi bakalım bu sezon bitiminde burda ol. Allah'ın izniyle bende burda olursam o zaman göreceğiz eğriyi doğruyu. G.Ünal'la, M.Topuz'la, Cangelle'yle, ERtuğrul Sağlam'sız ligin tozunu attırıyorlarmış. Daha önce de dedim Yavaş attırın. Ertuğrul sağlam'la attıramadıysanız tozu, şimdi hiç attıramazsınız. Hatta tozu geçtik çamur bile tutabilirsiniz.

uAburak89
14.Temmuz.2007, 12:54
Öhö öhö, istersek 10.000 km uzaktaki takımı tutarız.. Kime ne ? Ayrıca bu muhabbet çok sıktı, kusucam artık.. Gündeme gelmek için yapılıyor bütün bunlar.. Kayseri forumlarında Bizans diye bahsedilmesi ayrı bir rezillik.. Ligin tozunu falan attıramaz Kayseri, Ertuğrul hoca olsa belki de.. Bu sene hiç ihtimal vermiyorum..

deniz.91
14.Temmuz.2007, 12:54
Kayseri 2 sezondan beri başarılı ama 2 sezondur Trabzonu geçemiyor.Aramazıdaki büyüklük farkı.sonra da sagda solda laf atmayın...Üslupumu şimdiye kadar hiç bozmadım.Trabzon'ada laf atmayın...Büyük klüp olmak için mazide lazım..bunuda unutma...Kadroya gelirse var mı sizde bi yattara,bi gökdeniz...çıkardımı klübünüz hiç bi hami bi tekke..

ESKİ KADROYU SAYMA HAMİ, TEKKE MAZİDE KALDI DOSTUM

o zaman varmı sizde gökhan,topuz,aydın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ertuğrul Hoca bu takım sayesinde başarılı oldu Samsunda neden oalamdı çünkü orada kadro yoktu ertuğruluda göreceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lütfen bu konuyuda kapatım ben tek başıma sizle baş edemem

uAburak89
14.Temmuz.2007, 12:58
Kıskananlar Çatlayacak yazmışsın da, neyi kıskanacaz ? Sanki Kayseri her sene şampiyon oluyor, güldürmeyin adamı ya..

Cyzio
14.Temmuz.2007, 12:59
Ağzından çıkanı kulağın duyuyomu senin.Tarih denen bişey vardır.1-2 sezon en büyük başarınız olan 5.liğe ulaştınız kendinizi Trabzonspor'dan üstün görüyorsunuz.1967'de kurulmamıza rağmen 6 şampiyonluğumuz var.Hemen hemen Kayseri'de aynı yılda kuruldu.bu 40 yıl içinde neler yaptınız sorabilir miyim.En büyük başarınız?Avrupa'da kimleri dize getirdiniz?Liverpool mu?Lyon mu?Barcelona mı?Böyle 1-2 sezonluk coşan takımların haliniz sonra görüyoruz.Sizinde gideceğiniz yer aynı.Hadi canım hadi!!

tosunpasa
14.Temmuz.2007, 12:59

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ertuğrul Hoca bu takım sayesinde başarılı oldu Samsunda neden oalamdı çünkü orada kadro yoktu ertuğruluda göreceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lütfen bu konuyuda kapatım ben tek başıma sizle baş edemem

Onlarda G.Ünal, M.Topuz yok. Yattara, Gökdeniz, Stepanov, Ersan Martin, Ceyhun var. birde yazmış kıskananlar çatlasın diye. Neyinizi kıskanalım 4 büyük takımda defalarca şampiyon olmuş zaten. Ne başarınız var ki kıskanalım? Kadro mu? Kadroysa FB'nin kadrosuna bak. Kadroysa GS'nin, BJK'nin, TS'nin kadrolarına bak. Şampiyonluksa yine bu 4 takıma bak. Milli takıma en çok oyuncu çıkaranlarda yine bu takımlara bak. Neyiniz varda neyinizi kıskanalım?

deniz.91
14.Temmuz.2007, 13:00
Kıskananlar Çatlayacak yazmışsın da, neyi kıskanacaz ? Sanki Kayseri her sene şampiyon oluyor, güldürmeyin adamı ya..

Mesele şampiyonluğu kıskanmak değil Oyuncuları kıskanmak bunu herkes biliyor şuan türkiyenin en iyi forveti ve en iyi sağ kantı bizde bu ikisininde kayserisporda kalmasını kimse sindiremiyor herkes kendi takımına istiyor bu yüzden tartışma çıkıyor burada

Fietra 10
14.Temmuz.2007, 13:00

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

mazide lazım diyorum...sen bana eski takımı sayma diyorsun 2 seneden beri var kayseri 2 sene önce nerdeydi.öle 2seneyle avrupa takımı olunmuyor.Laf attıgın takım senin hiç gidemediğin fransada,ingilterede,ispanyada lyonla,liverpoolla,barcelonayla oynamış klüptür haddini bilde konuş..diceksinki nie hep geçmişten bahsediyosun...çünkü geçmişimle gurur duyuyorum.. bahsetmek en dogal hakkım....aydın diyosun bide aydın kim???stepanov var???topuz kim serkan,gökdeiz var,gökhan kim yattara var sen şimdi yattara'yı kanat oyuncusu zannediyosundur ama bize gelene kadar santrafor oynamış bizde bile bazen oynuyor...bide kayserili Umut var daha genç hani milli takımda oynayan belki hatırlarsın..

KEREM-83
14.Temmuz.2007, 13:01
trabzondan bize ne trabzon olmıoyo diye kimse olamayacakmı kayseride kimmiş dediğiniz takıma geçen sezon berabere kaldık diye yarım saat sevindiniz kayseri deplasmanında

şuarada haklısın bu ligde böylesine şike böylesine 3 büyük yanlısı hakem, böylesine 3 büyük yalakası medya oldukça tabiki şampiyon olamayız biz.

Bursaspor nasıl şampiyon olur anlamıyorum...Trabzon çok büyük bir kulüpmü kadrosu kayserispordan güçlümü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

KISKANANLAR ÇATLAYACAK!...

harbi yani ne svindik aylarca kayseriden nasıl puan alabildik die sevindik yanii..laf yarısına girmim senle cunku ufaksın daha..ben sen daha dunyada yokken maclara giderdim kayserili kardesim bırak da bilelim turkiye ligini..

trabzonu gunahım kadar sevmem ama ona laf etmek icin insanın gecmisi ve simdiki hali biraz kaliteli olmalı..kayseri daha iki sezon once ligden dusmeye aday kadıkoyde fenerden 7 yemis takımdı..onun icin yavas diorum..

ha kayseri olamaz mı sampiyon olur...ancak fm de tabi..o da editorden kolpalarlaa:icon_wink:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
trabzonu savunuorum way be tarih bunu da mı gorcektii..hakikaten mantık war yaa

yattara gokdeniz huseyin serkan ve digerlerii..bi de topuz onal...

baskanla akp arasında bag war mı die soru sormsutum bilen war mı??

Del Piero_10
14.Temmuz.2007, 13:05
İyice kontrolden çıktınız artık cezalar gelecektir.

uAburak89
Türkiyenin en iyi forveti bana göre Ümit Karandır.. Mehmet Topuz evet belki mevkisinde en iyisi ama en azından Galatasaray açısından bakarsak, Sabri, Arda bunlarda çok kaliteli oyuncular.. Neden kıskanalım biz ? Ayrıca oyuncu kıskanmak ilginç biraz.. Oyuncular gelir, geçer.. Kalıcı olan kupalardır..

Fıratcan Alçınkaya
104 Senelik Beşiktaş
102 Senelik Galatasaray
100 Senelik Fenerbahçe

Bu takımlar Türkiye nin en büyük takımları v bu değişmez... Kayserispor forumlarında bu takımla nefretle bakılsada Ülkemizin en öndeki klübleri...Kayserispor hiç bir şekilde bu takımlarla baş edemez...2oyuncuyla bu iş olsa...

Kayserispor kendini bu takımlarını arasına koydurmak istiyo ama bunun için bir 60-70sene gerek en az 12/17TSL Şampiyonluğu-6/10FTK- vs... vs... işte ancak bu şekilde büyük takım olunur... Bilbordlara resim koydurmakla SAT-MI-YO-RUZ demekle olmaz bu işler...

deniz.91
14.Temmuz.2007, 13:07
Yeter Be Tamam Sustum ÖzÜr Dİlerİm Bu Konudan Mİdem Bulandi Artik Tamam İstedİĞİnİzİ Yazin Ama LÜtfen Kirici Olmadan Yazin Unutmayain Burada Sadece Sİz Yoksunuz Kayserİspor Taraftarida Var Şu Konuda Bİ BaŞarilar Dİlerİz DİyeceĞİnİz Yerde Takimi KÖtÜleyİp Duruyorsunuz.hanİ Anadoludan Şampİyon Çiksin Dİyen Bu Mİllet DeĞİlmİydİ Ne Oldu Şİmdİ Bİr Takim Bunu Yapmaya ÇaliŞiyor Neden Kİmse Arkasinda Durmuyor Seneye Şampİyon Olamayiz Ama 5 Yil İÇİnde Olacak Bu Artik Eskİ Kayserİspor Yok TÜrkİyenİn En İyİ Stadi Şuan Yapiliyor En İyİ Tesİslerden Bİrİsİ Kayserİsporda Kalİtelİ Oyuncular Tutuluyor Yenİ Kalİtelİ Oyuncular Aliniyor Bekleyİn GÖrÜn Ama Şnu Deyİm Seney İlk 3teyİz

KEREM-83
14.Temmuz.2007, 13:09
Türkiyenin en iyi forveti bana göre Ümit Karandır.. Mehmet Topuz evet belki mevkisinde en iyisi ama en azından Galatasaray açısından bakarsak, Sabri, Arda bunlarda çok kaliteli oyuncular.. Neden kıskanalım biz ? Ayrıca oyuncu kıskanmak ilginç biraz.. Oyuncular gelir, geçer.. Kalıcı olan kupalardır..

+1907

karan cok iyi..

uAburak89
14.Temmuz.2007, 13:11
Bizim stad yapıldığı zaman, Türkiyenin en iyi stadı artık hangisi olur.. O da ayrı bir tartışma konusu.. Kayseri başarılı olsun isteriz, özellikle Avrupada.. Ama bu işler iki oyuncuyla olmaz, ayrıca bu sene Teknik direktörünüz Tolunay Kafkas galiba.. O tam bir soru işareti..

tosunpasa
14.Temmuz.2007, 13:12
Yeter Be Tamam Sustum ÖzÜr Dİlerİm Bu Konudan Mİdem Bulandi Artik Tamam İstedİĞİnİzİ Yazin Ama LÜtfen Kirici Olmadan Yazin Unutmayain Burada Sadece Sİz Yoksunuz Kayserİspor Taraftarida Var Şu Konuda Bİ BaŞarilar Dİlerİz DİyeceĞİnİz Yerde Takimi KÖtÜleyİp Duruyorsunuz.hanİ Anadoludan Şampİyon Çiksin Dİyen Bu Mİllet DeĞİlmİydİ Ne Oldu Şİmdİ Bİr Takim Bunu Yapmaya ÇaliŞiyor Neden Kİmse Arkasinda Durmuyor Seneye Şampİyon Olamayiz Ama 5 Yil İÇİnde Olacak Bu Artik Eskİ Kayserİspor Yok TÜrkİyenİn En İyİ Stadi Şuan Yapiliyor En İyİ Tesİslerden Bİrİsİ Kayserİsporda Kalİtelİ Oyuncular Tutuluyor Yenİ Kalİtelİ Oyuncular Aliniyor Bekleyİn GÖrÜn Ama Şnu Deyİm Seney İlk 3teyİz

Türkiye'nin en iyi stadı Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'dur. Onun kalitesini geçecek bir stad daha Türkiye üzerinde yapılmamıştır. Şampiyon çıksın eyvallah ama bize bizans takımı diyerek değil. Reklam yapıp bilboardlara bilmem ne yazmakla değil, FİFA'ya gitmekle değil adam gibi şampiyon olsunlar. Bu kayserispor elbet gelip 4 büyüklerden futbolcu isteyecek. Ne yüzle yapcak bunu? Mağdem kendinize o kadar güveniyorsunuz. Satın o 2 oyuncuyu yenisini çıkarın. Başarı 40 yıllık tarihte 2 oyuncu çıkarmak değildir. Başarı giden oyuncuların yerine yeni oyuncular çıkartmaktır.

deniz.91
14.Temmuz.2007, 13:28
tamam arkadaşlar tartışmayı bitirelim ben herkesten özür diliyorum daha fazla tartışmayalaım tartıştık bitti haklı ve ya haksızım özür dilerim sizlerden sizlerinde bana özür dileyip konunuyu kapatalım olur mu?(:

Daha fazla ileri gitmeyelim herşeyi zaman gösterir

zemlinskis
14.Temmuz.2007, 16:21
dün gece star tv de lige doğru adlı programda Süleyman Hurma,M.Topuz ve G.Ünal vardı Süleyman Hurma takımını bi övdü ki gülmekten krize girdim

nerazzuri
14.Temmuz.2007, 17:06
Dikkat ettinzmi bilmiyorum ama hep aynı şeyleri söyledi iki futbolcuda bence uyarıldı böyle deyin diye

zemlinskis
14.Temmuz.2007, 17:15
Ama helal olsun adama da satmam dedi çırpındı belki de bu sene kayseri çok iyi yerlere gelecek

nerazzuri
14.Temmuz.2007, 17:18
Ama o futbolcular gitmek istiyo bu takımdan ama sözleşmeleri var kapı gibi. Mehmet Topuz ne dio Başkanım ne derse o olur diyo. Yani gitmek istiyo ama gidemio sözleşmesi var çünkü.

Maksic
14.Temmuz.2007, 17:33
Arkadaşlar dün Star Tv'deki programı izledim açıklamaların hiçbiri gerçek gelmedi bana Ziya Şengül'ün yorumları olayı açıkladı zaten araya zırt pırt girdi Hurma

zemlinskis
14.Temmuz.2007, 19:46
ah gökhan ünal ı aslında satsalar olur cangele ondan kat kat ii bir oyuncu