View Full Version : Takım Konuşmanız
kluise72
11.Temmuz.2007, 18:43
Siz oyuncularınızı nasıl motive ediorsunuz
ben friendly öncesi relax diorum
resmi maçlarda wish luck diorum
yugi
11.Temmuz.2007, 19:27
Hazırlık maçlarında rahat olmalarını söylemek uygun..
Ama normal maçlardaki konuşmalar duruma göre değişir..
Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 22:01
Şan diliyorum
sakin olun sonu gelecek
bu akşam kazanabilirsiniz filan :)
ToRoSKaPLaNı
11.Temmuz.2007, 23:57
devreye geride girdiğimiz zaman sinirliyim hayal kırıklığına uğradım hırsınız nerede gibi konuşmalar yapıyorum
BlackEagle19o3
12.Temmuz.2007, 00:07
Belirli bir konuşmam yok her zaman değişir:)
sehzadee
12.Temmuz.2007, 00:19
Bu gece kazanabilirsiniz diyorum Ama Genelde her oyuncuyua gelıp sana güveniyorum diyorum ondan sonra bir gaza geliyorlar :D
fyagiz
12.Temmuz.2007, 02:12
Hazırlıkm maçlarından gidip keyfini çıkarın diyorum.Normal maçlarda Taraftarlar İçin diyorum.İkinci yarıdada yeniliyorsak Başarabiliriz veya normalse durum Memlunum ciddi kritik maçsa ve iyi oynuyorlarsa Performansınızı düşürmeyin ciddi kritik ve yenilildiğimiz maçsa Cesaretlendiririm ;)
yunusgs
12.Temmuz.2007, 10:00
Ben hz.maclarında sans dılıyorum normal maclarda duruma gore degısır
C h A o S
12.Temmuz.2007, 10:08
ben kolay rakip olduğu zaman galibiyet bekliyorum,benle eşit gücü olan takımlara kazabileceğimizi,zor rakiplerde ise oyuncularıma şans diliyorum.
kişisel olarak,takımda yetenekli kişi varsa bu maç için ondan iyi performans beklediğimi ve yeteneğine güvendiğimi söylerim.
devre arasında maç berabera veya yeniliyorsam göreyim sizi onlara sahayı dar edin veyatta hırsınız nerede beyler derim.
devre arası öndeysem oyundan keyif aldım ve memnunum derim.
maç sonunda kazandıysam iyi sonuç derim.
maç sonunda yenildiysem ama oyunda ben daha iyi oynadıysam oyundan memnunum derim.
kolay rakibe yenildiysem hayal kırıklığına uğradım derim.