Log in

View Full Version : Golden Foot Adayı Hakan Sukur e destek..

Enjoy
19.Ocak.2006, 19:15
Hakan Şükür, Golden Foot ödülünü oylarınızla kazanabilir !..

Türk futbolunun efsane golcülerinden biri olan Hakan Şükür, dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte Golden Foot'a aday gösterildi.

Ajansspor'un medya sponsorları arasında yer aldığı Golden Foot'ta Hakan Şükür de adaylar arasında yer aldı !..

Bu yılki şölende Türkiye'den Ajansspor ve Lig TV de medya partneri olarak yer alıyor.

Ajansspor yazarı ve ve Lig TV İtalya Temsilcisi Dündar Keşaplı da jüride görev yapıyor.

Golden Foot ödülü The Champions Promenade- World Champions Clup- La Gazzetta dello Sport ve Montecarlo Prensi Alberto'nun katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

HAKAN ŞÜKÜR DE ADAYLAR ARASINDA !..

Galatasaray ve Milli Takımımızın başarılı golcüsü Hakan Şükür de bu yıl Golden Foot adayları arasında yer aldı..

Sizler de ön elemede Hakan Şükür'e vereceğiniz oylarla, bir Türk futbolcusunun Golden Foot finaline kalmasını sağlayabilirsiniz..

Yapmanız gereken, aşağıdaki linki tıklamak ve listede "Sukur Hakan" diye geçen milli futbolcumuzun yanı sıra 9 futbolcuyu daha (toplam 10 futbolcu) seçip oy vermek..

Hemen belirtelim, sayfanın üst kısmı açıldıktan sonra futbolcu listesinin aşağıda açılması için kısa bir süre beklemeniz gerekiyor.. Ve 10 futbolcuyu bir seferde seçip oy veriyorsunuz..

OY VERMEK İÇİN TIKLAYIN
http://www.goldenfoot.com/poll_as_fusion2.cfm

Saygılarımla..

Meraklısına Notlar :
İlgili içerik www.ajansspor.com (http://www.ajansspor.com/) dan alınmıştır..

emirduman
19.Ocak.2006, 20:48
Valla orda Hakan'dan daha iyi topçular var o yüzden oy veremicem...

hucar17
19.Ocak.2006, 20:56
bence de ondan daha çok hakedenler var ama yine de oyum Şükür'e...

Vieri
19.Ocak.2006, 21:02
hak edenlere verdim yanında hakanıda ekledim türk olduğu için :)

genzo
19.Ocak.2006, 21:16
iyi futbolcularda var ama hakanın yeri ayrı bizim için. bilmiyorum ama ben böyle düşünüyorum

ibo
19.Ocak.2006, 21:21
valla ben her ne kadar daha iyiler olsada HAKAN ŞÜKÜR e oy vermeyi tercih ederim. sonuçta bu ödülü bir türk ün alması gurur veri,ci olur..

SunShine
19.Ocak.2006, 21:33
aslında o listede 2 türk daha var mehmet scholl ve okocha onlarda türk pasaportuna sahip futbolcular onlarında bu ödülü alması en az hakan şüküründe bu ödülü alması kadar gurur verici

Vieri
19.Ocak.2006, 21:34
yalnız şu 10 kişi iyi olmuş böylece tek kişi üzerine yoğunlaşma olmuyor

batuhan673
19.Ocak.2006, 22:59
Oylar Hakan'dan iyi olan futbolcular olsa da Hakan'a verilmeli.Ne de olsa Türk.

Cristiano Ronaldo
20.Ocak.2006, 00:45
Ben;

Hakan Şükür, Ronaldo, Vieira, Zidane, Ballack, Totti, Shearer, Henry, Figo, Romario'ya verdim..

dinaMYt
20.Ocak.2006, 02:04
"del piero,henry,kahn,raul,rivaldo,romario,roberto carlos,şükür,vieira,zidane" a birer oy da benden!

Nuri Alco
20.Ocak.2006, 02:05
Barthez-Costacurta-Del Piero-Giggs-Henry-Lizarazu-Maldini-Nesta-Pires-Zidane ve Hakan Şükür'e oy verdim.

Bu kadar büyük futbolcunun içinden Hakan'ın kazanması çok zor ama yinede verelim oyumuzu ;)

Enjoy
21.Ocak.2006, 14:23
aslında o listede 2 türk daha var mehmet scholl ve okocha onlarda türk pasaportuna sahip futbolcular onlarında bu ödülü alması en az hakan şüküründe bu ödülü alması kadar gurur verici

Onların Türk'lüklerinden çok fayda gördük dimi..:mad:

SunShine
21.Ocak.2006, 14:38
sonuçta hakan şükürden daha ii oynadıkları kesin dimi.. mehmet scholl den olmasa bile okochanın türklüünden fayda görmüşüzdür.

Enjoy
21.Ocak.2006, 14:40
Hakan Şükür'ün gençlik yıllara veya bi kariyerine göz at..hangi futbolcu daha büyük gör..Daha 2-3 gün önce dünyanin en büyük golcüleri arasında yer aldı..

tombul taho
21.Ocak.2006, 14:55
oylama kapatıldı yazıyor. nolldu bitti mi ki ?

Enjoy
21.Ocak.2006, 15:16
Çağrı biraz bekleyince adaylar geliyor..

SunShine
21.Ocak.2006, 16:13
Hakan Şükür'ün gençlik yıllara veya bi kariyerine göz at..hangi futbolcu daha büyük gör..Daha 2-3 gün önce dünyanin en büyük golcüleri arasında yer aldı..

hakanın kariyerini zaten biliorum. birden aklıma torinoda yaptıkları geldi gerçekten çok iidi:D millet hakana sırf türk olduu için oy verdiini söylüo bende ille türke oy vericekseniz okocha ile mehmet schollede oy verin diyorum.

batuhan673
21.Ocak.2006, 16:15
Onlar Türk asıllı fakat Türk Milli Takımı için ya da Türkiye için hiç bişi yapmadılar.Hakan Milli Takım'a çok şey kazandırdı.Fazlasıyla hak ediyor.

Enjoy
21.Ocak.2006, 17:39
hakanın kariyerini zaten biliorum. birden aklıma torinoda yaptıkları geldi gerçekten çok iidi:D millet hakana sırf türk olduu için oy verdiini söylüo bende ille türke oy vericekseniz okocha ile mehmet schollede oy verin diyorum.

Arkadaşım Torino'da başarısız olmuş olabilir ama adamın yaptıları bi takıma bedel..

b@tu arkadaşımız da çok güzel cevap vermiş..

hucar17
21.Ocak.2006, 19:02
ben Hakan a Türk olduğu için Okocha'ya da Fener li olduğu için oy verdim.zaten sizde biliyosunuz ki ikisininde orada 1. olması çok zor çünkü dünya nın en iyileri var.ama yinede tanıdığımız ve bize yakın olan,bu ülkedeki futbola katkıları olan oyunculara oy vermeliyiz diye düşünüyorum.tabi herkesin oyu kendine....

RoCCo_42
21.Ocak.2006, 19:19

MEHMET SCHOLL türklügünü reddeden birisi nasıl sen ona türk diyorsun.İnanilmaz bir olay.Türklügü isteyene vermeyiz biz.Hakedene veririz.O kimmiski türklügünü inkar ediyor babası alman annesini yapdıda oldu o.Yani sonucda türk kanı war ama inkar ediyorsa burada seninde TÜRK MEHMET SCHOLL deme hakkın yok bu bir.Bunu bi arastir.

İkincisi OKOCHA Türk futbolu için degil FENERBAHCE için emek vermiş bir oyuncu ama genede salsun Türk vatandasi oldu.Avrupaya ismimizi duyurmamizi sagladi.

Arkadaşlar devşirme adamlara türk diyip Anadolunun içinden cıkmıs adamın üstünde tutarsanız kusra bakmayın bende öle diyenlerin türklüklerini sorgulamak zorunda kalırım.Umarım sözlerim baska yönlere cekilmez cekilirsede cevapsız kalmaz.

SunShine
21.Ocak.2006, 20:33
Arkadaşlar devşirme adamlara türk diyip Anadolunun içinden cıkmıs adamın üstünde tutarsanız kusra bakmayın bende öle diyenlerin türklüklerini sorgulamak zorunda kalırım.

abi dediin herseye tamamda bnm türklügümü sorgulamak ne demek. senden bu yazını editlemeni rica ediorum.

ayrıca mehmet scholl ile okocha türk futboluna kazandırdı tartısmasını yapmıoruz burda. bnm okochayı yazma sebebim türkiyeyi gerçekten çok sevmesi. Devşirme olan adam türk olmuyomu yani eger öyleyse sizin bu yaptıınıza ayrımcılık denir. Ayrıca ben yazılarımda okochanın veya schollün hakanın üstünde tuttuğumu belirtmedim.

Mehmet Scholl konusuna gelince orda haklısın bişey diyemem.

semih5
21.Ocak.2006, 20:38
bunlar varken hakan sukur almamaz bence

capriceman
22.Ocak.2006, 03:42
Diğer forvetlere oy vermeyin, Hakan sivrilsin =)

Neron_FB
22.Ocak.2006, 11:11
ama belli sayıda kişiye oy vermeyince kabul etmio..Mutlaka mesela 10 kişiye(emin dilim) oy vermek zorundasın..en iyisi, en az tanınan kişilere oy vermek :D

tolginho
22.Ocak.2006, 13:26
sonuçta hakan şükürden daha ii oynadıkları kesin dimi.. mehmet scholl den olmasa bile okochanın türklüünden fayda görmüşüzdür.

yok türk olduğu sene gitmişti. Hayır gelmedi yani.

Gayri safi milli hasılayı düşürmekten başka işe yaramıyor ;)

RoCCo_42
22.Ocak.2006, 13:46
yok türk olduğu sene gitmişti. Hayır gelmedi yani.

Gayri safi milli hasılayı düşürmekten başka işe yaramıyor ;)

aynen öle. :D

barahir
22.Ocak.2006, 17:28
ben şahsen zidane dururken hakana oy vermem

Selman Ozturk
22.Ocak.2006, 18:18
ben şahsen zidane dururken hakana oy vermem

bir de fenerliler " biz şampiyonlar liginde oynarken galatasaraylılar bizi desteklemiyor" der.......al işte bu taraftarlar böyle düşünürken biz nasıl şampiyonlar ligi maçlarında feneri destekliyelim ki.....kardeşim sen hakana oy verirken aynı zamanda türkiyeye oy vermiş olacaksın...bunu görememen çok acı.....

barahir
22.Ocak.2006, 18:30
ben bunu çok ii görüyorum peki biz uefa kupası finalinde sizi desteklerken siz şampiyonlar ligindeki maçlarımızda ist. daki üst geçitlere bizim rakiplerimize başarılar dileyen pankartlar açıyodunuz biz sizi destekleyelim siz dalga geçin yok öle biz destekledik sıra sizde 2. defa desteklemeyi istemeyin bizden

Neron_FB
22.Ocak.2006, 19:01
bir de fenerliler " biz şampiyonlar liginde oynarken galatasaraylılar bizi desteklemiyor" der.......al işte bu taraftarlar böyle düşünürken biz nasıl şampiyonlar ligi maçlarında feneri destekliyelim ki.....kardeşim sen hakana oy verirken aynı zamanda türkiyeye oy vermiş olacaksın...bunu görememen çok acı.....
Ben, Türkiyede'ki hiç bir GS'li feneri desteklemese bile (avrupada) Galatasarayı desteklerim Türkiye için..Bence sen de öle yap,Feneri destekle, Türkiye kazanır ;;) :)

@Fenerbahceli: Mrk etme zaten 10 tane fln oy atma şansın var zidana da verirsin hakana da :rolleyes: ;;)

barahir
22.Ocak.2006, 19:05
yine de büyüklük bizde kalsın hakana da verdim oy

Selman Ozturk
22.Ocak.2006, 19:07
ben bunu çok ii görüyorum peki biz uefa kupası finalinde sizi desteklerken siz şampiyonlar ligindeki maçlarımızda ist. daki üst geçitlere bizim rakiplerimize başarılar dileyen pankartlar açıyodunuz biz sizi destekleyelim siz dalga geçin yok öle biz destekledik sıra sizde 2. defa desteklemeyi istemeyin bizden

dostum mutlaka bu olayı tetikleyen bi olay olmuştur....

barahir
22.Ocak.2006, 19:09
neyse boşver ben zaten seni suçlamadım ki ben genel olarak konuştum ama ben gs yi avrupada herzaman desteklerim türkiye için...
bunu bilmen yeterli benim için
(bu arada baya kafiyeli oldu:D:D:D)

Selman Ozturk
22.Ocak.2006, 19:13
neyse boşver ben zaten seni suçlamadım ki ben genel olarak konuştum ama ben gs yi avrupada herzaman desteklerim türkiye için...
bunu bilmen yeterli benim için
(bu arada baya kafiyeli oldu)

evet bence de boşverelim....zaten doğru olan da birbirimizi desteklememizdir. (senin mesaj harbiden baya kafiyeli olmuş :D benimki de özhan canaydın gibi oldu yaw..kesin fair play ödülü falan alırım:D :D :D )

barahir
22.Ocak.2006, 19:18
şimdi başlayım...
Önemli olan türk futbolunda fair-playdir . ben şahsen fair-play için canımı veririm. sahi bu adam ne zaman bırakacak ya

Enjoy
23.Ocak.2006, 00:53

puahhah..FenerBahceLi bu bölümde ki mesajlarının hepsi beni güldürdü ya..gs'nin bütün avrupa maçları öncesinde fb tribünlerinde rakip takımın formaları olmuyor muydu..

Neron_FB
23.Ocak.2006, 01:04
puahhah..FenerBahceLi bu bölümde ki mesajlarının hepsi beni güldürdü ya..gs'nin bütün avrupa maçları öncesinde fb tribünlerinde rakip takımın formaları olmuyor muydu..
belki bi 1000 kişide oluyodur..ama geride kalan 29.999.000 kişiyi de düşünmek lazım ;;) O kadarı da olsun artık.. :)

hucar17
23.Ocak.2006, 01:05
abi o her maçta oluyo.bu sezonki bjk maçında da Bjk liler kaka yazılı bjk formasıyla gelmişlerdi normal yani...

Enjoy
23.Ocak.2006, 01:06
belki bi 1000 kişide oluyodur..ama geride kalan 29.999.000 kişiyi de düşünmek lazım ;;) O kadarı da olsun artık.. :)

abi o mantıkla düşünürsek işimiz çok zor walla..sahaya 1 kişi pet şişe atsa bütün takıma mal olmuyo mu bu..

Neron_FB
23.Ocak.2006, 01:11
abi o mantıkla düşünürsek işimiz çok zor walla..sahaya 1 kişi pet şişe atsa bütün takıma mal olmuyo mu bu..
abi çok farklı şeler ama ya..pet şişe atmak tamamen ahlaksızlık.ama t-shirt'ler biraz da espri amaçlı...nesse sonuçta bunu 3 büyük takım hep birlikte yapıo..şaka şakada kaldığı sürece iyi...;;) mesela ben GS'yi tutarım avrupa da..Benim gibi düşünen milyon fenerli var..

Enjoy
23.Ocak.2006, 01:26
espri amaçlı mı..formaları giyip ellerinden küfürlü pankartlarda espri dimi..bu arada konuyu çok uzattık galiba..konunun dışına çıktığım için özür dilerim..neron_fb seni de gs'yi avrupa'da tuttuğun için tebrik ederim..

Neron_FB
23.Ocak.2006, 09:42
Bizde küfür yok kardeş..O eskindendi artık hepsi bitti :D

Sağol.. Her Türk'ün yapması gereken bir şey...En azından Türkiye Avrupa sıralamasında bu durumdayken..:(