View Full Version : OBI Cup Final : Galatasaray SK - Young Boys
Emurafu
12.Temmuz.2007, 13:33
OBI CUP’da finalin adı: Galatasaray-Young Boys
OBI CUP’da Galatasaray’ın rakibi Young Boys. Bern Stade de Suisse’de oynanan maçta Anderlecht’i 1-0 yenerek finale yükselen Galatasaray’ın rakibi evsahibi ekip Young Boys oldu. B. Dortmund’u 90 dakikası 0-0 sona eren karşılaşma sonrasında penaltılarla safdışı bırakan Young Boys 12 Temmuz Perşembe günü oynayacak final karşılaşmasında Galatasaray’ın rakibi oldu.
Galatasaray ve Young Boys arasında Bern Stade de Suisse’de oynanacak olan OBI CUP final karşılaşması 12 Temmuz Perşembe günü Türkiye saatiyle 21:45’de başlayacak ve D Spor’dan naklen yayınlanacak.
Önemli:Arkadaslar Mac şifreli olacak FEeD kanalında şifresiz izleme imkanına sahipsiniz bilmeyenler su konuya baksın
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46937
Fıratcan Alçınkaya
12.Temmuz.2007, 13:36
Galatasaray kazanır kupayı...
Emurafu
12.Temmuz.2007, 13:38
Fırat belli olmaz Young boys kendi evinde oldugu için için baya seyirci gelecekmiş hemde onlar suni çimde oynamaya alıskın bizimkiler 2. defa oynayacak zor bir maç olacak insallah zemin yüzünden birisi sakatlanmaz
zemlinskis
12.Temmuz.2007, 14:38
inşallah yeni transferlere yer verir lincolnü izleme imkanımız olur
Fıratcan Alçınkaya
12.Temmuz.2007, 14:45
Evet Emrah doğru söylüysoun... Ama ben daha turnuvanın başından beri düşünüydoum GS alır diye gereçktende süper bir kadro var takımda... Bu arada maçları izlemedim ben sağ bekte kim oynadı hazırlık maçlarında...
Emurafu
12.Temmuz.2007, 15:37
İlk macta eskileri oynattı sag bekte sabri ile basladı sag kanatta okanı oynattı 2. yarı cihan girdi sabri sag kanata gecti ardından gol geldi
Kalli dünkü taktık antremanında falan sag bekte barısı oynatmıs sol bekte volkanı oynatmıs
Bu arada bugunkü macta linderoth ve bouzıd oynamayabilir cünkü sabahki antremanda onlar yer almıs macta oynayacaklar galiba yer almamıs mesela lincoln falan yokmus idmanda
mahoo
12.Temmuz.2007, 15:37
Fırat belli olmaz Young boys kendi evinde oldugu için için baya seyirci gelecekmiş hemde onlar suni çimde oynamaya alıskın bizimkiler 2. defa oynayacak zor bir maç olacak insallah zemin yüzünden birisi sakatlanmaz
cok sagol kardesim ilk maci da senn sayende izledim..Hakan sakatlanmis cim yuzunden umarim daha kimse sakatlanmaz..
Emurafu
12.Temmuz.2007, 15:38
cok sagol kardesim ilk maci da senn sayende izledim..Hakan sakatlanmis cim yuzunden umarim daha kimse sakatlanmaz..
Hakanın hiç bir seyi yokmus sadece kontrol olarak MR cekilecek bu aksam Feed de olun:D:D
C h A o S
12.Temmuz.2007, 15:39
inşallah maç penaltılara gider.penaltıları izlemek zevkli oluyor.
mahoo
12.Temmuz.2007, 15:41
Hakan Şükür'e nazar değdi G.Saray'da Hakan Şükür şoku yaşanıyor. Yeni sezon hazırlıklarına müthiş başlayan Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı ve golcüsü Hakan Şükür'ün sakatlandığı açıklandı. Anderlecht maçında güzel bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcunun, karşılaşmada ayağının suni çime takıldığı ve sakatlığının ciddi olduğu belirtildi. Dün çekilen MR neticesinin kötü çıktığı belirtilen tecrübeli futbolcunun, yarın İstanbul'a dönebileceği ifade edildi. Hakan Şükür, yeni transfer Lincol ile çok iyi bir uyum sağlamıştı. Kaynak:Zaman
Umarim senin dedigin gibidir...
Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2007, 15:47
sana sonuna kadar katılıyorum fıratcan ;;)
Emurafu
12.Temmuz.2007, 15:49
Tekrar diyorum Hakan sükürüm önemli birseyi yok Gs tvde can erbesler telefon baglantısı ileacıkladı kontol icabı MR cekılecekmiş belki bu macta oynamaz
Ligtv deki habere göre lincoln hariç yeni transferler oynayacakmış birde yanlış
mahoo
12.Temmuz.2007, 15:54
mac icin sabirsizlaniyorum:D umarim Alm daki maclrda sifresiz yaynlanir.
Emurafu
12.Temmuz.2007, 16:05
Mahoo kardes almanyakı maclarda feed sifresiz olur eger olmassa köln macını internetten izleme olasılıgın var
Galatasaraya-Köln macını Bu kanal canlı verecek Online izleyebilirsiniz
http://www.center.tv
GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 17:34
Feed Tv sağolsun maçı seyretmeyi düşünüyorum.:D Bakalım Gs'nin yenileri nasıl oynayacak.
Emurafu
12.Temmuz.2007, 17:41
Yeniler oynamayabilir belki kalli riske etmez bellimi olur cünkü saha suni çim sakatlanma riski fazla
mahoo
12.Temmuz.2007, 17:48
Mahoo kardes almanyakı maclarda feed sifresiz olur eger olmassa köln macını internetten izleme olasılıgın var
Galatasaraya-Köln macını Bu kanal canlı verecek Online izleyebilirsiniz
http://www.center.tv
sagolasin abi aman basimizdan eksik olma:D
Emurafu
12.Temmuz.2007, 18:06
Ayrıca bu kanalın media player linki de var zamanı gelsin onuda vericem
uAburak89
12.Temmuz.2007, 22:06
Rahat, alırız.. (:
Emurafu
12.Temmuz.2007, 22:09
Bu akşam forvette Serkan Özgürcan ikilisi görev alacak Karan forvet arkası oynuyor.
Lincoln kadroda yok.
Kaynak Pınar Argun Lig TV
Aynı haberi gs tvde söyledi
Bu arada arkadaslar FEED tv acıldı macı sifresiz izleyebilirsiniz suanda dspor var feed de yine beleş haydi:D:D
GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 22:14
Açıkcası tüm yeni oyuncuları görmek güzel olurdu
Emurafu
12.Temmuz.2007, 22:35
Lincoln ve arda yok kalli yine birseyler düsündü
Bu maçı kazanan 100.000 ikinci olan takım 50.000 euro alıcakmış
futbolculara harclık cıkar:D:D
C h A o S
12.Temmuz.2007, 22:49
yaw feed çok takılıyor..
Hugo
12.Temmuz.2007, 22:55
ya uydu yok ki bizde FEED'i açayım :D
dsmart için bastırıyordum evdekilere ama vazgeçtim.. Radyomm yeter bana :D
Varonil
12.Temmuz.2007, 23:29
Emrah abi sağol verdiğin bilgiler için şu anda seyrediyorum GS maçını.Barış Özbek çok güzel bir gol attı az önce GS 1-0 önde;;)
Mc.Speedy
12.Temmuz.2007, 23:30
Barış Özbek gerçekten harika bi gol attı.
Emurafu
12.Temmuz.2007, 23:42
Serkan ve barış gayet iyi oynuyor Hatta linderoth hakkında babam tam yorum yaptı begenmedim bunu diye aynısını barıs hakkında da dedi bende hemen ona sabır dedim hemen ardından gol geldi:D:D
Serkan cok pres yapıyor ama zemin cok kaygan birde futbolcularımız korka korka oynuyor rakip takım suni çime alıskın bizimkiler 2. defa oynuyor neyse ben 2. yarıya kacıyorum::):)
Feed izlemeye devam her takımın işine geldi bu olay:):)
Eray Dengiz
12.Temmuz.2007, 23:44
golü izlemek için,
http://www.youtube.com/watch?v=SxCQ2o-cSJI
Roberto Baggio
12.Temmuz.2007, 23:47
emrah helal be sayende feed den maçı izliom ve izlenimlerimi ileteyim macı izleyemenlere ilk yarı btti kalede orkun gayet basarılıydı sağ bek bouzid oynuyor ben çok beğendim defans stoperlerimiz song-servet sol tarafta volkan yaman inanılmaz linderoth ön liberoda blddiimiz linderoth hafif faullü oynasada adam gecirmiyor serkan biraz forvet arkası gibib oynuor ama gayet iyi sol kanatta anıl var gelecek vaat ediyor sağ kanadımızda golümmüzü atan barış şu ana kadar en iyi futbolcu forvette ümit karan ve özgürcan vasat oynadılar 2. yarı lincolnu bekliorum saygılar efenim 2.yarı izlenimlerimle geri döneceğim)))))
GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 23:49
golü izlemek için,
http://www.youtube.com/watch?v=SxCQ2o-cSJI
Bu ne hız:icon_eek:
Emurafu
12.Temmuz.2007, 23:52
Lincoln kadroda yok:(:( Almanlara hazırlıyor kalli onu:D
Sag bekte servet oynuyor kardes bana görede hiç sırıtmıyor bence kalli oyuncularını her mevkiye hazırlıyor ümit de forvet arkası oynuyor mesela neyse macı ızlemeye gidiyorum feed de doya doya izleyin
zemlinskis
12.Temmuz.2007, 23:57
barış özbek ve bouzid bir numara serkan çalık gökdeniz karadeniz e benzio stiliyle hemde 61 numara :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben 2.yarıyı izliyorum herkesee ii seyirler
Roberto Baggio
12.Temmuz.2007, 23:58
maalesef gol yedik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
goool özgürcan attı)))))
C h A o S
13.Temmuz.2007, 00:05
feed adlı kanal var ama yayın kötü.maçı ise alırız.2 genç oyuncumuzun golleriyle öndeyiz.buda sevindirici.
Eray Dengiz
13.Temmuz.2007, 00:06
veee goool..
Özgürcan!
Roberto Baggio
13.Temmuz.2007, 00:14
ve goool ümit karann
Hugo
13.Temmuz.2007, 00:21
3 mü oldu?
Roberto Baggio
13.Temmuz.2007, 00:25
3 mü oldu?
evet dostum 3-1 76. dakika
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-1 kazandık bu arada bu sene çok güzel olacak...
zemlinskis
13.Temmuz.2007, 00:47
hey yavrum beeeee ilk kupamızı aldık
Hugo
13.Temmuz.2007, 00:53
golleri kimler attı?
özgürcan, ümit , ?
C h A o S
13.Temmuz.2007, 00:56
barış özbek.
Roberto Baggio
13.Temmuz.2007, 00:57
goller ümit karan,özgürcan,barış
Hugo
13.Temmuz.2007, 01:04
tamam.. barış sağ bek miydi ?
Emurafu
13.Temmuz.2007, 01:24
Arkadaslar dsporda hikmet karaman ile birlikte yorumcu olarak katılan adam kımya cins cins konusuyor deli etti adam bana bu kadat eleştirilirmi neymiş saidou linderoth tan cok iyi oyuncu imiş yok takımın basında olsa onlarda bu macı kazanırlamıs böyle adamları programa cıkarıyorlar........
Anıl solda inanılmaz oynadı adam ferhattan bile iyi oynadı nerdeyse bu arada Serkan nın top sürmesi gercekten saviola gibi ama bitiricilik yok gibi macın adamıda serkan secildi
Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 01:31
Nerden bildim ama...:) Galatasaray iyi bir takım oldu kadro olarak Kalli tcrübeli bu sene çok başarılı bir sezon geçircek diye düşünüyorum Galatasaray...
Emurafu
13.Temmuz.2007, 01:37
Dspordaki adamı ögrendim ismi ayhan Galatasaray ile ilgili kötü anıları varmıs ondanlaf sokuyormus sürekli...deli etti beni ya
Anil la Serkan i cok begendim.
Saviola gelmedi , Serkan da onu aratmayacak gibi
Anil iyiydi ama ilk 11 de oynayamaz.
Ozgurcan hosuma gitti, Su anda en diri o gozukuyor forvetlerden
http://img530.imageshack.us/img530/3994/1307071bzl5.jpg (http://imageshack.us)
uAburak89
13.Temmuz.2007, 12:49
O konuşan Ayhan Akbin, fotomaçta yazıyor.. Hıncal Uluç'u kendisine idol olarak almış galiba..
Ralph
13.Temmuz.2007, 13:23
Galatasarayı tebrik ediyorum.Aynı hezimeti bizde Super Cup'da Fenerbahçe'ye yapıcaz.
Ahmet_77
13.Temmuz.2007, 13:58
Kupayla başladık Umarım kupaylada devam ederiz ;;)
Emurafu
13.Temmuz.2007, 14:35
Lincoln'e suni çim engeli
Karl Heinz Feldkamp'ın, yeni transfer Lincoln'ü OBI CUP'ta oynatmama nedeni belli oldu. Alman teknik adam, Hakan Şükür'ün Anderlecht maçında suni çimden dolayı sakatlanması üzerine, dizinde hafif bir sakatlık bulunan Lincoln'ü riske etmedi. Arda da aynı sebepten dolayı Young Boys önünde tribündeydi. Böylece Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Brezilyalı yıldız Lincoln'ü izleyemeden İsviçre kampından ayrıldı.
barahir
13.Temmuz.2007, 14:40
Arkadaşlar bişey sorcam. Ben maçı izlemedim.. Özetini izledim..
Kaleci Orkun yaptığı bi kurtarıştan sonra haç mı çıkardı bana mı öyle geldi..
Emurafu
13.Temmuz.2007, 15:20
Evet hac işareti yaptı o onun ugur imiş
Ne yaparsa yapsın
zemlinskis
13.Temmuz.2007, 15:20
Lincoln'e suni çim engeli
Karl Heinz Feldkamp'ın, yeni transfer Lincoln'ü OBI CUP'ta oynatmama nedeni belli oldu. Alman teknik adam, Hakan Şükür'ün Anderlecht maçında suni çimden dolayı sakatlanması üzerine, dizinde hafif bir sakatlık bulunan Lincoln'ü riske etmedi. Arda da aynı sebepten dolayı Young Boys önünde tribündeydi. Böylece Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Brezilyalı yıldız Lincoln'ü izleyemeden İsviçre kampından ayrıldı.
Uyanıklık etmiş de oynatmamış sakatlansa allah muhafaza nolur halimiz :(
barahir
13.Temmuz.2007, 15:23
Evet hac işareti yaptı o onun ugur imiş
Ne yaparsa yapsın
yanlış anlamayın iğnelemek için sölemedim.. Özette tam göstermediler yarıda bıraktılar o yüzden sordum..
Yoksa bi kişinin dini dili ırkı bizi ilgilendirmez ben futboluna bakarım..
zemlinskis
13.Temmuz.2007, 15:28
evt o orkunun yaptığı haç işareti değil kendi kendine tikleri olan müthiş bi kaleci o :D
uAburak89
13.Temmuz.2007, 15:33
Orkun çok acaip bir kaleci, o hareketi de gerçekten benziyor ama bana özgü bir hareket demişti.. Ayrıca bazen yaba dabadu diye bağırıyormuş galiba.. :D
barahir
13.Temmuz.2007, 15:35
Servet'de Fenerbahcedeyken açıklamıştı; maçın içinde sürekli türkü sölüyodu.. Hatta Lakabı Türkü Baba'ydı.. Rüştü bile sölemişti 90 dakkada 5-6 türkü bitiriyo die.. Acayip bi takım oldunuz:D
GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2007, 15:44
Sanki oyuncular final paslarında bencillik yapıp pozisyonları kendileri değerlendirmeye çalıştılar gibi geldi bana.Bu önemli bir sorun olabilir.Kalli bunu dikkate almalı.
Yaba daba duuu haa:n:
Emurafu
13.Temmuz.2007, 15:45
Orkun bana bu takımda ilk onbir oynaması lazım reflexleri cok iyi güven veriyor ayrıca
Serkan Saviolaya cok benziyor abartmıyorum ha dünkü macı izleyen varsa bana katılır kesinlikle serkan ilk onbirde oynaması lazım yanınada yabancı forvet gelince cok iyi olur serkana zaten almanyada tavsan diyorlarmıs barısa sordular barısda öyle dedi
fmsmyrna
13.Temmuz.2007, 16:59
Orkun çok hırslı maç içinde kendini kaybediyor.Geçen sezon Erciyes-Beşikraş maçı seyircisizdi Orkun'un defansa haykırışları duyuluyordu
erdemzorer10
13.Temmuz.2007, 17:05
dün orkun bizi gülmekten kırdı geçirdi ama gerçekten bi yandan da hayran bıraktı bi hazırlık maçını final havasnda oynadı ... simovic e benzettik biz saçlardan dolayı falan eski kalecileri andryo ama ayrı bi hava getrdi takıma :D
perpetua
13.Temmuz.2007, 17:32
Orkun bana bu takımda ilk onbir oynaması lazım reflexleri cok iyi güven veriyor ayrıca
Sadece ozetlerden izledigim kadari ile her ne kadar refleksleri iyi olsa da kurtarislari yaparken tokatladigi topun nereye gidecegini pek hesaplamiyor gibi geldi. Evet, hareketli, refleksler iyi, hatta cok konsantre. Ancak ozellikle Galatasaray'in geriye yaslandigi maclarda atilan sutlari ya tutmasi, ya da disariya dogru tokatlamasi lazim. Ceza sahasi icine dogru biraktigi toplar cok can yakar.
Emurafu
13.Temmuz.2007, 17:36
Orkunu dünkü macta tipi bir acayipti insana dönmüs kurt tibi vardı yüzünde
zemlinskis
13.Temmuz.2007, 18:30
Orkunu dünkü macta tipi bir acayipti insana dönmüs kurt tibi vardı yüzünde
çok doğru söylüyosun hemen imaj değiştirmeli kısa saçlı hali yakışıyor ona ankaragücündeyken öyleydi
Emurafu
13.Temmuz.2007, 19:10
Orkun milli takıma göz kırpıyor
paco
13.Temmuz.2007, 19:13
Adam resme kurt adam gibi hele burnu cok komıktı valla
Bence boyle konusarak ayip ediyorsunuz ....
Sekopej
13.Temmuz.2007, 19:17
Adamın tipi yerine, Ömer abinin yaptığı yorum üzerine oynadığı oyundan bahsetsek. ;)
Sadece ozetlerden izledigim kadari ile her ne kadar refleksleri iyi olsa da kurtarislari yaparken tokatladigi topun nereye gidecegini pek hesaplamiyor gibi geldi. Evet, hareketli, refleksler iyi, hatta cok konsantre. Ancak ozellikle Galatasaray'in geriye yaslandigi maclarda atilan sutlari ya tutmasi, ya da disariya dogru tokatlamasi lazim. Ceza sahasi icine dogru biraktigi toplar cok can yakar.
Emurafu
13.Temmuz.2007, 19:24
Ömer abiye katılıyorum Hatta Bir gaza geldi kornerde bosa cıktı ama cok iyi yer tutuyor macı dıkkaetle takip ediyor
mahoo
13.Temmuz.2007, 19:27
Orkun un yuzune hirs burumustu sadece bu kadar.. Aslinda Aykutla degismeli oynasalar lig boyunca ..hem en iyi oynlarini oynarla hem kulubedeki kusmez..Ayhan midir o herif futboldan cakiyosa bn de Uefa ya baskan olurum gece gece sinirlerimi bozdu yav..Hikmet Karaman ne dedi kali bi sunum yapti hayran kaldik...
Emurafu
13.Temmuz.2007, 19:35
Orkun un yuzune hirs burumustu sadece bu kadar.. Aslinda Aykutla degismeli oynasalar lig boyunca ..hem en iyi oynlarini oynarla hem kulubedeki kusmez..Ayhan midir o herif futboldan cakiyosa bn de Uefa ya baskan olurum gece gece sinirlerimi bozdu yav..Hikmet Karaman ne dedi kali bi sunum yapti hayran kaldik...
yorumcu ayhan niye öyle yorumlar yapıyormus biliyormusun Galatasarayın scout ekibine alınmamıs o yüzden saidou linderothdan cok iyi oyuncu diyor daha ismini söyleyemiyor adamın
mahoo
13.Temmuz.2007, 19:38
yorumcu ayhan niye öyle yorumlar yapıyormus biliyormusun Galatasarayın scout ekibine alınmamıs o yüzden saidou linderothdan cok iyi oyuncu diyor daha ismini söyleyemiyor adamın
:D:D Bizimkiler isi biliyo onun gibi biri alinir mi yav..bugun cogu yazar yorumcu olumlu yorum yapti takim icn..Ama Kalli in isi cok zor olacak..Her mevki cin birden cok aday var..Amc disinda:D
soprano79
13.Temmuz.2007, 19:48
Anıl ilk defa oynadığı maçta sol bek olarak oldukça başarılıydı hatta Ferhat'tan bile daha formda gözüktü.
Barış Öztürk oyun tarzı ile bana Hamit Altıntop'u hatırlattı. Serkan Çalık da tıpkı Yıldıray Baştürk gibi dikine oynayan, bire birde çok etkili, şutları iyi olan, süratli ve teknik bir oyuncu. Her ikisi de mutlaka ilk 11'de oynamalı.
Kaleci Orkun'u da çok beğendim, refleksleri harika. Özgürcan da beklediğimden çok daha iyi oynadı.
ForCimbom
13.Temmuz.2007, 19:59
Serkan Calik hakikaten Saviola tipi bi adama benziyor cok kaliteli bence 2. Ribery olabilir...