PDA

View Full Version : Silverstone´da Zafer Raikkonen´in

Vieri
13.Temmuz.2007, 10:20
Formula 1´de sezonun dokuzuncu yarışı İngiltere GP´sini Kimi Raikkonen kazandı. Ferrari´nin Fin pilotu üst üste ikinci birinciliğini elde etti

Devamını okumak için tıklayınız (http://f1.turksportal.net/motohaber/17413/silverstoneda-zafer-raikkonenin.htm)

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 13:52
iyi yarıştı.artık ferrari toparladı gibi.inşallah 1.liklerin devamı gelir.

eXcitinG
13.Temmuz.2007, 15:31
Kiminin bu yarışı da kazanması çok iyi oLdu.Bide bi oLay var Ferrari McLaren a dava açmıştı.Test sonuçLarının çaLıştıkLarı araç hakkında biLgiLerin Ferrari içerisinde ki ajanLar sayesinde McLaren a veriLdiğine dair.Ondan sonra da FerrariLi yöneticiLer yaptıkLarı açıkLamada artık bunu öğrendik ve sorunu çözdük dediLer bundan sonraki yarışLarda McLaren ın bizi geçmesi imkansız feLan diye açıkLamaLar yaptıLar.Sanırım bu iki yarışta yaşanan bu oLayLarı doğruLar niteLikte.

REsist JuvE11
13.Temmuz.2007, 15:49
Kiminin bu yarışı da kazanması çok iyi oLdu.Bide bi oLay var Ferrari McLaren a dava açmıştı.Test sonuçLarının çaLıştıkLarı araç hakkında biLgiLerin Ferrari içerisinde ki ajanLar sayesinde McLaren a veriLdiğine dair.Ondan sonra da FerrariLi yöneticiLer yaptıkLarı açıkLamada artık bunu öğrendik ve sorunu çözdük dediLer bundan sonraki yarışLarda McLaren ın bizi geçmesi imkansız feLan diye açıkLamaLar yaptıLar.Sanırım bu iki yarışta yaşanan bu oLayLarı doğruLar niteLikte.

eğer bu haber doğruysa ferrari eski günlerine geri dönüyo demektir..ayrıca ferrari davayı kazanırsa mclaren e ne gibi ceza uygulanacakmış?

El Barto
13.Temmuz.2007, 20:18
McLaren'e ayrıca açılmış bir dava yok diye biliyorum ben. Ferrari'de çalışan bir teknisyene açılan davada McLaren ve bir takım daha hatırlayamadım şimdi dahil olmuştu. Ama sonuçlardan bir haberim yok. Hem zaten buradan birşey çıkacağını sanmıyorum yani McLaren'e ceza vermezler eğer suçlularsa bile...