Log in

View Full Version : FM Genie Scout ile ilgili bir soru

bos
13.Temmuz.2007, 10:32
genie scoutta edit diye bir bölüm var. oradan oyuncumu yapılıyo? eğer yapılıyosa yaptığım oyuncu yenioyuna kaydoluyo mu

bySilver
13.Temmuz.2007, 11:04
O herhalde seçtiğin oyuncunun özelliklerini düzelmene yarıyo yapmamakta fayda var eğer zevk alacaksan yap arkadasım

bos
13.Temmuz.2007, 11:51
orda kendi takımımdan oyuncu secsemve yükseltsemolur yani öylemii.????????

gerçi ben sevmem hile yapmayı ama şuanki parayı yükseltsem iyiolurdu. o da editörden oluyor sadece

Oghuse
13.Temmuz.2007, 11:59
Benim bildiğim genie scout'ta rating in altında edit var.O da programla ilgili bir ayar oyunla alakası yok.Orayı fazla karıştırmamanda yarar var.

bos
13.Temmuz.2007, 12:46
Benim bildiğim genie scout'ta rating in altında edit var.O da programla ilgili bir ayar oyunla alakası yok.Orayı fazla karıştırmamanda yarar var.
AMA ORAYA GİRİNCE OYUNCU ÖZELLİKLERİ GİBİ ÖZELLİKLER ÇIKIYOR AMA OYUNCU İSMİ FALAN YAZMIYOR...KAFAM KARISTI YAW:icon_eek:

Oghuse
13.Temmuz.2007, 12:50
Bak şimdi scout programında oyuncu aradığın zaman oyunculara bir scout puanı veriyo ya işte o puanın neye göre verildiğinin ayarı var orada.Yani ordan oyuncu özelliklerini geliştiremezsin.Bunun için FM Modifier i kullanabilirsin.

Bandidas
13.Temmuz.2007, 13:01
genie schout ta edit yapamazsın. sadece oyun içinde gözükmeyen şeyleri görmene yarar. mesela oyuncunun CA'sı PA'sı

sergioagüero
13.Temmuz.2007, 14:03
Genie Scout oyuncuların verimliliklerini, PA ve CA'larını gösteren oyuna yardımcı bir araçtır.Editleme yapılmaz.

bos
13.Temmuz.2007, 14:09
Bak şimdi scout programında oyuncu aradığın zaman oyunculara bir scout puanı veriyo ya işte o puanın neye göre verildiğinin ayarı var orada.Yani ordan oyuncu özelliklerini geliştiremezsin.Bunun için FM Modifier i kullanabilirsin.
ok dostum şimdi anladımm

herkese teşekkürler amam ben editörü 1 kez kullandım hyeni oyun aç dediğimde oyundan hep attı beni. editöre kaydettiğim isimle açtım ama atıyo işte..nyse hilesiz oynamak daha güzel zaten :icon_lol:

sivaslizoro
13.Temmuz.2007, 21:27
yo profil yükseltmekle alakası yok

Ilhan
16.Temmuz.2007, 10:54
Rehberler adındaki alt forumda FM Genie Scout ile ilgili aradıklarınızı bulabilirsiniz. Forumda arama yapmadan açtığınız konular Gereksiz Mesaj Alanı'na gönderilir. Tıpkı bunun gibi.