View Full Version : Arthur Zico
uAsamet91
14.Ağustos.2006, 08:08
Çok iyi bir futbolcuydu ama teknik direktörlükten anlamayan bir adam
TürkuAz
14.Ağustos.2006, 20:24
Yaşı gelmiş 50 ye 60 a halen tecrübeden bahsedenler var.Ne yaptı peki bu zamana kadar ?
Futbolculuğu konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum.En iyilerden biriydi..
ForsakeN
28.Ağustos.2006, 06:15
Her iyi futbolcunun hem de iyi bir teknik direktör olamayacağını kanıtlayan şahıs.
sitte
28.Ağustos.2006, 06:32
Teknik Direktörklük konusunda yaratıcılığı yok hiç...
douramss
28.Ağustos.2006, 08:34
Futbol bilgisini sorgulamak cok yanlis olur....Ancak teknik direktor olarak elestirmek dogal bir haktir....Futbolculuguna tek kelime edemem, ama teknik direktor olarak kendisini gelistirmesi belki de tecrube kazanmasi lazim...Brezilyali bir antrenorun Avrupada basarili ve kalici olmasi kolay bisey degil bence...
cagriadilkilic
01.Eylül.2006, 11:36
futbolunu hıc ızleyemedıgımden yorum yapamayacagım teknıkrkt. olarak ise bence artıları cok fazla ama daha fazla taktık yapması gerekıo
zemlinskis
13.Temmuz.2007, 16:25
Biyografi (Zico)
Zico kariyerini İtalya ve Japonya daki kısa dönemler haricinde Flamengo da oynayarak geçirdi.Kırmızı siyahlı takımı hem Copa Libertadores hem de Kıtalararası Kupa şampiyonluğuna taşırken 1982 Dünya Kupasında Brezilya'nın 10 numarası olarak görev yaptı.
Zico,dünya kupasındaki başarısının ardından cesur ve olağandışı hareket tercihleriyle dikkat çekti.İtalyan ekibi Udinese ye geçen Zico daha sonra Japonya nın Kashima Antlers ekibinin formasını giydi.Serbest vurşlarıyla tanınan Zico,dünya kupası şampiyonluğunu yaşayamayan en iyi oyunculardan biri olma özelliğine sahiptir...
Fernando Gago
10.Ağustos.2007, 01:33
Futbolcuğuna lafım yok ama çok kötü teknik direktör bunun farkındayım
ZeroG
10.Ağustos.2007, 15:30
Bende teknik adam olarak Zico'yu beğenmeyenlerdenim...
El Comandante
10.Ağustos.2007, 16:09
Futbolcu olarak Dünya`nin gelmis gecmis en iyilerinden biridir.Ama teknik direktörlügünü hic begenmiyorum.
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2007, 16:10
Muhteşem futbolcu,kötü teknik direktör.
MeMo
10.Ağustos.2007, 16:17
Futboluna diyecek laf yok ama t.d.likde tecrübesiz ama ben güveniyorum Zico'ya
Addolorato
02.Haziran.2009, 21:02
Zico'ya sövme konusu gibi olmuş :D
Son 1-2 yılda kendini çok geliştirdi çok büyük bir teknik direktör değil ama bence avrupanın kalbürüstü teknik direktörlerinden olabilir
Nedvedmania
02.Haziran.2009, 21:12
1 Tane bile olumlu yorum yok. İşte bizim sorunumuz bu. Başımızda olan adama güvenmiyoruz , kızıyoruz ve hemen takımdan attırıyoruz. Sonra onu geri istiyoruz :)
matrockmamy
02.Haziran.2009, 22:14
Yaşayan efsane.. td başarısnın sırrı da futbolcuların ona duyduğu hayranlıkla karşık saygı.
Cengo
05.Haziran.2009, 04:58
Akıllı T.D.
İyi insan
Efendi, alçakgönüllü, adam gibi adam.
Anlamak için ne yaptığını çözmek lazımdı, taktikten bahsediyorum.
Herkes, kendi kafasında futbolu oynatmadığı için ona salladı bir çok şeyi.
Şimdi ararız öylece pfff..
Twente maçında çok aradım Zico'yu herkes kötülemiş ilk mesajda ben güveniyorum demişim.Keşke hiç gitmeseydi.Daum'u da severim ama Zico'nun yeri ayrı.
CeNTeR_TR
23.Eylül.2009, 21:07
İlk mesajları okudumda şaşırdım