PDA

View Full Version : Fatih Terim İstifa Ediyor!

Koray Düşova
19.Ocak.2006, 23:19
http://www.turksportal.net/futbolhaber/8339/fatih-terim-istifa-ediyor.htm

http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/haber/manset_fatihterim_turkiye.jpg

tombul taho
20.Ocak.2006, 00:04
türk takımlarından sonra bir darbe de türk milli takımına... bari sen yapma bea fatih hoca... kim gelecek şimdi senin yerine ???

senderson
20.Ocak.2006, 00:18
abi bence fatih olmasında ben bile olabilirm.bir Hakan Şükür için geldi.

hucar17
20.Ocak.2006, 00:30
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yapılan genel kurulda Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilmesinden sonra, ''yeni yönetimin önünü açmayı uygun gördüğünü'' söyledi.

Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimindeki değişiklik nedeniyle seçilen yeni yönetimi, kararlarında serbest bırakma düşüncesinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Bundan 6 ay önce bana teklif edilen milli takımlar teknik direktörlüğünü, Türk futbolunu altyapıdan başlayarak yeniden yapılandırmak ve toplumda futbola katılımı arttırmak ve yaygınlık kazandırmak amacıyla kabul etmiştim. Bu amaca uygun olarak geçen süre içinde arkadaşlarımla birlikte futbolda gereken dönüşümü sağlayacak kalıcı çalışmaların temelini attık. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimindeki değişiklik nedeniyle seçilen yeni yönetimi, kararlarında serbest bırakma düşüncesiyle önlerini açmayı uygun görüyorum.''

19.01.2006

Kaynak : AA

RoCCo_42
20.Ocak.2006, 01:01
Giderse eger Milli takım gene kaosa girer buda cok kötü olur milli takım açısından.

Seçkinn
20.Ocak.2006, 01:18
Şu noktadan sonra yabancı hoca getirmeyi ciddi ciddi düşünmemiz gerekiyor milli takımın başına.Eğer Terim bırakırsa iyice dağılır takım.Oyuncuların neler yaptığını gördük.İşlerin iyice kontolden çıkmaması için otoriteyi sağlayacak bir yabancı gelmeli bence milli takıma.Tıpkı Basketbol milli takımındaki gibi.

hucar17
20.Ocak.2006, 01:19
bence de gitmesi çok kötü bence çok başarılı olacaktı üstelik terim i gönderipte kimi getirecekler ki?Allah bilir ulusoy şenol güneş i fala getirir yine

PhotoGrapher
20.Ocak.2006, 01:30
Gitmesinden yana asla degilim fakat illa gidecekse bir an önce gidip yeni ekibe calisma zamani kazandirmasi lazim...

dinaMYt
20.Ocak.2006, 01:55
henüz ortada kesin bir ayrılık yok.sadece yeni yönetimin kararını rahat vermesi için böyle bir tavır sergiledi fatih terim.eğer haluk ulusoyun ilk icraatı fatih terimi yollamak olacaksa hiç oturmasın zaten o koltukta.

Nuri Alco
20.Ocak.2006, 01:58
Daha öncede geçmişti konusu gitmesini istemem ama gidersede sezonun ortasında yerine getirecek iyi birini bulamayız. Fatih Terimden daha iyi bir Türk olamıycağına göre muhtemelen yabancı bihoca gelecektir ama vakit kaybımız büyük olacak. Sezon sonuna kadar beklemeleri gerekir iyi bi hoca bulmak için.

Koray Düşova
20.Ocak.2006, 03:14
Ulusoy'un görevde kalırsa Lucescu'yu getireceğini düşünüyorum...

Selman Ozturk
20.Ocak.2006, 03:51
kim gelirse gelsin fatih hocanın yerini tutamaz.....eski açık sarı desene belgeselini izlediğim zaman fatih hocanın oyuncularıyla yaptığı konuşmalardan ben bile etkileniyorum...bambaşka bi adam ve yeri asla doldurulamaz....zaten şu ana kadar türkiyenin başına gelmiş en kariyerli teknik adam onun gibisini de bulmak çok zor...kesinlikle fatih hoca kalmalı..

ibo
20.Ocak.2006, 04:02
bence fatih terim görevde kalmalı zaten haluk ulusoy da benim bildiğim kadarıyla zamanında fatih terimi milli takıma getirebilmek için oldukça fazla çaba sarfetmişti. haluk ulusoy un FATİH TERİM i bırakmaması lazım bence...

Alpertunga
20.Ocak.2006, 04:42
Terim'in kendi agzindan duymadim. haberlerde okudum. burda da belirtildigi gibi önünü acarim diyor yönetimin. Fatih Terim artik yeni idealler pesinde. Türk Futbolunu yeniden yapilandiriyor. önümüzdeki 3-4 sene bir sey olmasa daha Mili A genc, B genc ve C gencler cok saglam geliyor. Ben ne haluk ulusoy'un fatih terim'i göndermek isteyebilecegini düsünebiliyorum. ne de fatih terim'in milli takimlar bas sorumlulugunu birakacagini.

böyle bir aciklamanin kanaatimce izahi sudur: Eski yönetimde oldugu gibi, yani ayni sartlar altinda görevime devam etmek istiyorum. beni engellemeyin!..

bence bu..

SunShine
20.Ocak.2006, 11:08
Aslında bu açıklama tam bir istifa sayılmaz ulusoy daha önce yaptıı açıklamada fatih terimin göreve devam edip etmiyeceğini yönetim kurulunun karar verecegini söyledi.
Yani çıkmadık candan ümit kesilmez arkadaslar. Fatih Terimin görevde kalma sansını oldukça yüksek görüyorum ben.

batuhan673
20.Ocak.2006, 13:47
Fatih Terim yerine biri gelicekse kesinlikle otoriteyi sağlayabilecek,tecrübeli bir hoca getirilmeli.Yoksa Milli Takım bir daha toparlanamaz.

akrepveumut
21.Ocak.2006, 13:01
büyük ihtimalle eski gelenlerden birini çağırcaklar çünkü o kdr tecrübeli pek kalmadı:(

hucar17
21.Ocak.2006, 15:05
bence Terim en uygun isim onun kadar bu takıma uygun ve bu takımı iyi bilen az sayıda hoca var.zaten ulusoy başka birini getirecekse bu dünya çapında ve terim den daha ünlü biri olmalı ki terim in gitmesinin bi anlamı olsun...

10_Osmanozc
21.Ocak.2006, 17:32
Fatih Terim milli takımı kaldırabilecek kapasiteye sahipti ama durum onun gideceğini gösteriyor eğer o giderse ünlü bir yabancı teknik direktör ile anlaşılmalı.Eskiye veya yerliye dönülmemeli.

Seçkinn
21.Ocak.2006, 20:37
Açıklama tam olarak istifa anlamına gelmiyor ama dün eurosport'ta bile gördüm bu haberi.İş ciddiye binecektir yakında.Hafta içi ayrılacağını düşünüyorum Terim'in.

Eğer ayrılırsa yine söylüyorum kesinlikle yabancı hoca gelmeli.Lucescu başarılı bir antrenör ancak oda takımını bazen fazla gazlıyor.Gaza gelincede bizim oyuncuların neler yaptığını gördük.

10_Osmanozc
21.Ocak.2006, 22:34
Aman Lucescu gelmesin ya çok defansif bir anlayışı var.

emirduman
21.Ocak.2006, 22:50
Daha kesin birşey yok zaten, heralde konuşur yeni yönetimle F. Terim istifa etmeden önce, burda önemli olan Haluk Ulusoy'un kimi düşündüğü kanımca...

Laz_Asker_61
21.Ocak.2006, 23:12
bence kesinlikle luce getirilmeli istifa ederse tabi

hucar17
22.Ocak.2006, 00:18
kendi istifa etmez ama ettirilir

barahir
22.Ocak.2006, 17:50
ya beyler bi duyum aldım terimin yerine lucescu yu getireceklermiş ben şahsen istemem lucescu yu. ben milli takımımın korkak bi futbol oynamasına kesnlikle karşı çıkarım. yunanistan korkak oynuyo diyoduk şimdi aynı duruma belkide biz düşçez

hucar17
22.Ocak.2006, 18:01
yunanistan ın yaptıklarını yapabileceksek korkak futbol oynayalım derim ama bizim oyun anlayışımıza uymaz zaten.yani genelde hucüm futbolunu düşünürüz...

barahir
22.Ocak.2006, 18:48
onu sen gelde luce ye anlat adam gs ye bile savunma futbolu oynattı

emirduman
23.Ocak.2006, 01:17
Ben de Lucescu'nun gelmesini istemem, kanımca kendisi Türk milletinin istediği futbol taktiğini bensemiyor...

Neron_FB
23.Ocak.2006, 09:47
En iyisi, Fatih Terim'in milli takımın başında kalmaya devam etmesi olurdu...Ancak gidecekse, yerine Türk hoca gelmemeli..Çünkü Fatih Terim'in yerine getirecekleri Türk hoca, F.Terim'den iyi olamicak..

smnfrh
23.Ocak.2006, 14:13
terim her ne olursa olsun görevde kalmalı istikrar şart