PDA

View Full Version : Kolot rakipleri değerlendirdi

eGowiCh
14.Temmuz.2007, 18:40
Kolot rakipleri değerlendirdi
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, önümüzdeki hafta 1 veya 2 transfer gerçekleştireceklerini söyledi. Sezon öncesi Galatasaray'ı iyi durumda gördüğünü belirten Kolot, Fenerbahçe'nin ise iyi bir takım olamayacağını öne sürdü.

http://www.ntvspor.net/Images/16631.jpg

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, ilerleyen günlerde 2 transfer yapacaklarını ve bu transferlerden birinin defans oyuncusu olacağını açıkladı.

Kolot, "Defansa tecrübeli, uzun boylu ve savaşçı birisini arıyoruz. Kritik maçlarda kritik hatalar yapmak istemiyoruz. İngiltere veya İspanya Ligi'nde oynayan bir oyuncu olabilir. Biz böyle bir transfer istiyoruz. Yoksa şu anda en az 4 tane futbolcunun transferini bitirmiş olurduk. Fakat hocamız haklı olarak beğenmedi. Çünkü vasat futbolculardı. Böyle futbolcular almak istemiyoruz ve umarım buna da zorunlu kalmayız" dedi.

Galatasaray'ın yaptığı transferler ile iyi bir kadro oluşturduğunu, fakat kendilerinin de 2 oyuncu aldıkları takdirde daha iyi bir takım olacaklarını belirten Kolot, "Galatasaray'ı takım olarak iyi görüyorum. Fenerbahçe de yıldız alıyor ama bana göre çok iyi bir takım olamayacaklar. Trabzonspor'da çok oyuncu var. Onları azaltır ve kaleci sorununu çözerse başarılı olabilir. Ama en fazla şansı iki transfer yapabilirsek kendimizde görüyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, annesi ile aynı yaşta olduğunu belirten Kolot, "Feldkamp bizden sağlık sorunları nedeniyle gitmişti. Şu anda çok yaşlı ve tekrar sağlık sorunu oluşabilir. Bunun haricinde çok iyi bir teknik direktör. Aslında en büyük soru işareti bu. Böyle güzel bir takıma daha genç birisi alınabilirdi" şeklinde konuştu

Şili Milli Takımı'nda oynayan futbolcu Tello'nun, Brezilya maçı öncesinde karıştığı olaylar sonucunda milli takımdan ihraç edilmesi ile ilgili olarak Kolot, "Bizim için daha iyi. Şili'ye gidip gelmeyecek. Orada da yaşadığı problemi kendisinden dinledim. Hiçbir futbolcuya ayırım yapılmadan, olay sırasında salonda bulunan herkese ceza verildiğini öğrendim" dedi.

NTVSpor

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 18:50
Kritik maçlarda hata yapmayacak oyuncular arıyorlarmış geçen seneden ders almışlar :)

Rodrigo Tello
14.Temmuz.2007, 18:53
Gecen seneden ders alması gereken Tigana'ydı dostum görmüstür ofsayt taktiginin ne gibi hatalara yol actıgını..

uAburak89
14.Temmuz.2007, 18:56
Adam şınav çekiyor, hala yaş diyorlar.. Yuh ya..

Emurafu
14.Temmuz.2007, 18:57
[B]Kolot rakipleri değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, annesi ile aynı yaşta olduğunu belirten Kolot, "Feldkamp bizden sağlık sorunları nedeniyle gitmişti. Şu anda çok yaşlı ve tekrar sağlık sorunu oluşabilir. Bunun haricinde çok iyi bir teknik direktör. Aslında en büyük soru işareti bu. Böyle güzel bir takıma daha genç birisi alınabilirdi" şeklinde konuştu

NTVSpor

Bu celal kolot Galatasaray idmanını canlı izlememiş galiba suanda kallinin antremanda yaptıgını hiç bir hoca yapmıyor kalli adeta futbolcularla birlikte idman yapıyor dün aksam star tv de kasedi bile vardı adam şınav falan cekiyor 73 lük delikanlı diyorlar adama eee tabi herkezi yanılttı millet şimdi bahane arıyor

Fıratcan Alçınkaya
14.Temmuz.2007, 19:32
Umarım iyi transferler yaparız...

Fietra 10
14.Temmuz.2007, 20:21
feldkamp'ın bişesi yok taş gibi hoca valla:)şınav çekiyo,kafa bile vuruyo toplara dedem vursa son vuruşu olur heralde...

Emurafu
14.Temmuz.2007, 20:41
feldkamp'ın bişesi yok taş gibi hoca valla:)şınav çekiyo,kafa bile vuruyo toplara dedem vursa son vuruşu olur heralde...ee bu işler celal kolot baktiki Galatasarayda suan hersey iyi diyecek laf yok bari hocaya laf atim dedi ondan ricam gstvde idmanı izlesin

Rodrigo Tello
14.Temmuz.2007, 20:49
ee bu işler celal kolot baktiki Galatasarayda suan hersey iyi diyecek laf yok bari hocaya laf atim dedi ondan ricam gstvde idmanı izlesin

İletirim Emurafu :p