View Full Version : Transfer haberleri.....
aiRfLy
15.Şubat.2004, 14:24
Artık Dünya'daki transfer haberlerini bu topicten aktarabilirsiniz..
Cengo
23.Şubat.2004, 04:31
Alex Temmuz'da FB'de.Ön sözleşme imzalandı ..
Gizli haberdir.Özel kaynaklar ile ulaştım ..
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 12:33
Cengiz Ocak ayında da böyle bir laf söylemiştin ama yine gelmedi kesinmi bu haber?
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 12:38
David Beckhamin 4 yasindaki oglu,Totenham Hotspur takiminin altyapisinda futbola baslamis,David Beckhamin ilk basladigi takim Totenham Hotspur,simdi de Brooklyn Beckhami egitiyor,bakalim babasi gibi iyi bir topcu olacak mi?
http://www.footballculture.net/players/images/beckham.jpg
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 12:40
Juventus takimi Monaconun genc defans oyuncusu Sebastien Squillaci ye talip oldu,Juventus 31 yasindaki Nedvedi satip o paraya cok genc yetenekleri katmak istiyormus,ayni Zidani 64 milyon euroya sattiklari gibi,Nedved icin talipler zaten var Chelsea ve Barcelona.
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Competition/Players/129X194/72546.jpg
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 12:41
Liverpool takiminin yıldızı Michael Owen ,takimdan ayrilmak istiyormus,bunun sebebi artik Liverpool takiminin,cok gucsuz olmasi,ve Arsenal,Chelsea ve Manchester United gibi takimlarin gerisinde kalmasi,artik bu 3 takimdan Liverpoola hic sira gelmez diye.
Owen icin talip olan kulupler Real Madrid ve Barcelona Ispanyaya gidebilir
http://www.voetbalzone.nl/images/news/owen2.jpg
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 12:49
REAL BETIS TAKIMININ SUPER YETENEĞI JOAQUIN'E,CHELSEA 37 ,MANCHESTER UNITED 20 MILYON EUROLUK TEKLIF YAPTI.
FAKAT BETIS TEKLIFLERI GERI CEVIRDI,BETIS BU OYUNCUNUN KONTRATINI 2010 KADAR UZATTI VE SENELIK 1,3 MILYON EURO ALIYOR,AMA KONTRATINDA SADECE 60 MILYON EUROYA SATILABILIR DIYE BIR MADDE VAR,ONADA SU AN ZATEN REAL MADRID,INTER VE ROMA DA TALIP,AMA REAL MADRID ZIDANE 63 MILYON EURO VERMISTI,BUNUDA ALABILIR.
http://www.voetbalzone.nl/images/news/joaquin.jpg
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 14:54
GÖKDENİZ, FENERBAHÇE'DE
Sarı-lacivertli Yönetim, Gaziantepsporlu İbrahim Toraman dan sonra, Trabzonspor'da forma giyen Milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'i de gelecek sezonun kadrosuna kattı...
Galatasaray'ın da sezon başında kadrosuna katabilmek için çaba gösterdiği Gökdeniz, gelecek yıl Fenerbahçe formasını giyeceğini kendisi de söyledi. İki kulübün de bu transfer konusunda anlaştığı ve Gökdeniz'in 2.5 milyon dolar artı bir futbolcu karşılığında transfer olacağı öğrenildi. Gokdeniz, dün oynanan Trabzonspor - Ç.Rizespor maçından önce ısınmak için sahaya çıktığında da Rizesporlu arkadaşlarına Fenerbahçe'ye gideceğini belirterek şunları söyledi:
"Fenerbahçe ile anlaştım. 2-3 ay daha Trabzonspor forması giyeceğim. Trabzon Yönetimiyle anlaşma sağlayamadık. Bunun üzerine Fenerbahçe ile el sıkıştık. Yönetim de izin verdi." Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 2.5 milyon dolarlık bonservis bedelinin yanı sıra, Petkov ya da Rebrov'u vereceği öğrenildi. Gökdeniz'e 500 bin dolarlık çek verildiği de alınan bilgiler arasında. Böylece, Fenerbahçe, Başkan Celal Doğan'dan söz aldığı İbrahim Toraman'dan sonra, Gökdeniz'i de gelecek sezonun kadrosuna kattı.
Vatan
Cengo
23.Şubat.2004, 17:18
Karısının hamilelik korkusu yüzünden gelmekten son anda vazgeçildi.Zira daha önce de uçak yolculuğu sırasından çocuk düşürmüş karısı (f) ..
Alex bunun üzerine kamptan sonra gelin konuşalım demiş.H.B.K. da Ocak'ın son günlerinde tekrar Brezilya'ya uçtu ve Alex ile ön sözleşme imzaladı ..
Kaynağını söylersem keserler beni ..
ertyq
23.Şubat.2004, 17:23
Karısının hamilelik korkusu yüzünden gelmekten son anda vazgeçildi.Zira daha önce de uçak yolculuğu sırasından çocuk düşürmüş karısı (f) ..
Alex bunun üzerine kamptan sonra gelin konuşalım demiş.H.B.K. da Ocak'ın son günlerinde tekrar Brezilya'ya uçtu ve Alex ile ön sözleşme imzaladı ..
ben FB TV de reportajını seyrettim. Pek gelmeyi düşünmeyen biri gibi konuşmuyordu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 20:09
hayirli olsun, Alex cok faydali olur kanimca.
ben FB TV de reportajını seyrettim. Pek gelmeyi düşünmeyen biri gibi konuşmuyordu.
gelir gelir :zuhaha
vego
06.Haziran.2012, 20:18
Kandırmayın Fenerbahçelileri :n:
Fearless Coward
06.Haziran.2012, 20:19
Bugün konu hortlatma günü falan mı ya :D
footballer33
07.Haziran.2012, 01:00
Bugün konu hortlatma günü falan mı ya :D
Hem öyle 1-2 yıllık konular da değil, 8-9 yıllık konular. Nerden buluyorsunuz, nasıl buluyorsunuz; şaştım. :D
8-9 yıl önce liseden yeni mezun olmuştum henüz, vay be! Yıllar çok çabuk geçiyor. :icon_frown: