PDA

View Full Version : "Yanlış yerdesin" - Bobo-

EreN
19.Temmuz.2007, 13:51
MAÇ sonrası Bobonun yanına koşarak gelen ve üzerinde Fenerbahçe forması olan bir gurbetçi‚ sambacıdan tepki gördü. Bobo‚ kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gurbetçiyi geriye doğru iterek‚ "Yanlış yere gelmişsin" diye bağırarak tepki gösterdi.

Bizim alex'te muhammede formasını yollasın

:rolleyes:

efrasiyap26
19.Temmuz.2007, 13:57
eğer böyle bişey yapmışsa gözümden çok düştü yıldız adayı avrupa da oynayabilecek kapasitede biriisi ama bu yaptığı çok yanlış

Memedov
19.Temmuz.2007, 14:02
Bir Fenerbahceli olmama ragmen futbolu ile kendime ornek aldigim futbolculardan biridir..

Ama bu yaptigi dogru ise gozumden dustu;yanliz su ihtimalde var bir seye kizmis olabilir o sirada yada sadece Fenerbahce formasi gordugu icin kabul etmek istememistir ama alti ustu bir fotoğraf bence Bobo icin buyuk bir onurdur rakip takimin taraftari kendisi ile resim cekinmek istiyor cok guzel birsey ama o da bu guzelligi bozup teklifi reddetmis..

Fietra 10
19.Temmuz.2007, 14:07
bence bobo bu hareketi taraftardan tepki almamak için yapmıştır

TürkuAz
19.Temmuz.2007, 14:10
Ani bir sinirle yapmış olabilir.Anlayış göstermek lazım..

eXcitinG
19.Temmuz.2007, 14:12
OLayın tam iç yüzünü biLmeden yorum yapmak şimdi doğru oLmaz.Ama gerçekten kasıt varsa hiç hoş bir davranış değiL..

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2007, 14:13
Ani bir sinirle yapmış olabilir.Anlayış göstermek lazım..

bencede insan bir anda sinirle herşeyi yapabilir ;;)

Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 15:00
OLayın tam iç yüzünü biLmeden yorum yapmak şimdi doğru oLmaz.Ama gerçekten kasıt varsa hiç hoş bir davranış değiL..

Aynen katılıyorum Hayrettin Abi... Ayrıca aniden FB Formasıyla gelince tepki almaktanda çekinmiş olabilir... Bir anlık bir olay...

ForCimbom
19.Temmuz.2007, 15:05
Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum. Ya sen kimsin ki adami itiyon futbolcu oldugunu mu zannediyor bu adam...

El Barto
19.Temmuz.2007, 15:06

Aynen dediğin gibi abi. Ancak ben Bobo'nun böyle birşeyi yapacağına inanmıyorum eğer yapmış olsa bile mutlaka karsı taraftan birşey görmüştürde yapmıştır.

Memedov
19.Temmuz.2007, 15:32
Karsi taraftan ne gorebilir ki :) Adam sadece fotograf cekinmek istemis bunda bir art niyet goremiyorum ben Bobo'nun yaptigi yanlis bir davranis..

El Barto
19.Temmuz.2007, 15:34
Bende bir art niyet var demedim zaten Mehmet. Ama eğer Bobo bunu yapmışsa olayın farklı boyutları vardır diye inanıyorum ben...

eXcitinG
19.Temmuz.2007, 15:36
BeLki korkmuştu taraftar birden üstüne geLmeye çaLışmışsa sonuçta diLimizi biLmiyor kötü bir şey sezmiş oLabiLir.Bobo nun o anda ne düşündüğünü biLemeyiz.

MeMo
19.Temmuz.2007, 15:38
Alex gibi olması lazım kişiliği dahil.

LaigLeNoiR
19.Temmuz.2007, 16:03
Aman ALEX örneğini ortaya koymasanız olmaz zaten.

Durumun aynı şekilde olacağını sanmıyorum.Olsaydı aynı şeyi BOBO'da yapardı.

Fazla abartılmaması taraftarıyım.Durumun ne olduğunu bilmeden ahkam kesmek ne kadar doğru ?

Rodrigo Tello
19.Temmuz.2007, 16:20
İyi Yapmıs ...

remake
19.Temmuz.2007, 16:24
Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum. Ya sen kimsin ki adami itiyon futbolcu oldugunu mu zannediyor bu adam...

Ligdeki en iyi forvetlerden biri Bobo ve sen yeteneksiz diyorsun. Hadi futbolunu begenmiyorum desen neyse ama yeteneksiz epey agir bir laf.

Olaya gelince; art niyetle yapmissa kotu. Ama o anda kimbilir neler geciyordu kafasindan. Tek bir olayla adami yargilamakdogru degil (Bknz: Aurelio'nun Rico ustunde denedigi kung fu hareketleri.)

Fietra 10
19.Temmuz.2007, 16:37
yahu diyorum ben..her bjkli fb'li biriyle futbolcusunun fotograf çektirmesine sıcak bakmaz buradakiler gibi... o yüzden kendi taraftarından tepki almamak için böyle bir ithamda bulunmuştur..bizim ziya dogan gerede'de fbli biriyle fotograf çektirdi ve taraftar ayaga kalktı taraftar sitesinde..bobo resim çektirse aynısı bjk forumlarında da olacaktı..

Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 16:43
Bu adam zaten yetenkli degildi hep BJK sansli balli maclarinda sacma sapan goller atiyordu bir de bu ustune gelince Bobo'dan iyice sogudum.

* Bu dediğinin konuyla ne alakası var?
* Bobo çok iyi bir futbolcu bunu FB lilerde GS lilerde kabul ediyor... Sen belliki kıskanıyosun...

eXcitinG
19.Temmuz.2007, 16:46
Hadi başLayaLım hemen tartışmaya.Bu ne ya burda oyuncunun yaptığı bir hareketi tartışıyoruz.Kendisinin nasıL bir futboLcu oLduğunu değiL.Hem ortada kesin bişey de yok.Bi açıkLama yapsın bakaLım ondan sonra değerLendireLim.Tam oLarak biLmeden konuşmayaLım.

EreN
19.Temmuz.2007, 17:01
ne alakası var GSnin maçlarını izleyin ara sıra fener formalı bjk formalı çocuklar gelip hakanla hasanla ardayla fotoğraflar çektiriyorlar.Onlar niye taraftardan çekinmiyor?
Bobonun tepkisi tamamen fenerbahçenin ona DÜŞMAN olarak gösterilmesinden kaynaklanıyor.İşte yönetim faktörü burda ortaya çıkıyor sayın celal KOLOT'un öğrencileri..

Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 17:09
Ne yapssın adamcaz takım arkadaşını güvenli sandIğı stad otoparkında dövülünce...

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 17:21
Çok da önemli bir şey değil.Belki o taraftar ırkçı söylemlerde bulunmuştur.(Bkz.Ricardinho-Aurellio):rolleyes:

ivan
19.Temmuz.2007, 17:39
Arkadaşlar BOBO daha genç futbolcu eğer böyle yaptıysa çok ayıp etmişş Boro-Schalke maçndan snra Kuranyinin yanınada Fener formallı biri gitti o hiç terslemedi ve imzaladı

MeMo
19.Temmuz.2007, 17:52
Çok da önemli bir şey değil.Belki o taraftar ırkçı söylemlerde bulunmuştur.(Bkz.Ricardinho-Aurellio):rolleyes:

Evet Ricardinho Aurelio'nun Türk olmasını kabul edemeyip ırkçı laflarda bulunmuştu Aurelio'nun kişliğini sahada da görebilirsin.

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 17:57
DAha önceden Hayrettin abininde dediği gibi olayı bir de Bobo'dan dinlemek lazım.

Ayrıca istediğinin formasını imzalar istemediğininkini imzalamaz.

barahir
19.Temmuz.2007, 18:18
DAha önceden Hayrettin abininde dediği gibi olayı bir de Bobo'dan dinlemek lazım.

Ayrıca istediğinin formasını imzalar istemediğininkini imzalamaz.

Ama Kimse maçtan sonra birisini itip kakma hakkına sahip değildir.. Heleyse bu parasını verip maçı izleyen bir gurbetçi ise..

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 18:22
Parayı maçı seyretmek için veriyor.Futbolculardan imza almak için değil.Bana göre çok önemli bir olay değil.Ama yinede bu olayı Bobo'dan dinlemek lazım geldiğini düşünüyorum.

Hugo
19.Temmuz.2007, 18:25
Aslında Bobo'nun iyi bir futbolcu olmadığını düşündüğümü söylerdim ama konu fazla uzamasın..

Bence de yaptığı hareketi uzatmaya gerek yok.

Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 18:25
Ama Kimse maçtan sonra birisini itip kakma hakkına sahip değildir.. Heleyse bu parasını verip maçı izleyen bir gurbetçi ise..

Parasını verip maçını izliyor v sonra evine dönemesi lazım... FB Formasıyla sahaya girip BoBo dan formasını istiyor ama... İtip kakma yok ortada sadece yanlış yere geldin demiş BoBo...

C h A o S
19.Temmuz.2007, 18:26
yaw alt tarafı bi fotoğraf.Fotoğrafı çekinir veyatta çekinmez.O futbolcunun o anki kafa yapısına, moraline vb.faktörlere bağlıdır.

Omerdinho
19.Temmuz.2007, 18:27
Ne yapssın adamcaz takım arkadaşını güvenli sandIğı stad otoparkında dövülünce...
takim arkadasi dövüldü diye, gurbetci taraftar suclu oluyor yani öyle mi?
gittikce sacmaliyorsun

ivan
19.Temmuz.2007, 18:30
Yani varyaaa yorumları gerçekten hayretle okuormm Futbolcu oraya gitmiş ordaki gurbetçiler zaman ayırmş onları desteklemeye gitmişler futbolcunun yaptığını az daha haklı çıkaracaksnz olayı Aurelio ya kadar götürdünüz diyecek birşey yok yani arkadaşlar Bobo yanlş yaptı Avrupada oynanan maçlarda Tüm takm taraftarları sonuna kadar desteklio kuluplerimizi

Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 18:32
takim arkadasi dövüldü diye, gurbetci taraftar suclu oluyor yani öyle mi?
gittikce sacmaliyorsun

Ömerdinho saçmalama felan yok daha güzel laflar seç diğer konularda sürekli altta kaldığın için burda hemen hakaret ederek olaya giriyosun... Sakin ol...

BoBo ne yapsın FB lilerden belliki korkuyor adam... O olayda Ricardinho dayak yedi Bobo da unutmadı bu olayı v FB lilere karşı tepkili...

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 19:01
Ayrıca Bobo Türkçe bilmiyor ki yanlış yerdesin diye bağırsın.Ve de olayın videosu ya da fotosu nerede bir de biz görelim.:rolleyes:

El Barto
19.Temmuz.2007, 19:08
-mış -miş -muş -müş hangisi olmuş acaba. ;;)

Yahu bırakın bu işleri varsayımlarla kulaktan dolma haberlerle iş yapmayın. Futbola bakın. Maç bitmiş sıcak adam 90 dakika koşmuş duşa girmek istiyor belki o arada önüne bir taraftar çıkıyor ve itiyor. Tek sorun üzerinde fb forması olması mı?

Yapmayın Allah aşkına neredeyse idam edelim taksimde sallandıralım Bobo'yu diyeceksiniz. Hazır mübarek günde. ;;)

nart_susruko
19.Temmuz.2007, 20:10
Ayrıca Bobo Türkçe bilmiyor ki yanlış yerdesin diye bağırsın.Ve de olayın videosu ya da fotosu nerede bir de biz görelim.:rolleyes:
videooo

:director:

EreN
19.Temmuz.2007, 20:37
kaynak hürriyet

RoNNiE91
19.Temmuz.2007, 20:41
Bir anlık sinirle dedik ama maçı kazanmadık mı ne siniri :) Taraftardan tepki alamamak için yapmıştır bence de.

Sekopej
19.Temmuz.2007, 21:14
Parayı maçı seyretmek için veriyor.Futbolculardan imza almak için değil.Bana göre çok önemli bir olay değil.Ama yinede bu olayı Bobo'dan dinlemek lazım geldiğini düşünüyorum.

Bunu Aurelio olayında, bir de Aurelio'dan dinlemek lazım demediniz ama. Neden Aurelio böyle bir hareket yapmıştır demediniz?

Olayları kendimize göre yorumlamayalım, ya her olaya aynı bakış açısıyla bakalım ya da yanlı yorum yapacaksak hiç yorum yapmayalım.:)

Konunun doğruluğundan bile emin değiliz, haber yapmak isteyen bir gazetecinin uydurması da olabilir. Ortada bir kesinlik olmadığı için, konu üzerine tartışmak da elimize birşey geçirmez.