View Full Version : Beşiktaş iyi döndü
TüMeR_yAğıZ
21.Ocak.2006, 20:55
Valla şu anda ilk yarıyı izledim ve oldukça iyi bir beşiktaş buldum.Çok iyi varyasyonlar çalışmışlar ileri uçta ve Sergen döktürüyor gene.Ama ortasahada ileriye top alıp sürecek bir adamın eksikliği belli oluyor.Bide İbrahim Akın fazla bencil olmasa güzel olacak ama bakalım ikinci yarı ne getirecek?
senderson
21.Ocak.2006, 21:34
2-2 ne kadar güzel bastır Kayseri Erciyes.Kazanırlarsa avatarımı değiştircem...
gezenti
21.Ocak.2006, 21:57
2-2 ne kadar güzel bastır Kayseri Erciyes.Kazanırlarsa avatarımı değiştircem...
ben beşiktaşı kim yenerse avatarımı o yönde değiştiricem.nedeni malum...
batuhan673
21.Ocak.2006, 21:59
Arkadaşlar BJKli arkadaşlara ayıp oluyor :)
Selman Ozturk
21.Ocak.2006, 22:03
beşiktaş harbiden de muhteşem dönmüş 2-2 :):):):)
batuhan673
21.Ocak.2006, 22:08
Efsane geri döndü hesabı :D
gezenti
21.Ocak.2006, 22:23
walla dalga geçer gibi çok komik ya
10_Osmanozc
21.Ocak.2006, 22:33
Futbolda sadece netice değil hatice de önemlidir.Trabzonsporlu şair Sunay Akın'ın "Futbol haticedir!" diye bir lafı var tam buraya uygun.Beşiktaş iyi oynamış olabilir arkadaşın dediği gibi.Ama 2-2 bitti diye siz bu takıma kötü oynamadı falan diyemezsiniz.İyi oynayıp kaybetmek de vardır.(İzlemedim maçı)
TüMeR_yAğıZ
21.Ocak.2006, 22:44
bence ilk yarı iyiydi ama ikinci yarı gs maçındaki gibi oyuncu değişikliklerinde Tigana geç kaldı.onda da hata yaptı.en iyi oynayan ibrahim üzülmezi çıkardı yerine solbek olarak ali güneş'i koydu.ben nerden bileyim böyle birşey yapacağını.tek iyi şey rıza ile mehmet sedef i oynatması.
10_Osmanozc
21.Ocak.2006, 22:49
Cenk Yüzyılın futbolcusu olmalı
21 Ocak 2006 21:09
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4616cenk.jpg
Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan karşılaşmada gecenin en çok konuşulan futbolcusu Cenk oldu. Gole giden Cenk yerde yatan futbolcuyu gördü ve....
Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan karşılaşmada gecenin en çok konuşulan futbolcusu Cenk oldu. Gole giden Cenk yerde yatan futbolcuyu gördü ve cezasahası içinde topu taca attı.
Bunu gören hakem hemen kendisine koştu ve teşekkür etti. Daha sonra oyuncular gitti ve kendisini bu hareketinden dolayı tebrik etti. Bu olayı gören binlerce taraftar dakikalarca Cenk'i ayakta alkışladı.
Maç sonrası ise Cenk "Sahada kazanmakta var kaybetmek de ancak önemli olan takım içinde yerde acı ile kıvranan bir insanın o acısını hisetmek ve ona göre oyunu belirlemek. Ben o sırada gol de atabilirdim ama o anda onu düşünmedim ve arkadaşımın yerde kıvrandığını görünce topu dışarı attım" dedi.
by internetspor
emirduman
21.Ocak.2006, 22:53
Ben 2. yarıyı izledim, kendi sahasında oynayan ve yenmek zorunda olan bir Beşiktaş için çok kötü futbol oynadı Beşiktaş, bence beraberliğe sevinmeli 2. yarıdaki futboluyla...
TüMeR_yAğıZ
21.Ocak.2006, 22:54
Cenk gerçekten fair play ödülü almalı yaptığı çok güzel bir davranış.ceza sahası dışından şut atarak golü bulabilirdi ama orada topu sürüpte golede gitmiyordu.
Laz_Asker_61
21.Ocak.2006, 23:09
Arkadaşlar Lütfen birbirimize saygı duyalım şu yeni bu yeni şekilde tartışmaya girmeyin burada herkes eşit ister yeni ister eski olsun! Herkesin burada fikrini belirtmeye hakkı var ve lütfen bu hakka saygı duyun!
Saygılarımla
Sergio
Neron_FB
21.Ocak.2006, 23:14
Bravo Cenk'e..HELAL OLSUN...
batuhan673
21.Ocak.2006, 23:14
Cenkî tebrik etmek lazım her oyuncu yapmaz.
Maymuncuk
21.Ocak.2006, 23:16
o zaman tebrikler cenk..
Kerim Kerimov
21.Ocak.2006, 23:22
Abi bi şey demek istemiorum ama ben sadece durumu değerlendireyim.
Keşke bütün maçı izleyip konu açsaydın.
Beşiktaş iyi döndü konunun başlığı ama sonuç 2-2 Istanbul'da. ;) Ironik bir durum.
TüMeR_yAğıZ
21.Ocak.2006, 23:58
Abi bi şey demek istemiorum ama ben sadece durumu değerlendireyim.
Keşke bütün maçı izleyip konu açsaydın.
Beşiktaş iyi döndü konunun başlığı ama sonuç 2-2 Istanbul'da. ;) Ironik bir durum.
Beraberlik aklıma geldi zaten yazımın sonunda yazdım ikinci yarı ne olacak diye.böyle bir şeyi bekliyordum.Bjk genelde ilk yarıları iyi götürüp ikinci yarının ilk onbeş dksında çöküyor.Tigana'nın buna çözüm bulması lazım...
hucar17
22.Ocak.2006, 00:04
Bravo Cenk'e..HELAL OLSUN...
+1000 ayrıca maçın ikinci yarısının özetini izledim.2 golü verilmedi kayserinin ve biri ofsayttı ama diğeri kesinlikle goldü bence.ama ilk yarıyı bilmiyorum ama 2. yarıya bakarsak Bjk 1 puana şimdilik sevinmeli
gezenti
22.Ocak.2006, 00:11
al işte bir tane daha sizin sorununuz nedir beşiktaşla daha foruma gireli ay bile olmamış yazdığın yazılara bak
sen ne zamandan beri burdasında ne oluyo geçenlerde uzaklaştırma alan arkadaş deil sendin.
birde merak etme biz artık akıılandık nerde ne satılıyo ne nasıl kazınılıyo biz hepsini şehir olarak öğrendik bundan sonra haytta düşmeyiz...
TüMeR_yAğıZ
22.Ocak.2006, 00:13
+1000 ayrıca maçın ikinci yarısının özetini izledim.2 golü verilmedi kayserinin ve biri ofsayttı ama diğeri kesinlikle goldü bence.ama ilk yarıyı bilmiyorum ama 2. yarıya bakarsak Bjk 1 puana şimdilik sevinmeli
valla siyah şeytanlar hakkında konuşmak istemedim ama elinizi vicdanınıza koyun biraz iki golü sayılmamışmış.hangi iki golü sayılmamış allah aşkına abartmayın ya.
hucar17
22.Ocak.2006, 00:13
arkadaşım maçın sadece ikinci yarı özetini izledim ve sadece ''1'' pozisyonda ofsayt yanlış dedim...
TüMeR_yAğıZ
22.Ocak.2006, 00:25
uslup yanlış arkadaşım önce iki gol diyorsun sonra birinde ofsayt yanlış diyorsun.tarafsız bir gözle maçın geniş özetini izle öyle konuşalım.
hucar17
22.Ocak.2006, 00:29
arkadaşım son kez söylüyorum iki kez top Bjk çizgisinden geçti ve bunlar gol olarak değer kazanmadı değilmi?ben de diyorum ki ilkinde karar doğru yani gol değil.ancak ikinci posizyondaki karar yanlıştı ve gol verilmeliydi diyorum.evet maçın tamamımını izlemedim ve bunu da söyledim zaten.ben 2. yarıda gördüğüm posizyonları söylüyorum.kayserinin hakkı yendi falan da demiyorum.belki Bjk çok daha iyi oynamıştır bilemem.ben 2. yarının özetinde verilen posizyonları değerlendiriyorum...
semih5
22.Ocak.2006, 00:58
yine berabere yine berabere yine berabere of be yine ayni seyler
mustang
22.Ocak.2006, 02:01
valla erciyese helal olsun 2-0 dan 2-2 getirmek her takımın yapabilecegi bir şey degil ben bir kayserisporlu olarak kardeş takımımızı kutluyorum .inşallah darısı başımıza yarin trabzonu sahadan silmek için cıkacagız.
RoCCo_42
22.Ocak.2006, 10:44
İŞTE MEDYA İŞTE ÜÇ BÜYÜKLER FARKI.
Ya arkadaslar ne o BJK ye GS ye FB ye karsi adam sportmenlik yapınca yüzyılın sporcusu oluyormus dimi.Ama MALATYA-KONYA macında aynı seyi yapan TAYFUN'a hic bisey olmuyor hemde daha dakka 2 de maglup duruma düsmesine ragmen.İsde MEDYA ve ÜÇ BÜYÜKLER farkı gene ortaya cıkdı bu konuda bile.Yazık gercekden cok yazık.
Neron_FB
22.Ocak.2006, 11:06
Ben senden yeni öğreniyorum TAYFUN'un öyle bişe yaptığını...Ona da Helal olsun...Tabi medya bize duyurmadıktan sonra biz nerden bilcez böyle güzel şeylerin olduğunu...
10_Osmanozc
22.Ocak.2006, 16:04
İŞTE MEDYA İŞTE ÜÇ BÜYÜKLER FARKI.
Ya arkadaslar ne o BJK ye GS ye FB ye karsi adam sportmenlik yapınca yüzyılın sporcusu oluyormus dimi.Ama MALATYA-KONYA macında aynı seyi yapan TAYFUN'a hic bisey olmuyor hemde daha dakka 2 de maglup duruma düsmesine ragmen.İsde MEDYA ve ÜÇ BÜYÜKLER farkı gene ortaya cıkdı bu konuda bile.Yazık gercekden cok yazık.
Bu konuya dikkat çektiğin için teşekkür ediyorum sana.Cenk'i bu hareketinden dolayı kutluyorum ama Avni Aker'de bizim maçta yapmadığı çirkeflik kalmamıştı.Futbolcumuza dirsekler falan.Şimdi bu yaptığı hareketin arkasında "3 büyüklere=medyaya" şirin gözükme güdüsü olup olmadığını tartışıyorum kafamda.Kimbilir.Neyse yine tebrik edelim.
barahir
22.Ocak.2006, 16:33
Beraberlik aklıma geldi zaten yazımın sonunda yazdım ikinci yarı ne olacak diye.böyle bir şeyi bekliyordum.Bjk genelde ilk yarıları iyi götürüp ikinci yarının ilk onbeş dksında çöküyor.Tigana'nın buna çözüm bulması lazım...
işte sorun kondisyon eksikliği bence takımın biraz daha kondisyona ihtiyacı war
TüMeR_yAğıZ
22.Ocak.2006, 19:34
Evet kondüsyon eksikliği göze çarpıyor.devre arası yeterli yükleme yapılır diye düşündüm ama pek umduğum gibi değil.Tek olumlu şey Mehmet Sedef ve Rıza Şen'in oynaması.Fakat Ailton'a nasıl 90 dk. tahammül etti inanamıyorum hala.İbrahim Üzülmez'in yerine oyundan o çıkmalıydı.Okan'da 2-1 iken oyuna girmeliydi.
barahir
22.Ocak.2006, 19:36
walla ben özellikle rıza şeni çok beğendim şahsen kıskanmaya bile başladım. ailton konusunda ise tigana bence werder maçındaki hat-trick e güvenerek oynattı
TüMeR_yAğıZ
22.Ocak.2006, 19:38
Rıza gerçekten iyiydi.O şutu gol olsaydı zaten bütün medya ondan bahsederdi.Bence Tigana Rıza'yı da ilk onbir çıkarmalı.
barahir
22.Ocak.2006, 19:41
ewt o şutu görünce aklımdan geçti zaten bu gol olsaydı avrupa devleri değilde avrupanın türkiyeyi takip eden takımlarından teklif yağardı bence mesela rooney bi gol sayesinde meşhur oldu
RoCCo_42
22.Ocak.2006, 21:01
ewt o şutu görünce aklımdan geçti zaten bu gol olsaydı avrupa devleri değilde avrupanın türkiyeyi takip eden takımlarından teklif yağardı bence mesela rooney bi gol sayesinde meşhur oldu
Arkadasım ROONEY 16 yasındayken U16 maclarında kesfedilmis bir oyuncudur.Ben o zamanlar kesfettim sahsen onu gördükden sonra EVERTON'dan BARNET'e kiralamisdim üç sene üstüste.Ve benden sonra ARSENAL'e gol atti ve MANCHESTER'a giddi.Diyecegim sudur ki bu adamlar 15 yasından itibaren sürekli takip ediliyorlar.Zamanında SABRİ'ye SOCHAUX 1milyon euro teklif etmisdi.GS de daha oynamıyorken.
smnfrh
23.Ocak.2006, 14:11
olan oldu bu sezon da heba oldu gitti ama şu rıza ile mehmet sedef baya iii olacak gibi lig zaten bitmiş oynat şu oyuncuları iyi oyuncumu değilmi herkes görsün öyle senelerce alt yapıda sürünüp sonra yok edilip arkasından bir zamanlar şöyle bir oyuncu vardı değerlendiremediler denmesin tabii yönetiminde baskısı gerekli çünkü teknik adamın düşüncesi hep kazanmak
birde tayfun olayını var konyalı tayfun ortalıklarda yok cenk hemen ortaya atıldı keşke orda gol atsa bjk yenilse idi bir bjk li olarak isterdim o zaman tayfun gibilerinin değeri anlaşılırdı............
Laz_Asker_61
25.Ocak.2006, 14:35
sen ne zamandan beri burdasında ne oluyo geçenlerde uzaklaştırma alan arkadaş deil sendin.
birde merak etme biz artık akıılandık nerde ne satılıyo ne nasıl kazınılıyo biz hepsini şehir olarak öğrendik bundan sonra haytta düşmeyiz...
sen istersen kaşıntılarını başka kişilere karşı kullan
benim ceza almam seni fazla ilgilendirmez
seninle polemiğe girmeye hiç niyetim yok