Log in

View Full Version : Kalli, Necati Ateş'i takımdan kovdu

REsist JuvE11
22.Temmuz.2006, 06:22
Kalli, Necati'nin Bochum maçında laubali davrandığı gerekçesiyle Sezgin'e " Hemen bavulunu toplasın" dedi. Adnan Sezgin arayı düzeltmeye çalıştı..

http://img505.imageshack.us/img505/47/15623kalliyv4.jpg (http://imageshack.us)

G.Saray'ın yurt dışı hazırlık kampını tamamlayarak yurda döndü. Dün akşam Bundesliga ekiplerinden Bochum ile karşılaşan Cimbom sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Maç sırasında yaşanan bir olay ise kampın son gününe damgasını vurdu.

Teknik direktör Kalli kamp çalışmaları boyunca performansından memnun olmadığı ve sık sık uyardığı Necati için yönetime " Hiç çalışmıyor. Aklını takıma veremiyor. Çok agrsif ve kibirli. Hırsı da kalmamış. Bu şartlar altında ondan verim almamız mümkün değil" şeklinde bir rapor vermişti. Bochum maçında ise Kalli sinirlerine hakim olamayarak öğrencisinin acil takımla ilişkisinin kesilmesini istedi. olay şöyle gelişti;

Karşılaşmanın 59. dakikasında Kalli Arda'yı sahaya sürmek için formasını giymesini söyledi. Ayhan'ı oyundan çıkarıp Arda'yı yerine almayı planlıyordu. Ancak Necati'nin o andan laubali bir şekilde davranıp arkadaşlarıyla gereksiz tartıştığını gören Kalli, kenar yönetime Necati'nin oyundan çıkacağı talimatını verdi. Bu esnada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'e dönerek " Necati'yi bir daha görmek istemiyorum. Hemen bavulunu toplasın" dedi.

Alman teknik adamın çok sinirli olduğunu anlayan Sezgin, olayın basın mensupları tarafından görülmesi üzerine ortalığı sakinleştirmek istedi. Kalli'nin sözlerinin büyütülmemesi gerektiğini söyleyen Sezgin " Hocamız o anda çok sinirlendi ve bir anlık sinirle o sözleri sarf etti" dedi. Necati'nin ise moralinin çok bozuk olduğu gözlerden kaçmadı..

TürkuAz
22.Temmuz.2006, 06:24
Kalli'ye alışmaları lazım.

Varonil
22.Temmuz.2006, 06:32
Kalli hırslı bir hoca gerçekten.

ChAoS
22.Temmuz.2006, 06:35
Necati ve Hasan Şaş bu oyuncular varsa takımınızda sorun kapıda demektir.

Emurafu
22.Temmuz.2006, 06:54
Necati ve Hasan Şaş bu oyuncular varsa takımınızda sorun kapıda demektir.Kardes sorunlar onlarda ıse kovarsın örnek kalli hiç acımaz sorun yaratanı kovar bunuda kafana takma cok yayılmaz:):)

Zaten necati kalırsa kendine yazık eder kabze zaten gidicek...........

ZeroG
22.Temmuz.2006, 07:03
Kalli çok sıkı bir hoca.Galatasaray'a da bu lazım.İyi yapmış...

Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2006, 07:10
Kalli disiplini elden bırakmıyo... Otoritesini kuruyo takımda...

Aykan19o3
22.Temmuz.2006, 07:12
Çok disiplinli..

ChAoS
22.Temmuz.2006, 07:13
Kardes sorunlar onlarda ıse kovarsın örnek kalli hiç acımaz sorun yaratanı kovar bunuda kafana takma cok yayılmaz:):)

Zaten necati kalırsa kendine yazık eder kabze zaten gidicek...........

İyide bu adamlar sürekli sorun çıkaran adamlar şimdiye kadar gönderilmedi de şimdi mi gönderilecek.

Emurafu
22.Temmuz.2006, 07:19
İyide bu adamlar sürekli sorun çıkaran adamlar şimdiye kadar gönderilmedi de şimdi mi gönderilecek. Kardes bak şimdi ya antremanı takip etmıyorsun kalli hasana düdük bile attı ama zamanı gelince sakalastı o yüzden sorun olayını sen kafana takma...........

Bu arada sanırım bilmiyorusn necati bu sene bu takımda ilk 18 e giremicek ayrıca her sorun cıkaranı takımdanmı kovcaz yuh yani..................Her takımda sorun oluyor örnek fenerbahce ne oldu hiçbirsey sonucta aile sayılırlar siz kafanıza takmayın bunları...........

ZeroG
22.Temmuz.2006, 07:20
İyide bu adamlar sürekli sorun çıkaran adamlar şimdiye kadar gönderilmedi de şimdi mi gönderilecek.

Hasan'ı bilmem de Necati'yi kovmak o kadar zor olmasa gerek.Kalli'nin bi otoritesi var.Adam kaç senedir bu işin içinde bir kaç oyuncu için kalitesinden ödün vermez gibime geliyor.

Emurafu
22.Temmuz.2006, 07:22
Ya arkadaslar ben ne diyorum kalli necatiyi coktan kafasından sildi NE-CA-Ti Bu sene ilk 18 e giremez... kezman falanda kavga etti sorun olmadı her sey halledılır

ChAoS
22.Temmuz.2006, 07:25
Kardes bak şimdi ya antremanı takip etmıyorsun kalli hasana düdük bile attı ama zamanı gelince sakalastı o yüzden sorun olayını sen kafana takma...........

Bu arada sanırım bilmiyorusn necati bu sene bu takımda ilk 18 e giremicek ayrıca her sorun cıkaranı takımdanmı kovcaz yuh yani..................Her takımda sorun oluyor örnek fenerbahce ne oldu hiçbirsey sonucta aile sayılırlar siz kafanıza takmayın bunları...........

Kardeş benim kafama taktığım filan yok ama sonuçta bu oyuncular uyumsuz oyuncular burada hemfikiriz. Ayrıca benim anlatmak istediğim, oyuncular teknik direktör kararıyla kovulmaz burada yöneticilerde var herşeye teknik adam karar verseydi bizim İbrahim Akın'ı tigana takımdan kovmuştu ama hala kadroda demekki herşey teknik direktörde bitmiyomuş;;)

Emurafu
22.Temmuz.2006, 07:29
Kardeş benim kafama taktığım filan yok ama sonuçta bu oyuncular uyumsuz oyuncular burada hemfikiriz. Ayrıca benim anlatmak istediğim, oyuncular teknik direktör kararıyla kovulmaz burada yöneticilerde var herşeye teknik adam karar verseydi bizim İbrahim Akın'ı tigana takımdan kovmuştu ama hala kadroda demekki herşey teknik direktörde bitmiyomuş;;)
Bu sene Racon kesen Kalli var senin bildigin gibi degil işte mesela kalli şimdi yönetime dese necatiyi elden cıkarın diye bak hemen nasıl satıyorlar.....Adnan sezgin bile acıkladı.......Hersey kalliye baglı belki kabzeyi göndermicek necatiyi sırf bu olaydan dolayı gondercek oyüzden kalli nederse o olur.....

ChAoS
22.Temmuz.2006, 07:33
Bu sene Racon kesen Kalli var senin bildigin gibi degil işte mesela kalli şimdi yönetime dese necatiyi elden cıkarın diye bak hemen nasıl satıyorlar.....Adnan sezgin bile acıkladı.......Hersey kalliye baglı belki kabzeyi göndermicek necatiyi sırf bu olaydan dolayı gondercek oyüzden kalli nederse o olur.....

Hadi bakalım Görücez Kalli'yi ne kadar otoritesini gösterecek , anlatımına göre patron Kalli olmuş . Zaman gösterecek sözü dinleniyomu dinlenmiyomu şimdi yorum yapmaya gerek yok. Ama bu kadarda kesin konuşmaya da gerek yok .

erdemzorer10
22.Temmuz.2006, 07:33

katlyorum..ztn olması gerekende buydu bence..böyle otoriter bi adam gerekiyordu bize..necati yi de ümt karan gibi bi anadolu takımına bi yıllıgına kiralarsak aklı başına gelebilr ;)

Emurafu
22.Temmuz.2006, 07:35
Hadi bakalım Görücez Kalli'yi ne kadar otoritesini gösterecek , anlatımına göre patron Kalli olmuş . Zaman gösterecek sözü dinleniyomu dinlenmiyomu şimdi yorum yapmaya gerek yok. Ama bu kadarda kesin konuşmaya gerek yok .
Eger sen Galatasarayı yakından takıp etseydın bana katılırdın ezbere konusdun evet suana kadar sözü dinleniyor ve sen bunu bilmiyorsun Ya haberlere bile cıktı Racon kesen kalli var herkez biliyor sen bilmiyorsun neyse uzamasın..Bol bol Gs tv izleyin:D:D

REsist JuvE11
22.Temmuz.2006, 07:35
ben necati yi oldum olası sevmem..gitmesine ilk sevinen kişilerden olurum

erdemzorer10
22.Temmuz.2006, 07:38
Hadi bakalım Görücez Kalli'yi ne kadar otoritesini gösterecek , anlatımına göre patron Kalli olmuş . Zaman gösterecek sözü dinleniyomu dinlenmiyomu şimdi yorum yapmaya gerek yok. Ama bu kadarda kesin konuşmaya da gerek yok .

kardes takip etmeden falan yorum yazmak dogru olmayabilr..antremanlarda falan kalliyi görmelisin..neyse sezon sonu belli olur kimin sözününün dinlenip dinlenmedigi ;)

ChAoS
22.Temmuz.2006, 07:39
Eger sen Galatasarayı yakından takıp etseydın bana katılırdın ezbere konusdun evet suana kadar sözü dinleniyor ve sen bunu bilmiyorsun Ya haberlere bile cıktı Racon kesen kalli var herkez biliyor sen bilmiyorsun neyse uzamasın..Bol bol Gs tv izleyin:D:D

Racon kesmesi öneli değil kafa kesmesi önemli:D:D , sonuçta habere göre Necati'yi takımdan kovdu mu kovdu o zaman Necati'nin gönderilmesi gerekir. Ben o zaman Patron Kalli derim.

Emurafu
22.Temmuz.2006, 07:41
Racon kesmesi öneli değil kafa kesmesi önemli:D:D , sonuçta habere göre Necati'yi takımdan kovdu mu kovdu o zaman Necati'nin gönderilmesi gerekir ben o zaman Patron Kalli derim.Kardes eger dedıklerı gıbı bır olay varsa kallı onu zaten kafasında sılmıstır gıtmese bıle necatı ılk 18 e gıremez her adamı kavcakmıyız hep neyse gereken yapılır ayrıca tek patron kallı ıstedıgını gonderir lütfen uzamasın.....

ibo
22.Temmuz.2006, 07:41
Ne kadar gereksiz bir tartışma.! İşin cılkını çöıkardığınızdan dolayı konu kilitlenmiştir...