PDA

View Full Version : Appiah Yuvadan Uçuyor

Ghonedre
23.Temmuz.2006, 01:00
Appiah Schalke ile Anlaştı

Fenerbahçe´de kalıp kalmayacağı bir türlü netleşmeyen Appiah´ın Alman ekibi Schalke ile anlaştığı iddia edildi. Mavi beyazlılarla görüştüğünü doğrulayan Ganalı yıldız, "Evet menajerim Schalke ile anlaştı.Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum" dedi.

Sarı lacivertlileri sarsan gelişme dün akşam saatlerinde yaşandı. Daha önce Appiah ile görüştüğü ancak Fenerbahçe´nin yüksek bir bonservis istemesi nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen Schalke´nin tekrar girişimlere başladığı haberi Alman medyası tarafından duyuruldu. Bunun üzerine Lig TV muhabiri Deniz Türker Ganalı futbolcu ile bir görüşme yaptı. Schalke ile görüştüğünü doğrulayan Appiah, "Evet menajerim Schalke ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardı. Bende Almanya´ya gitmek istiyorum ancak hala Fenerbahçe´nin futbolcusuyum. Artık takımın vereceği karar bekliyorum" dedi.

Fenerbahçe´nin ise Appiah´ı 8-10 milyon eurodan aşağı bir bonservis ücretiyle bırakması beklenmiyor.

Memedov
23.Temmuz.2006, 01:02
Resmi Siteden Aciklama geldi satilmayacak diye Appiah'da mutlu oldugunu belirtmisti.

Oyuncumuz Stephen Appiah, kenidisinin gönderileceği, satılacağı, takasta kullanılacağı yönündeki bir dizi spekülatif habere açıklık getirdi. Fenerbahçe'de mutlu olduğu söyleyen Appiah, "Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum. Sürekli gideceğim yazılıyor, çiziliyor. Yoksa siz beni sevmiyUr musunuz?" dedi.
Kendisiyle ilgili çıkan haberlere bir anlam veremediğini ve Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki bu haberlerin nasıl çıktığını da anlayamadığını söyleyen Stephen Appiah, "Şampiyonlukta yaşadıklarımız gerçekten çok güzeldi. Sezon sonu bir ameliyat geçirdim. Çalışmalarıma tatilde de devam ettim. Fenerbahçe için hazır hale geldim. Fenerbahçe'yle sözleşmem sürüyor. Buradayım ve çalışmalara başlıyorum. Benim başka kulüplere gideceğim hep gündemde. Basın her gün beni bir başka kulübe transfer ediyor. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir defa benim 'Ben şuraya gidiyorum.' diyebilecek durumum yok. Çünkü kulübümle sözleşmem sürüyor. Ben Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen kulüpler önce Fenerbahçe'yle görüşmek zorunda. Basın benim hakkımda sürekli spekülasyon yapıyor. Bu tip haberlere cevap vermekten bıktım artık. Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum. Sürekli gideceğim yazılıyor, çiziliyor. Yoksa siz beni sevmiyUr musunuz. Ben sizleri çok seviyUrum" diye konuştu.

Kaynak : Fenerbahce.org

TürkuAz
23.Temmuz.2006, 01:03
Resmi sitenin açıklamasının tarihi tam olarak ne zaman.

the_imam912
23.Temmuz.2006, 01:04
O açıklamayı yapalı bayağı oldu herhalde.

Memedov
23.Temmuz.2006, 01:05
3 Gun once..

Atakan38
appiah'ın acıkLaması daa yenı

gıtsede kurtuLsak yaa

TürkuAz
O zaman bunu kaynak diye koymak yanlış olur.Daha önce yalanlanan haberlerin gerçekleştiğinide görmüştük.O yüzden söyledim..

erdemzorer10
23.Temmuz.2006, 01:06
giderse Fb 2.silahını da satmş olacak hadi bakalm nolacak

Memedov
23.Temmuz.2006, 01:07
Fenerbahce Transfer haberlerin'de de belirtmistim Burda da belirttim orda tartistik buraya tekrardan konu acmaya gerek yok..

Fıratcan Alçınkaya
23.Temmuz.2006, 01:08
Tuncay dan sonra Appiah da giderse çok büyük eksik orta saha için...

Mirza
23.Temmuz.2006, 01:10
Benzeri konular açılmasın diye konuyu silmiyorum, kilitliyorum. Appiah ile ilgili güncel haberleri Fenerbahçe Transfer Haberleri bölümüne koyabilirseniz forum temizliği açısından daha güzel olur.