PDA

View Full Version : Hazırlık Maçı | Fenerbahçe - S.Donetsk | 28 Temmuz

ForsakeN
23.Temmuz.2006, 22:19
F.Bahçe Luce'ye karşı
Fenerbahçe Futbol Takımı, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile özelmaç yapacak. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, karşılaşmanın 28 Temmuz Cumartesi günü FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacağı bildirildi. Açıklamada, maçın saati ve bilet fiyatlarının ilerleyen günlerde duyurulacağı kaydedildi.

Kaynak : AA

Fıratcan Alçınkaya
23.Temmuz.2006, 23:03
Bu maç bence ölçü... Bakalım neler yapıcak FB....

BlackEagle19o3
23.Temmuz.2006, 23:13
Banko Shaktar:p.İddaya koymuşlar mı bu maçı:D:D

TürkuAz
23.Temmuz.2006, 23:15
Lucarelli'den gol bekliyorum.

Memedov
23.Temmuz.2006, 23:15
Banko Fenerbahcem..:p

Saruhanyan
23.Temmuz.2006, 23:54
Demek Saracoğlunu açıyoruz ama bu maçta hala formaların açıklanmamış olması ve transferlerin belirlenmemesi beni üzüyo.

Fietra 10
24.Temmuz.2006, 00:54
shaktar fenerden daha iyi transfer yaptı ve daha saglam takım bence shaktar en az 2 farkla yenecektir...

Fernando Gago
24.Temmuz.2006, 01:04
Carlos'u izleriz belki süper kupa maçı öncesi güzel maç olacak

Atakan38
24.Temmuz.2006, 01:31
super kupaya hazırLık macı heraLde

ii maç oLur ama gonLum shaktar'dan yana :p

LucareLLi'yı merak edıorum

FRUKO777
24.Temmuz.2006, 01:39
ölçü olmaz hazırlık maçları.adı üzerinde hazırlık maçı ;;)
ayrıca biz yeneriz...(Fenerbahçe)

ZeroG
24.Temmuz.2006, 01:49
İyi maç olur.Tabi keşke her maçımız kaliteli takımlarla olsa.Shaktar'da Lucarelli, Fenerbahçe'de Carlos merakla izlenecek isimler.

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2006, 01:50
Sezon öncesi yaptığı en ciddi hazırlık maçı.Böyle maçlar yapması Fb için daha yararlı.Sonuçta CL'de güçlü ekipler ile eşleşme ihtimali yüksek Fenerbahçe'nin.

ChAoS
24.Temmuz.2006, 01:52
Sadece bir hazırlık maçı bence ölçü değildir. Bakalım Shakhtar önemsicekmi maçı.

fenerlistinanc
24.Temmuz.2006, 02:10
en ciddi hazırlık maçı

GodfatheR
24.Temmuz.2006, 02:18
Hangi Kanal verecek acaba. 2 takıma başarılar.

ozel maclarimizi dspor veriyo.super kupa macini hangi kanal veriyo bilen varmi

Omerdinho
24.Temmuz.2006, 07:59
ozel maclarimizi dspor veriyo.super kupa macini hangi kanal veriyo bilen varmi
Lig TV,Show Tv

Emurafu
24.Temmuz.2006, 09:01
türkiyede maclar şifreli olmucak dsmart sadece avrupadaki macları almıs hatta aradık sorduk bakalım macları hangı kanal verecek

Jesus_FB
24.Temmuz.2006, 09:09
eğer hava çok sıcak olmazsa gidebilirim maça özledim çocukları

ultraslanerdem
24.Temmuz.2006, 17:43
Büyük ihtimalle berabere biter gibime geliyor.Sanırsam Show tv verecek maçı...

physicist87
25.Temmuz.2006, 02:15
Hazırlık maçı olduğu için sonuç o kadar da önemli değil,iyi futbol oynayalım Ş.L öncesi eksikliklerimizi görebilelim yeter,önlem muhakkak alıncaktır..

kasparov42
25.Temmuz.2006, 06:17
guzel bi hazırlık macı olacak.d smart vermezse dahada guzel olacak :(

erdemzorer10
25.Temmuz.2006, 09:22
fb as kadrosuna en yakın kadroyla çkacaktr bu maça

kasparov42
25.Temmuz.2006, 20:46
bence bu macta roberto carlos dan fazla şey beklenmemeli.zaten bu macda da aham şaham bi performans sergileyecegini sanmıyorum

fm_monster
25.Temmuz.2006, 20:57
bilet fiyatları
2007-08 sezonu kombine kart sahiplerinin karşılaşmayı kendi yerlerinden izleyebilecekleri, bilet satışlarının kombine kart kapsamı dışındaki tribünlerden yapıldığı duyuruldu.

Fenerbahçe'nin İstanbul'daki taraftarlarının karşısına yeni sezon öncesi ilk kez çıkacağı hazırlık maçının bilet fiyatları şöyle:

Migros Tribün: 25 YTL

Fenerium E Blok: 150 YTL

Fenerium F Blok: 130 YTL

Fenerium G Blok: 90 YTL

Fenerium Üst: 50 YTL

Maraton ve Fenerium Alt Çocuk Biletleri: 75 YTL

paco
25.Temmuz.2006, 21:40
mac keske Ukraynada olsaydi :(

O z a H n
27.Temmuz.2006, 03:33
Bilet fiyatları hazırlık macında böleyse kim bilir lig maclarında nolcak halimiz

KaF KeF
27.Temmuz.2006, 03:37
Almamız lazım bu maçı...

D-Smart yayınlaaycak maçı...(Kesinleşti)

Omerdinho
27.Temmuz.2006, 04:11
Bilet fiyatları hazırlık macında böleyse kim bilir lig maclarında nolcak halimiz
R.Carlos oynayacagi icin biletler bu kadar pahali,yönetim biliyorki herkes R.Carlos'u izlemeye gidecektir,satabildikleri fiyata satmaya calisiyorlar :D

O z a H n
27.Temmuz.2006, 04:31
R.Carlos oynayacagi icin biletler bu kadar pahali,yönetim biliyorki herkes R.Carlos'u izlemeye gidecektir,satabildikleri fiyata satmaya calisiyorlar :D

R.Carlos lig maçlarında da oynucak ozaman nolcak halimiz :D

Sekopej
28.Temmuz.2006, 03:46
Ahh D-Smart ahh

Radyodan dinledim biraz Carlos 30 ve 40 metreden 2 şahane şut çekmiş kaleci güçlükle kurtarmış. Bir de Kezman'ın önüne çok güzel uzun pas göndermiş.

Radyo Trabzon maçına döndü, bir kahve bulmak lazım D-Smart olan avrupa maçları böyle hiç çekilmez...

fmsmyrna
28.Temmuz.2006, 03:51
Aynen bende uyuz oldum bu D-Smart'a hiç bir hazırlık maçını izleyemedim:mad::mad:

Varonil
28.Temmuz.2006, 03:58
Daha bu D-Smart Avrupa maçlarımızı da verecek.Durum vahim:(

Omerdinho
28.Temmuz.2006, 03:58
Ahh D-Smart ahh

Radyodan dinledim biraz Carlos 30 ve 40 metreden 2 şahane şut çekmiş kaleci güçlükle kurtarmış. Bir de Kezman'ın önüne çok güzel uzun pas göndermiş.

Radyo Trabzon maçına döndü, bir kahve bulmak lazım D-Smart olan avrupa maçları böyle hiç çekilmez...
hangi radyoydan dinliyorsun ?? bizimle paylasman mümkün mü ? :)

ForCimbom
28.Temmuz.2006, 03:59
Avrupa maçları derken sadece Ön Eleme ve UEFA grup maçları D-Smart'tan yayınlanacak...

Sekopej
28.Temmuz.2006, 04:00
hangi radyoydan dinliyorsun ?? bizimle paylasman mümkün mü ? :)

Radyospor ama şu anda TS maçına döndüler. O maç bittikten sonra Fenerbahçe maçını vereceklermiş...

ForsakeN
28.Temmuz.2006, 04:16
Bari şu maçı şifresiz verselerdi.Böyle daha da gıcık oluyo insan DSmart'a :mad:

fm_monster
28.Temmuz.2006, 04:49
ugur gool dk 70
radyo spor veriyo

ForsakeN
28.Temmuz.2006, 04:58
Bu maçı veren Ukrayna kanalı var mı acaba? Uydudan izleriz :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1-1 oldu.radyoya göre Gökhan Gönül hata yapmış.

fm_monster
28.Temmuz.2006, 05:08
1-1 oldu gokhan hata yapmıs
carlos ta cıktı simdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bitti 1-1......

KaF KeF
28.Temmuz.2006, 05:16
Yenirmi ya o gol..sağlık olsun....(Golu görmedim:D:Dsalladım..Kesin komik bir gol yemişizdir..::D:D)

İzleyemiyorum ya..

mustafa35
28.Temmuz.2006, 05:19
Malesef izleyemiyorum..

fm_monster
28.Temmuz.2006, 05:20
bu sitede izleyen yok heralde:D

ugurun golu super

ForsakeN
28.Temmuz.2006, 05:46
Uğurun golünü nasıl izleyebiliriz?

fm_monster
28.Temmuz.2006, 05:50
Uğurun golünü nasıl izleyebiliriz?

fb tv özet verdi biraz once kacırdın

Emurafu
28.Temmuz.2006, 06:31
Fenerbahce savunmasini duzeltmesse isi cok zor ziya kaptanda surekli bunu ifade ediyor hazir degilller

Cengo
28.Temmuz.2006, 06:37
Fenerbahce savunmasini duzeltmesse isi cok zor ziya kaptanda surekli bunu ifade ediyor hazir degilller

Fenerbahçe'nin savunması gayet iyi, esas sorun Galatasaray ve Beşiktaş'ta..
Özellikle Trabzonspor tamamen bitti..

Ilhan
28.Temmuz.2006, 06:47
Fenerbahçe'nin savunması gayet iyi, esas sorun Galatasaray ve Beşiktaş'ta..
Özellikle Trabzonspor tamamen bitti..

Fenerbahçe'nin savunması oyun kurarken iyi, fakat kademe olarak başarısız. İyi bir sağ bek alınmalı.

NisRoc
28.Temmuz.2006, 06:51
Savunma biraz savruLdu gibi ;) Forvetler hiç etkili olamadı, Kezman bir pozisyonu harcadı resmen. Deivid'in nerede oynadığı belli değil. Semih sırtı kaleye dönük bi oyuncu ve hava toplarını çok güzel indiriyor. Uğur Boral golü haricinde hiç bir şey yapmadı desem yeridir, saçma sapan çalımlar yapıp kendini karıştırdı hep. Hakem oyunu katletti resmen alakasız alakasız fouller verdi:) Shakhtar'ın son dakikalarda bi atağı vardı, ofsayt değildi ama ofsayt verdi :) Carlos kaliteli ve tecrübeli bir futbolcu olduğunu gösterdi. Önünde Vederson olunca sol taraf mükemmel olacağa benziyor. Deniz sahadaydı yine ve ilk 11deydi! Aurelio pek yoktu gibi. Gökhan Gönül'ün hatası golü getirdi. Ali Bilgin ortasahada oynadı ve pek bir varlık gösteremedi. Kazım sağdan iyi gidiyor görücez bakalım :) Ve Serdar.. biraz şanslı bir kaleci ;) vs..vs.. Vasat bir oyun sergiledi Fener..

ForsakeN
28.Temmuz.2006, 07:21
Gökhan nasıl bir hata yaptı? İzleyen varsa yazabilir mi?Bariz bi hata mıydı?

fenerbahce_1907
28.Temmuz.2006, 07:31
Adamı kacırdı sadece onun oldugu yere ara pas atıldı o da kademe hatası yaptı.

Fernando Gago
28.Temmuz.2006, 07:31
Uğur bu maçla solda oynayacağını garantiledi zaten hak ediyo çok formda

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2006, 08:24
Maçın özetini az önce izledim... U.Boral ın golü çok gzldi...

Varonil
28.Temmuz.2006, 08:29
Uğur Boral bu sene yeni transferimiz olacak:)Çok iyi performans sergiledi maçta,özellikle golü süperdi.Fenerbahçe Tuncay'ı arayacak diyenlere Uğur performansı ile sahada cevap veriyor.

Memedov
28.Temmuz.2006, 10:15
F.Bahçemiz Carlos aşkına
Kadıköy'de, Lucescu'nun takımı Shakhtar ile berabere kaldık
F.Bahçe 1-1 Shaktar

Fenerbahçemiz, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ukrayna lig ikincisi Shakhtar Donetsk takımıyla yaptığı özel karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Takımımızın tek golünü 69. dakikada Uğur Boral kaydetti. Uğur, Roberto Carlos'a nazire yaparcasına güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Genç oyuncu 82. dakikada yerini Vederson'a bırakırken, taraftarların büyük alkışı vardı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Shakhtar'dan Glatdkyk ceza sahasın içinde topla buluştu ve topu ağlarımıza gönderdi.

Carlos ilk kez...

Brezilyalı yıldızımız Roberto Carlos'un ilk kez sarı-lacivertli formayı giyerek taraftarları selamladığı maçta, yeni transferlerden Colin Kazım Richards, Gökhan Gönül ve Gökçek Vederson da ikinci yarı takımda kendilerine yer bulan isimlerdi. Real Madrid ile şampiyonluk sevinci yaşadığı İspanya Ligi'nin geç bitmesi nedeniyle Fenerbahçemiz'in yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampı sırasında katılan Carlos, sarı-lacivertlilerin bu kamp döneminde yaptığı 4 hazırlık maçında da oynamamıştı.

Kaptan Semih

Fenerbahçemiz'de Semih Şentürk'ün ilk 45 dakika sahada kaldığı ve kaptan olarak yer aldığı mücadelede Alex de Souza maç kadrosunda yoktu. Gözlerin Roberto Carlos'ta olduğu mücadelede tecrübeli isim 88 dakika başarılı bir futbol ortaya koyarken takım arkadaşlarını yönlendirişi ve saha içinde adeta bir teknik direktör edasıyla yaptığı davranışlar ile dikkat çekti. Carlos mücadelede 4 kez rakip kaleyi yoklarken iki frikik vuruşunda kaleciyi geçemedi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

4. dakikada Deniz'in sağdan ortasında, Semih'in kafayla indirdiği topa ceza alanı içinde müsait durumda Kezman vurdu, ancak top az farkla üstten auta gitti.
14. dakikada Da Silva'nın yerden ortasında ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Fomin'in vuruşunda, kaleci Serdar'dan dönen topu savunma uzaklaştırdı.
25. dakikada ceza alanının dışından Shevchuk'un uzaktan sert şutunda, kaleci Serdar son anda topu kornere çeldi.
27. dakikada Aurelio'nun ortasında ceza alanı içinde kalesinden çıkan kaleci Shust'dan önce Edu'nun kafa vuruşunda, top boş kale yerine yandan auta gitti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

47. dakikada Da Silva'nın şutunda savunmadan seken topu altı pasta kontrol eden Fomin, kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten auta attı.
60. dakikada ceza alanı dışından sol çaprazdan serbest vuruş kullanan Lewandowski'nin sert şutunda, savunmaya çarpan top üst direğe de çarparak kornere çıktı.
69. dakikada ceza alanı dışından uzak mesafeden Uğur'un sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Shutkov'un müdahalesine rağmen filelere gitti: 1-0
78. dakikada ceza alanı dışından serbest vuruş kullanan Bredun'un sert şutunda, kaleci Serdar üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etti.
88. dakikada Vukic'in ara pasıyla ceza alanının sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Gladkyy, yerden vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek, eşitliği sağladı: 1-1
90. dakikada Selçuk'un ceza yayı üzerinden sert şutunda, kaleci Shutkov topu kornere yumrukladı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Hüseyin Göçek, Ale Taşçıoğlu, Kemal Yıldız
Fenerbahçe: Serdar, Önder (Dk. 77 Gökhan), Can, Edu, Roberto Carlos (Dk. 89 Selçuk), Deivid (Dk. 65 Kazım), Deniz (Dk. 66 Kemal), Aurelio, Uğur (Dk. 83 Vederson), Semih (Dk. 46 Ali), Kezman (Dk. 85 Ilhan)
Shakhtar Donetsk: Shust (Dk. 64 Shutkov), Tkachenko, Kucher, Hübschman, Shevchuk (Dk. 84 Rat Dinca), Gay, Lewandowski (Dk. 65 Gladkyy), Pryyomov (Dk. 65 Bredun), Belik (Dk. 73 Vukic), Da Silva (Dk. 65 Trusevich), Fomin
Goller: Dk. 69 Uğur (Fenerbahçe), Dk. 88 Gladkyy (Shakhtar Donetsk)

Kaynak: Fenerbahce.com

Erdenay
28.Temmuz.2006, 20:06
Maç tribünlerimiz dolmasa bile çok güzel geçti..Nerde o maraton tribünü bomboştu dün akşşam..Hele telsim berbattı..Yine en iyisi migrostu zaten stadı çekip çeviren migros tribünü..Hazırlık maçı olmasına rağmen adamlar fiyatları tavana vurmuşlar sanki lig maçıydı..

ForsakeN
28.Temmuz.2006, 21:30
Buyrun Uğur'un golü :

http://www.youtube.com/watch?v=5lANWW3R8YM

Sağol Erdenay link için ;)

EreN
28.Temmuz.2006, 22:46
uğur tuncayı unutturur...

Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 00:13

Ya da sen öyle olmasını diliyosun...

Memedov
29.Temmuz.2006, 00:22
Macin ozeti..

http://www.youtube.com/watch?v=nC6Qi8pXm9Y&NR=1

fmsmyrna
29.Temmuz.2006, 00:37
Macin ozeti..

http://www.youtube.com/watch?v=ZTokivl6YU4

??? Elif Karlı çıkıyor???

tosunpasa
29.Temmuz.2006, 00:44
Macin ozeti..

http://www.youtube.com/watch?v=ZTokivl6YU4

Elif Karlı yeni transferiiz mi:p

Memedov
29.Temmuz.2006, 00:46
Duzelttim arkadaslar yanlislik oldu kusura bakmayin :)

ogcj_me
29.Temmuz.2006, 02:28
bu maç fenerin süper kupa finaline hazır olmadığını gösterdi
bjk kotu yada şans bizden yana olursa kupayı alırız

Fernando Gago
29.Temmuz.2006, 03:20
Fenerbahçenin yıllardır sıkıntısını çektiği Sol bölge artık harila forvet hattında hala takım olsada takımda iyi görünüyor ben karamsar değilim

Memedov
29.Temmuz.2006, 03:29
Semih böyle hep oynamalı bence Forvet transferine gerek bile duymuyorum ben şahsen elimzdeki yıldızları görelim yeter Bkz : Semih Şentürk..

İyi işler yaptı diye düşünüyorum bu maçta..Topları Kezman'a iyi indirdi ama Kezman değerlendiremedi..

TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2006, 03:38
Mehmet senin dediğinin olması için vatandaşlık torpillerinin bir kenara bırakılması gerekir.

Erdenay
29.Temmuz.2006, 20:33
Buyrun Uğur'un golü :

http://www.youtube.com/watch?v=5lANWW3R8YM

Sağol Erdenay link için ;)

Rica Ederim:icon_biggrin:

GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2006, 20:34
Kezman söz verdiği gibi bu sezon 20 gol falan atamaz bence.Maçın 3/2 sini seyrettim.Carlos'da hazır gibi gözükmedi.Şutları falan bana göre çok iyi değildi.Yani bildiğimiz Carlos şutları değildi.Bazı bölümlerdede adeta yürüdü saha içinde.Semih'te forvette ben varım dedi sahadaki oyunu ile.Ayrıca Uğur'da kendine güveninin tam olduğunu ve bu sezon sol kanatta en büyük aday benim dedi oynadığı oyun ile.Kısacası Fb bana göre tam olarak hazır olmadığını gösterdi.

Erdenay
29.Temmuz.2006, 20:39
Çok kötü bir performans sergilediler bu gidişle Süper Kupa biraz hayal olur..Carlos dışında tribünleri harakete geçiren hiç bir oyuncu yoktu uğurun golü dışında..

Omerdinho
30.Temmuz.2006, 03:13
Kezman söz verdiği gibi bu sezon 20 gol falan atamaz bence.Maçın 3/2 sini seyrettim.Carlos'da hazır gibi gözükmedi.Şutları falan bana göre çok iyi değildi.Yani bildiğimiz Carlos şutları değildi.Bazı bölümlerdede adeta yürüdü saha içinde.Semih'te forvette ben varım dedi sahadaki oyunu ile.Ayrıca Uğur'da kendine güveninin tam olduğunu ve bu sezon sol kanatta en büyük aday benim dedi oynadığı oyun ile.Kısacası Fb bana göre tam olarak hazır olmadığını gösterdi.
katiliyorum,tek formda oyuncu ugur boral digerleri henüz tam hazir degiller.

Sheriff
30.Temmuz.2006, 05:45
Yavaş yavaş dediğime gelecek herkes:) Ben burda Uğur Uğur diye yırtınırken herkes Uğur' a yüklendi. Ama o Tr'nin en iyi sol açığı..

Erdenay
26.Temmuz.2007, 16:12
Bu maça gidilir..Şu anda büyük bi yoğunluk var bilet satışlarına R.Carlos oynayacak diye..Bence tüm Fenerbahcelilerin bu maça gitmesi gerekir..Ben Fenerium ÜST teyim..