PDA

View Full Version : Konyaspor 0 - 1 Galatasaray

tombul taho
22.Ocak.2006, 22:22
Zorlu deplasmanda Song, Siadou, İliç ve Ayhan gibi önemli oyuncularından yoksun mücadele eden sarı-kırmızılı takım, karşılaşmanın genelinde pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarıda Hasan Şaş’ın bir topu direkten dönerken, ikinci yarıda Necati 1-2 fırsattan yararlanamadı. Son bölümlerde gol için baskısını artıran Galatasaray, 90+2’de genç futbolcusu Aydın’ın ceza sahasının dışından attığı güzel golle 3 puanın sahibi oldu.

Kaynak : NTVMSNBC

Maçı izledikten sonra yorumları mutlaka dinlerim. neler olmuş neler bitmiş neler söylenilecek falan diye. Maçtan sonra Oğuz Tongsir'in bi lafı vardı ki gerçekten tüylerim diken diken oldu ve bu takımın gerçekten para için değil forma için oynadığını daha iyi anladım. Oğuz Tongsir aynen şunları dedi :

"Demin Galatasaray soyunma odasından gelen sesleri duydum. Aynen şöyle bağırıyolardı : Param yok pulum yok! Malım mülküm olmasın ZİYANI YOK!"

Bu gerçetken çok önemli bişey bana göre! HELAL OLSUN BU ÇOCUKLARA!!! Umarım yöneticiler bişeylerin farkına varırlar artık! hem ayıp hem de yazık ediyolar bu çocuklara!!!

hucar17
22.Ocak.2006, 23:09
sene başından beri çoğu maçta son dakika golüyle kurtardılar valla helal olsun.ayrıca aydın da harika bi gol atmış tebrikler...

tombul taho
22.Ocak.2006, 23:22
bi de penaltı verilmedi! hasan'ın maçtan sonraki açıklamaları da gerçekten çok iyiydi ama. bayaa bi göz dağı verdi herkese(yönetim, rakipler vs.)...

Neron_FB
23.Ocak.2006, 00:09
evet o penaltıydı bence de..pek dikkatli izlemedim ama izlediğim kadarıyla öleydi

tombul taho
23.Ocak.2006, 00:20
gördüğüm kadarıyla eli de açıktı ayrıca hani arkada konyalı ols neyse arkada bi de necati wardı. top gelse gol olma şansı bayaa yüksek. metin tokat gibi bi hakem bunu nası kaçırdı anamadım. ayrıca maçtan sora o pozisyonda top eline değen futbolcuyla röportaj yaptılar. adam kafama çarptı dedi. ya biz organlarımızı bilmiyoruz ya da o çok iyi biliyor. dün cenkin yaptığı fair-play hareketinden sonra bugün bu adamın bu hareketi yapması bence üzücü bi olay!

Neron_FB
23.Ocak.2006, 00:21
haklısın..iyiki GS kazandı yoksa kıyamet kopardı valla :D

RoCCo_42
23.Ocak.2006, 00:24
O pozisyon penaltıydı.
Yalnız sunu sölemeyliyim GS maçı kazanmayı haketmedi.Oyunun büyük bölümünde Konyaspor daha ön plandaydı.
Maçın hakkı Beraberlikdi.
Ne yalan söleyim tuutugum iki takımın macında GS nin kazanmasını daha cok istedim.Ama aslında dogrusu KONYASPOR'un kazanmasını istememdi.Ama ne desemde ilk dogar dogmaz gördügüm takım GS oldugundan ve GS nin Konyadan daha cok puana ihtiyaci oldugunu düsünmemden dolayı GS nin kazanmasına sevindim.

mustang
23.Ocak.2006, 00:41
Galatasaray bütün mali krize ragmen şampiyonluk mücadelesi veriyor adamlara helal olsun.GEnç ve yakışılı adam ve ayrıca fakir ama gururlu kız bunu istiyor ama para yok bakalım senaryo nasıl bitecek. genç ya sayısal loto'dan para vurcak yada kızı alamayacak.Senoryonun yazarı (Özhan Canaydın)

senderson
23.Ocak.2006, 00:50
tvnin başında çıldırdım okadar dayan gsye diren uzatmada gol ye hemde daha dünki çocuktan.Ne diyim ben o kaleciye

tombul taho
23.Ocak.2006, 00:58
bence kalecinin o pozisyonda yapabileceği bişey yoktu. zaten boyunun yettiği kadar uzandı çocuk. savunmanın ne yapıp edip indirmesi lazımdı orda aydın'ı. ayrıca bence dünkü çocuk demen biraz yanlış. çünkü emre'de dünkü çocukken mallorca maçında 1.91 boyundaki kaleciye aşırtma atmıştı hatırlatırım.

Maymuncuk
23.Ocak.2006, 01:05
ta Galatasaray'ımızda çok iyi gençler var bu sene baya bi yardımcı olcaklar heralde..

emirduman
23.Ocak.2006, 01:10
"Dünkü çocuk" muhteşem gol attı hakketen, umarım devamlılık sağlar GS'de...

Oğuz Tongsir'in dedikleri beni de baya bi etkiledi oyuncularla gurur duydum, işte bu yüzden GS bütün bu zorluklara rağmen şampiyonluğu inatla takip ediyor...

Bugün GS iyi oynamasa da kanımca maçı yenmesine yetecek kadar pozisyon buldu ama bugün forvetlerimizi biraz beceriksizdi....

Neyseki Aydın becerisini gösterdi, bizi de sevindirdi...

tombul taho
23.Ocak.2006, 01:11
ta Galatasaray'ımızda çok iyi gençler var bu sene baya bi yardımcı olcaklar heralde..
bana da öyle geliyor. ama bu belliydi zaten. alt yapıda emre'yle birlikte başlayan bi hareketlilik wardı. sadece galatasaray'ı diil milli takımımızın başarısında da bu çocukların katkısı olacak!

Selman Ozturk
23.Ocak.2006, 02:00
ama bence bizim bu çocukları ilk 11'de oynayıp kendilerini geliştirebilecekleri takımlara KİRALIK OLARAK göndermeleri daha mantıklı olabilir...Çünkü aydın hakikaten büyük gelecek vaadeden bir oyuncu ve galatasarayın altyapısında bunun gibi onlarca oyuncu var.....diğer büyük liglerde altyapılardaki oyuncuların %75'i diğer takımlarda kiralık oynuyorlar...bence galatasarayın da bu yolu izlemesi en mantıklı çıkar yoldur.......

tombul taho
23.Ocak.2006, 02:04
zaten bu ardayla başladı galiba. ardayı kiraladılar öyle sanırsam. yoksa başka birimiydi ? hatırlamıyorum. ama bu hafta gol attı onu biliyorum :) bence böyle gençlerin şimdilik 1. lige diil de 2. ligde bulunan takımlara kiralamaları gerekiyo. ya da 2.ligden 1.lige çıkan veya çıkacak olan yeni takımlara... çünkü böyle takımların oyuncu alacak paraları kısıtlı hep kiralama yoluna gidiyor.

Selman Ozturk
23.Ocak.2006, 02:18
zaten bu ardayla başladı galiba. ardayı kiraladılar öyle sanırsam. yoksa başka birimiydi ? hatırlamıyorum. ama bu hafta gol attı onu biliyorum :) bence böyle gençlerin şimdilik 1. lige diil de 2. ligde bulunan takımlara kiralamaları gerekiyo. ya da 2.ligden 1.lige çıkan veya çıkacak olan yeni takımlara... çünkü böyle takımların oyuncu alacak paraları kısıtlı hep kiralama yoluna gidiyor.

kesinlikle bencede öyle.....bu arada Arda'yla Zafer'i Vestel Manisa'ya kiraladık...Ben Arda'nın gol attığını bilmiyodum...bak sewindim şimdi yaw..desene bu hafta bizim gençlerin haftası oldu...way be.:D :D

tombul taho
23.Ocak.2006, 02:29
bi 3-4 sene sonra -ki bu da 2008 ve 2010 kupalarına denk geliyor - Türkiye'de gerçekten büyük bi patlama bekliyorum. çünkü farkındaysanız Türkiye genç milli takım şampiyon oldu bunun devamı da gelecektir. Peru da neler yaptı bu çocuklar!

ibo
23.Ocak.2006, 04:20
tatsız tuzsuz bir maçtı ama kazandık :D aydın a helal olsun...

semih5
23.Ocak.2006, 14:22
süper bir gol atmis aydin ya

dinaMYt
23.Ocak.2006, 15:20
gençler başka takımlara kiralanmaktansa galatasarayda şans bulmalılar bence.galatasarayda kiralanıpta geri dönen futbolcu ben pek hatırlamıyorum.fatih terimin gelecekte avrupanın en iyi 5 santroforundan biri olacak dediği cafercanı zorla yolladılar sonuçta geri döndü ve dandik bi efes cup turnuvasında bile şans bulamadı.oyuncular kiralanarak onlara iyilikten çok kötülük yapıyorlar.zira gittikleri takımlar kendi dertlerine düştükleri için gençleri oynatmayı kesinlikler düşünmüyorlar.

konya maçını 90 da attığımız golle kazanmamız geçen seneyi hatırlattı bana.biz hep son dakikalarda yediğimiz gollerle puan kaybederken fb hep son dakikada attığı gollerle kazanıyordu.inşallah sezon sonu da gülen tarafta olur galatasaray.

kenyeagle
23.Ocak.2006, 20:09
walla gs yi tebrik ederim hem hakemlerle uğraşıyolar hemde parasızlıkla bu halde bile bence fb den üstünler çünkü fb hakemlerle çok puan aldı helal olsun gs ye inşallah şampiyonda olurlar

tombul taho
23.Ocak.2006, 23:02
"konya maçını 90 da attığımız golle kazanmamız geçen seneyi hatırlattı bana.biz hep son dakikalarda yediğimiz gollerle puan kaybederken fb hep son dakikada attığı gollerle kazanıyordu.inşallah sezon sonu da gülen tarafta olur galatasaray."

ağzından bal damlıyor dinamyt ;)

RoCCo_42
23.Ocak.2006, 23:27
"konya maçını 90 da attığımız golle kazanmamız geçen seneyi hatırlattı bana.biz hep son dakikalarda yediğimiz gollerle puan kaybederken fb hep son dakikada attığı gollerle kazanıyordu.inşallah sezon sonu da gülen tarafta olur galatasaray."

ağzından bal damlıyor dinamyt ;)

katılıyorum.Bu sene son dakkalarda baya puan kazandık bide son dakkalarda hakemler ortaya cıkmasaydı lider olmasakda büyük bir ihtimal puan puanaydık.

Cengo
24.Ocak.2006, 04:06
Hakem camiasını rencide etmemelisiniz.Bunu uyarı olarak kabul edebilirsiniz, söyledikleriniz ihbar kabul edilebilecek şekildeki sözlerdir.

Hakemler yanlı değildir, her maçta hatalar olmaktadır.Hakemleri bu şekilde baskı altına almanın yararı pek olmaz, aksine Türk Futbolu'na zarar verecektir.

Dikkatli yazmanızı tavsiye ederim..

apaydin2148
24.Ocak.2006, 11:37
Gurur duydum Galatasaray'la ama yendiğimiz için değil.Pazar günü ilk 11'de iki tane 18 yaşında futbolcu vardı.Oynanan oyundan ve alınan galibiyetten ziyade bu yönüyle gurur duydum takımımdan.Zira golüde yinw 18 yaşında bir futbolcu attı.İnşallah gençlerimiz devamlı olur da Türk futbolu aşağı düşüşü durur artık.

tombul taho
24.Ocak.2006, 12:42
zaten bu çocuklarla Türk futbolunun geleceği parlak gözüküyor Abdullah! onlar bunu kanıtlar hem gençler avrupa şampiyonasında hem de peru'da!

Enjoy
26.Ocak.2006, 11:33
Hakem camiasını rencide etmemelisiniz.Bunu uyarı olarak kabul edebilirsiniz, söyledikleriniz ihbar kabul edilebilecek şekildeki sözlerdir.

Hakemler yanlı değildir, her maçta hatalar olmaktadır.Hakemleri bu şekilde baskı altına almanın yararı pek olmaz, aksine Türk Futbolu'na zarar verecektir.

Dikkatli yazmanızı tavsiye ederim..
Türkiye Futbol Fedarasyonu başkanını rencide ediyolar..hakemleri etseler ne olucak..:)..

artık genç'lerin zamanı bence..volkan'ın,ergün'ün oynamaması lazım..

RoCCo_42
26.Ocak.2006, 11:48
Hakemlerin hatalarına lafımız yok yalnız bu hatalar hep bir trafın lehine bi tarafın aleyhine devam ederse rencideden farklı yöntemlerede basvurma hakkımız direkt olarak dogar.

Ben GS nin hakem yiyen bir camia olmasından hosnut degilim ama nedense büyük ölcekdeki hatalar hep bizim basımıza gelior dolayısıylada Hakemler bye bye deme zorunda kalıyorlar.Biraz dikkat lütfen Hakemler.Artık buramıza geldiniz.

tombul taho
26.Ocak.2006, 11:57
yok illa beni hakem yapacaklar yani :) eheuhuehe
hakem olup ortalığı kasıp kavuracam ehhuehueh

RoCCo_42
26.Ocak.2006, 12:17
yok illa beni hakem yapacaklar yani :) eheuhuehe
hakem olup ortalığı kasıp kavuracam ehhuehueh

Yakışır sana walla ben sana tesvik primi filan verebilirim seve seve.

Cengo
26.Ocak.2006, 16:04
Hakemlerin hatalarına lafımız yok yalnız bu hatalar hep bir trafın lehine bi tarafın aleyhine devam ederse rencideden farklı yöntemlerede basvurma hakkımız direkt olarak dogar.

Ben GS nin hakem yiyen bir camia olmasından hosnut degilim ama nedense büyük ölcekdeki hatalar hep bizim basımıza gelior dolayısıylada Hakemler bye bye deme zorunda kalıyorlar.Biraz dikkat lütfen Hakemler.Artık buramıza geldiniz.

Bunlar akıl oyunları, bir-iki pozisyon dışında lehine-aleyhine hata yok.

Başarısız olununca hep bir kılıf aranır!

emirduman
26.Ocak.2006, 17:17
ya ABOOO, tamam hakemlerde bir kasıt aramamalıyız da, bence de bir kasıt yoktur da, en azından hataların çok önemli bir bölümünün Galatasaray aleyhine gerçekleştiğini kabul et...

Kasıt olsun olmasın, neticede hakem hataları GS'nin bu sene baya bi aleyhine çalıştı...

Laz_Asker_61
26.Ocak.2006, 17:30
ya ABOOO, tamam hakemlerde bir kasıt aramamalıyız da, bence de bir kasıt yoktur da, en azından hataların çok önemli bir bölümünün Galatasaray aleyhine gerçekleştiğini kabul et...

Kasıt olsun olmasın, neticede hakem hataları GS'nin bu sene baya bi aleyhine çalıştı...
bunun yanında fenerin de lehine işleyince durum böyle oldu

Neron_FB
26.Ocak.2006, 17:32

Kasıt aramak, kolaya kaçmak demek..Kasıt aramadığın için seni kutluyorum..

RoCCo_42
26.Ocak.2006, 20:00
Bunlar akıl oyunları, bir-iki pozisyon dışında lehine-aleyhine hata yok.

Başarısız olununca hep bir kılıf aranır!

ABOO gercekden beni cok tahrik edmeye basladın sen gene Hayırmı bi derdin mi oldu arkadasım acıkca söyleyebilirsin.Akıl oyunları demissin biraz daha acarsan su konuyu bizi biraz daha aydınlatsan.

Ayrıca Galatasaray Basarısız degil arkadasım aksine dahada basarılı olacak ama malum nedenlerden dolayı olmuor Özhan faciasi ve diger meseleler Futbol sadece sahada oynanmıor zaten.

Laz_Asker_61
26.Ocak.2006, 20:02
arkadaşlar biraz sakin olun bakem

emirduman
26.Ocak.2006, 20:25
bunun yanında fenerin de lehine işleyince durum böyle oldu

İşte hepsiyle birlikte, genel olarak gerçekleşen hatalar GS'nin aleyhine gerçekleşti...

hucar17
26.Ocak.2006, 21:36
İşte hepsiyle birlikte, genel olarak gerçekleşen hatalar GS'nin aleyhine gerçekleşti...
Gs nin maçlarını izlemem genelde ama çoğu Gs li bundan yakındığına göre hak vermek lazım.ama bu hatalar sadece Gs ye yapılmıyor.Anelka nın meşhur golünde Konya maçı kazanabileceği halde kaybetti.bunun gibi pek çok örnek var bu sene ama 4 büyüklerin dışındaki takımlara karşı yapılan hatalar pekte dikkate alınmıyor.ama ne zaman 4 büyüklerden birinin hakkı kasten veya yapılan hatalar nedeniyle yense ortalık birbirine giriyor ve istifalar başlıyor.Bence ulusoy un yapması gereken ilk iş Mhk nın başına çok tecrübeli, işini bilen ve tarafsız davranabilecek(en azından Özerten gibi tuttuğu takımı açıklamayacak) birini getirmek.(heralde vardır böyle biri:D ).yoksa onun yönetimi de pek fazla sürmez ve bu tartışmalar devam eder...

RoCCo_42
26.Ocak.2006, 21:40
Gs nin maçlarını izlemem genelde ama çoğu Gs li bundan yakındığına göre hak vermek lazım.ama bu hatalar sadece Gs ye yapılmıyor.Anelka nın meşhur golünde Konya maçı kazanabileceği halde kaybetti.bunun gibi pek çok örnek var bu sene ama 4 büyüklerin dışındaki takımlara karşı yapılan hatalar pekte dikkate alınmıyor.ama ne zaman 4 büyüklerden birinin hakkı kasten veya yapılan hatalar nedeniyle yense ortalık birbirine giriyor ve istifalar başlıyor.Bence ulusoy un yapması gereken ilk iş Mhk nın başına çok tecrübeli, işini bilen ve tarafsız davranabilecek(en azından Özerten gibi tuttuğu takımı açıklamayacak) birini getirmek.(heralde vardır böyle biri:D ).yoksa onun yönetimi de pek fazla sürmez ve bu tartışmalar devam eder...

Hucar haklısın yalnız MHK nin basına gelecek kişinin sadece tuttugu takımı acıklamamasi yetmez düzeni degistirmesi gerekir eyyamcılıga son vermesi gerekir.

hucar17
26.Ocak.2006, 21:43
Hucar haklısın yalnız MHK nin basına gelecek kişinin sadece tuttugu takımı acıklamamasi yetmez düzeni degistirmesi gerekir eyyamcılıga son vermesi gerekir.
kesinlikle katılıyorum

Cengo
26.Ocak.2006, 22:50
ABOO gercekden beni cok tahrik edmeye basladın sen gene Hayırmı bi derdin mi oldu arkadasım acıkca söyleyebilirsin.Akıl oyunları demissin biraz daha acarsan su konuyu bizi biraz daha aydınlatsan.

Ayrıca Galatasaray Basarısız degil arkadasım aksine dahada basarılı olacak ama malum nedenlerden dolayı olmuor Özhan faciasi ve diger meseleler Futbol sadece sahada oynanmıor zaten.

Hiç başarısız olur mu, çok başarılı!

150 Milyon Dolar borç, Ribery faciası, ligde 6.cılık, geçen sezon 2.liği Trabzonspor'a kaptırmak, 3 yıldız sözünü tutamaması,UEFA Kupası'nda çok vasat bir futbol anlayışı olan takıma elenmek (2 maçta bir kez olsun yenemedi Galatasaray), hala transfer taksitlerinin ödenememesi, stad sorunu vs vs..

Çok başarılı çoooook...

RoCCo_42
26.Ocak.2006, 22:56
Hiç başarısız olur mu, çok başarılı!

150 Milyon Dolar borç, Ribery faciası, ligde 6.cılık, geçen sezon 2.liği Trabzonspor'a kaptırmak, 3 yıldız sözünü tutamaması,UEFA Kupası'nda çok vasat bir futbol anlayışı olan takıma elenmek (2 maçta bir kez olsun yenemedi Galatasaray), hala transfer taksitlerinin ödenememesi, stad sorunu vs vs..

Çok başarılı çoooook...

Ha bende bu cocuk neden bu kadar geç yazdı diordum.Heralde baya bi düsündün ne yazayım die.Arkadasım seninde allah verede ÖZHAN gibi bir baskanın olur o zaman senide görürüz.Ben modken masallah sallayıp duruordunuz fanatik fanatik die önce sen kendi önünden yee yazdıklarına bir bak ondan sonra benle bisey yarısına gir.

Ayrıca Galatasaray karsısında sadece rakipleri degil baska unsurlarda war bunları yazarken ekstradan onuda ekleseydin tam 10 puanlık yazmıssın derdim sana ama o eksik kalmıs heralde vicdanın rahat etmedi onu yazmaya.

tombul taho
26.Ocak.2006, 23:12
beyler tartışma istemiyorum. lütfen tartışçaksanız bu konuyu özelde tartışın ortamı fazla germeyin alt tarafı muhabbet ediyoruz şurada...

konumuza dönersek hatalar tüm takımların aleyhine oluyor bunun bende farkındayım. fakat belli takımlarımıza (özellikle gs'ye) hakemler gerçekten farklı davranıyolar kararlarında daha tutucu davranıyolar. Eğer bi takımı engellemek istiyolarsa bunu direk yapsınlar ve 3. lige atsınlar bu kdr basit. ama onlar nedense bunu yapmıyor. gene birilerinin çıkarı olduğunu düşünüyorum. ama bu tüm kulüpler için de geçerli tabii.. sadece şuanda konuşualn gs diye onu örnek gösterdim.

ayrıca gerginlik devam eder ve daha da artarsa konuyu kilitleyeceğim!

RoCCo_42
26.Ocak.2006, 23:18
benden yana sorun yok bundan sonra bende üslubumu sertlestiriorum.Hakedene hakettigi muameleyi gösterecem istemeden de olsa.

Bana cevap hakkı dogmadıkcada benlik bi sorun yok.

Cengo
26.Ocak.2006, 23:34
Ha bende bu cocuk neden bu kadar geç yazdı diordum.Heralde baya bi düsündün ne yazayım die.Arkadasım seninde allah verede ÖZHAN gibi bir baskanın olur o zaman senide görürüz.Ben modken masallah sallayıp duruordunuz fanatik fanatik die önce sen kendi önünden yee yazdıklarına bir bak ondan sonra benle bisey yarısına gir.

Ayrıca Galatasaray karsısında sadece rakipleri degil baska unsurlarda war bunları yazarken ekstradan onuda ekleseydin tam 10 puanlık yazmıssın derdim sana ama o eksik kalmıs heralde vicdanın rahat etmedi onu yazmaya.

Boşuna kızmışsın, Özhan Canaydın hep başkan olsun Galatasaray'a.Önemli değil benim için..

Çok konuşmak haklı olmak anlamına da gelmiyor.Üslup bu iken daha fazla cevap vermeye gerek kalmıyor zaten.

RoCCo_42
26.Ocak.2006, 23:46
Boşuna kızmışsın, Özhan Canaydın hep başkan olsun Galatasaray'a.Önemli değil benim için..

Çok konuşmak haklı olmak anlamına da gelmiyor.Üslup bu iken daha fazla cevap vermeye gerek kalmıyor zaten.

İyi verme böylelikle sende bende bosu bosuna cene calmıs olayız.

tombul taho
26.Ocak.2006, 23:53
konu da dağılmaz böylece arkadaşlar hea ? lütfen çarptırmayalım konuyu! yorum yapacak arkadaşlar kaldığımızyerden yorumlarını yapmaya devam edebilirler.