View Full Version : Hazırlık Maçı | Galatasaray - İstanbulspor | 29 Temmuz, 20:00
Emurafu
24.Temmuz.2006, 07:24
Hasret Bitiyor, Cimbom Geliyor
LİNCOLN SAHAYA ÇIKIYOR
Galatasaray'ın flaş transferi Lincoln sahaya çıkıyor.
Schalke 04'ten transfer edilen ve hiçbir hazırlık maçında forma giymeyen Cassio De Souza Soares Lincoln pazar günü oynanacak İstanbulspor maçında forma giyecek.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Lincoln'ün 29 Temmuz Pazar günü İstanbulspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak hazırlık karşılaşmasında ilk kez 10 numaralı Galatasaray formasıyla takımdaki yerini alacağı belirtildi. Açıklamada ayrıca, Lincoln'ün de Galatasaray taraftarıyla buluşmak için sabırsızlandığı ifadelerine yer verildi.
ÖNEMLİ;;;;
Arkadaslar bu mac şifresiz olacak çünkü dsmart sadece yut dısındakı macları almıs dsmartı aradık sorduk onlarda öyle dedi macı Gstv,Dspor,Show tv verebilir
Mac şifresiz ama kanal acıklanmadı ama yinede maca gitme ihtimali olan gitsin:):)
erdemzorer10
24.Temmuz.2006, 07:32
lincoln ümüz ilk defa sahaya çkyor bu maç kaçmaz..ayrıca as kadromu karşıyaka maçnda çıkaracam demişti ama bence bu maçta da asa yakın kadroyla çkacak kalli o yüzden ayrı bi önemi var..heycanla bekliyoruz
Emurafu
24.Temmuz.2006, 07:35
Valla benim stadyumda izleeme samsım yok Ordudan macı şifresiz izlicem iç.iniz rahat olsun dsmarta hersey soruldu zaten onların sitesinde mac takvimindede yok Gs tvde artık Canı dinlerim..........
ultraslanerdem
24.Temmuz.2006, 17:45
Ne yapıp ederim,bu maçı izlerim arkadaş...
Atakan38
24.Temmuz.2006, 18:43
harbı bu mac kaçmaz lıncoLn hıc kaçmaz
sıfresız oLması ve pazar gunu oLması cok iii yaaa
uAburak89
24.Temmuz.2006, 18:44
O tarihte İstanbulda olacaktım ne güzel, canlı canlı izlerdik.. ÖSYM yaktın beni.. :D Artık TV'den idare edeceğiz.. Görelim bakalım Lincoln'ü.. :p
douramss
24.Temmuz.2006, 19:56
Bu maca gitmeyi cok istiyorum ama yine bir Olimpiyat Stadi rezaleti olmasindan korkuyorum...Biletlerin ucuz olmasina, Lincoln de eklenince tedirgin olmamak elde degil...Siz ne dusunuyorsunuz???...
Fıratcan Alçınkaya
24.Temmuz.2006, 21:14
Güzel maç olur bence GS bakalım neler yapıcak...
Ahmet_77
24.Temmuz.2006, 21:45
Şifresiz olması iyi olmuş.
erdemzorer10
25.Temmuz.2006, 09:23
şifresiz olmsı gerçekten iyi olmş..ilk 11 e yakn bi 11le çkacaktr Gs
Roberto Baggio
25.Temmuz.2006, 09:34
lincoln oynıcak oleyy))))
C h A o S
26.Temmuz.2006, 03:19
maç şifresiz felan değil.
Star Spor:''bu hazırlık maçını dsmart 41.kanaldan canlı izliyebilirsiniz.'' !!!
yanii yine maçı dsmart veriyor.
Varonil
26.Temmuz.2006, 03:47
D-Smart 3 büyüklerin yurt içi ve yurt dışındaki bütün özel maçlarının yayın hakkını aldı galiba.Şifreli yani bu maç
Aşk-ı Şehir
26.Temmuz.2006, 04:27
Lincoln'ü izlemek güzel olacak ve şifresiz olması ayrı bi tat ;;)
C h A o S
26.Temmuz.2006, 05:17
Lincoln'ü izlemek güzel olacak ve şifresiz olması ayrı bi tat ;;)
şevkini kırmak gibi olmasın ama maç şifresiz değil.(::)
Ahmet_77
26.Temmuz.2006, 20:11
Püh yaa.O kadarda umutlanmıştık :zuhaha
Emurafu
26.Temmuz.2006, 20:37
Kim dedi şifresiz degil diye dsmartı aradı arkadaslar yetkililer aynen söyle dedi;
Biz sadece yurt dısındaki hazırlık maclarını şifreli aldık dediler türkiyedeki macları almadık dediler yani belli olmaz dspordan şifrezi olabilir.............Zaten dsmartı ogün fazla izleyen olmaz herkez maca gidicek
Ahmet_77
26.Temmuz.2006, 23:32
Heh iyi o zaman :zuhaha
İnşAllah son karardır. :zuhaha
ekolata
26.Temmuz.2006, 23:47
Evet bende dsmart 3 büyüklerin yurt içi ve yurt dışı maçları şifreli olarak veriyor diye biliyorum.
Neyse ben statdan izliyicem zaten :)
C h A o S
27.Temmuz.2006, 03:58
http://www.dsmart.com.tr/Newsread.aspx?Newsid=26
dsmart'ın yayın takvimi.Maç dsmart'da gözüküyor.üstelik dsmart'ın sadece yurt dışında oynanan maçları vermesi saçma.bence böyle bir hata yapmazlar.yurt içi maçları daha çok ilgi çeker...
Omerdinho
27.Temmuz.2006, 04:14
GS alir...
agoecmen
27.Temmuz.2006, 19:32
o takvimde d smartta gösterilcek yazmıo. sadece fikstür... ama banada şifreli gibi gelio
uAburak89
27.Temmuz.2006, 21:42
Maça Doğru: Galatasaray - İstanbulspor
Galatasaray, 29 Temmuz Pazar günü 6. hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılacak maç öncesinde iki takım hakkındaki son bilgiler…
Maç Info
Maç: Hazırlık Maçı
Stat: Atatürk Olimpiyat
Tarih: 29 Temmuz 2007 Pazar / 20:00
Biletler: Karşılaşmanın biletleri Biletix noktalarında ve Ali Sami Yen Stadı gişelerinde satışa sunuldu
Açık tribün 10 YTL
Maraton tribün 15 YTl
Numaralı tribün 20 YTL
Canlı Yayın
TV: D-Smart
Galatasaray
Galatasaray 2007-2008 sezonu hazırlıklarına 27 Haziran Çarşamba günü İstanbul’da başladı. İsviçre ve Almanya’da hazırlıklarına devam eden Galatasaray, 22 Temmuz Pazar günü İstanbul’a döndü. Galatasaray, oynadığı 5 hazırlık maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, hazırlık maçlarında Lincoln dışında bütün oyuncularına şans verdi. Sakatlıları nedeniyle İstanbul’da çalışmalarına devam eden Aydın Yılmaz, Uğur Uçar, Çağrı Yarkın ve Marcello Carrusca ise dakika bulamayan diğer oyuncular oldular.
İstanbulspor
Kadrosunda eski futbolcumuz Elvir Baliç ve Galatasaray altyapısından yetişen Uğur Erdoğan’ı bulunduran İstanbulspor’u Fuat Yaman çalıştırıyor. Son olarak 2005 yılında Süper lig’de yer alan İstanbulspor, bu sezon Türk Telekom Lig A’da mücadele edecek.
Maç şifreli.. :(
Ahmet_77
27.Temmuz.2006, 22:44
Maç şifreli.. :(
o zaman tekrar üzülelim :(
ultraslanerdem
27.Temmuz.2006, 22:47
Feed şifresiz verir heralde...
uAburak89
27.Temmuz.2006, 22:52
Bizde feed denen kanal da çıkmıyor, etrafta d-smart olan bir cafe falan da yok ki.. Pff.. :(
ultraslanerdem
27.Temmuz.2006, 22:53
Bizde feed denen kanal da çıkmıyor, etrafta d-smart olan bir cafe falan da yok ki.. Pff.. :(
Umutsuz vaka :)
C h A o S
27.Temmuz.2006, 22:58
feed'da artık şifreli oldu.son maçları vermedi.
mahoo
28.Temmuz.2006, 20:32
hayırlısı..inşallah verirler..hiç olmadı banttan izleriz bi iki gün içinde..sonuçta lincoln aynı lincoln:)
ekolata
28.Temmuz.2006, 20:32
Biletlerdeki son durum nedir ?
mahoo
28.Temmuz.2006, 20:34
Biletix:02165419676 ara sor istersen
uAburak89
28.Temmuz.2006, 20:37
http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HGSD1
Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2006, 20:38
Bilet satışları 40000 geçmiş... Lincoln ilk kez sahada... Bu maç gzl olcak...
uAburak89
28.Temmuz.2006, 20:40
Bilet satışları 40000 geçmiş... Lincoln ilk kez sahada... Bu maç gzl olcak...
Vay be o kadar olmuş demek, benim acilen d-smart bulunan bir cafe bulmam lazım.. Bu maç kaçmaz.. :D
Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2006, 20:46
:) Evet Burak gzl bir maç olcak izleyebilirsen kaçırma...
Dün tv de duydum bende Atatürk Olimpiyat Stadında oynancak maçın bilet satışları 40000 i geçti diye...
uAburak89
28.Temmuz.2006, 20:49
Arıyorum, arıyorum bulamıyorum.. Her yerde Lig TV var yahu..
mahoo
28.Temmuz.2006, 20:52
:) evet her yer lig tv buldum bi tane ben darısı senin başına:)
uAburak89
28.Temmuz.2006, 20:57
Bende buldum nihayet ama çok uzak yahu.. Yakınlarda da bulacağım, yılmak yok.. :D
Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2006, 20:58
Aslında halamlar oturyo Başakşehir de stada çok yakınlar... Gideblirdim bu maça ama hem gidicek kimse yok hemde o trafik çekilmez... Maç 22:00bitse anca 01.00de evde olurum... O denli kötü bir trafik vardı en son oralarda...
EreN
28.Temmuz.2006, 22:35
bilet fiyatları ucuz mu ?
mahoo
28.Temmuz.2006, 22:42
evet 10 milyon kale arkası
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 03:37
maçı izleyen varmı???
kepo
29.Temmuz.2006, 03:44
Bu maçı radyo vermiyor mu?Maçı veren cafe bulamadım ya.
uAburak89
29.Temmuz.2006, 03:53
http://www.maraton.com.tr/canli/index.php?match_id=303
Ben burdan takip ediyorum, ayrıca radyospor veriyormuş galiba..
Ayrıca maratonda her 5 cümleden dördünde Lincoln ismi geçiyor.. Sanki Lincoln - İstanbulspor maçı.. :D Bir oyuncuya bağlı oynamak çok yanlış, sakatlık veya ceza durumunda çok sıkıntıya düşeriz..
Serkan boş kaleye kaçırmış, Lincoln şov yapıyor diyor maçı izleme şansı bulan bir arkadaşım.. :=)
Dk. 42de kazanılan penaltıyı Lincoln direğe nişanladı.. :D
İlk yarı 0-0..
kepo
29.Temmuz.2006, 04:09
Çok sağol Burak.Senin sayende maçı dinliyorum.Lincoln nasıl kaçırdı penaltıyı ya.
uAburak89
29.Temmuz.2006, 04:11
Eyvallah.. :)
Kesin atar diyordum bende ama, futbol bu..
Spiker sürekli Lincoln diyo.. Bu maçı da kaçırdık ya, d-smarta sevgiler..
kepo
29.Temmuz.2006, 04:15
Penaltıyı atamadı ama olsun o gönüllerin sultanı.
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 04:21
Lincoln kaçırmış penalıtıyı... Sağlık olsun...
uAburak89
29.Temmuz.2006, 04:22
G.Saraylı taraftarlar geçtiğimiz günlerde vefat eden Beşiktaş tribün liderlerinden "Optik" için siyah beyaz renklerde "Acınız, acımızdır. Başınız sağolsun" yazan bir pankart astılar...
Emurafu
29.Temmuz.2006, 04:59
Besıktasa jest yapıldı..............
Adam gibi forvet olsa bu mac fark olacak gercekten..........karan yok genclerle oynuyoruz...
Burda mac radyolu........
http://www.radyotvonline.com/play/?id=17
uAburak89
29.Temmuz.2006, 05:01
Serkan çok heyecanlı herhalde, 2 net pozisyon kaçırmış..
kepo
29.Temmuz.2006, 05:10
Lincoln gol atamadı ona üzüldüm ya.
Roberto Baggio
29.Temmuz.2006, 05:27
iyi olacak bu takım iyi insallah....
kepo
29.Temmuz.2006, 05:42
iyi olacak bu takım iyi insallah....
Amin.:icon_smile:
murty54
29.Temmuz.2006, 05:56
evet maçı izleyen biri olarak yorumlarımı yapayım. bir kere forvetsiz oynadık neredeyse özgürcan baya kötüydü .lincoln müthiş paslar attı ama o da son vuruşlarda kötüydü .defans iyiydi .serkan cok gol kacırdı ama cok hırslı ve süratli. barış sağ bek oynadı hücuma da katıldı. takım zaman zaman müthiş pres yaptı ama bir forvetin şart olduğu açıkça belli oldu
erdemzorer10
29.Temmuz.2006, 06:26
arkadaslar maçı bende izledim ve size şunu diyorumki bu sene çok farklı bir GS izliyeceksiniz..sürekli koşan,pres yapan rakibi bunaltan bi GS vardı bgn...özellikle lincoln ..müthiş paslar dagıtmakla yeterli kalmadı ve geriye gelip top kaptı ileriye gidip kaleciye pres yaptı..tek kelimeyle süper bi futbol sergiledi...serkan çalık gecenin şanssız ismiydi...savunma yerli yerindeydi..
taktik anlamda ayhan ve linderoth çift ön libero oynadı..serkan çalık ilk yarıda sag açık - forvet oynadı ..ikinci yarı ardanın çkmasıyla sol kanada da gitti..lincoln serbest oynadı ama çok mücadele edip toplar kazandı müthiş ara pasları yaptı..gole giden topu elle kesilince penaltı oldu ama şansızlk işte top direkten döndü...zaman zaman 4-4-1-1 ,zaman zaman 4-2-3-1 ilerde tek santrafor ve onun yanında gezen forvet serkan çalık oynuyo
bekleyin geliyoruz !!!!!! :)
tombul taho
29.Temmuz.2006, 08:49
eveeet söz sırası bende... maça giden bir insan olarak uzun uzun yorumlarda bulunacağım. ama birazdan :) kafamda toplamam lazım ne yazacağımı çünkü. :zuhaha
evet... geldi aklıma bişeyler karalayayım. arkadaşlar bi kere şunu sölemek istiyorum. ben maçın sadece ilk yarısından zevk aldım. ikinci yarısı çok berbat geçti. ama oyuncuları teker teker gözlemledim. ve aldığım sonuç : "Ayhan'ın bu takımda durması gereksiz!"
Lincoln'ü en son yorumlayacam. :zuhaha
Orkun : Pek pozisyon olmdı kalemizde. Olan pozisyonlarda fazla tehlikeli olmadı o yüzden terlemedi bile Orkun. Fakat antrenma izlediğim ve gördüğüm kadarıyla refleksleri gayet iyiydi.
Servet : Bu sene hava toplarında hiç bir sıkıntımız olmayacak. Her kornerde her serbest vuruşta Servet ceza sahası içindeydi. Ayrıca eski hantallığını atmış üzerinden. Artık süratli de... Kademeye çok iyi giriyor. Adam markajı süper. Tomas'ı kesecekmiş gibi görünüyor.
Volkan Yaman : Çok iyi bi sol bek. Bizimkiler iyi transfer yapmışlar. Onun da kademeye girişi ve markajı çok iyi. Ayrıca istedim mi çok süratlenebiliyor. Ama fazla dayanıklı değil. Biraz daha çalışması lazım. ACemi olduğunu belli oluyor yani. :) Ama zamanla daha iyi olur.
Linderoth : Sahada adım atmadık yer bırakmadı. Tam bir defansif orta saha oyuncusu. Ayrıca yine antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla uzaktan çok iyi vurabilen bir futbolcu. Hem isabetli hem sert vuruyor. Attığı paslarda hep isabetli. Yeride bir transfer daha kısaca.
Serkan : Sağ açıkta görev yaptı. Arada Özgürcan'a yardım için forvete kaydı. Bitiriciliği o kadar iyi değil. Fakat sürati tekniği harikulae. Bitiriciliği üstünde biraz çalışırsa geleceğin en iyi sağ açık veya forveti olur. Bi ara sağda Ribery gidiyo sandım süratinden... :)
Barış : Sağ ek oynadı. Pek bi varlık gösteremedi. Beğenmedim açıkçası. Kısacası bu alana bi takviye lazım.
Veeeee geleim Lincoln'e!!!!!
!!!Cassio de Souza Soares!!! LINCOLN :
Arkadaşlar! Bazı fenerli arkadaşlar bozulabilir hatta bazıları dalga mı geçiyosun diyip gülebiirler. Saygı duyarım. Fakat gördüğüm bişey varsa (taraflı yorum yapmıyorum) Lincoln'ün Alex'ten daha iyi olduğdur. Çnükü aradaki farkı hemen şöyle özetleyeceğim : Alex daha çok topun kendisine gelmesini bekleyen topa koşmayan pres yapmayan bir futbolcudur. Fakat Lincoln öyle değil. Alex'in tekniği vs. Lincoln'de var. Ayrıca topa koşuyor topu beklemiyor pres yapıyor. Karşı tarafı rahatsız ediyor. O yüzden bence Lincoln daha iyi! Ama tabii sizin fikirlerinizi bilemem.
Ayrıca Lincol hakkında şunu da söylemek istiyorum. Lincoln'ün penaltı kaçırmasının nedeni baskı altıda olmasıdır. Çünkü penaltı olduğunda topu Özgürcan aldı o atacaktır. Fakat taraftar Lincoooolln Lincooolln diye bağırmaa başladı ve Lincoln'e attırdılar. O da baskı altında kaldı tabi. O yüzden kaçırdı penaltıyı.
Takımın eksikleri :
Eksikler var mı? Tabii ki de var. Öncelik ayhan'ın gönderilesidir bence. Orhan ve Cihan'ın yanına Ayhan da eklenmelidir. Bu kadar kötü bi futbol oynanmaz yaaa...
Ayrıca takıma iyi bir sağ bek ve iyi bir santrafor lazım. Ümit KAran'ın yanına hava toplarında iyi yırtıcı bitiriciliği yüksek. Top gldim mi vurdum mu oturtacak bir santrafor lazım. Bunları hallettik mi yeni sezona bomba gibi girebiliriz. Aslında kale de pek güven vermiyor ama... Defans sağlam ;)
İşte maçtaki incelemem bu şekilde. Umarım biraz da olsa yorumlarım yüreğinize su serpmiştir...
Saygılar...
Omerdinho
29.Temmuz.2006, 10:30
!!!Cassio de Souza Soares!!! LINCOLN :
Arkadaşlar! Bazı fenerli arkadaşlar bozulabilir hatta bazıları dalga mı geçiyosun diyip gülebiirler. Saygı duyarım. Fakat gördüğüm bişey varsa (taraflı yorum yapmıyorum) Lincoln'ün Alex'ten daha iyi olduğdur. Çnükü aradaki farkı hemen şöyle özetleyeceğim : Alex daha çok topun kendisine gelmesini bekleyen topa koşmayan pres yapmayan bir futbolcudur. Fakat Lincoln öyle değil. Alex'in tekniği vs. Lincoln'de var. Ayrıca topa koşuyor topu beklemiyor pres yapıyor. Karşı tarafı rahatsız ediyor. O yüzden bence Lincoln daha iyi! Ama tabii sizin fikirlerinizi bilemem.
Umarim ligler basladiktan sonrada bu yorumunun arkasinda durursun... daha ilk macinda bu kadar kesin konusmak sence yanlis degil mi?
tombul taho
29.Temmuz.2006, 18:04
Umarim ligler basladiktan sonrada bu yorumunun arkasinda durursun... daha ilk macinda bu kadar kesin konusmak sence yanlis degil mi?
Merak etme! Sadece ben değil izleyen herkes bu yorumları yapıyor. ;)
Roberto Baggio
29.Temmuz.2006, 18:06
bu takıma yırtıcı bir forvet ve alınırsa iyi bir sağ bek gelince müthiş bi takım olacağız
Emurafu
29.Temmuz.2006, 19:23
lıncoln dünkü macta ne yaptı..........
Topla buluşma:63
olumlı pas:38
olumsuz:9
kaleyi bulan şut:4
bulmayan şut:4
yaptıgı orta:9
olumlu:6
olumsuz:4
Top kaybı:6
Top calma:3
Burdan da anlasılıyor adamın cok koştugu verdi hele ara pasları vardı onlar süperdi
Macı izleyen herkez ban katılır ayrıca cagrı abiye de katılıyorum
erdemzorer10
29.Temmuz.2006, 20:30
dünkü maçta sahada en çok mücadele eden ismlerden biriydi..gerçekten çok begendim dün
Aykan19o3
29.Temmuz.2006, 20:43
Bende Beşiktaşlı olmama rağmen çok beğendim Lincol, Alex ile aynı tekniğe ve yeteneğe sahip bir oyuncu fakat Alex'ten 2 kat daha fazla koşuyo..
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 20:59
Serkan 2tane net pozisyon harcadı... Bitiricilk bakımından dün sınıfta kaldı...
paco
29.Temmuz.2006, 21:14
Butunlemerde verir daha genc .....
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 21:14
Aynen Fıratcan katılıyorum sana ;;) Lincoln'e gelince penaltıyı kaçırması kötü olmuş ama bütün pozisyonlarda o var ;;)
erdemzorer10
29.Temmuz.2006, 21:23
beyler lincoln penaltıyı kaçrdı ama bide şu açıdan bakalım üzernde çok büyk bir baskı var..hazrlk maçı olmasna ragmen..
dün sahanın yıldızı 1-lincoln
2-linderoth bence
serkan çok pozisyon harcadı ama onun dışında sahada en tehlikeli isimlerden biriydi...
bu arada istanbulspor neden bu kdr sert futbol oynadı anlamadm :mad:
tombul taho
29.Temmuz.2006, 21:24
Aynen Fıratcan katılıyorum sana ;;) Lincoln'e gelince penaltıyı kaçırması kötü olmuş ama bütün pozisyonlarda o var ;;)
taraftar baskısı yüzünden kaçırdın. ilk başta özgürcan aldı topu fakat snra taraftarlar lincooollln lincooollnn diye bağırınca mecbur o gitti topun başına baskı oldu adamda birden. serbest vuruşlarda da öyle.. taraftar her seferinde lincoolllnn lincooolln diye bağırdı. bağırdık daha doğrusu. ben de bağırıyodm :zuhaha
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 21:25
istanbulspor bu sene böyle bir yapı kazanmak istiyor erdem kardeş bi gazetede okumuştum;;) Yani savaşan ,oyundan kopmayan, koşan ,baskı yapan bi takım kurmak istiyolar ve hazırlık maçıda olsa buna ulaşmak istiyolar ;;)
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 21:25
beyler lincoln penaltıyı kaçrdı ama bide şu açıdan bakalım üzernde çok büyk bir baskı var...
Her top Lincoln e atılyor... Umarım sezon başladında böyle olmaz... Kim topu alırsa Lincoln e atıyor haliyle çok baskı oluyor üstünde... Serkan bütünleme sınavlarını vere dursun Necati gibi iyi bir oyuncu nun yokluğu belli oluyor...
tombul taho
29.Temmuz.2006, 21:46
Bence necatiye gerek yok bu takımda. Benim en çok yokluğunu hissettiğim Ümit Karan'dır. Kalli onu oynatırsa iş tamam! Necati'nin bu takımda işi yo artık bence!
paco
29.Temmuz.2006, 21:53
Bence necatiye gerek yok bu takımda. Benim en çok yokluğunu hissettiğim Ümit Karan'dır. Kalli onu oynatırsa iş tamam! Necati'nin bu takımda işi yo artık bence!
Necati hic bir zaman bu formayi haketmedi zaten ... Gitmesine en cok sevindigim oyuncudur ..
erdemzorer10
29.Temmuz.2006, 22:09
istanbulspor bu sene böyle bir yapı kazanmak istiyor erdem kardeş bi gazetede okumuştum;;) Yani savaşan ,oyundan kopmayan, koşan ,baskı yapan bi takım kurmak istiyolar ve hazırlık maçıda olsa buna ulaşmak istiyolar ;;)
kardes ama dünkü oyunları hakikatten çok sinirlendirdi beni..lincoln her düşüşünde yüregimiz agzımıza geldi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Her top Lincoln e atılyor... Umarım sezon başladında böyle olmaz... Kim topu alırsa Lincoln e atıyor haliyle çok baskı oluyor üstünde... Serkan bütünleme sınavlarını vere dursun Necati gibi iyi bir oyuncu nun yokluğu belli oluyor...
haklsın Fıratcan..ama ben lincolnün bu baskıyı kaldırabilecegini düşünüyorum..daha yeni yeni ısınıyo takımına
Omerdinho
29.Temmuz.2006, 22:16
Merak etme! Sadece ben değil izleyen herkes bu yorumları yapıyor. ;)
tamam ben yoruma birsey demedim ki.
Ligler basladiktan sonrada bu yorumunun arkasinda durmani istedim senden.
tombul taho
29.Temmuz.2006, 22:26
Necati hic bir zaman bu formayi haketmedi zaten ... Gitmesine en cok sevindigim oyuncudur ..
kesinlikle... Necati bir, Cihan iki! İkisinin de gitmesine inanımaz sevindim. Bir de Ayhan gitse bu takımdan bence daha da iyi olacak. İstanbulspor maçında adamın yapmadığı hata kalmadı. Kanser etti bizi!
tamam ben yoruma birsey demedim ki.
Ligler basladiktan sonrada bu yorumunun arkasinda durmani istedim senden.
Gerçeklerin arkasında durmak her zaman kolaydır ;)
Sekopej
29.Temmuz.2006, 22:32
Maçı izlemediğim için yorum yapamıyorum ama genelde yorum yapanlar burada maçı izleyenler beğenmiş takımı. Sadece Turgay Şeren'in beğenmediğini duydum, bu Galatasaray değil diyor. Lincoln bu ise, böyle oynacaksa yandık diyor.
Genel kanı olumlu yönde ama Turgay Şeren'in böyle değerlendirmesi de ilginç...
erdemzorer10
29.Temmuz.2006, 22:33
sanırım Turgay Şeren başka bi maç izledi...Lincoln dün son vuruşlar hariç resmen büyüledi...
Emurafu
29.Temmuz.2006, 22:40
Valla lincoln sadece son vuruslarda kötü idi....Macı tamamında sohw yaptı cok güzel paslarverdi hele verdigi topuk pasları harika tek eksık goldü dün.........Rakibe de pozısyon vermedık.....Lincoln ayrıca macta baya top kaptı:)
Lincoln le Alexi kıyaslamayın lincoln alex kadar golcü degil onun artısı alexden daha fazla kosmak.Top calmak..vs yani lincolnden cok gol beklemeyelim.....
Ayrıca dün serkan harikaydı sadece bitiricilik bakımından sorun yasada valla muhabirinde dedigi gibi pire gibi adam..........
EreN
29.Temmuz.2006, 22:46
lincoln nedense hep topu ayağına bekledi bu maçta..çok dikkatlı takip ettim.yani bizima alex gibi defansa gelip top alma huyu hiç yok forvette gezindi durdu ancak kaleden başlayan ataklarda ortada topla buluştu gerçekten çok güzel paslar attı ama bunu zaten sasa iliçte yapıyordu.Turgay şerene her konuda katılıyorum ben..lincoln baya top kaptı dediğiniz toplam 3 top kapması var
erdemzorer10
30.Temmuz.2006, 01:06
nsl dikkatli izlemişsin anlayamadm..neyse kesnlikle katlmyorm ama saygı duyuyorum tabikide ;)
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 01:18
Valla lincoln sadece son vuruslarda kötü idi....Macı tamamında sohw yaptı cok güzel paslarverdi hele verdigi topuk pasları harika tek eksık goldü dün.........Rakibe de pozısyon vermedık.....Lincoln ayrıca macta baya top kaptı:)
Lincoln le Alexi kıyaslamayın lincoln alex kadar golcü degil onun artısı alexden daha fazla kosmak.Top calmak..vs yani lincolnden cok gol beklemeyelim.....
Ayrıca dün serkan harikaydı sadece bitiricilik bakımından sorun yasada valla muhabirinde dedigi gibi pire gibi adam..........
arkadas sen radyodan dinlemedin mi maci ?
3 dakikalik özeti izleyipte yorum yapmayalim lütfen.
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2006, 01:20
Lincoln'ün iyi oynadığından bahsetmiş Emrah ABİ;;) Ve öyleydide ;;) Hem istese 1 dakikalık özeti izler yorum yapar biz buna karışamayız ;;)
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 01:23
Lincoln'ün iyi oynadığından bahsetmiş;;) Emrah ABİ Ve öyleydide ;;) Hem istese 1 dakikalık özeti izler yorum yapar biz buna karışamayız ;;)
90 dakika'yi izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli yoksa 3 dakikalik özeti izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli? sence hangisi?
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2006, 01:24
90 dakika'yi izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli yoksa 3 dakikalik özeti izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli? sence hangisi?
Elbette 90 dakikalık maçı izleyerek yorum yapmak daha sağlıklı ama Emrah Abi'nin 3 dakika izlediğini nerden biliyosun???
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 01:28
Elbette 90 dakikalık maçı izleyerek yorum yapmak daha sağlıklı ama Emrah Abi'nin 3 dakika izlediğini nerden biliyosun???
özetler genelde 3 dakika olur ordan biliyorum.
erdemzorer10
30.Temmuz.2006, 01:49
özetler genelde 3 dakika olur ordan biliyorum.
dostum ben maçı 90 dk izledim..Emrah abi nin dedikleri son cümlesine kadar dogru...
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 01:53
dostum ben maçı 90 dk izledim..Emrah abi nin dedikleri son cümlesine kadar dogru...
tamamda ben dogru veya yanlis demedimki arkadas,macin özetini izleyip gelip buraya sanki 90 dakikasini izlemis gibi yorum yapmak dogru olmaz.
tombul taho
30.Temmuz.2006, 02:58
tamamda ben dogru veya yanlis demedimki arkadas,macin özetini izleyip gelip buraya sanki 90 dakikasini izlemis gibi yorum yapmak dogru olmaz.
sen kaç dk izledin çok merak ediyorum.
ayrıca her maça yorum yapmak için 90 dk izliceksek yandık!
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 03:22
sen kaç dk izledin çok merak ediyorum.
ayrıca her maça yorum yapmak için 90 dk izliceksek yandık!
ben maci izlemedigim icin mac hakkinda bir yorumda bulunmadim dikkat edersen.
Emurafu
30.Temmuz.2006, 03:43
Ezbere konusmayın:(:(
Omerdinho sana diyorum su yorumlarda dikkat et........
Kardesim mac bitti anında gece saat 00:30 macın terkarı gs tv de verildi ve bende izledim....Neden ezbere konusluyor anlamıyorum ayrıca bütün gazetelerdeki istatistiklere baktım........İlla ne olmak istiyorsunuz.......
GS TV ANINDA TEKRARINI VERDİ EZBERE KONUSMA...........
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2006, 03:48
Gördünmü Omerdinho kardeş demekki ezbere konuşmak gerekmiyomuş ;;)
Kardesim mac bitti anında gece saat 00:30 macın terkarı gs tv de verildi ve bende izledim....Neden ezbere konusluyor anlamıyorum ayrıca bütün gazetelerdeki istatistiklere baktım........İlla ne olmak istiyorsunuz.......
Bilip bilmeden konuşulunca böyle oluyor ;;)
ekolata
30.Temmuz.2006, 04:18
Bende maçtaydım. Taraftar azdı ama özdü :)
Maçın fotoğrafları nerde vardır arkadaşlar. Bulamadım ?
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 04:21
Bende maçtaydim takımdan öcne bu taraftarın toparlanması lazım çok kötüydü taraftarımız
tombul taho
30.Temmuz.2006, 05:13
ben maci izlemedigim icin mac hakkinda bir yorumda bulunmadim dikkat edersen.
bu konu maç hakkındaki yorumlarımızı yapabilmek için açıldı. MAÇI İZLEYEN ARKADAŞLAR GENELDE YORUM YAPIYOR! sen maçı izlemeden böyle konuşup ortalığı galeyana getiriyosun kim bilir maçı izlesen neler yaparsın çok merak ediyorum!
ultraslanerdem
30.Temmuz.2006, 05:47
Kardeş sorması ayıp ; Senin derdin ne. . .
Hayır dikkatimi çekti Fenerbahçelisin ancak GS ile ilgili haberlere daha çok mesaj atıyorsun.Ne iş kıskanıyorsun galiba...
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 05:50
kusura bakma ama tekrarin verilmesi yasak diye biliyordum ben.. resmi mac olmadigi sürece verilebiliyormus demekki..
Emurafu
30.Temmuz.2006, 06:16
omerdınho gs tv bütün macların tekrarını veriyor macbitiminde yorumlar geliyor sonra gece haberlerinden sonra tekrarı geliyor mesela suan yine tekrarı var
tombul taho
30.Temmuz.2006, 06:18
kusura bakma ama tekrarin verilmesi yasak diye biliyordum ben.. resmi mac olmadigi sürece verilebiliyormus demekki..
bak daha hala ısrar ediyorsun olay çıkarmak için... kızıştırıyosun ortalığı halen. hep zıt gidiyorsun insanlara... dikkat et!
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 06:21
bak daha hala ısrar ediyorsun olay çıkarmak için... kızıştırıyosun ortalığı halen. hep zıt gidiyorsun insanlara... dikkat et!
hay Allah özür diledik, ne yapsak batiyor , ben ayni gün tekrarin verilmesi yasak biliyordum nitekim öyleymis arkadas 00:30 da tekrari izlemis.. hala üstüme geliyorsun, kime zit gidiyorum, olay cikarmak mi? mesajimi dikkatli oku lütfen israr felan etmedim özür diledim arkadastan